Yokkkkk artikkkkk evet kose takimiAy ada pembe koltuklari mi değiştirdin ?
Eşimden koltuk istedim yazınca açık gri koltualacaginizi tahmin ettim nedense
Hatta köşe takımı olabilir mi
Hic Yok canım.bu sikayetlerimbu videoya bak istersen ruh halinde değişkenlik anı sinirlenme tırnakların kolay kırılması saç dökülmesi gibi şikayetlerinde varmı
Aaayy canimmmmSelam kizlar bugun azcik ve boluk porcuk takiliyorum dun dogum gunumdu dostlarim sagolsun bugun okulda kuladilar esime de koltuk aldiriyorum bugun eskileri sattikohhh biraz degsiiklik iyi gelicek insallah
Sabah coknerken kahve ile bi isirik muz bir cay kasigi tahin oekmez ve iki lokma ekmek
Oglen 4 catal mozaik pasta arkadaslar sapmis, kahve
Eve gekince ceyrek enginar yedim 1 cikolata
Aksam ne yerim bakicam
D vitamini için bir çare buldum da güneş lazım onada san diyim biraz da olsa çıkarsa deneHic Yok canım.bu sikayetlerim
Selam kizlar bugun azcik ve boluk porcuk takiliyorum dun dogum gunumdu dostlarim sagolsun bugun okulda kuladilar esime de koltuk aldiriyorum bugun eskileri sattikohhh biraz degsiiklik iyi gelicek insallah
Sabah coknerken kahve ile bi isirik muz bir cay kasigi tahin oekmez ve iki lokma ekmek
Oglen 4 catal mozaik pasta arkadaslar sapmis, kahve
Eve gekince ceyrek enginar yedim 1 cikolata
Aksam ne yerim bakicam
Doğum günün kutlu olsun kaçırmışım aradaiyi fırsat koltuk için en gülleri senin olsun inşallah
Foto at canimcimmm.merak ettimYokkkkk artikkkkk evet kose takimive pudra olanlari sattim dogru, saframcim bazen beni korkutuyorsum hafizanla ahahahahaj
Ne çok şey takip ediyorsun.mantikli sanki bu mantar olayiD vitamini için bir çare buldum da güneş lazım onada san diyim biraz da olsa çıkarsa deneEki Görüntüle 2807006
Büyük başarı maşallahDiyeti hala bozmadım
MaşallahNe çok şey takip ediyorsun.mantikli sanki bu mantar olayi
Canım aman dikkatli kulan. Çok.az.kullanmak.gerek sanki. Ağrı yapabilir.sinameki kullandım bi dönem.ay acı çehre tohumuymuşş ta yorumlara baktımm çok ta fena yapıyormuş
Daha spor bir hale mi geliyor oda?Yokkkkk artikkkkk evet kose takimive pudra olanlari sattim dogru, saframcim bazen beni korkutuyorsum hafizanla ahahahahaj
Rekora koşuyorumBüyük başarı maşallah
Tü tü tü
Menü bildirimini bekliyoruzRekora koşuyorum
O yarın, bugün bir bitsin kazasız belasızMenü bildirimini bekliyoruz
Takip demiyelim de araştırmaNe çok şey takip ediyorsun.mantikli sanki bu mantar olayi
Fazla meraklıyım ya esimede yardımcı olurum baya hayvan sağlığı konusunda birtane ineği mastitis ten kurtardık normalde büyük hasarla kurtarıldı lakin sorun çözüldü bayaMaşallahAytanesii baya ilgili ve bilgili bu konularda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?