- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
4 günde 3 kilo mu verdin naptınRumuz : Sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 56.8
Bu hafta : 56.4
Fark : - 400 Gr
Bu hafta kilo bildirimi biraz hileli oldu benimödem sökücü ilaç içtiğim için. Haftaya hedefim bu kiloyu koruyabilmek olacak.
Benim bundan sonram önemli canım. Hep bu virajda kaza yapıyorum.Dönüşün muhteşem oldu
Günaydın herkese,
Hemen kilo bildirimimi yapıyorum :)
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 61.6
Bu hafta : 60.2
Fark : - 1,4 kg
En kritik noktadayım. Şu 60 zincirini kırmama ramak kaldı. Ve bundan sonrası evet gerçek
Maalesef 2.5 haftadır 81.50 de tıkandım adet dönemindeyim onda bile 81.50 bazen 81.80 takildiŞuan kaçsın??
Canim bir 5 kiloluk yağ bidonu çıkmış senden, motive ol tabikiBaşlangıç 85 (8 şubat)
22 şubat:83,6 (-1,4)
11 mart:82,3 (-1,3)
25 mart:81,4 (-0,9)
1 Nisan :80,4 (1,0)
Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom :85
Boy:163
Güncel kilom :80,4
Fark :-1 kg
Yüzde : - 1,22
Adet öncesi ödem var sabahları elim ayağım bile şiş kalkıyorum 2 gündür hedefe ulaşamamış olsamda vucut kiloyu vermekte bu kadar inat ederken 1 kiloyu duymak beni mutlu etti
Canim bir 5 kiloluk yağ bidonu çıkmış senden, motive ol tabikimaşallah
Buda bugünkü massallahim var valla 50 55 olmus
Gurur kaynagim bakıp bakıp 2.5 haftadır bir kilo bile gitmedigini görünce hırslandım
Bu verdiğim 4,6 kilonun 2,8 i yağdan gitmiş dün diyetisyende bana senden neredeyse 12 tane margarin çıktı mutlu ol dediCanim bir 5 kiloluk yağ bidonu çıkmış senden, motive ol tabikimaşallah
Biz yağ yazmaya başlayınca yağ tenekelerinin reklamları çıkmaya başladı işte bu büyük tenekelerden biride senden çıktıBenden toplamda 23 kilo yağ gitti hey masallahhhhh bana
Biz yağ yazmaya başlayınca yağ tenekelerinin reklamları çıkmaya başladı işte bu büyük tenekelerden biride senden çıktı
Evet simdi anladim olculerini yazinca, seyda xoskun vaeya onda dinlemistim sarkici gulseni zayiflatirken alt bolgesi kalin oldugu icin ona sebze agirlikli beslenme uygulayip yuruyus yaptirmis sadece, simde senin kilo verirken ust bolgeyi koruman lazim canim, o nedenle bacaklara ve kalcalara yonelik olursa spirun cok guzel olurTamam paylaşırım bı ara spor kıyafetlemle ama.asla 61 durmuyorum alt bölgemde sıkıntı bacaklarım vücuduma göre kalın hayatımda etek giyemedim ben
Heyyy masallahhh safrancimmmmRumuz : Sarfansari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta : 56.8
Bu hafta : 56.4
Fark : - 400 Gr
Bu hafta kilo bildirimi biraz hileli oldu benimödem sökücü ilaç içtiğim için. Haftaya hedefim bu kiloyu koruyabilmek olacak.
Nadalcim cok guzel geldin nolur birakma bundan sonra da yaz gelicek topikce before after yapacagiz ozgurce gezecegiz vunlari dusun , sorum herneyse onu cozelim yemekte degil cozum be sen bunu cok guzel yapmaya basldin canim brawo sanaBaşlangıç 85 (8 şubat)
22 şubat:83,6 (-1,4)
11 mart:82,3 (-1,3)
25 mart:81,4 (-0,9)
1 Nisan :80,4 (1,0)
Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom :85
Boy:163
Güncel kilom :80,4
Fark :-1 kg
Yüzde : - 1,22
Adet öncesi ödem var sabahları elim ayağım bile şiş kalkıyorum 2 gündür hedefe ulaşamamış olsamda vucut kiloyu vermekte bu kadar inat ederken 1 kiloyu duymak beni mutlu etti
Ayy hayali bile güzel geldi sorunlar falan herşey tamam da bende çok pis iştah var onu napcaz sabah eşime tost yaparken günlerdir canım çeken tosttan kendimede yaptım 1 dilim ekmeği ikiye böldüm arasına 1 dilim kaşar koydum yağsız tost yaptım 2 lokmada yuttum gitti tabiki dişimin arasından mideme bile inmedi hemen herşeyi gözümün önünden yok ettim 1 tane yumurta koydum haşlanıyor o arada da kahve suyu koydum bekliyorum içimdeki 2 nadal savaş veriyorlarNadalcim cok guzel geldin nolur birakma bundan sonra da yaz gelicek topikce before after yapacagiz ozgurce gezecegiz vunlari dusun , sorum herneyse onu cozelim yemekte degil cozum be sen bunu cok guzel yapmaya basldin canim brawo sana
Yoga yapildi bu aksam 1 saatten fazla, baya da sporlu bir gun oldu
hoş geldin .Güzel bir başlıkla açılmış olan , azim ettirici ,destekleyici olan bu başlıkta kendime bir diyet arkadaşı arıyorum .. çok çok verdim ama son 5kilom.gitmiyor asla.. kaldı yapıştı tam yaklaşıyorum adet zamanım geliyor bir sabah kendimi kaşıkla çikolatanın yanında buluyorumcevremdekiler yapma yeter ,daha ne zayıflatacaksin gibi .. destekleme yerine engel.olmaya çalışıyor ama ben yine de elimden geleni yapıyorum,abartmıyorum ...hiç bir zaman zayiflarken yok şok diyetler .. aşırı mide bulandırıcı detox suları ...yok günde 4 kilo ondan 3kilo bundan icecekmisim gibi.. yok çikolata yeme carpilirsin , yok ekmek yemezsen asla kilo veremezsin gibi saçma sapan sözlere uyumadım.diyetisyensiz .. kendi araştırmalarımla sporla (kalıcı olarak yağdan)29 kilo verdim .. benim gibi vermek isteyen şu son 3-5 kiloyu verirken fikir alışverişinde bulunabilecegim ..(. Diyetisyen listeleri hariç) sağlıklı beslenme,Spor alt yapılı fikirlere ihtiyacım var
Mrb..Öncelikle naif hoşgeldininiz için teşekkürler.. malesef çok antipatik başlıklar var yine bu konularla alakalı kendime göre olanını bir türlü bulamamıştım.. önerilere ihtiyacım var..
Ben o kiloda 1 sene takıldım tam zincir kırıldı derken üstüne bir de aldım inşallah sen almadan vereceksin totale bakalım dimi ama bende 2 yıl önce 99dum bu günlerde
Biraz hileli oldu dediğim gibi.4 günde 3 kilo mu verdin naptın
Benim bundan sonram önemli canım. Hep bu virajda kaza yapıyorum.
bence de 5 kilo verirsen boyuna göre olacaktır . istediğin gibi yani.Tamam paylaşırım bı ara spor kıyafetlemle ama.asla 61 durmuyorum alt bölgemde sıkıntı bacaklarım vücuduma göre kalın hayatımda etek giyemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?