Tavuk balık ahtapot kalamar midye...bayılırım ben deEn iyisi canim
Benim de arkadas artik gelirken avokada falan getiriyor 2 gundur hatta 3 gundur yedim
Olur olur benden size limonlu su gelsin
Ben tavuk ve balik seviommm ama hemi de cokkkkkyok bacim eti suanda sevsem de yiyemem kediden sonra cok degistim ben tam vejeteryan oldum
ihhihihihihiSen 60 olduğunda bile fit olursun, boyun uzun.
Ondan 55 e kadar çıkmayı bile sorun etme. Kışın 55 yazın 52 aralığı çok iyi sende.
Aramızda biri aklına geleni yesin bari
Aramıza hoş geldin,Selâmlar iyi geceler.
Ben de zayıflamak istiyorum ama maalesef odaklanamiyorum, buraya katılabilir miyim?
Daha once bizimleydin sanirim veya geldin ama yarisma gruplarina gittin ben de hatirliyorum, hosgeldin yenidenSelâmlar iyi geceler.
Ben de zayıflamak istiyorum ama maalesef odaklanamiyorum, buraya katılabilir miyim?
Daha once bizimleydin sanirim veya geldin ama yarisma gruplarina gittin ben de hatirliyorum, hosgeldin yeniden
81.50 olmuşum kanlo için özür power bank kablosuda çıkmış
Canim ananas çok faydalı ben bebek tedavisinde yemiştim enson bide ben ananas limon ve yesilmaydonozla smothie yapıyorum bunu detoks ananas detoks diye geçiyor inanılmaz ödem atiyorAnanas aldım bugün ara öğünlerde yerim artık
süper süper maşallah sana canım . tebrik ederim.81.50 olmuşum kanlo için özür power bank kablosuda çıkmış
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ son 3 kilom kaldı toplamda 23 kilo gittiiiisüper süper maşallah sana canım . tebrik ederim.
Eki Görüntüle 2808288
BendeDaha once bizimleydin sanirim veya geldin ama yarisma gruplarina gittin ben de hatirliyorum, hosgeldin yeniden
Günaydın canim.Günaydın kızlar nasılsınız bugün sıcacık bir gün kahvaltım zerdecalli glutensiz yulaf ezmesi 1 yumurta dereotu yeşil çay
Kaiyafet dolabını baştan değiştiriyor musun❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ son 3 kilom kaldı toplamda 23 kilo gittiiii
Eski kıyafetlerim bol geliyor valla n son annemle alışveriş yapmıştık yılbaşından 1 hafta önce hatta 50 beden tam oturmuştu üstüne şimdi o kıyafetler bolKaiyafet dolabını baştan değiştiriyor musun
Eski kıyafetlerim bol geliyor valla n son annemle alışveriş yapmıştık yılbaşından 1 hafta önce hatta 50 beden tam oturmuştu üstüne şimdi o kıyafetler bolkocam diyo ki battık vallahi battık sen böyle zayıflarsan sen mağazaları sömürürsün diyor
Eski kıyafetlerim bol geliyor valla n son annemle alışveriş yapmıştık yılbaşından 1 hafta önce hatta 50 beden tam oturmuştu üstüne şimdi o kıyafetler bolkocam diyo ki battık vallahi battık sen böyle zayıflarsan sen mağazaları sömürürsün diyor
Hakettin, istediğin kıyafeti giymeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?