Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar akam yatmadan tarçınlı süt içtim karatay ı bozar mı ki:44:
sabah kahvaltım
1 yumurta
1 çarli biber
1 domates
2 bucuk kib.kut. peynir
12 zeytin
3 dilim salam

bu arada sabah tartıldım yine 72 ye düşmüşüm

nabersiniz canlarr......

ben adapazarındayım halaaa ve çocuklarla beylerden bana bilg.kalmıyor..banka işlemi yapıcam bahanesiyle azcık çalabildim..

yediklerimi hiiiç sormayın tam sopalık ama burda başka çarem yok ..ama sabır diyorum..önümüzdeki pazartesi yeni bir başlangıç bana..

sıkıldım gezmekten ve evimi özledim inanır mısınız..elde bavul gezz geezz nereye kadar..yoruldum valla...hakkaride de olsa evim evim güzel evim..

hepinizi çoook öpüyorum..kendinize iyi bakın canlarım..

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler

sabah : domateslı bıberlı sucuk (yumurta yıyemıyorum, alerjı yapıyor dıye sucuga dadandım resmen),domates salatalık ceviz 3 zeytın

ögle: yarım domates , salatalık 2 bardak ayran ,4 kayısı,bıraz cevız.

bugün sabah
4 dilim peynir, 8 zeytin, 3 küçük domates, salatalık, 1 yumurta
1 fincan kahve

az önce 1 mil Leslie yaptım özlemişim. aslında canım 1 saati geçkin spor yapmak istedi böyle yoğun terleyerek ama ne zamandır sadece dışarıda yürüyüş yapıyorum ve cardio tarzında neredeyse 1 aydır çalışmıyorum. bu yüzden sadece 1 mil yapabildim. yavaş yavaş güçlendireceğim vücudumu. 1 saat yoğun cardio yapacak kıvama gelmem lazım.

birazdan çıkacağım önce kütüphanede KPSS çalışmaya sonra da İngilizce konuşma kursuna.

yarın Leslie 2 mil Eki Görüntüle 782673

sersumcumcum adapazarında neyin, var haftasonu ben de adadaydım aslen oralıyım

Tebrik ederim canım.

Bende bu yıl son 3 yıldır giyemediğim kotlarımı giyebildim gerçekten o duyguyu, aynaya bakışını. Sonrada hırslanıp tekrar kendini beğenmeyişini anlayabiliyorum. Bana öyle oldu da

ben bu sabah doktordaydım kızım ve kendim göründüm
ama kızımın işi bitmedi yarın saat:2 de orada orada olacağız
ultrasonu var
sabah kahvaltım
1 simit oldu yanında 2 bardak çay
hava çok sıcaktı 1tane de garlama yedim
akşamda
1 tabak nohut yemeği
salata ayran regl olmuşum canım hala tatlı istiyo zor tutuyom kendimi
bide iştah varki hiç sormayın bende böyle olmazdı niye böle iştah oldu anlamadım
tatlı isteği okey de iştahı anlayamadım demin 7 buçuk gibi 1 avuç çiğ fındık yedim
iyi geldi şimdide çay içiyorum birazdan limonlu su soda bişeler içrim biri beni durdursunnnnnnnn

geçmiş olsun önemli birey değilldir inşallah,
akşam menüm
1 bardak süt
10 badem
2 şeftali
kızlar canım yemek istemiyor ama tatlı istiyor ya dayanamıyorum

merhaba karatay güzelleri ;

nasilsin ??

ben dun bi kacamak yaptim .. ama 10 kilometre yurudukten sonra o kacamaklikran cikti artik
dun ciciler aldim alisveris yaotim bugunde alisverisime devam ettim tele geince aldiklarimi paylasacagim..
aldigim bedenler genellikle 38 ve m oldugu icin mutluluktan uctummmmmmmmmmmmmm

[h=1] İşkembe Kavurması İşkembeyi bir de böyle deneyin. Harika oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Afiyet olsun.

[/h]
[h=4]

Malzemeler
[/h]
  • Yarım kilo işkembe ( dana işkembesi)
  • 2 tane soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığından az karabiber
  • Tuz
[h=4]Yapılışı[/h] İşkembeyi turşuluk tuzla iyice ovup yıkıyoruz. Düdüklü tenceremize koyup biraz suyla kaynatıp süzüyoruz. Tekrar tencereye koyup üzerini örtecek kadar su ekleyip yumuşayana kadar pişiriyoruz ( ben genelde 1 kilo kadar işkembe pişirip yarısını da çorba yapıyorum. Kişi sayısına göre siz ayarlayın). Tavamıza yağımızı ilave ediyoruz. Soğanlarımızı yarım ay şeklide doğrayıp yağımıza ilave ediyoruz. Orta ateşte yakmadan yumuşatıyoruz. Pişen işkembemizi kesme tahtasına alıp, kiprit çöpünden biraz kalın doğruyoruz. Sararan soğanlarımıza ilave edip karıştırıyoruz. Güzelce kavurup baharatlarını ilave ediyoruz. Karıştırıp altını kapatıyoruz. Afiyetle yiyoruz..

[h=2]etli nohut yemegi

Malzemeler
[/h]
  • Yarım kilo nohut
  • Yarım kilo dana ya da kuzu eti
  • Yarım kilo küçük soğan (bütün koyacağız, en küçüklerinden)
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Zeytinyağı
[h=2] Yapılışı[/h] Nohutumuzu akşamdan 1 tatlı kaşığı tuz attığımız suya ıslatıyoruz. Şişen nohutumuzu yıkayıp üzerine 2 parmak geçecek kadar su koyup yavaş ateşte dağıtmadan pişiriyoruz. Etimizi kuşbaşı doğrayıp bir tencedere suyunu salıp çekinceye kadar kavuruyoruz. Üzerine sıcak su ekleyip pişiriyoruz. Pişen etlerimizi yeterli suyuyla beraber nohutumuza ilave ediyoruz. Ben düdüklü tencerede pişirdim. Soğanlarımızı kök kısımlarından fazla kesmeden soyuyoruz (kök tarafından derin keserseniz yemekte soğanlar dağılır). 1 çay bardağı kadar zeytinyağımızda temizlediğimiz soğanları kısık ateşte kızartıyoruz. Onları da nohutumuza ilave ediyoruz. Soğanları kızartığımız yağda salçalarımızı da kızartıp yemeğin suyuyla biraz sulandırıp yemeğimize ilave ediyoruz. Kısık ateşte dağıtmadan bir süre pişiriyoruz. Melzemeler pişmiş olduğundan kısa sürede yemeğimiz pişecektir. Afiyet olsun.

kızlar gunaydın 3. gun diyetımde ve bugun ku menum

sabah 6 adet eti form biskuvi bir fincan nescafe

ara bir adet şeftali

öglen 6 adet eti form bisküvi

ara 6 adet kayısı

akşam evde ne yemek varsa ondan bırazcık ve meyve

afiyet olsun canım da , hocamız dıyet urunlerının hepsını yasaklıyor, form bıskuvılerde dahıl . bırde nescafe yasak ama sekersız turk kahvesı serbest. yanlıs anlama bılmıyorsundur belkı dıye soylemek ıstedım. hee bırde meyve yıyorsak sabah kahvaltıda yıyoruz , yada en gec oglene kadar yıyın dıyor hocamız yınede afıyet olsun

slm ;
dun aksam :
-3 adet mınık mınık bıber dolması
-yogurt
- mantar çorbası (hazır degıl kendım yaptım)
- salata

bugun sabah :
-sebzelı soslu sucuk tava
-2 adet gun kurusu kayısı
-cevız
-3 adet yeşil zeytın (ev yapımı , harıka)
-peynırrr

bugun ögle yemegım :
- evden getırılmıs bır adet domates ve ayran

regl donemınde olabıldıgınce ogle aralarını gecıstırmem lazım kı metabolızma hızlanmısken kılolardan kurtulayım.

bu arada ben su ıcmeyı unutan bır ınsandım . cok sukur karataya basladıktan sonra 2 lt ıs yerınde olmak uzere , toplamda 3 ltreyı bulup bazende gecıyor ıctıgım su . cok sukur...

geçmiş olsun canım . merak ettım bıkac defa daha gordum senın yazılarında " garlama" nedır ? anladıgım kadarıyla bır cesıt tatlı ???
bu arada bende malum donemdeyım ve tatlı krızlerımı yasak olmayan tatlılar ıle (! ) gecıstırıyorum. mesela ıncır uyutması yap . soguk soguk yemesı harikaaa gunde 1 kase ozellıkle sabahları bayıla bayıla yıyoruz esımle onun harıcınde gun kurusu kaytısının ıcerısıne cevız koyarak da yıyebılırsın bu da benı acayıp kesıyor . tavsıyeee

Sabah kahvaltim (09:00bitti)
2yumurtali omlet
1kalin dilim peynir
1 domates

Regli oldum kizlar dogumdan sonra artik düzene girmeye basladi gibi.bugun 2.gunum bakalim bu hafta ne kadar gitcek kilolar. inşallah yüzümü güldürur giden kilolar:)))

tatlım form ürünlerinin yasak olduğunu okumama ragmen suan ıcın baska alternatıfım yok ama yavas yavas degıstırcem şeftalımıde 11 de yedim teşekkür ederim uayrın ıcın

Kızlar mmerhabalar nasılsınız uzun zamandır gelemedim en son mezuniyetim vardı biliyorsunuz sonra okul bitip de eve gelince internette yalan oldu benim için ve bi koşuşturmaca başladı evime geri döndüm erkek arkadaşımın ailesi istemeye geldiler nişan yaptık bu arada sınava girdik tabi atama bekliyoruz şu anda 17 Ekim'de düğün yapıcaz
şöyle bir baktım size özlemişim adilemir atanmana çok sevindim sersum ve Çiğdem harika kilolar verilmiş tebrik eederim

ben kilo vermesem de almadım da şu anda internet erişimim yok maalesef ama imkanım olunca müthiş bir dönüş yapacağım inşallah sizi özledim :) kader arkadaşlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…