Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geç değil biliyorum ama psikolojik olarak normale dönemiyorum bir türlü
Hayatta neleri başarıyoruz biz. bunumu başaramayacaksın sende yaa.... olabilir 61 kusur çıkmış olabilirsin bu çok normal inişlerde var çıkışlarda . bunuda tıpkı hayat gibi düşün . tekrardan toparlarsın. sen nekadar moralini bozar ben yapamıyorum dersen metabolizman durur. Herşey senin elinde.

Evet ben de safrancigimin dedigi gibi yemiyorum ama ben veyeteryanim dogerlerini de yemiyorum.canim

Bende 100 Gr verdim bu hafta canim
Haftaya daha iyi olur inşallah safrancım
Çok geçmiş olsun canım

Çok sağol canim. Keşke annemle aynı şehirde olsaydik, yapar alır gotirirdum. İnternetten bazı takviyeler sipariş ettim, bazılarını eczaneden kardeşimin arkadaşlarına aldırdım bakalım. Babam ve kardeşim de evde karantina da, annem pozitif çıkınca o bir odaya kapandı artık. Söylediklerini de ileteceğim. Teşekkür ederim

Evet ben de safrancigimin dedigi gibi yemiyorum ama ben veyeteryanim dogerlerini de yemiyorum.canim
Sen tam vegansin canim. Ben yari ben sadece tavuk ve bazı balıkları yiyebiliyorum. ne mutlu sana. süt urunlerini tüketebiliyormusun peki.benim universitede oda arkadasim vardi vegandi oda o sadece badem sütü iciyordu.peynir yemezdi. Yumurta bile yiyomuyodu tavuk yumurtluyo bunu diye ağzına sürmezdi gerçi hala öle kendisi ama hamileligininde çok zorlanmıştı mecbur yumurta süt peynir tüketmek zorunda kalmıştı. şimdi tekrar hiçbirini tüketmiyor..düşün nescafeyi sadece badem sütüyle içer. Dışarda yemek yemez.biz onlar gelince bize tatile sadece vegan yemekler yaparım. Sipariş eder gelmeden lütfen eve et süt tavuk filan alma diye.

Canim limon sarimsak kürü organik yiyecekler satan yerlerde var bi araştır internette

Tam vegan degilim canim tam veteteryan ve vegan olma yolundayim diyelim, ben de sutu tuketmem badem veya soya sutu icerim yogurdu azalttim da tek sorun peynir suanda dunyada en sevdigim sey simdilik tuketiyorum peyniri, yumurta cok cok az yerim bazen yemem desigim gibi vejeteryanlikyan veganliga gececegim insallah ama disarida yemek beni cok zorlamiyor istanbulda yasiyorum cok vegan menusu var bir de zaten olmasa da ke dime izgara sebze soylerim pizza yiueceksem margarita soylerim oyle oyle alistim baya

Oooo ficansim tarifler yapilmaya baslanmis harikasin

Şanslısın peynir seviyorsan eğer soya ürünlerinden ve veganlar için üretilmiş organik peynirler var tavsiye ederim sana istanbulda birçok yerde satiliyordur. Vallahi hayran olmamak mümkün değil ben tavuk etinden vazgeçersem eğer tam vegan olucam iste hashimatomdan dolayı bu ürünleri tüketmek zorundayım zaten kirmizi et zararlı yasak bana ben lahmacun bayılırım vefan olanlar için lahmacunlar var ben hiç glüten tüketmiyorum çünkü yasak soya kıyması var soyadan yapılmış olanları tercih ediyorum lavaboda glutensiz olan unlardan kendim yaptığım için etsiz besleniyorum sutu senin dediğin sütleri deneyeceğim badem sütünü yapıyorum ben. soyayi hiç duymamıştım. istanbulda biliyorum bir çok beslenme çeşidine göre restorantlar var çok şanslısın o konuda.

Bu arada yazım hatalarım var benim kusura bakma telefondan yazarken abuk subuk kelimeler çıkıyor kusura bakma ingilizce yamaya alıştım yıllardır türkçe tuşlar acayip acayip çıkıyor.

Canim limon sarimsak kürü organik yiyecekler satan yerlerde var bi araştır internette
Canım limon zencefil tarçın bal kürü yapmistlardi geçen seneden beri içiyorlar. Şimdi de iciyormus.

Bende güvenli bir yerden keçiboynuzu özü, cam kozalağı surubu ve udi hindi yağı sipariş ettim. İnşallah ellerine çabuk ulaşır.

Geçmiş olsun canım bejim nnemlerde kaptı sonunda hicbiryere gitmezler eve misafir gelmiş kapmışlar şuan hatalar yatıyorlar evde

Sorun kilo almam değil.
Psikolojik sorunlar...
Onların neticesinde kilo alıyorum zaten. Madde bağımlılığı gibi yeme bağımlılığım var. İnancım olmasaydı iyi içerdim bence. İçip içip sızardım bir yerlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…