Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim ben de diyette yenmez mantigiyla yemiyordum ama baktim hrm yedim hem zayifladim hem de dogadan gelen saglik ve tok tutucu birsey
9 tabak yemedin dimi gııhh
Kiz öldüm gülmektem ahahahha
Merhaba aramiza hisgeldin, ben o son 5 kilo icin cok mucadele ettim baktim olmuyor nirmal kendimce sporla kasmadan takmadan bir sekilde verdim, burada cok arkafasimiz var kendi bedenini taniyarak hareket eden canim
Hayir tabiki ben muzla seviyorum sen pekmezle veya neyle istersen yiyeblirsin

Canim sen kendini nasil mutlu hissedeceksen o sekilde ol biz vermek istersen de destekleriz istemesen de seni o yonde destekleriz sen onemlisin sadecebenim fikrimi sorarsan 38 veya 40 beden iyidir

En zoru zaten son kikolar olur ya

Ke dinizden boyunuzdan onceki nasil zayifladiginizdan bahseder misiniz?
Kısaca bahsedeyim.. doğumdan sonra aşırı kilo aldım .. ve o kiloları bir sene boyunca asla verememiş umudunu yitirmiş biriydim.. diyetisyene gttim 2 sene önce kadininn dediklerini yaptım daha çok al

Kötü bi

Kısaca bahsedeyim.. doğumdan sonra aşırı kilo aldım .. ve o kiloları bir sene boyunca asla verememiş umudunu yitirmiş biriydim.. diyetisyene gttim 2 sene önce kadininn dediklerini yaptım daha çok aldm .. tamamen kendim net ortamından araştırmalarımla . Yediğimi içtiğimi değiştirerek az az ama yağdan kilo verdim.. sporla da destekledim boy 1.75 başlangıç kilom 89du . Şuan 61 im.. ama asla 61 durmuyorum.. bacaklarda sarkmalardan etler çok çok duruyor.. kalın duruyorum.. 58falan olsam yeter yetmezse bile vermeyeceğim daha çok incelmek amacım.. nasıl yapabilirim

Canim sen kendini nasil mutlu hissedeceksen o sekilde ol biz vermek istersen de destekleriz istemesen de seni o yonde destekleriz sen onemlisin sadecebenim fikrimi sorarsan 38 veya 40 beden iyidir
Aynen yaaa bide acayip adetten şişince dedimki ben vermeye devam edeyim 40 olayım beden olarak.

Saol canim. vallahi son kilolar yapıştı gitmiyor birtürlü ne yapsamda surekli spor yapıyorum düzenli yinede gitmiyor gerçi şuara adet dönemindeyim bu yüzdende durdu ama yinede gitmiyor
Yaptığın diyetleri sporları hafta hafta değiştir vücudu şaşırt bak nasıl ise yarıyor.. ben bu şekilde de biraz verebildim

Canim ben haftanın yedi günü spor yaptim öyle sıkılastim yarim saat bacak kol ve karın için vakit ayirdim yürüyüşle bacaklar inceldi lesli yaptim baya inceldi sarkma olmadı çok şükür sıkılasti

Az önce yazıyordum net gtti yarım yamalak oldu..
Sporu arttırmak şart ben haftada 3 gün falan yapabiliyorum.. çeşitli spor egitmenlerinin videolarını kendime göre ise yarayan..

Yaptığın diyetleri sporları hafta hafta değiştir vücudu şaşırt bak nasıl ise yarıyor.. ben bu şekilde de biraz verebildim
Hepsini yaptim canim 4 kere diyet listesi degistirdim ilk ay ve ikinci ay dönem dönem durmalar çok yaşadım doktorlarım listelerimi düzenleyince hızlandı 4 ayı bitirmek uzereyim yine durdu spor listelerini 1 ayda bir degistirdim başka neler yapabilirim sence varsa benimle paylaşırsan sevinirim

Canim aeni çok iyi anliyorum.
İnsanın verdikçe vermesi geliyor.
Ben 55 olsam bana yeter diyordum.
Şimdi gözümü 52 ye diktim

52 olmak istememin bir nedeni de bölgesel kilom. Sanırım 55 ten sonra popo küçülmeye başlayacak.

Az önce yazıyordum net gtti yarım yamalak oldu..

Sporu arttırmak şart ben haftada 3 gün falan yapabiliyorum.. çeşitli spor egitmenlerinin videolarını kendime göre ise yarayan..

Benim boyumda 1.85 bayıldım çok güzel kilo vermişsin ben hasimatodan dolayı 4 ayda anca 23 kilo verebildim gerçi zamanım çok keşke 51 olabilsem bende senin gibi ama bende sırıtır zamanında bekarken 68 kilo vermişmişim var çünkü tahta gibi olmuştum ordan biliyorum

Vallahi canim doğru insanın verdikçe veresi geliyor kiloları

Kilon çok iyi bu boya göre. Rahatsız oldugun bölgeler ise sporla olur sanırım ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…