Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hayırlı uğurlu olsun işin canımmutluluğun daim olsun inşallah

ah o misafirler ve misafirliklerherşeyi onlar bozuyo zatenben de tatilden önce 69 dum,tatilde ye ye ye yine oldum 73,5neyse vericez yine başka yolu yok
sen bir de reglymişsin canım,çoğu şişkinliktir onun sıkma canını.1 hafta sonra belli olur asıl kilon

tekrardan selam arkadaslar gecen hafta katıldım ama bu hafta bıldırım yapamadım surprız tatılden dolayı bugun geldım ısallah bundan sonra aksatmam bıldırımlerımı

merhabalar
1 haftadır karatay dıyetı yapıyorum
bu sıcaklarda yumurta yıyemıyorum
alternatıf muz var dıye bılıyorum baska öneriniz var mı?

tesekkurler

kızlar anneme giderim inşallah kilo almam diyodum yaa aklıma gelen başıma geldi gerçi daha a tartılmadım ama belli oluyo yani annem sağolsun kızartma çeşitleriyle karşıladı beni başka yemek de yok...yani karataya uyan yedim mecbur saatine de çok dikkat edemedim gerisi belli işte neyse yarın fitness var yemeğe de dikkat hallederizz artık mecbuuuur

tebrik ederim canim ... ugurlu olsun yolun acik olsunn

Muğla'nın yöresel tatlarından Nohut Köftesi tarifi,

Malzemeler:
2 su bardağı nohut
3 dal taze soğan
½ demet dereotu
½ demet maydanoz
2 adet yumurta
1 adet kuru soğan
3 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
2 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kabartma tozu

Yapılışı:
2 bardak haşlanmış nohut robotta çekilir. taze soğanlar, maydanoz ve dereotu ince ince kıyılır. 1 adet kuru soğan robattan geçirilir. Nohuta; kuru soğan ve yumurta eklenir. 3 tatlı kaşığı kırmızı toz biber, 1 tatlı kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 2 yemek kaşığı un ve 1 çay kaşığı kabartma tozu atılıp toparlanana kadar yoğrulur. Yuvarlak köfteler yapılır ve kızgın yağda pembeleşene kadar kızartılır. Marul yaprakları üzerinde sunulur.

Nohut Köftesi servise hazırdır.

Ispanaklı Kuş Yuvası tarifi

Malzemeler:
½ kg ıspanak
½ kg kıyma
8 adet yumurta
3 adet soğan
1 tutam karbonat
1 tutam kimyon
1 tutam karabiber

Yapılışı:
Yarım kilo ıspanak iri iri doğranır. 2 adet soğan piyazlık doğranıp pembeleşen kadar kavrulur ve ıspanaklar eklenir. Ispanaklar yumuşayana kadar sotelenir. 1 adet soğan rendelenir ve kıymayla özleştirilir. Soğanla özleşen kıymanın üzerine 2 yemek kaşığı galeta unu, 1’er tutam karbonat, tuz, karabiber ve kimyon atılır. Köfte toparlanana kadar yoğrulur. Sotelenen ıspanak fırın tepsisine dökülüp yayılır. Yoğrulan kıyma 8 parçaya ayrılır, kalem gibi açılıp halka şeklinde katlanarak kuş yuvaları elde edilir. Kuş yuvaları ıspanağın üzerine yerleştirilir. Ispanağın üzerine yerleştirilen köfteler 180 dereceki fırında yaklaşık 10 dakika pişirilir. Köfteler fırından alınır ve ortalarına yumurta kırılır ve pişmeleri için yemek fırının kendi ısısında dinlendirilir(fırın kapatılır)

Ispanaklı Kuş yuvası servise hazırdır.

Patlıcan Böreği tarifi

Malzemeler:
500 gr kıyma
6 adet patlıcan
5 adet yumurta
3 adet domates
2 adet soğan
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı karabiber
2 su bardağı sıvı yağ

Yapılışı:
6 adet patlıcanın kabukları alacalı soyulur. Patlıcanlar 2-3 parmak kalınlığında dilimlenip tuzlu suda bekletilir. Tuzlu suda bekletilen patlıcanlar süzülüp kurulanır ve 2 su bardağı yağda kızartılır. Kızartılan patlıcanlar bıçakla ince ince kıyılır. 2 adet soğan yemeklik doğranıp ısıya dayanıklı bir fırın tepsisine alınır. Üzerine 1’er çay kaşığı karabiber ve kabartma tozu atılır. Kıyma ve ezilmiş patlıcanlar katılıp tüm malzemeler güzelce harmanlanır. Börek harcının üzerine yumurtalar kırılır ve karıştırılır. Börek harcı tepsiye düzgün bir şekilde yayılır ve üzerine domates dilimleri yerleştirilir. 180-200 derecede ısıtılmış fırında pişirilir.

Patlıcan Böreği servise hazırdır.

tebrik ederim canim ... ugurlu olsun yolun acik olsunn

teşekkür ederim.çok sağol

kızlar gunaydın hepinize bugunden ıtıbaren bende ogunlerımı paylaşmak ve sızınle motıve olmak ıstıyorum

Sabah Kahvaltısı ;

Eti Form 4 adet bisküvi ve şekersiz nescafe

Öglen ıkı adet haşlanmış yumurta

Akşam bol limonlu yeşil salata

su hedefım 3 lıtre

Bu arada başlangıc kılom 81

dün akşamki yemeğim

3 adet bulgurlu dolma
yoğurt
salata
tahin helvası
bu ara regl olucam kızlar
acayip iştahım açık artı tatlı isteği var
akşamda kızı lunaparka götürdük
bizimkiler orda garlama aldılar buz gibi dayanamadım bende eşlik ettim
kaçamağım o oldu
bugünkü sabah kahvaltım

1 yumurta peynir,zeytin,1 patlıcan közleme 3 biber közleme
fındık ceviz çayyyyy dayanamadım 1 çukalatalı gofret en azından sabah yiyeyim dedi
karataya başladığımdan beri ilk kez yedim zaten şimdi temizliğe başlayacağım eritirim
akşamada
nohut yemeği var pilav ben yemeyeceğim
salata ayran
öptüm hepinizi

[h=5]-Canan Karatay hocamızın kitabı 20 -25 tl
-Omega 3 30€
-Nike yürüyüş ayakkabısı 70€
-6 ay önce düğmeleri birleşemeyen Levi's gömleğin bu gün bol gelmesi Paha biçilmez !!!!!!

Teşekkür ederim Canan Hoca !!

:119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124:[/h]

aramiza hosgeldin canim ..
yeni baslangicin UGURLU olsun ..
hepbirlikte sabirla ve illaki KARATAY ile kilolarimizdan kurtulmak dilegi ile ..

slm kızlar ;

sabah :-1 kase tarhana çorbası
- peynır
- zeytın
- 1 kase ıncır uyutması (regl oncesi tatlı ıstegı tavandaaa, :18: )

öğle : - yarım domates
- yarım salatalık
- bolll ayrannn ( burası cok sıcak yanıyoruz yıneee )

akşam: (yapacagım yemek bellı oldugu ıcın yazıyım dedım )
- bulgurlu bıber dolması
- mantar çorbası
- salata
- yogurt

gun aşırı spor aşkımız devam edıyor sukur vee bu aksam spor zamanıııı

selam çıtırlar
kahvaltı
2 yumurta
2 kib kutusu peynir
1 domates
13 zeytin
1 çarli biber

(2 saat fitness)

akşam
ton balıklı salata
yoğurt

(1 saat yürüyüş)

bu arada dün baya bi kasmışım annemlere gitmeden önceki kiloma geri döndüm hatta 100gr eksik
bakalım yarın sabah kaç çıkacağım elimde değil hergün tartılıyorum, ancak motive oluyorum bu arada sitede haftalık kilo kontrolü yapılmıyormuydu yaa:44:

kızlar gunaydın

sabah kahvaltım 6 adet etiform bisküvi ve kahve

öglen 1 adet yumurta ve küçük bir kase yoğurt

akşam ne yemek varsa suan bılmıyorum ögrenınce yazarım bıraz yemek ve bol salata

yatmadan önce bır bardak süt tarcınlı ıcmeyı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…