Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu sabah ortancayı doktora götürdüm doktor sünnet olması gerekiyor dedi sanırım onun gerginliği çöktü kendimi bomba gibi hissediyorum yanımda kimse yok nasıl geçecek bilmiyorum

Kahvaltım
2 kaşık lor ile 1 yumurta yaptım
2 dilim kepekli ekmek
1 ceviz
1 yeşil çay

1 sade nescafe

Şimdi 1 soda içecem

Ya ben yarım yemeği A aaadddaaa dan görüp öğrendim
Yarım birakiliyormus demek dedim onda görünce.
Canım ben 60-62 arasındayim senelerdir. Zaten verilecek 10 kilom yoktu, bundan önemsemedim sanırım ipin ucunu sıkı tutmadım.
Bir de benim memlekete gitmem yada bana misafir gelmesi beni çok etkiliyor. Hemen yeme moduna geçiyorum. Yılbasinda annemler geldi 5 gün kaldı ve ben hemen +1.5 kilo oldum. Bunu vermek 2 haftami aldı tekrar. Bu sıralar memlekete gitmeyisim, pandemi nedeniyle kimsenin gelip gitmemesi de kilo vermede etki oldu yani.

Bu sabah ortancayı doktora götürdüm doktor sünnet olması gerekiyor dedi sanırım onun gerginliği çöktü kendimi bomba gibi hissediyorum yanımda kimse yok nasıl geçecek bilmiyorum
Canım sen 1. Den de tecrübelisin ama şimdi Sümerler daha kolay oluyirmu sanırım.
Senin oğlan da çabucak iyileşir inşallah.

Canım sen 1. Den de tecrübelisin ama şimdi Sümerler daha kolay oluyirmu sanırım.
Senin oğlan da çabucak iyileşir inşallah.
Malesef canım bu konuda tecrübem yok 1.de henüz sünnet olmadı o konuda da kararsızım 2si birden mi olsa yoksa şimdi küçüğü yaptırsam okullar kapanınca yaza büyüğümü yaptırsam diye düşünüyorum kafamda deli sorular @demirleke senin tecrübelerin ne bu konuda

canım ikisini birden yaptırdıydım

büyük 5 buçuk yaşındaydı
geniz eti alıncak dedi doktor . mecbur.
o ara sünnet olmasını da istedik . yani geniz eti ameliyatını olurken sünnet yaptı diğer doktor .
küçük 5 aylıktı. onu da yaptırdım aynı zamanda .
ayrı ayrı yaptırmamalısın .
ikisini aynı anda yaptır. biri diğerini görüp korkabilir durumdan .

aman canım . nasıl oldu öyle . düştün müydü.
Düşme ile ilgisi yok bir dizimde vardı diğerinde geçmiş eklemlerde yumsama var güçsüz olunca kasta zayıflayınca olan oldu napıcam bu yaşta eklem yıpranması çekiyorum bir ay vitmin kullan gel dedi doktorum çok iyi olmazsa kök hücre tedavisi ipe ilgili görüşünü sorucam kendi yapıyor da demedim önden çok bilmişlik yapmaym dedim

Aldığım vitaminleri vücut kullanamıyormuş k2 vitamini takviyesi almak gerekiyormuş bakalım iyi gelecekmi egzersizler bir hafta yoğun ağoyapar dedi sonra rahatlarsın dedi yürüyüşü soracaktım unuttum il dizimide duyunca offf

Canım sıkıntı edecek bisey yok benim oglan sünnet oldugunda 8 aylıktı cok rahat oldu teksin diye üzülme gerek yok sünnetten sonra sunnet olan bolgeye kesik köpük bardak koy sürtüp acımasın sonrasinda da fito krem kullanmıştık dr söyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…