Ya ben yarım yemeği A aaadddaaa dan görüp öğrendimCanım benim gibi kiloda olsan 3-4 kilo farkedilmez bile ama senin kilonda 3-4 kilo çok rahat farkedilir eminim arkadaşın abartmıyordur seni çok tebrik ediyorum ben o kiloda olsam eminim çoktan salmıştım harikasın mesela akşamki o keki asla yarım bırakamazdım zaten o yüzden zayıf olamıyorum ya
Canım sen 1. Den de tecrübelisin ama şimdi Sümerler daha kolay oluyirmu sanırım.Bu sabah ortancayı doktora götürdüm doktor sünnet olması gerekiyor dedi sanırım onun gerginliği çöktü kendimi bomba gibi hissediyorum yanımda kimse yok nasıl geçecek bilmiyorum
Hastanede
Malesef canım bu konuda tecrübem yok 1.de henüz sünnet olmadı o konuda da kararsızım 2si birden mi olsa yoksa şimdi küçüğü yaptırsam okullar kapanınca yaza büyüğümü yaptırsam diye düşünüyorum kafamda deli sorular @demirleke senin tecrübelerin ne bu konudaCanım sen 1. Den de tecrübelisin ama şimdi Sümerler daha kolay oluyirmu sanırım.
Senin oğlan da çabucak iyileşir inşallah.
Offf geçmiş olsun nolcak şimdi ameliyat mı diyorlarHastanedeiki dizimdede yırtık ve kıkırdak zedelenmesi varmış yandım anlıycağın
Çok ileri demedi egzersiz verdi her egzersizi de yapma dedi Krem jel falan işte vitamin verdi k2 vitamini birde kas gevşetici kremOfff geçmiş olsun nolcak şimdi ameliyat mı diyorlar
canım ikisini birden yaptırdıydımMalesef canım bu konuda tecrübem yok 1.de henüz sünnet olmadı o konuda da kararsızım 2si birden mi olsa yoksa şimdi küçüğü yaptırsam okullar kapanınca yaza büyüğümü yaptırsam diye düşünüyorum kafamda deli sorular @demirleke senin tecrübelerin ne bu konuda
aman canım . nasıl oldu öyle . düştün müydü.Hastanedeiki dizimdede yırtık ve kıkırdak zedelenmesi varmış yandım anlıycağın
Düşme ile ilgisi yok bir dizimde vardı diğerinde geçmiş eklemlerde yumsama var güçsüz olunca kasta zayıflayınca olan oldu napıcam bu yaşta eklem yıpranması çekiyorum bir ay vitmin kullan gel dedi doktorum çok iyi olmazsa kök hücre tedavisi ipe ilgili görüşünü sorucam kendi yapıyor da demedim önden çok bilmişlik yapmaym dedimaman canım . nasıl oldu öyle . düştün müydü.
canım çok geçmiş olsunn inşaallah şifa bulursun da atlatırsınHastanedeiki dizimdede yırtık ve kıkırdak zedelenmesi varmış yandım anlıycağın
Sağolasın canım benim inşallahcanım çok geçmiş olsunn inşaallah şifa bulursun da atlatırsın
Canım sıkıntı edecek bisey yok benim oglan sünnet oldugunda 8 aylıktı cok rahat oldu teksin diye üzülme gerek yok sünnetten sonra sunnet olan bolgeye kesik köpük bardak koy sürtüp acımasın sonrasinda da fito krem kullanmıştık dr söyler zatenBu sabah ortancayı doktora götürdüm doktor sünnet olması gerekiyor dedi sanırım onun gerginliği çöktü kendimi bomba gibi hissediyorum yanımda kimse yok nasıl geçecek bilmiyorum
Kuzum daha donemedim eve
Hastanedeiki dizimdede yırtık ve kıkırdak zedelenmesi varmış yandım anlıycağın
Çok geçmiş olsun canim. İlaçlar iyi gelir insallahÇok ileri demedi egzersiz verdi her egzersizi de yapma dedi Krem jel falan işte vitamin verdi k2 vitamini birde kas gevşetici krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?