yaa . neredesin kuzum.Ege deyim canim
Bende izmirin sahili ben egeyi seviyorum canim.bati karadeniz tarafida çok güzeldir herkese cennettir.akcay ben hayal ederim bir oralara gideyim diye.butun egeyi gezdim amcaya hayran kaldım ben sahil kenarı olsunda neresi olursa modundaydim eskiden beri.bodrumda hayat kısım çok güzel sessiz sakin. Ben marmarisin kişini seviyorum sessiz sakin oralarda.izmiri n asilligini bayılıyorum yaşam çok güzel izmirde. Esim akdenizli oralarida karis karis gezdim ege kadar deil. Duzcenin okadar gezilecekgorulecek yerleri varki. Ben tarih fışkıran heryerde olmayı seviyorum bütün antik kentleri karis karis ezberlédim tabi isim geregiyaa . neredesin kuzum.
biz de ege deniz ama işte iş nedeniyle batı karadenize geldik .
benim ailem akçay da30 yıla yakındır , kayınvalidemler 45 yıldır ayvalıkta. biz de orada oturuyorduk da işte 8 yıldır düzcedeyiz
Ben yoga yapıyorum bekarligimdan beri çok fazla yorucu işden sonra çok iyi gelirdi yoga kafa dağıtıyor beş dakika kafandaki sorunlar vücudunun yorgunluğu gidiyor tavsiye ederimgünaydın kızlar
menemen yedim 2 yumurtalı. börek . saraleli ekmek . çay . kahvaltım.
şimdi müzik dinliyorum 1 saattir.
ders çalışcam diye istiyorlar laptopu .vercem mecbur . müzik .klip bana iyi geliyor . dinlendiriyor . size iyi gelen bi şeyler var mı. yazıverin gari. uygularım belki. bana da iyi gelir.
verem gayri beni dikis dikmekte çok dinlendiriyor. saatlerce basında dursam dikis makinemin inan bıkmam tabi saatlerce durmak mümkün olmuyor. 2 sene oldu dikis makinasi alali etek pantolon dikebildim.baka baka internetten. Geçen hafta salopet elbise diktim.uzun yazlık etek diktim okadar iyigeliyoki bana terapi gibi hele işime ara verdikten sınra terapi gibi geldi. Bişeyleri başarmak bana çok mutluluk veriyor yapamayınca dahada hırslanıyorum hicmoralimi bozmuyorum yapamayacağım zaman dahada üstüne gidiyorum .işim gereği bir çok dil bilmek zorundaydım zaten işi bıraktıktan sonra bile bu hevesim geçmedi ispanyolca öğrenicem bu sefer kafayı taktım yunanca öğrenmiştim yunan arkadaşlarım vardı çok destek oldular zaten çok sık rodosa koş a simriyegidip geliyodum bekarken.günaydın kızlar
ders çalışcam diye istiyorlar laptopu .vercem mecbur . müzik .klip bana iyi geliyor . dinlendiriyor . size iyi gelen bi şeyler var mı. yazıverin gari. uygularım belki. bana da iyi gelir.
YouTube de "daire" isimli bir kanal var. Her pazar bir video yükleniyor. Orayı izlemeyi çok seviyorum. Bir de liziqi felan var işte senin tavsiyeleringünaydın kızlar
Oooo @demirleke de dikiş dikmeye bayılır bakBisey daha yazi
verem gayri beni dikis dikmekte çok dinlendiriyor. saatlerce basında dursam dikis makinemin inan bıkmam tabi saatlerce durmak mümkün olmuyor. 2 sene oldu dikis makinasi alali etek pantolon dikebildim.baka baka internetten. Geçen hafta salopet elbise diktim.uzun yazlık etek diktim okadar iyigeliyoki bana terapi gibi hele işime ara verdikten sınra terapi gibi geldi. Bişeyleri başarmak bana çok mutluluk veriyor yapamayınca dahada hırslanıyorum hicmoralimi bozmuyorum yapamayacağım zaman dahada üstüne gidiyorum .işim gereği bir çok dil bilmek zorundaydım zaten işi bıraktıktan sonra bile bu hevesim geçmedi ispanyolca öğrenicem bu sefer kafayı taktım yunanca öğrenmiştim yunan arkadaşlarım vardı çok destek oldular zaten çok sık rodosa koş a simriyegidip geliyodum bekarken.
Gercektenmi ama ben amotorum daha bugüne kadar 5 pantolon 5 etek dikebildim geçen haftada salopet diktim boyum uzun 2 metre kumas az geldiOooo @demirleke de dikiş dikmeye bayılır bak
Ben de izmirliyim canim cok severim egeyi asigiyim diyebilirim, yazlari hep bodrumda geciririz orayi da baska severizBende izmirin sahili ben egeyi seviyorum canim.bati karadeniz tarafida çok güzeldir herkese cennettir.akcay ben hayal ederim bir oralara gideyim diye.butun egeyi gezdim amcaya hayran kaldım ben sahil kenarı olsunda neresi olursa modundaydim eskiden beri.bodrumda hayat kısım çok güzel sessiz sakin. Ben marmarisin kişini seviyorum sessiz sakin oralarda.izmiri n asilligini bayılıyorum yaşam çok güzel izmirde. Esim akdenizli oralarida karis karis gezdim ege kadar deil. Duzcenin okadar gezilecekgorulecek yerleri varki. Ben tarih fışkıran heryerde olmayı seviyorum bütün antik kentleri karis karis ezberlédim tabi isim geregi
Cok guzel adalar ben de rodasa gittim, mikanos a ve santoriniye bayilirim adalara, babannemler giritli, rumca bilirler ben de az buz kelime bilirimBisey daha yazi
verem gayri beni dikis dikmekte çok dinlendiriyor. saatlerce basında dursam dikis makinemin inan bıkmam tabi saatlerce durmak mümkün olmuyor. 2 sene oldu dikis makinasi alali etek pantolon dikebildim.baka baka internetten. Geçen hafta salopet elbise diktim.uzun yazlık etek diktim okadar iyigeliyoki bana terapi gibi hele işime ara verdikten sınra terapi gibi geldi. Bişeyleri başarmak bana çok mutluluk veriyor yapamayınca dahada hırslanıyorum hicmoralimi bozmuyorum yapamayacağım zaman dahada üstüne gidiyorum .işim gereği bir çok dil bilmek zorundaydım zaten işi bıraktıktan sonra bile bu hevesim geçmedi ispanyolca öğrenicem bu sefer kafayı taktım yunanca öğrenmiştim yunan arkadaşlarım vardı çok destek oldular zaten çok sık rodosa koş a simriyegidip geliyodum bekarken.
Yemek yapmakta bir terapidir değişik yemekler yapmaya bayılıyorum ben çeşit çeşit otojenik diyetlere özel vegan diyetlere özel glutensiz diyetlere özel yemekler denerim. Ben evleninceye kadar hiç yemek ve ev işi yapmadım. Bilmiyordum çünkü .bekarken bu işleri yapan evimizde yardımcımız vardı bizim. Evlendim bütün her şeyi öğrendim
Ben de izmirliyim canim cok severim egeyi asigiyim diyebilirim, yazlari hep bodrumda geciririz orayi da baska severiz
Cok guzel adalar ben de rodasa gittim, mikanos a ve santoriniye bayilirim adalara, babannemler giritli, rumca bilirler ben de az buz kelime bilirim
Bizimde vardı rum komşularımız onlarla vakit geçirmeye bayılırdım.snra zaten ben rehber olmalıyım ve her ülkeden insan görmeliyim dedim öylede oldu.rehber oldummmm. Benim rahmetli babannem çok iyi rusça konuşurdu.dedemde tatarca ve rusça konuşurlardı evde.bende bodrumdaydım yıllarca calistim. oranın en iyi seyahat acentalarinda. En iyi otellerinde rehberlik yaptim turist rehberliği.Ben de izmirliyim canim cok severim egeyi asigiyim diyebilirim, yazlari hep bodrumda geciririz orayi da baska severiz
Cok guzel adalar ben de rodasa gittim, mikanos a ve santoriniye bayilirim adalara, babannemler giritli, rumca bilirler ben de az buz kelime bilirim
Cok guzel bir meslek bence, benim en buyuk hobim dunyayi gezmek, ben de seyyah falan olmak isterdim sanirim, seninkine benziyor birazDışardan geldikten sonra sadece nescafe içtim sütlü 2 bardak öğlen yemeği yok. yemedim .ikindide sadece mercimek çorbası içtim. Maalesef cmtsi ve pazarları düzensiz oluyor yemeklerim hele pazar günleri dahada düzensiz oluyor.
Bizimde vardı rum komşularımız onlarla vakit geçirmeye bayılırdım.snra zaten ben rehber olmalıyım ve her ülkeden insan görmeliyim dedim öylede oldu.rehber oldummmm. Benim rahmetli babannem çok iyi rusça konuşurdu.dedemde tatarca ve rusça konuşurlardı evde.bende bodrumdaydım yıllarca calistim. oranın en iyi seyahat acentalarinda. En iyi otellerinde rehberlik yaptim turist rehberliği.
Salata az turşu da yedimKahvaltı
Avucum kadar beyaz ekmek ile tost
Kıymalı yumurta, tulum peyniri
Ara
1 gün kurusu
1 çilek
Akşam
1 kase mercimek çorba
Yarım kase kadar tavuklu bulgur pilavi
Düzce kdz Ereğli ye çok yakın ugradınız mı hiçyaa . neredesin kuzum.
biz de ege deniz ama işte iş nedeniyle batı karadenize geldik .
benim ailem akçay da30 yıla yakındır , kayınvalidemler 45 yıldır ayvalıkta. biz de orada oturuyorduk da işte 8 yıldır düzcedeyiz
Canim masallah sen bu isi baya baya oturttun safrancim gercektenKahvaltı
Avucum kadar beyaz ekmek ile tost
Kıymalı yumurta, tulum peyniri
Ara
1 gün kurusu
1 çilek
Akşam
1 kase mercimek çorba
Yarım kase kadar tavuklu bulgur pilavi
Gördüm vallahi derdim hep kendi kendime amman bugünde gitmesek derdim fakat mesleğime ara verdikten sonra okadar iyi anladimki gezmenin heryeri görmek bambaşka birşeymiş. he'le bu pandemi döneminde herşeyin kıymetini çok iyi anladim.sana bisey soyleyeyimmi bu pandemi belası bitince heryeri gez . dünya turları yapiliyor .çokda pahalı deil inan.tavsiye ederim sana gezin bol bol.Cok guzel bir meslek bence, benim en buyuk hobim dunyayi gezmek, ben de seyyah falan olmak isterdim sanirim, seninkine benziyor birazyavastan basladim bakalim birkac yil once ama sen cok yer gormussundur pandemi bitse de acilsa, gormek insana cok iyi geliyor bence.
İnşallah canim.Canim masallah sen bu isi baya baya oturttun safrancim gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?