Tesekkur ederim canimCanım iyi tatiller diliyorum
Sagolasin canim
Zezecim tesekkurler ben de özledim sanırım baya, boyoz da yiyem mi
AraKahvaltim
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1.5 dilim ekmek
1 çay kaşığı kaymak
Ye canim yeee olsun o kadarTesekkur ederim canim
Sagolasin canim
Zezecim tesekkurler ben de özledim sanırım baya, boyoz da yiyem mi
Yok canım kaçırmadım diyete devam ediyorum bu ara kendimi temizliğe verdim birkaç gündür gelemedim ne var ne yok okuyamadım herkes iyi mi
İyi herkes canim şükür.Yok canım kaçırmadım diyete devam ediyorum bu ara kendimi temizliğe verdim birkaç gündür gelemedim ne var ne yok okuyamadım herkes iyi mi
Tatilde yine çok iyi gidiyorsun adacigimGunaydin herkese kizlar, ben de musait oldukca yazayim istedim sabah 1 muz bir dilim pide gibi bisey otu malum egedeyiz2 zeyyin 1 tatli kasigi susam ezmesi 2 ceviz
Dun aksamdan kalmisti bu otlu borek aksam bunu yedik 2 bardak ayran ictim, sevmiuorum cok boyle seyleri bugun kendime sebzeli biseyler pisirecegim
1 gün kuruduGünaydın
Kahvaltim
3 kaşık yulaf, bir yumurta, 1 kaşık yoğurdu akşam karıştırıp dolaba kaldırmıştım. .
Sabah yağlı kağıt arasına koyup pişirdim.
Sonra 2 dilim köy peyniri koydum arasına ve ikiye katladım. Tost gibi yedim.
Tarifi akşam görmüştüm hoşuma gitti, sabaha hazırladım hemen.
Ben de dile getirmiştim bi ara mutfak kilitlemeyibiliyorum canım .
bi ara mutfağı kilitleme yöntemi bulduydu biri . acaba sen miydin o.
psikoloğa git canımcım . kendin çözüm bulamadığın noktada . biliyorsun çok konuştuk bunları da . aynı şeyleri söylemek istemiyorum . uzun zamandır da konuşmadık . ne yapıyorsun bilmiyorum .
işlerin yoğun mu.
şehirler arası git gel yapıyor musun yine.
çocuklar evde bizim . hala evdeler . anaokulu uzaktan devam ediyor .
sizin nasıl .
Çok geçmiş olsun canım1 hafta önce bi sabah . az buçuk bi bayılma noktasına geldim . ama geçti.
yere çöktüm . ama oturduğum yerde de devriliyordum .
elimle yere tutundum ama sallandım düşer gibi oldukça. eşim de şahit oldu. utandım yaa.
sallandım yerde otururken . düşmemek için direndikçe.
ruyaya dalar gibi bi şey oldu. eşim bi soru sorduydu oysa.ona cevap vermeye çalışırken veremedim .
içim geçmiş gibi hissettim . çok sürmedi. 10 sn falan .
sonra biraz toparlanmam uzun sürdü. belki kendimi dinlediğimden .
eşim de endişelendi ama bi şey yok . bi daha olmadı. olursa gideriz doktora diye geçiştirdim.
evdeki iş yüküm çok bence.
biraz da takan biriyim .
çocuklar arsız yahu.
özellikle ortanca . ne desem laf çeviriyor .
büyük elinde telefon . görmemiş gibi.
onunla da sıkıntı yaşıyoruz .
kızçem iyi ama o da ağlama . tutturma krizine girer arada. sinirlendiğimde geri adım atar yalnız . ısrarı yok çok şükür . geçti ısrarlı zamanları. ne çektirdi o da beee.
Geçmiş olsun hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersinKızlar bugün çok yoğundum küçük oğlanı sünnet ettirdik ben büyükte olsun istedim ama malesef eşimi ikna edemedim tüm gün nazlı bebemle ilgilendim bir ara ağrısı çok oldu 1,5 saat boyunca ağladı sonra uyudu uyanınca bu saate kadar beni yanından ayırmadı akşama kadar yemek yiyemedim akşam üzeri makarna yapmıştım birkaç kaşık ondan yedim gece çocuklar burger King ten hamburger falan istedi onlar yerken bende birkaç patates 2 soğan halkası yarım hamburger yedim 2 çatal da bisküvi pastası yedim yani bugün diyet yolu şaşırdı ama yarın kaldığım yerden devam inşallah
Sabah tartıldım 82,9 geldim yani bu hafta birsürü kaçamakla olduğum yerde kalmışım
Çocuklar gündüz uyuduğu için hala ayaktalar şimdi onları yatırıp bende yatacağım
@demirleke canım geçmiş olsun kendine dikkat et ihmal etme kendini
@okuyucuu canım doktorunu bulmana sevindim şifanı bulursun inşallah
Aytanesii sende daha iyi olacaksın inşallah
Atladığım birşey varsa affedin kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum mesajları çok hızlı okudum yazmayıda size borç bildim
Tüm haberlere çok sevindim canım gözün aydın hayırlı olsun emeklilik ev inşallah gelsin 7 lerSelam kızlar...Çok yazmışsınız okuyamadım..umarım herkes iyidir.
Gelemedim .Cumartesi eşim geldi malum .Bugün hayırlısıyla emeklilik dilekçesini veriyor ve bitiriyor inşallah..Çok şükür sağ salim kavuştuk...
Bu haftadan sonra ev bakmaya başlıyoruz..Heyecanlıyım...Martın 10 u yada 15 i gibi izine ayrılırım...Hayırlısı inşallah....
Eşimin geldiği gün kaçamağım oldu börek yapmıştım ve yaş pasta almıştık..Ama pazar normale döndüm..
Kiloma gelince 79 u ucundan da olsa gördüm şükür..
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:80,2kg
bu hafta:79,8 kg
fark:-400gr
Toplam fark:12,1 kg
İyi tatiller adacımSlm kizlar, esim dun izne ayrildi bikac gun manisaya geldik yarin da izmire bizimkilerin yanina geceriz sanirim dun sabah yarim muz ve bi tatli k tahin
Oglen bir yumurtali ve cokelekli omlet 2 dilim ekmek ve yesillik
Aksam yoldaydik biraz patates kizaryamasi 3 sigan halkasi 3 kasik yogurt ve peynir yedim
Senin adına çok sevindim çifte mutluluk eşin birşey dedim merak ettim kolonla ilgili çok heyecanlıSelam kızlar...Çok yazmışsınız okuyamadım..umarım herkes iyidir.
Gelemedim .Cumartesi eşim geldi malum .Bugün hayırlısıyla emeklilik dilekçesini veriyor ve bitiriyor inşallah..Çok şükür sağ salim kavuştuk...
Bu haftadan sonra ev bakmaya başlıyoruz..Heyecanlıyım...Martın 10 u yada 15 i gibi izine ayrılırım...Hayırlısı inşallah....
Eşimin geldiği gün kaçamağım oldu börek yapmıştım ve yaş pasta almıştık..Ama pazar normale döndüm..
Kiloma gelince 79 u ucundan da olsa gördüm şükür..
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:80,2kg
bu hafta:79,8 kg
fark:-400gr
Toplam fark:12,1 kg
Daha iyisindir inşallah canım bu doktorlar yüzünden kimseye güvenilmiyoray sevindim senin adına canımm inşaallah şimdiden bir rahatlama var diyebilirim inşaallah şifa olur ameliyat diye başlayan doktorlara nedense inanasım gelmiyor
Sen yemedinmi yoksaKızlar neredesiniz ?
Yarın tarti günü diye, bugün birşey yemediniz mi
Menümü paylaştım canim, yedim benSen yemedinmi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?