Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba guzel karatay kizlari nasilsiniz ??

ben bugun evdeyim sabahdannnnnnnnnnnn bu yana ev isi yapiyorum .... dolabimi duzenledim yeni aldigim bir kere bile giymedigim coooook buyuk gelen kiyafetlerimi duzenledim daha dogru iki cuval doldurdum yolladim gerekli yerlere dagitilacak ..

yediklerime gelince

dun:
sabah
bir avuc fistik ve bir avuc ici kadar beyaz peynir .. omega 3 ve multi vitaminlarim

aksam:
iki parca firinda tavuk (minik)
bol salata yedim
cay ictim

bir saat yurudum, bu gunlerde cok istahsizim .. midem bulaniyor nedenini bilmiyorum.

Bugun

sabah:
bir avuc ceviz ve bir avuc ici kadar beyaz peynir
kahve
omega 3 , multi vitaminlerim

aksam:
yemegim pisiyor
bol soganli iskembe kavurmasi
mercimek corbasi
ve birazda salata olacak

simdilik bu kadar optum sizleriii

Spor 10 km -100 dk -810 kalori-13.000 adim-200 mekik-200 tivist

Aksam yemegim (18:00-18:30)
tavuk sote
kArisik salata

Yarin tarti günü bakalim sonuc ne olacak merak ediyorum:))))

geçmiş olsun önemli birey değilldir inşallah,
akşam menüm
1 bardak süt
10 badem
2 şeftali
kızlar canım yemek istemiyor ama tatlı istiyor ya dayanamıyorum

teşekkürederim canım benimki önemli deyil de kızımın sonuçları almadık yarın sabahdan tekrar gideceğiz
daha doğrusu doktoru gitmişti sonuçları gösteremedik yarın inşallah

:16karatay diyetinde olduğuna eminmisin canım karatay da bunlar yok ta kaçamak oldu desen anlarım da kitabı okumuşmuydun ilk sayfamıza bak istersen

canım yanlış yazmışım karlama belki anlamışsındır karataya uygun deyil tabi karın içine çeşitli meyve suyu döküyorlar sıcak memleketlerde çok oluyor

bugün sabah

1 yumurta,zeytin,peynir
fındık çayyyyyyy
akşam

çok az yağla
patlıcan kabak biber kavurdum
sarımsaklı yoğurtla yedim
şu an da limonlu su içiyorum daha sonra çay

Selam kızlar koşturmaca halindeyiz yeniden kemoya başladık yarında yine hastanedeyiz 2 haftadır tartılmaya zamanım olmadı kilom aynı almadım belkide dahada verdim rabbim tüm hastalara ilaç arayanlara yardımcı olsun piyasada ilaç yok ama adamın varsa buluyosun

Tebriklerrr tebriklerrrr Allah tamamına erdirsin canım

Bu arada teşekkürler ama verdiğim kiloların bir kısmını almış halim 60.5 i bile görmüştüm hemde 3 gün boyunca

Spor 10 km -100 dk -810 kalori-13.000 adim-200 mekik-200 tivist

Aksam yemegim (18:00-18:30)
tavuk sote
kArisik salata

Yarin tarti günü bakalim sonuc ne olacak merak ediyorum:))))

Sonuc benden yana hüsran

Canlarım herkese çok selam ;

Kardelenim Allahım yardımcınız olsun.Sizlere güç ve sabır versin , eşini ve tüm hastaları şifalarla donatsın inşallah...
Filizim , geçmiş olsun hayatım.Hayırdır , niye gittiniz doktora ? Kızının nesi var , ciddi birşey değildir inşallah hayatım.Şimdiden geçmiş olsun.
Adilemir , canikom ataman için çoook gözün aydın olsun ve yeni işin hayırlı-uğurlu olsun.Allahım maaşını güzel şeylere harcamayı kısmet etsin.
Makbuuuuş , cicoz , nerelerdesin sen? Mezuniyet balosu var dedin , 40 gün -40 geceyi de geçti Nişanlaşmışsın , gözün aydın , düğün de yakınmış.Bu ne acele Makbuş , az gençliğini yaşasaydın
Muhtarım , İngiliz Elisabeth'in de zamanında dediği gibi ; Home sweet home İsterse bir göz olsun , isterse dağ başında olsun insanın kendi evi gibisi yok.Lakin ev işi yapmak da çok zor be muhtarım Sen de yoksun ya , ben hepten ipe un serdim
Kaneelim ellerine sağlık cicim.O dolap temizliğinden benim de yapmam lazım ama popomu kaldırıp da yapamıyorum
Çiğdemim bozma moralini bu kadar yawww.Fıstık gibisin valla
Kızlar bu kadar kaldı aklımda.Unuttuklarım kusura bakmasın.
Yarın herkese bol şans...

merhaba yavru ceylanlar,
dünden beri kaçamak yapıyorum
dün akşşam 10 bucuk gibi
3 dilim pizza 1 bardak zero höpürttüm -dışardaydık ve açlıktan bayılcacaktım-
üstüne de az ek türk kahvesi

bugün kahvaltı yapamadım arkadaşlarla buluşacaktık
ama onlarla buluşunca 1 buçukta
1 dilim meyveli pasta
yarım porsiyon yaprak sarma
elmalı tart
zeytinli açma
kısır yedim
ondan sonra da utanmadan fitnessa gittim
ve akşam yemeği de yemiyorum işte:18: yeşil çay içcem benn:26:

işte bugün de böle olldu canlar yaa tartıda dün sabah 72 idim bu sabah 71.9
pizzaya rağmen 100gr gitmiş bakalım yarın nolcak:44::44:

kızlar gunaydın

bugün kendımı bıraz daha toplamaya karar werdım zıra 4 gundur dıyette olmama ragmen bu sabah su ve ödemlerın vucudumdan gıttıgını sanıyorum ama bır sorun var reglıyım

başlangıc kılom 81

23/08/2013 tarihli kılom 79

Sabah Kahvaltımı daha yapmadım ama

2 adet haşlanmış yumurta 1 tane domates 2 tane salatalık 5 tane zeytın bır mıktarda peynır yıyıcem

1 dılımde cavdar ekmegı

filiztoprak
b.kilo=78
g.hafta=70.3
Bu hafta=70.6
fark=0.3
haftalık yüzde=%0.426
toplam fark=7.4
hasteneye gidicem acelem var bu kadar yazabildim

günaydın kızlar

baslabgıç tarihi: 15 haziran 2013
başlangıç kilo: 72.2 kg
geçen haftaki kilo : 68.2
bu haftaki kilo: 68.0 kg (reglımın 3. gunundeyım , patlıcam )
bu haftaki kilo kaybı: ---200 gr
yüzde:--- % 0.293
toplamda: 4.2 kg
beden:40-42
boy:1.58
spor : gun aşırı 3-4 km yuruyus ve yarım saat jımnastık

aslında hafta ıcınde tartıldıgımda daha dusuk degerlerıde gormustum (reglden once) . suan vermıs oldugum 200 gram benı hıc mutlu etmedııııı. daha fazla beklıyordum ama sanırım raglden dolayı sıslık devam edıyor . neyse olsun bakalım haftaya ıstedıgım kıloya dusebılırım ınsallah kııı 67.0 ı gormek ıstıyoruuuummm artııııkkk

herkese bol şans, lıste yapacak arkadasımada kolay gelsın

dün ögle yemeginde sadece bır domates yıyecektım kıııı iş arkadasımın kıskırtmasıyla bır buyuk lahmacun yemıs bulunuyorum. haftada 1-2 tane lahmacun serbest bılıyorum ama yınede pişman oldum yedıgımeeee ragl donemınde olabıldıgınce dıkkat etmelıyım metabolızma hızlı ıken gıtsın su fazlalar :18:

neyseee...

dun aksam:
bulgurlu mını mınnacık 2 adet dolma
mantar corbası
salata

bugun sabah:
domates-bıberlı sucuk ( hala yumurtaya olan alerjım devam edıyor bu yuzden sucuga dadandım :18: )
damates
bır fıncan cevız
3 dılım karpuz
3 adet zeytın

cok sukur dunde yuruduk. cok halsızdım malum durumdan dolayı bu yuzden yeterınce yuruyemedık. yınede 3.5 km yuruyup yarım saat jımnastık yaptık.

Geçen hafta : 45.2
Bu hafta : 45.6 (yemeden nasıl kilo aldım acaba :26::26::26::26:)
Fark : + 0.4
Yüzde : + 0.884
Boy : 1.50
Beden : 34
Spor : Hergün 1 saat yürüyüş ve gün aşırı ağırlık çalışması (yürüyüş yaramadı , koşuya devam etmekte fayda görüyorum)

Kızlar tam 45 kilo olmuştum ki nasıl oldu hiç bilmiyorum bir gecede tekrar 46 oluverdim.Vücudum 46'nın altına inmek istemiyor galiba :44::44::44: Hayırlısı valla ....Fakat çok da baydım ben bu kilo muhabbetinden Büyük kararların eşiğindeyim ey Dostlar !!!
Herkese güzel ve hafif bir gün diliyorum ve öpücüklerimi yolluyorum

Bildirim

Kaneel

Başlangıç tarihi: agustos 2013

Başlangıç kg:74.900

Geçen hafta: 70.700

Bu hafta:69.500:119::119::119:

Fark:-1,300

Toplam fark: -5,5 kg

Beden: 38 - 40

Spor: her gün bir saat tempolu yürüyüs

Boy: 1.72

Hedef:65

haydi kizlar bildirimlerinizi bekliyorum saat 2 de ise gidecegim lutfen saat 2 ye kadar bildirimlerinizi yapiniz

tebrikler makbuşumallah tamamına erdirsin inşallah

kardelenim allah yardımcınız olsun canım benim..allahım tüm hastalara şifa versin inşallah...

oooooo süpersin kaneelcim tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…