nabersiniz canlarr......
ben adapazarındayım halaaa ve çocuklarla beylerden bana bilg.kalmıyor..banka işlemi yapıcam bahanesiyle azcık çalabildim..
yediklerimi hiiiç sormayın tam sopalık ama burda başka çarem yok..ama sabır diyorum..önümüzdeki pazartesi yeni bir başlangıç bana..
sıkıldım gezmekten ve evimi özledim inanır mısınız..elde bavul gezz geezz nereye kadar..yoruldum valla...hakkaride de olsa evim evim güzel evim..
hepinizi çoook öpüyorum..kendinize iyi bakın canlarım..
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler
[h=5]-Canan Karatay hocamızın kitabı 20 -25 tl
-Omega 3 30
-Nike yürüyüş ayakkabısı 70
-6 ay önce düğmeleri birleşemeyen Levi's gömleğin bu gün bol gelmesi Paha biçilmez !!!!!!
Teşekkür ederim Canan Hoca !!
:119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124:[/h]
geçmiş olsun önemli birey değilldir inşallah,ben bu sabah doktordaydım kızım ve kendim göründüm
ama kızımın işi bitmedi yarın saat:2 de orada orada olacağız
ultrasonu var
sabah kahvaltım
1 simit oldu yanında 2 bardak çay
hava çok sıcaktı 1tane de garlama yedim
akşamda
1 tabak nohut yemeği
salata ayran regl olmuşum canım hala tatlı istiyo zor tutuyom kendimi
bide iştah varki hiç sormayın bende böyle olmazdı niye böle iştah oldu anlamadım
tatlı isteği okey de iştahı anlayamadım demin 7 buçuk gibi 1 avuç çiğ fındık yedim
iyi geldi şimdide çay içiyorum birazdan limonlu su soda bişeler içrim biri beni durdursunnnnnnnn
kızlar gunaydın 3. gun diyetımde ve bugun ku menum
sabah 6 adet eti form biskuvi bir fincan nescafe
ara bir adet şeftali
öglen 6 adet eti form bisküvi
ara 6 adet kayısı
akşam evde ne yemek varsa ondan bırazcık ve meyve
ben bu sabah doktordaydım kızım ve kendim göründüm
ama kızımın işi bitmedi yarın saat:2 de orada orada olacağız
ultrasonu var
sabah kahvaltım
1 simit oldu yanında 2 bardak çay
hava çok sıcaktı 1tane de garlama yedim
akşamda
1 tabak nohut yemeği
salata ayran regl olmuşum canım hala tatlı istiyo zor tutuyom kendimi
bide iştah varki hiç sormayın bende böyle olmazdı niye böle iştah oldu anlamadım
tatlı isteği okey de iştahı anlayamadım demin 7 buçuk gibi 1 avuç çiğ fındık yedim
iyi geldi şimdide çay içiyorum birazdan limonlu su soda bişeler içrim biri beni durdursunnnnnnnn
afiyet olsun canım da , hocamız dıyet urunlerının hepsını yasaklıyor, form bıskuvılerde dahıl . bırde nescafe yasak ama sekersız turk kahvesı serbest. yanlıs anlama bılmıyorsundur belkı dıye soylemek ıstedım. hee bırde meyve yıyorsak sabah kahvaltıda yıyoruz , yada en gec oglene kadar yıyın dıyor hocamızyınede afıyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?