Annene de geçmiş olsun canim. İnşallah ciddi bir rahatsızlık değildir.N nnnadal canım tebrikler bozmamaya çalış bir süre verdigini görünce iyice motive olacaksın az sabır
Safransari tebrikler canım arayi baya açtın neyse tempomu arttirmam gerekecek hele bi evime döneyim
Aytanesii Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilesirsin
Annemin de dizi ağrıyormuş ona da canım sıkıldı
Sağolasın canım Vitamin verdi sadece biraz toparlar inşallah yoksa sonum ameliyat gibi hemde iki dizden deÇok geçmiş olsun canim. İlaçlar iyi gelir insallah
Evde kalmak bize yaramadı en azından dışarda gezerek egzersiz yapmış oluyorduk geçmiş olsun annede canımN nnnadal canım tebrikler bozmamaya çalış bir süre verdigini görünce iyice motive olacaksın az sabır
Safransari tebrikler canım arayi baya açtın neyse tempomu arttirmam gerekecek hele bi evime döneyim
Canim seni cok iyi anliyorum cok cunku o yollardan gectim senin olayin yemek degil aslinda yemek senin rahatlama bicimin, sorun cok baska yerlerdedir emin ol buna eger ben psikologa gitmeseydim bu bagi cok zor anlayacaktim o nedenle seni anliyorum ancak kendine deger vermelisin zaman ac kendine kuzum bir sekilde stresti azaltacak yontemler dusun sen huzurlu olursan yemek yemegi bu kadar cok istemeyeceksin, bir de tabi fiziksel bir korbon bagimliligi var bunu da probiyotik omg vs takviyerleiyle yenebilirsin, sunnet konusuna da gelince eminim atlatacaksiniz sunneti yaptirip evde bakarsin cocuklara zaten cikilmiyor disariSenide tebrik ediyorum çok kontrollü gidiyorsun benim iştahım la ve nefsimle olan mücadele mi bir bilsen içimde neler yaşıyorum ama bu günlerde atlatacam inşallah çok agresif oldum çabucak sinirleniyorum
Canimm cok gecmis olsun cokkj uzuldum gercekten nasilsin simdiHastanedeiki dizimdede yırtık ve kıkırdak zedelenmesi varmış yandım anlıycağın
Zezecim gecmis olsun annecigine canim, ne zaman doneceksinN nnnadal canım tebrikler bozmamaya çalış bir süre verdigini görünce iyice motive olacaksın az sabır
Canim bugun bende de basmati pirinc var, sen eger normal bir pilav gibi yag koyarak yapacaksan yapabilirein ama ben yag koymuyorum canim, ocaga aliyorum pirinci yikadiktan sonra, ustune suyunu koyuyorum altini kisip suyu cekene kadar pisiriyorum tuz da atabilirsin sonra demlenince yiyorum, yag koymuyorum bir de ordan kalori gelmesin diyeKahvaltı
2 yumurtalı beyaz peynirli maydonozlu omlet
Yarım turp limonlu
Ara
Kahve
1 gün kurusu
1 elma
Akşam
4 kaşık nohutlu tavuklu pilav (basmati pirinci ile yaptım)
4 kaşık bamya yemegi
Peki sicak şu mu ekliyirsun, soğuk suyla mi ?Canim seni cok iyi anliyorum cok cunku o yollardan gectim senin olayin yemek degil aslinda yemek senin rahatlama bicimin, sorun cok baska yerlerdedir emin ol buna eger ben psikologa gitmeseydim bu bagi cok zor anlayacaktim o nedenle seni anliyorum ancak kendine deger vermelisin zaman ac kendine kuzum bir sekilde stresti azaltacak yontemler dusun sen huzurlu olursan yemek yemegi bu kadar cok istemeyeceksin, bir de tabi fiziksel bir korbon bagimliligi var bunu da probiyotik omg vs takviyerleiyle yenebilirsin, sunnet konusuna da gelince eminim atlatacaksiniz sunneti yaptirip evde bakarsin cocuklara zaten cikilmiyor disari
Canimm cok gecmis olsun cokkj uzuldum gercekten nasilsin simdi
Zezecim gecmis olsun annecigine canim, ne zaman doneceksin
Canim bugun bende de basmati pirinc var, sen eger normal bir pilav gibi yag koyarak yapacaksan yapabilirein ama ben yag koymuyorum canim, ocaga aliyorum pirinci yikadiktan sonra, ustune suyunu koyuyorum altini kisip suyu cekene kadar pisiriyorum tuz da atabilirsin sonra demlenince yiyorum, yag koymuyorum bir de ordan kalori gelmesin diye
Soguk su ekliyorum canim, oda sicakliginda normal su yaniPeki sicak şu mu ekliyirsun, soğuk suyla mi ?
Haslama pirinc tarzi oluyor yapisabilir cogu zamanPeki sicak şu mu ekliyirsun, soğuk suyla mi ?
Canım zaten bu sene çocuk doğru düzgün okula gidemedi şimdi tam okullar açılacakken bide sünnet için okuldan kalmasını istemiyorum o yüzden yaza mı ertelesek diye düşündüm iyileşme süreci ne kadar oluyor 1 haftada toparlayamaz dimicanım ikisini birden yaptırdıydım
büyük 5 buçuk yaşındaydı
geniz eti alıncak dedi doktor . mecbur.
o ara sünnet olmasını da istedik . yani geniz eti ameliyatını olurken sünnet yaptı diğer doktor .
küçük 5 aylıktı. onu da yaptırdım aynı zamanda .
ayrı ayrı yaptırmamalısın .
ikisini aynı anda yaptır. biri diğerini görüp korkabilir durumdan .
Çok teşekkür ederim canimHaslama pirinc tarzi oluyor yapisabilir cogu zaman
Canım ilkokulum açılmasına 2 hafta var. Açıldığında da haftada 2 gün gidecekler zate.n. o zamana iyileşir inşallahCanım zaten bu sene çocuk doğru düzgün okula gidemedi şimdi tam okullar açılacakken bide sünnet için okuldan kalmasını istemiyorum o yüzden yaza mı ertelesek diye düşündüm iyileşme süreci ne kadar oluyor 1 haftada toparlayamaz dimi
Canim okullarkademeli ya acilir ya da acilmaz ben de yaptir derim yazin cikip oynamak ister, gezmek istersinizKahvaltım
2 kaşık lor ile 1 yumurta yaptım
2 dilim kepekli ekmek
1 ceviz
1 yeşil çay
1 sade nescafe
Şimdi 1 soda içecem
Öğle
3 kaşık makarna salatası
1 sade nescafe
Akşam
5 yemek kaşığı etli sebze yemeği
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Salata
1 sade Türk kahvesi
Bundan sonra çay ve su içerim sadece
Rica ederim canimÇok teşekkür ederim canim
Ben neden oldugunu biliyorummmmmmA aaadddaaaSafransari okuyucuu @demirleke
Hepinize selamlar,
Bugün tartılmadım. Yani burdan gizlemek değil kendimden gizledim. Moralimi bozmak istemedim. Çünkü belki 62-63 çıkacaktım.
Kaçamak değil atak şeklinde yiyorum. Ne bulursam yiyorum bazan hiç zevk almadan.
bir Sebebi olabilir ama bunlarla kafa şişirmek istemiyorum...
Bugün yeniden başlamak için bismillah dedim ama sonuç yine hüsran.
Bu kez toparlayamıyorum ama inşallah yine olur.
Safransarı seni tebrik ediyorum gerçekten mükemmel bir sonuç. Sen bana bakma devam et:) belki bir gün yakalarım seni ama önümüzdeki birkaç hafta içinde çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?