Kesinlikle haklisin, pandemiden bikac yil once baslamistik gezmeye benim ogrenme yontemim gezmek ayni zamanda en son gecen yil tayland a gittik, bu yaz olur mu bilmem ama yine planlama yaptik bakalim ne olacak, senin adina cok sevindim ne mutlu sanaGördüm vallahi derdim hep kendi kendime amman bugünde gitmesek derdim fakat mesleğime ara verdikten sonra okadar iyi anladimki gezmenin heryeri görmek bambaşka birşeymiş. he'le bu pandemi döneminde herşeyin kıymetini çok iyi anladim.sana bisey soyleyeyimmi bu pandemi belası bitince heryeri gez . dünya turları yapiliyor .çokda pahalı deil inan.tavsiye ederim sana gezin bol bol.
Süpersin buna çok sevindim. bu sene rezervasyonlar alınıyor acentelerde yurtdışı turları açık korona verilerinin az olduğu ülkelere seyahatlar açık .isten uzak kalsamda acentada uzak kalamadımKesinlikle haklisin, pandemiden bikac yil once baslamistik gezmeye benim ogrenme yontemim gezmek ayni zamanda en son gecen yil tayland a gittik, bu yaz olur mu bilmem ama yine planlama yaptik bakalim ne olacak, senin adina cok sevindim ne mutlu sana
Bizde kibrisa gidecektik suan kapalı kibris lefkoşa ve girne kapalı.Kesinlikle haklisin, pandemiden bikac yil once baslamistik gezmeye benim ogrenme yontemim gezmek ayni zamanda en son gecen yil tayland a gittik, bu yaz olur mu bilmem ama yine planlama yaptik bakalim ne olacak, senin adina cok sevindim ne mutlu
Seyseller de listemde zatenSüpersin buna çok sevindim. bu sene rezervasyonlar alınıyor acentelerde yurtdışı turları açık korona verilerinin az olduğu ülkelere seyahatlar açık .isten uzak kalsamda acentada uzak kalamadımamerikada seyahat yasağı kalktı. Amcamlar 42 senedir amerikada ogretmen orda .ordaki durumlari anlatinca gozum korkmustu simdi simdi normale döndü. italya maalesef yine kapatacak 3.dalga mutant yayılıyor surekli takip ediyorum. Sana bir şey diyeyim birgün gidilecekler listene seyşel adalarını ekle canim cennet cennet.bora bora adaları,maldivler tavsiye ederim artık buralara çok talep var.
Kibrisin kapali oldugunu bilmiyordum ama benim listemde pek yok ancak gonlunden orasi gecmis insallah en kisa zamanda acarlar da gidersiniz senin adina iyi dileklerimi yolluyorumBizde kibrisa gidecektik suan kapalı kibris lefkoşa ve girne kapalı.
Olur canim yapalım.10 km de yol gittim
Kizlar bu arada bence artikim liste yapabiliriz dimi safrancim cok kisi var
Kıbrıs'ta vaka satilari az diye duymuştum sanki. Neden kapalı ki hala ?Bizde kibrisa gidecektik suan kapalı kibris lefkoşa ve girne kapalı.
O değil de lotus girmiyor eve bayadirBiz de arkadasla kahvaltiya gittik, vejeterjan kahvalti vardi tercih ettim icimde 2 minik falafel, 2 dilim izgara hellim, yumurta, buraz avokado vardi 1 kasik da labne
Sonra kahve ictik 1 catal kek, 1 isirik antep sarmali lokum
Aksam 2 silim ekmek arasi cift kasar 5 zeytin bikac hosbes bu da eve nasil girdiysesanki ben almadim
Ikinci olarak da ben yaparim o zaman canim, ucuncuyu de buluruzOlur canim yapalım.
Cuma listeyi ben yaparım.
sersum taşınma işi bitip dönünce sıraya koyar bizi, öyle ilerleriz inşallah.
Safran sanim seni grubun en gozunden hicbirsey kacmayani ilan ediyorum, dikkatine hayranimO değil de lotus girmiyor eve bayadir
Vaka sayıları az olsada tam kapanma var orda canim.tedbirleri sıkı tutuyor kibris bazi yerler acildi fakat oralardada aksam sokaga cikma yasagi var vakat girne ve lefkoşa tam kapali nisanda açılır çünkü kongre sezonu başlar nisandaKıbrıs'ta vaka satilari az diye duymuştum sanki. Neden kapalı ki hala ?
Süper olur küba ve meksika.Seyseller de listemde zatenets henuz acmadi yurtdisi turunu sanirim, bu yaz ilk kez arkadaslarla spontene ayarladik ama listemin en basi meksika ve kuba turunda, ne diyorsun ?
Ozaman Nisan Kıbrıs yolculuğu var kesinVaka sayıları az olsada tam kapanma var orda canim.tedbirleri sıkı tutuyor kibris bazi yerler acildi fakat oralardada aksam sokaga cikma yasagi var vakat girne ve lefkoşa tam kapali nisanda açılır çünkü kongre sezonu başlar nisanda
Insallah canim ınsallah bir açılsın gidecez insallah❤❤❤❤❤❤Ozaman Nisan Kıbrıs yolculuğu var kesin
Sağlıcakla gidin, güzel haberlerle dönün inşallah canim.
Gidenlere 14 gun karantina zorunluluğu var kibrista o yüzden bekliyorum.Ozaman Nisan Kıbrıs yolculuğu var kesin
Sağlıcakla gidin, güzel haberlerle dönün inşallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?