- 21 Aralık 2016
- 8.977
- 41.328
- 548
Hep yediğimiz şeyler boşver iyi yapmışsın.Bugünkü menüm:
Sabah sirkeli su
Kahvaltı
Mantarlı omlet (1 yumurtadan)
1 kk peynir
3 zeytin
3 çeri domates
1 dilim esmer ekmek
Arada yeşil çay ve sütlü kahve
Akşam
1 tabak Tavuklu pırasa yemeği
1 kase Yoğurt
2 lokma ekmek
Ayrıca 50 dakika yürüyüş yaptım. Hamlamışım yordu beni:)
Yemek olayım bitti. Geceye daha çok var. Çay, kahve her şeyi içtim akşama ne yapacağım
Evde pizza yapıldı, köfte-patates yapıldı. (Yani ben de yapım aşamasında olaya dahildim) Bunlar hayatımda yüzlerce kez yendiğim şeyler, bir kere de yemeyiversem bir şey kaybetmem. Zaten yemek dediğin anlık hazdan başka bir şey değil. Amma ve lakinçok zoruma gitti yoksunluk psikolojisi mi koydu yoksa evdekilerin beni düşünmemesi mi bilmiyorum bir şeyler koydu işte :)
Bence de menü superTeşekkür ederim, bak bu biraz moral oldu işte
Karnabahar çiğ mi canım?Hep yediğimiz şeyler boşver iyi yapmışsın.
AA şimdi aklıma geldi.
Ben karnıbahar yumurta rondodan gecirip tepsiye incecik yaydim biraz psirdikten sonra üzerine pizza yapar gibi malzeme koymuştum çok güzel olmuştu tavsiye ederim.
Kendini mahrum bırakma bu lezzetten dene derim.
Evet karnibahari çiğden rondodan ufaliyoruz , sonrasında yumurta baharat tuz hamur haline getiriyoruz.Karnabahar çiğ mi canım?
Aslında tam buğday unu alıp yapabilirim ama ne bileyim aklıma gelmedi.
Gunaydin cnm iyiyiz sen nasilsin, safran ailesinde, tridious un ailesi var, sersum ev tasiyor, nadal ve zeze buralarda demirleke yogun calisiyor, hayal buralarda diyet yapiyorhayırlı sabhalar kızçeler nasılsınız bakalımm nasıl gidiyorr
İlahi aaadddaaa herkesin yerini işini söylemiş hayale diyet yapıyor demiş yaGunaydin cnm iyiyiz sen nasilsin, safran ailesinde, tridious un ailesi var, sersum ev tasiyor, nadal ve zeze buralarda demirleke yogun calisiyor, hayal buralarda diyet yapiyorben de burdayim
Çok şükür iyiyiz canım ben açım aklım midemde bu hafta dişimi sıkıyorumhayırlı sabhalar kızçeler nasılsınız bakalımm nasıl gidiyorr
Insallah dayanırsın canim ben 1 gün zor dayandım bütün gece mide bulantisindan uyuyamamıştım az daha hastanelik oluyordum benim bunu midem kaldırmadı az pisiriyorsun kabağı yarı çiğ olacakmış aklıma geldikçe bile hala kötü oluyorumKızlar kabak detoksu yapalım iki günlük.
Yarın yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah dayanırım.
hahah iyiyim bende inşaallah diyet kafasına girersem daha iyi olucamGunaydin cnm iyiyiz sen nasilsin, safran ailesinde, tridious un ailesi var, sersum ev tasiyor, nadal ve zeze buralarda demirleke yogun calisiyor, hayal buralarda diyet yapiyorben de burdayim
hahah ay ne büyük başarıı benim içinn sık sıkmadan olmuyorr reglm bitiyor benimde inşaallah bu hafta eksiklerde olurumİlahi aaadddaaa herkesin yerini işini söylemiş hayale diyet yapıyor demiş ya
Çok şükür iyiyiz canım ben açım aklım midemde bu hafta dişimi sıkıyorum
Ayırt edici özelliğimİlahi aaadddaaa herkesin yerini işini söylemiş hayale diyet yapıyor demiş ya
Çok şükür iyiyiz canım ben açım aklım midemde bu hafta dişimi sıkıyorum
Ya kız ben bu dişli emojiden çok korkuyorum yaAyırt edici özelliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?