Teşekkür ederim :)Cuma günleri rumuz, başlangıç kilo, geçen haftaki kilo, yeni kilo şeklinde yazıyoruz. Cuma günleri bizden görürsün sende öyle yaparsın canim.
Tamam canım. Çok teşekkür ederim.foto çekmek istiyorsan olabilir. Bir kısıtlama yok onunla ilgili.
normalde kilo bildirimi yapılıyor .
şöyle;
Rumuz:
ilk hedef:
geçen hafta :
bu hafta :
fark: + ya da - gr
Geçmiş olsun canim.Kızlar bugün doktora gittim B12 iğne verdi birde de damla ama bu yeterli gelmez dahiliye görün dedi d vitamini nasıl yükseltilen bilmiyorum çok düşük ya havsa açmıyor ki dışarı çıkalım
Bu saate kadar birşey yiyemedim Sabah bir bardak su içtim çıktım kızı doyurup
Deminde birtane muz bir avuç kuru siyah erik yedim bir bardak su ile
Şimdi de iki çavdar ekmeği
İki yumurta ve eski kaşarla tost yaptm ve çay çok acıkmışım eve gelene kadar hissetmedim hiç
Sağolasın canım benimGeçmiş olsun canim.
Anammmmm bitileri rumuzunu degistirmis ama ben aninda tanidimsizin orada hava nasıl acaba
Yeni gordugum ixin kusuruma bakma ama arkadaslarim bilgilendirmislerHoşbuldum. Hafta sonu internette bir sorun vardı yazamadım. Bugün tartıldım: 73.5 kg Cuma günleri foto çekip paylaşarak mı ilerliyoruz acaba?
eve geçeyim öğrenir söylerimm :)HIIM ne tohumuymuş ki canım . bize de yazıver.
he ya sorma o da kilo verme meraklısı :) zayıf yaşına göre ben ona yaklaştım yaniiAynen öyle canım. Bilmek ama uygulayamamak.
Bu arada profil resmin harikaçılgın hırsız filmini çok severim:)
Evet canım inşallah birkaç hafta sabır gösterebilirsem motivasyonum geri gelecektir diye düşünüyorum.
Ne iyi kayınvalideler var yahu
maşaallah gerçektenhayal_hatun canim yeni diyetin hayirli olsun mesajlarini tebessumle okudum farkettim de aslinda icinde cok egelenceli biri var neseliyken hep cok zekice espirirlerin var hayalcim
Safransari masallah az yemissin canim arkadasinda tebrik ederim
okuyucuu canimcim kv ne guzel masallah tohumlar bulmus
İyiki doğdun canımSelam kizlar bugun azcik ve boluk porcuk takiliyorum dun dogum gunumdu dostlarim sagolsun bugun okulda kuladilar esime de koltuk aldiriyorum bugun eskileri sattikohhh biraz degsiiklik iyi gelicek insallah
Sabah coknerken kahve ile bi isirik muz bir cay kasigi tahin oekmez ve iki lokma ekmek
Oglen 4 catal mozaik pasta arkadaslar sapmis, kahve
Eve gekince ceyrek enginar yedim 1 cikolata
Aksam ne yerim bakicam
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşların olsunSelam kizlar bugun azcik ve boluk porcuk takiliyorum dun dogum gunumdu dostlarim sagolsun bugun okulda kuladilar esime de koltuk aldiriyorum bugun eskileri sattikohhh biraz degsiiklik iyi gelicek insallah
Sabah coknerken kahve ile bi isirik muz bir cay kasigi tahin oekmez ve iki lokma ekmek
Aksam ne yerim bakicam
Kız ismine alışamadım sanki yabancıikisini de kullanacağım sağ ol.
orzaax olanı ben de gördüm . trendyoolda .
d vitamini de vardı. . aynı markanın
ama demir vitaminini görmedim orzaax n bi bakayım
Canim onu biliyorum.ay acı çehre tohumuymuşş ta yorumlara baktımm çok ta fena yapıyormuş
Doğum günün kutlu olsun canımcım, yeni yaşın musmutlu geçsinSelam kizlar bugun azcik ve boluk porcuk takiliyorum dun dogum gunumdu dostlarim sagolsun bugun okulda kuladilar esime de koltuk aldiriyorum bugun eskileri sattikohhh biraz degsiiklik iyi gelicek insallah
Aksam ne yerim bakicam
Evet bi açılış merasimi yapmak lazım bu diyetehayal_hatun canim yeni diyetin hayirli olsun mesajlarini tebessumle okudum farkettim de aslinda icinde cok egelenceli biri var neseliyken hep cok zekice espirirlerin var hayalcim
Safransari masallah az yemissin canim arkadasinda tebrik ederim
okuyucuu canimcim kv ne guzel masallah tohumlar bulmus
Anamm o çok kötü olmuş işteeve geçeyim öğrenir söylerimm :)
he ya sorma o da kilo verme meraklısı :) zayıf yaşına göre ben ona yaklaştım yanii
maşaallah gerçekten
Tesekkurler safrancimİyiki doğdun canım
Tesekkurler canim, tabiki gosteririm suanda resmi yok 25 gun sonra gelicek o zaman cekip atarim ama rahat bir koltuk sectim rengi gri bir de hardal sarisi berjer aldimDoğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşların olsun
Alacağınız koltukların modeli var mi belli mi? Bize de gosterir misin?!!
Tesekkurler cnimDoğum günün kutlu olsun canımcım, yeni yaşın musmutlu geçsin
Evet bi açılış merasimi yapmak lazım bu diyeteAranıza hoşgeldim partisi mesela
Sağol canım iltifat etmişsin, güzel bakışın
Anamm o çok kötü olmuş işte
Ay ada pembe koltuklari mi değiştirdin ?Tesekkurler safrancim
Tesekkurler canim, tabiki gosteririm suanda resmi yok 25 gun sonra gelicek o zaman cekip atarim ama rahat bir koltuk sectim rengi gri bir de hardal sarisi berjer aldim
Tesekkurler cnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?