Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kaneelcim ben 300 gr alanların arasındayım canım fark ve yüzdeye + yapmamışım seninde acelen olunca fark etmemişsin haksızlık olmasın canım + dayım yani aleynaak la aynı kaderi paylaşıyom regl fena çarptı

teşekkür ederim birdy cim kızımın önemli bişey deyil tahliller temizde çıktı mesene için ilaç verdi 3 hafta sonraya gün verdi kontrol için
sende iyiysindir inşallah cicim ev işleri hakkaten bu sıcakta zor evi mok götürüyooo

gün sabah hastanedeydik oradan işimiz bitince
poça simit bişeyler aldıkbu
anneme gittik yanında çay yedik cısss tabisi
akşamda malesef cıslı yedim
kıymalı lazanya ayran
şimdide çay içiyorum
yalnız kızlar bugün hep hamurişi yiyince anladımki
çok doğru besleniyoruz bu tür şeyler bizi çok şişiriyor
unuttuğumuzdanmı nedir midem feci
evde bişey kalmadı ondan pişirmiştim
yarın pazarım var bol sebze alıcam bu hafta dikkat etmem lazım
bugün regl in 2. günü 69 u bir türlü göremedim kızlar pazartesiden sonra
sıkı yönetime başlıcam mekik çekmeye de başlıcam göbek kalmasın
birşey sorucam bilen var mı mekik çekip bir süre sonra bırakmıştım
o zaman diyette değildim göbeğim daha fazla çıkmıştı acaba bırakıncamı oluyor devamlı mı çekmek lazım bilen var mı
öptüm hepicinizi

bu sabah
2 yumurta
yarım domates
yarım salatalık
6 zeytin

akşam
1 ızgara çupra
salata azıcık fıstık

kilo verenleri de veremeyenleride tebrik ediyorum öncelikle
ben erken yazamadım kusura bakmayın

Daha neredeyse 3 hafta var güleryüzcüm.ozamana kadar sporuna böyle devam edersen baya bi incelir ve kilo da verirsin bebişim

Eline emeğine sağlık canımkilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum....

23 - 08 - 2013 itibari ile Listemiz

Kilo veren arkadaslarimiz :

1-Buse8 : fark -2.ooo kg = yüzde = %2.o83

2-Kaneel ( Ben ) : fark - 1,3oo kg = yüzde = %1.838

3-Güleryüz2011 : - 1,ooo kg = yüzde = %1.517

4-Leylak84 : fark -1,ooo kg = yüzde = % 1.360

5-ihya : fark - 6oo gram = yüzde = % o.71o

6-serpp : fark -2oo gram = yüzde = % o.293

Bu hafta lik kilo alan arkadaslarimiz :

1-birdy : fark +6oo gram : = yüzde =+% o.88

2-filiztoprak fark +3oo gram = yüzde = +% o.426

3-aleynaak : fark +3oo gram = yüzde = +% 2.373

Bu hafta izinli olan arkadaslarimiz :

Sersum
özlemkartal
nurudilara
ficans

Son düzenleme:
Daha neredeyse 3 hafta var güleryüzcüm.ozamana kadar sporuna böyle devam edersen baya bi incelir ve kilo da verirsin bebişim...

İnşallah leylakcim biraz daha incelmek dilegiyle diyorum. Cok ozendim baska kardes de yok fotolarda kendi baktikca kilolu gormek istemiyorum biraz daha gitse yine idare eder artik ekimde 2. Raunda devam diyelim hayirlisiyla bakalim Teşekkürler iyi dileklerin icin canim benim:))))

Oh çok sevindim canım tahliller temiz çıkmış Bizim evi mok götürdü bile Filizim.Evi bulmakta güçlük çekiyorum valla

Kaneelcim ellerine sağlık canım.Kilo verenlere en büyük tebrikler gelsin

ya bırıncımı olmusum bende az verdıgımı dusunuyordum ılk hafta daha fazla verırım sanmıstım bunu gordum cok mutlu oldum
kaneel arkadasım ellerıne saglık

selam kızlar ben geldım.ramazandı bayramdı tatıldı derken bugun evıme geldım.hepınızı cok ozledım gelır gelmez sıze baktım.umarım herkes ıyıdır hepınızı kocaman opuyorum

kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık liste için

kilo almamışım vermemişimde canım sağolsun bundan sonra daha dikkat ederim o kadar koşturmacada arada dikkat edemedim

Kizlar biz bu sabah apar topar yola ciktik.kayinvalidem kalp krizi gecirmis durumu agirmis doktorlar her seye hazirlikli olun demis biz de ciktik gidiyoruz suan yoldayiz gece 23 gibi varcaz Karabüke hayirlisi bakalim saglikla varmak nasip etsin allah dua edin kizlar kayinvalidem iyilessin benim icin birde kizkardesimin dugunu vardi 22 eylulde bakalim ne olacak her sey o kadar karisik ki ne zaman eve doncez belli degil dua edin her sey yoluna girsin 1-2 hafta izinli olayim görüşürüz kizlar dualarinizi eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…