Amin canim âmin insallah. rabbim senin evladını korusun .hiçbirinizin evladının ayağına taş değdirmesin insallah .Bizde evden kaçmak istiyoruz teksin evde tabi ohhkızı uyuyana kadar benle kavga etti herşeyi kucağında istiyor gicbiryseyi bırakmak istemiyor gece geliyor odaya elinde bebek oyuncak falan hep beraber yatağa evlenmeden önce bende 36 bedene inmistim uzak değilim yine ama emzirirken olmuyor birde eşim okadar aburcubur seviyor ki anlatamam bazen evde iki çeşit tatlı of yetmiyor bir sürü şeyle eve geliyor biz kadınların sınavı herhalde eşleri ve çocukları rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah çok güzel lakin zor beya
Hafta sonu kaçırıp, hafta içi dikkat ettiğin bir hafta 700 Gr vermistin. Yine yapabilirsin canim. Bu haftalarda aldığın kilo bu. Hemen ipin ucunu tut.
Çok geçmiş olsun safrancım, bildiğim bir şey yok şifa dilemek için yazdım canım. İyi haberlerini bekliyoruzKızlar annem pozitif çıktı, çok üzüldüm.kadincagiz evden çıkmıyordu kimseyle görüsnüyordu. Hafta sonları yasakta site içinde biraz yürüyordu sadece.
Geçen hafta sonu yürüyüşte, ayağı takılmış düşmüştü. Bacağındaki morarti ve ağrıma fazlasınca salı doktora gitti. Perşembe gece ateslenmis. Sanırım hastanede kaptı virus Cuma günü yani dün sabah sağlık ocağına gitmis ateslendigi için, onlar da teste göndermişler. Akşam üstü sonuç çıktı ki pozitif
Udi hindi yağı, keçiboynuzu özü, cam kozalağı surubu sipariş ettim. Bir kaç güne elinde olur inşallah.
Sizin tavsiyeniz var mı başka ?
Sağol canım.Çok geçmiş olsun safrancım, bildiğim bir şey yok şifa dilemek için yazdım canım. İyi haberlerini bekliyoruz
Canim en sin 60 larda birakmisyin degil mi? Hala gec degil hayalcim
Cok gecmis olsun canim, annenin kronik bir rahatsizligi var mi? Ben ne iui gelir bilmiuorum ancak arkadasim pozitif olunca dr esi ona hemem ilac baslamisti erkendenKızlar annem pozitif çıktı, çok üzüldüm.kadincagiz evden çıkmıyordu kimseyle görüsnüyordu. Hafta sonları yasakta site içinde biraz yürüyordu sadece.
Geçen hafta sonu yürüyüşte, ayağı takılmış düşmüştü. Bacağındaki morarti ve ağrıma fazlasınca salı doktora gitti. Perşembe gece ateslenmis. Sanırım hastanede kaptı virus Cuma günü yani dün sabah sağlık ocağına gitmis ateslendigi için, onlar da teste göndermişler. Akşam üstü sonuç çıktı ki pozitif
Udi hindi yağı, keçiboynuzu özü, cam kozalağı surubu sipariş ettim. Bir kaç güne elinde olur inşallah.
Çok geçmiş olsun canim rabbim şifa versin aman çok dikkat etsin bu dönemde karantinada bol bol tavuk suyundan yapılmış çorbalar içirin bide kesmiş suyundan yapılmış paça çorbası bağışıklığı güçlendiriyor meyve sularını kendiniz sıkın içirin . karantina döneminde lütfen onun psikolojinisini sağlam tutun hergün görüntülü ara ona moral verin ailecek .sıvı şeyleri hiç ihmal etmeyin et suyu , kemik suyu,tavuk suyu bunları hiç ihmal etmeyin ben çünkü 3 yakınımı 1 hafta arayla koronadan kaybettim.insallah itilecek rabbimin izniyle annen dualarım sizlerle.. siz ailecek kendi moralinizi lütfen yüksek tutunk ki annenize güzel enerji yollayabilesiniz. Cok geçmiş olsun inşallah gelmiş geçmiş olsun.Kızlar annem pozitif çıktı, çok üzüldüm.kadincagiz evden çıkmıyordu kimseyle görüsnüyordu. Hafta sonları yasakta site içinde biraz yürüyordu sadece.
Bu topik çok etçil değil.Bende bugünkü menümü yazayım sabah kahvaltısı kahvaltı salatası..geç kahvaltı yaptim detoks suyundan 3 bardak. arada öğleden sonra 1 elma ve 2 büyük kupa nescafe içtim sütlü öğle yemeği yok yeşil çay. akşam yemeği 1 tabak yeşil salata 1 dilim dün yaptığım pizzayı yedim.1 çatal kıymalı yumurta mecbur kaldım yemeğe. ben tavuk eti hariç hicbir kirmizi et tüketmiyorum.
Maalesef et tüketmiyorum normalde yemek gerekiyor ama ben kokusundan rahatsız oluyorum artık evde pişiriyor um eşim ete bayılır ailem ete bayılırlar fakat ben uzak duruyorum yaşam etsizde güzel mişBu topik çok etçil değil.
A aaadddaaa veokuyucuu da et yemiyor. @demirleke de çok az yer. Tadına bakar yemek yaparken sadece sanırım.
Geç değil biliyorum ama psikolojik olarak normale dönemiyorum bir türlüCanim en sin 60 larda birakmisyin degil mi? Hala gec degil hayalcim
Cok gecmis olsun canim, annenin kronik bir rahatsizligi var mi? Ben ne iui gelir bilmiuorum ancak arkadasim pozitif olunca dr esi ona hemem ilac baslamisti erkenden
Arsmizda cok fark yok olur olur sen istersen yaparsin yeter ki iste
C vitamini, kara mürver takviyesi al icsin.Kızlar annem pozitif çıktı, çok üzüldüm.kadincagiz evden çıkmıyordu kimseyle görüsnüyordu. Hafta sonları yasakta site içinde biraz yürüyordu sadece.
Dönersin. toparlaan pozitif düşün herşey pozitif olsun.yok öyle salmak kendini. Biz kadınların isteyipte basaracamayagi hiç bisey yoktur unutma .PES ETME.Geç değil biliyorum ama psikolojik olarak normale dönemiyorum bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?