geçmiş olsun önemli birey değilldir inşallah,
akşam menüm
1 bardak süt
10 badem
2 şeftali
kızlar canım yemek istemiyor ama tatlı istiyor ya dayanamıyorum
:16karatay diyetinde olduğuna eminmisin canım karatay da bunlar yok ta kaçamak oldu desen anlarım da kitabı okumuşmuydun ilk sayfamıza bak istersenkızlar gunaydın 3. gun diyetımde ve bugun ku menum
sabah 6 adet eti form biskuvi bir fincan nescafe
ara bir adet şeftali
öglen 6 adet eti form bisküvi
ara 6 adet kayısı
akşam evde ne yemek varsa ondan bırazcık ve meyve
geçmiş olsun canım . merak ettım bıkac defa daha gordum senın yazılarında " garlama" nedır ? anladıgım kadarıyla bır cesıt tatlı ???
bu arada bende malum donemdeyım ve tatlı krızlerımı yasak olmayan tatlılar ıle (! ) gecıstırıyorum. mesela ıncır uyutması yap . soguk soguk yemesı harikaaagunde 1 kase ozellıkle sabahları bayıla bayıla yıyoruz esımle onun harıcınde gun kurusu kaytısının ıcerısıne cevız koyarak da yıyebılırsın bu da benı acayıp kesıyor . tavsıyeee
Kızlar mmerhabalar nasılsınız uzun zamandır gelemedim en son mezuniyetim vardı biliyorsunuz sonra okul bitip de eve gelince internette yalan oldu benim için ve bi koşuşturmaca başladı evime geri döndüm erkek arkadaşımın ailesi istemeye geldiler nişan yaptık bu arada sınava girdik tabi atama bekliyoruz şu anda 17 Ekim'de düğün yapıcaz
şöyle bir baktım size özlemişim adilemir atanmana çok sevindim sersum ve Çiğdem harika kilolar verilmiş tebrik eederim
ben kilo vermesem de almadım da şu anda internet erişimim yok maalesef ama imkanım olunca müthiş bir dönüş yapacağım inşallah sizi özledim :) kader arkadaşlarım :)
Spor10 km -100 dk -810 kalori-13.000 adim-200 mekik-200 tivist
Aksam yemegim (18:00-18:30)
tavuk sote
kArisik salata
Yarin tarti günü bakalim sonuc ne olacak merak ediyorum:))))
:16karatay diyetinde olduğuna eminmisin canım karatay da bunlar yok ta kaçamak oldu desen anlarım da kitabı okumuşmuydun ilk sayfamıza bak istersen
Kızlar mmerhabalar nasılsınız uzun zamandır gelemedim en son mezuniyetim vardı biliyorsunuz sonra okul bitip de eve gelince internette yalan oldu benim için ve bi koşuşturmaca başladı evime geri döndüm erkek arkadaşımın ailesi istemeye geldiler nişan yaptık bu arada sınava girdik tabi atama bekliyoruz şu anda 17 Ekim'de düğün yapıcaz
şöyle bir baktım size özlemişim adilemir atanmana çok sevindim sersum ve Çiğdem harika kilolar verilmiş tebrik eederim
ben kilo vermesem de almadım da şu anda internet erişimim yok maalesef ama imkanım olunca müthiş bir dönüş yapacağım inşallah sizi özledim :) kader arkadaşlarım :)
Selam kızlar koşturmaca halindeyiz yeniden kemoya başladık yarında yine hastanedeyiz 2 haftadır tartılmaya zamanım olmadı kilom aynı almadım belkide dahada verdim rabbim tüm hastalara ilaç arayanlara yardımcı olsun piyasada ilaç yok ama adamın varsa buluyosun
Bildirim
Kaneel
Başlangıç tarihi: agustos 2013
Başlangıç kg:74.900
Geçen hafta: 70.700
Bu hafta:69.500:119::119::119:
Fark:-1,300
Toplam fark: -5,5 kg
Beden: 38 - 40
Spor: her gün bir saat tempolu yürüyüs
Boy: 1.72
Hedef:65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?