Ben tedaviye giderken incecik gidesim var doktoru şok edecemCanim aeni çok iyi anliyorum.
İnsanın verdikçe vermesi geliyor.
Ben 55 olsam bana yeter diyordum.
Şimdi gözümü 52 ye diktim
52 olmak istememin bir nedeni de bölgesel kilom. Sanırım 55 ten sonra popo küçülmeye başlayacak.
Boy ve kilo oranin cok iyi geliyor kulaga hatta baya iyi geliyor bence beslenemene aynen devam et ama sporu arttirmalisin, sıkılasmalisin diye dusunuyorum nerdeyse 6 gun kardiyo plates vb seyler yaparsan iyi olur yine de eger atabikirsen yuzun gorunmeden resmini de oaylasablirsin bizimle daha net soykeriz, bedenin kac bu aradaKısaca bahsedeyim.. doğumdan sonra aşırı kilo aldım .. ve o kiloları bir sene boyunca asla verememiş umudunu yitirmiş biriydim.. diyetisyene gttim 2 sene önce kadininn dediklerini yaptım daha çok al
Kötü bi
Kısaca bahsedeyim.. doğumdan sonra aşırı kilo aldım .. ve o kiloları bir sene boyunca asla verememiş umudunu yitirmiş biriydim.. diyetisyene gttim 2 sene önce kadininn dediklerini yaptım daha çok aldm .. tamamen kendim net ortamından araştırmalarımla . Yediğimi içtiğimi değiştirerek az az ama yağdan kilo verdim.. sporla da destekledim boy 1.75 başlangıç kilom 89du . Şuan 61 im.. ama asla 61 durmuyorum.. bacaklarda sarkmalardan etler çok çok duruyor.. kalın duruyorum.. 58falan olsam yeter yetmezse bile vermeyeceğim daha çok incelmek amacım.. nasıl yapabilirim
Canim sen zaten buraya gelsiginden beri aniden ard arda kilo verdin hasimatoya ragmen kilon durmadi ki dahaHepsini yaptim canim 4 kere diyet listesi degistirdim ilk ay ve ikinci ay dönem dönem durmalar çok yaşadım doktorlarım listelerimi düzenleyince hızlandı 4 ayı bitirmek uzereyim yine durdu spor listelerini 1 ayda bir degistirdim başka neler yapabilirim sence varsa benimle paylaşırsan sevinirim
Adacimmmmm demi baya verdim çok şükür hashimatoyu inatBoy ve kilo oranin cok iyi geliyor kulaga hatta baya iyi geliyor bence beslenemene aynen devam et ama sporu arttirmalisin, sıkılasmalisin diye dusunuyorum nerdeyse 6 gun kardiyo plates vb seyler yaparsan iyi olur yine de eger atabikirsen yuzun gorunmeden resmini de oaylasablirsin bizimle daha net soykeriz, bedenin kac bu arada
Canim sen zaten buraya gelsiginden beri aniden ard arda kilo verdin hasimatoya ragmen kilon durmadi ki daha
Kilon çok iyi bu boya göre. Rahatsız oldugun bölgeler ise sporla olur sanırım ancak.
❤❤❤❤❤❤❤❤Boy ve kilo oranin cok iyi geliyor kulaga hatta baya iyi geliyor bence beslenemene aynen devam et ama sporu arttirmalisin, sıkılasmalisin diye dusunuyorum nerdeyse 6 gun kardiyo plates vb seyler yaparsan iyi olur yine de eger atabikirsen yuzun gorunmeden resmini de oaylasablirsin bizimle daha net soykeriz, bedenin kac bu arada
Canim sen zaten buraya gelsiginden beri aniden ard arda kilo verdin hasimatoya ragmen kilon durmadi ki daha
1 ay daha vaktin varBen tedaviye giderken incecik gidesim var doktoru şok edecemkilodan belki tutmamıştır sözünü yedirecek ona gör bak suraya yazıyorum küçük dilini yutturcam hepsine
Korumadayim canim insallah boyle devam ederim dikkat ediyorumyedigime ictigime1 ay daha vaktin var
Ama canim şu an çok sağlıklı bir kilodasin. Bunu korumakta marifet ister. Vermeyip koruyabilsen bile büyük başarı
1 ay daha vaktin var
Ama canim şu an çok sağlıklı bir kilodasin. Bunu korumakta marifet ister. Vermeyip koruyabilsen bile büyük başarı
51 çok az senin boyuna bence kendini iyi hissedeceksen ol tabii ama 60 iyi olur fazlası hoş olmazBenim boyumda 1.85 bayıldım çok güzel kilo vermişsin ben hasimatodan dolayı 4 ayda anca 23 kilo verebildim gerçi zamanım çok keşke 51 olabilsem bende senin gibi ama bende sırıtır zamanında bekarken 68 kilo vermişmişim var çünkü tahta gibi olmuştum ordan biliyorum
Kilomda sıkıntı yok aynı boy aynı kiloda olup benden çok ince arkadaslarim var hep sıkıntım bacak basendi üstüm 36-38 beden altım38-40 beden nerdeyse çok orantısızKilon çok iyi bu boya göre. Rahatsız oldugun bölgeler ise sporla olur sanırım ancak.
Tamam paylaşırım bı ara spor kıyafetlemle ama.asla 61 durmuyorum alt bölgemde sıkıntı bacaklarım vücuduma göre kalın hayatımda etek giyemedim benBoy ve kilo oranin cok iyi geliyor kulaga hatta baya iyi geliyor bence beslenemene aynen devam et ama sporu arttirmalisin, sıkılasmalisin diye dusunuyorum nerdeyse 6 gun kardiyo plates vb seyler yaparsan iyi olur yine de eger atabikirsen yuzun gorunmeden resmini de oaylasablirsin bizimle daha net soykeriz, bedenin kac bu arada
Stres çok mu yapıyorsun illa kilo vericem diye tartıya asla odaklanmaHepsini yaptim canim 4 kere diyet listesi degistirdim ilk ay ve ikinci ay dönem dönem durmalar çok yaşadım doktorlarım listelerimi düzenleyince hızlandı 4 ayı bitirmek uzereyim yine durdu spor listelerini 1 ayda bir degistirdim başka neler yapabilirim sence varsa benimle paylaşırsan sevinirim
Bana da dört dörtlük çok iyi geldi tam istediğim.gibi diyebileceğim asla bir program olmadı sadece bı ara kollarım o kadar kilo vermekten çok sarkikti .Youtube da denemediğim spor videoları kalmadı ilk ay zumba ve lesli sonra oryantal ve fitness daha coklari
Şuan kaçsın??Benim boyumda 1.85 bayıldım çok güzel kilo vermişsin ben hasimatodan dolayı 4 ayda anca 23 kilo verebildim gerçi zamanım çok keşke 51 olabilsem bende senin gibi ama bende sırıtır zamanında bekarken 68 kilo vermişmişim var çünkü tahta gibi olmuştum ordan biliyorum
81.50Şuan kaçsın??
Dönüşün muhteşem olduGünaydın herkese,
Hemen kilo bildirimimi yapıyorum :)
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 61.6
Bu hafta : 60.2
Fark : - 1,4 kg
En kritik noktadayım. Şu 60 zincirini kırmama ramak kaldı. Ve bundan sonrası evet gerçek kilom. Ödem filan kalmadı verecek :) inşallah haftaya 59’u görüp tam motivasyon devam ederim. Amin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?