Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1 dilim nohut unlu ekmek, 3 zeytin, küçük dilim peynir, 2 kaşık zeytinyağı baharatladım yedim,1 yulaf bar ev yapımı şekersiz çay, şuandada çay çocuklara tost yaptım 1 lokma yedim

Amin canim âmin insallah. rabbim senin evladını korusun .hiçbirinizin evladının ayağına taş değdirmesin insallah .

Kızlar annem pozitif çıktı, çok üzüldüm.kadincagiz evden çıkmıyordu kimseyle görüsnüyordu. Hafta sonları yasakta site içinde biraz yürüyordu sadece.

Geçen hafta sonu yürüyüşte, ayağı takılmış düşmüştü. Bacağındaki morarti ve ağrıma fazlasınca salı doktora gitti. Perşembe gece ateslenmis. Sanırım hastanede kaptı virus Cuma günü yani dün sabah sağlık ocağına gitmis ateslendigi için, onlar da teste göndermişler. Akşam üstü sonuç çıktı ki pozitif

Udi hindi yağı, keçiboynuzu özü, cam kozalağı surubu sipariş ettim. Bir kaç güne elinde olur inşallah.

Sizin tavsiyeniz var mı başka ?

Çok geçmiş olsun safrancım, bildiğim bir şey yok şifa dilemek için yazdım canım. İyi haberlerini bekliyoruz

Z zeze_35 ben yine ipin ucunu kaçırdım.
Benden adam olmaz anacım
sabah tartıldım 61.9 kiloyum
Canim en sin 60 larda birakmisyin degil mi? Hala gec degil hayalcim
Cok gecmis olsun canim, annenin kronik bir rahatsizligi var mi? Ben ne iui gelir bilmiuorum ancak arkadasim pozitif olunca dr esi ona hemem ilac baslamisti erkenden

Bugunki menjm sabah 2 dilim ekmek arasi cokelek kavurmustim salacali soganli 2 kasik
Domates ve salatalik
3 zeytin
Ogen yok ikindi de var
2 parca cikolata yarim barsak sutlu kahve, 2 ceviz
Aksam
4 kasik yagsiz haslanmis pirinc
Firinda patlican domatesli
Bir kase cacik

Çok geçmiş olsun canim rabbim şifa versin aman çok dikkat etsin bu dönemde karantinada bol bol tavuk suyundan yapılmış çorbalar içirin bide kesmiş suyundan yapılmış paça çorbası bağışıklığı güçlendiriyor meyve sularını kendiniz sıkın içirin . karantina döneminde lütfen onun psikolojinisini sağlam tutun hergün görüntülü ara ona moral verin ailecek .sıvı şeyleri hiç ihmal etmeyin et suyu , kemik suyu,tavuk suyu bunları hiç ihmal etmeyin ben çünkü 3 yakınımı 1 hafta arayla koronadan kaybettim.insallah itilecek rabbimin izniyle annen dualarım sizlerle.. siz ailecek kendi moralinizi lütfen yüksek tutunk ki annenize güzel enerji yollayabilesiniz. Cok geçmiş olsun inşallah gelmiş geçmiş olsun.

Bende bugünkü menümü yazayım sabah kahvaltısı kahvaltı salatası..geç kahvaltı yaptim detoks suyundan 3 bardak. arada öğleden sonra 1 elma ve 2 büyük kupa nescafe içtim sütlü öğle yemeği yok yeşil çay. akşam yemeği 1 tabak yeşil salata 1 dilim dün yaptığım pizzayı yedim.1 çatal kıymalı yumurta mecbur kaldım yemeğe. ben tavuk eti hariç hicbir kirmizi et tüketmiyorum.

Bu topik çok etçil değil.
A aaadddaaa ve okuyucuu da et yemiyor. @demirleke de çok az yer. Tadına bakar yemek yaparken sadece sanırım.

Bu topik çok etçil değil.
A aaadddaaa ve okuyucuu da et yemiyor. @demirleke de çok az yer. Tadına bakar yemek yaparken sadece sanırım.
Maalesef et tüketmiyorum normalde yemek gerekiyor ama ben kokusundan rahatsız oluyorum artık evde pişiriyor um eşim ete bayılır ailem ete bayılırlar fakat ben uzak duruyorum yaşam etsizde güzel miş ben balık da yemezdim fakat tadını beğendim ve uzun süredir balık yemeğe alıştım her balık deil tabi ton balığı,somon,hamsi dışında diğer balıkları pek yiyemiyorum galiba bende bir gariplik var

Canim en sin 60 larda birakmisyin degil mi? Hala gec degil hayalcim

Cok gecmis olsun canim, annenin kronik bir rahatsizligi var mi? Ben ne iui gelir bilmiuorum ancak arkadasim pozitif olunca dr esi ona hemem ilac baslamisti erkenden
Geç değil biliyorum ama psikolojik olarak normale dönemiyorum bir türlü

C vitamini, kara mürver takviyesi al icsin.
Bol probiyotikli yiyecekler, tavuk suyu ,et suyu, tursu suyu, limon sarimsak kürü vardı ya ondan annene de yap, kekik suyu cok iyi gelirmiş ( ender saractan duydum bilimselmis)
Bol su icsin 3 4 lt
Cok geçmiş olsun canım insallah tez zamanda iyilesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…