Harika iyiki yazdin, izninle sana odev veriyorum hayalcim ahahahhaBu mesaj ne yediğimi merak edenler için gelsin:)
Öğlen kıymalı pide ve ayran
İkindi gibi eve gelince 2 çikolata bir kase Antep fıstığı yedim
Çocuklar acıktı makarna yaptım 5-6 kaşık ayakta makarna yemişimdir
Akşam yemeğinde fırında balık yapmıştım. Balık, patates ve bir bardak şalgam suyu içtim.
Şimdi çayla 2 dilim mozaik pasta yedim.
Şimdilik bu kadar.
İnşallah :)Afiyet olsun o zaman.
Çikolata şu etinin intense mi ne adı ondan 2 tane. Pide bir tam pide işte:)Harika iyiki yazdin, izninle sana odev veriyorum hayalcim ahahahhayarin mozaik pastayi 1 dilim ye olur mu? 2 cikolata dedigin 2 paket mi yoksa 2 kare mi, bir de pideyi ne kadar yedin bilmiyorum ama yarin bikac dilim azaltabilirsin
Canim sebze istememn cok cok normal cunku beden suanda seker ve karbona alisti o nedenle direk kesme zaten, yarin bire dusrmeue calis,porsiyonlari da yarima yavasca gecis olacak, yarin da yazarsin harika olurİnşallah :)
Çikolata şu etinin intense mi ne adı ondan 2 tane. Pide bir tam pide işte:)
Yaa vallahi yemekten bıkmış vaziyetteyim. Şu an kan şekerimin yükselmesiyle sanırım çok halsiz ve yorgun hissediyorum. Arkadaşlar dediler ya düşük karbonhidratla beslenmek çok iyi diye. Ben tam tersi karbonhidrat ve şeker ağırlıklı yiyorum. Normalde sebzeye bayılırım ama şu an sebze yemeği hiç cazip gelmiyor. Dua edin şu psikolojiden ve yeme bağımlılığından bir an önce kurtulayım, en azından normale döneyim.
Yarın yine yazarım inşallah yediklerimi Ada’cım.
Bunlardan başka spor kaldı mı kiKızlar spor olarak neler yapıyorsunuz .değişik fikirleriniz varsa paylaşabilirmişsiniz ben herzaman aynı sporları yapmayı sevmiyorum.moduma göre.zaten hergunde yapmadığım için.cok sıkılıyorum aynı sporlardan. Ben spora zumbayla başladım. Uzun bir süre yaptim.sonra leslinin bütün serilerini yaptim.leslie çok sıkıyor bazen aynı haraketler çünkü. Eva fitnes var. hiç yaptınızmı. Pamela raif .var hem dans ve spor birlikte yaptırıyor. Vds gym var evde yapılacak basen bel göbek hareketleri gösteriyor. Sandalye hareketleri var oturduğunuz yerden göbek geliştiriyorsunuz. Pilates annesi var. 45 dakika evde yürüyüş hareketleri yaptırıyor. leslie gibi hareketlerin çoğu elinde şu şişeleriyle çalıştırıyor.sure sonunda kaç adim attığını ve kalori miktarini söylüyor. Bide 45 dakikanın 1 saatlik aynı versiyonu var.ben 45 dakikalık versiyonunu yapıyorum canim cikiyo elinde iki tane dolu şu şişeleriyle ama baya etkili.1 saatlik versiyonuna geçiyorum yarın tabi sağlam kalabilirsembowflex var. 3 dakika ayakta göbek çalıştırma hareketleri var. Bide 6 dakikalık başka bir versiyonu var. Ben 3 dakikalık versiyonu 4 defa tekrardan başlayıp yaptim . 6 dakikalık versiyonunu basa dönüp 4 kez daha yaptım.toplam 20 dakika yaptim. Bowflex baya etkili kızlar bilginiz olsun hem video kısa ve sıkılmıyorsunuz. Belly dance yapıyorum ben bu aralar.sizinde başka bildikleriniz varsa paylaşabilirmişsiniz.
Ada’cım yaa seni çok seviyorumCanim sebze istememn cok cok normal cunku beden suanda seker ve karbona alisti o nedenle direk kesme zaten, yarin bire dusrmeue calis,porsiyonlari da yarima yavasca gecis olacak, yarin da yazarsin harika olurkendini sakin suclu hissetme bir de yedin bitti ohhhh, yarin ola bakalim, hem belki cok da yesen bize yazacagin icin belki azalir
Var var bugün keşfettim chloe ting.Bunlardan başka spor kaldı mı ki
Şekerim denemediğim kalmasın istiyorum ondan.Bunlardan başka spor kaldı mı ki
Ne güzel.. ben çıkıp yürüyebilirsem dünyanın en mutlu insanı hissediyorum. Farklı sporlar şurda kalsın :)Şekerim denemediğim kalmasın istiyorum ondan.
Evin icinde yürü canim benim bende dışarda yürümeyi hiç sevmiyorum hele tek başına hiç arkadaşımda yok burda o yüzden evin icinde yürüyorum benim koridor 10 metre saati ayarlıyorum 100 defa gidip geliyordum adımı 8000 filan oluyordu şimdi tabi yapamıyorumNe güzel.. ben çıkıp yürüyebilirsem dünyanın en mutlu insanı hissediyorum. Farklı sporlar şurda kalsın :)
Benim bildiklerim senin bildigin yanında devede kulak canimKızlar spor olarak neler yapıyorsunuz .değişik fikirleriniz varsa paylaşabilirmişsiniz ben herzaman aynı sporları yapmayı sevmiyorum.moduma göre.zaten hergunde yapmadığım için.cok sıkılıyorum aynı sporlardan. Ben spora zumbayla başladım. Uzun bir süre yaptim.sonra leslinin bütün serilerini yaptim.leslie çok sıkıyor bazen aynı haraketler çünkü. Eva fitnes var. hiç yaptınızmı. Pamela raif .var hem dans ve spor birlikte yaptırıyor. Vds gym var evde yapılacak basen bel göbek hareketleri gösteriyor. Sandalye hareketleri var oturduğunuz yerden göbek geliştiriyorsunuz. Pilates annesi var. 45 dakika evde yürüyüş hareketleri yaptırıyor. leslie gibi hareketlerin çoğu elinde şu şişeleriyle çalıştırıyor.sure sonunda kaç adim attığını ve kalori miktarini söylüyor. Bide 45 dakikanın 1 saatlik aynı versiyonu var.ben 45 dakikalık versiyonunu yapıyorum canim cikiyo elinde iki tane dolu şu şişeleriyle ama baya etkili.1 saatlik versiyonuna geçiyorum yarın tabi sağlam kalabilirsembowflex var. 3 dakika ayakta göbek çalıştırma hareketleri var. Bide 6 dakikalık başka bir versiyonu var. Ben 3 dakikalık versiyonu 4 defa tekrardan başlayıp yaptim . 6 dakikalık versiyonunu basa dönüp 4 kez daha yaptım.toplam 20 dakika yaptim. Bowflex baya etkili kızlar bilginiz olsun hem video kısa ve sıkılmıyorsunuz. Belly dance yapıyorum ben bu aralar.sizinde başka bildikleriniz varsa paylaşabilirmişsiniz.
Ben ev sporu hic yapamiyorum canim mutlaka disarda olmam gerekiyor ama ev sporu yaptigim donemden sana video tavsiye edeyim, kardiyo bu video ve inanilmaz sikilastiriyor, "karen hill ve tonny hill in 500 tk" olmali, hatta bu iki sporcu bircok unlunun de danismanligini yapmis evde yapilan bir video dayanabilirsen tavsiye ederimKızlar spor olarak neler yapıyorsunuz .değişik fikirleriniz varsa paylaşabilirmişsiniz ben herzaman aynı sporları yapmayı sevmiyorum.moduma göre.zaten hergunde yapmadığım için.cok sıkılıyorum aynı sporlardan. Ben spora zumbayla başladım. Uzun bir süre yaptim.sonra leslinin bütün serilerini yaptim.leslie çok sıkıyor bazen aynı haraketler çünkü. Eva fitnes var. hiç yaptınızmı. Pamela raif .var hem dans ve spor birlikte yaptırıyor. Vds gym var evde yapılacak basen bel göbek hareketleri gösteriyor. Sandalye hareketleri var oturduğunuz yerden göbek geliştiriyorsunuz. Pilates annesi var. 45 dakika evde yürüyüş hareketleri yaptırıyor. leslie gibi hareketlerin çoğu elinde şu şişeleriyle çalıştırıyor.sure sonunda kaç adim attığını ve kalori miktarini söylüyor. Bide 45 dakikanın 1 saatlik aynı versiyonu var.ben 45 dakikalık versiyonunu yapıyorum canim cikiyo elinde iki tane dolu şu şişeleriyle ama baya etkili.1 saatlik versiyonuna geçiyorum yarın tabi sağlam kalabilirsembowflex var. 3 dakika ayakta göbek çalıştırma hareketleri var. Bide 6 dakikalık başka bir versiyonu var. Ben 3 dakikalık versiyonu 4 defa tekrardan başlayıp yaptim . 6 dakikalık versiyonunu basa dönüp 4 kez daha yaptım.toplam 20 dakika yaptim. Bowflex baya etkili kızlar bilginiz olsun hem video kısa ve sıkılmıyorsunuz. Belly dance yapıyorum ben bu aralar.sizinde başka bildikleriniz varsa paylaşabilirmişsiniz.
Canimm cok icten hissettim bak bu sevgiyi inankiAda’cım yaa seni çok seviyorum
Sadece bunu yazmak istedim.
Normal değer üzerine çıkınca kan vermek gerekiyormuş diye duydum lakin emin olunca yazarım canımBaya yüksek ama hep mi öyleydi sana. Kardeşimin de hep 14 lerdedir
Bi şey yapmak gerekiyor.mu .haber ver bize de canım.gecmis olsun.
Ben de aksine dışarda tek başıma yürümeyi çok seviyorum. Kulaklığı takıyorum dinlemekten hoşlandığım programlar var onları dinliyorum. Evde çocuklarla tam konsantre olamadığım için o vakit kendime ayırdığım bir zaman dilimi gibi geliyor.Evin icinde yürü canim benim bende dışarda yürümeyi hiç sevmiyorum hele tek başına hiç arkadaşımda yok burda o yüzden evin icinde yürüyorum benim koridor 10 metre saati ayarlıyorum 100 defa gidip geliyordum adımı 8000 filan oluyordu şimdi tabi yapamıyorumşimdi buaralar canim pek spor yapasım yok tembellestim. Ben bakıyorum biliyomusun evi süpürürken elektrikli süpürgeyle uzun üçünü çıkarıyorum kısa aparatını takıyorum. hem süpürüyorum hemde süpürürken sağ bacak 20 defa yukarı sol bacak 20 defa yukarı. halıyı tekrar başa dönüp sürünerek süpürüyorum bu sefer al bana spor karın kaslar çalıştı.tavanin tozlarını alırken elimde koca sopa ileri geri hareketler hooooop kol kasları çalıştı 5 kere kıvır toz al 5 kere kıvır toz al hoooop kalçada çalıştı spor bitti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?