Hayırlı olsun canımCanim sen koru, kan depolarin dolunca eksiye de gececeksin bak gor
Amin canim hepimizin Ramazan i hayirli olsun
Canım bende de var sanırım yine kansızlık hap almaya başladım...O da etkiliyor kilo vermeyi ada haklıAdacim aynen dediğin gibi kansızlığım gidince kilo vereceğimi dusunuyorum su an biraz beklemede gibiyim
Sersumcum artik yag kismin gittiniyice ondan kacamak yapmak geritebilirHeeeyyy maşallah bi haftasonu geçiyor döktürmüşsünüz gene...
Ben hafta içi lahmacun ve dondurma yiyince artı çıktım tabeeDiyetisyenim de cezalandırdı 2 öğüne düşürdü beni
N nnnadal hadi yine iyisin geçtin beni
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:80,6 kg
bu hafta:80,9 kg
fark:++300gr
Toplam fark:11 kg
Hafta sonu cumartesi kaçamak yaptım sadece..Artık hafta içi yapmayacağım ..Cumartesileri tartı günü yapınca eriyor 1 haftada..Ama hafta içi yapınca erimiyor şekil2A
Bu hafta ben tırtım şu 3 günü iyi değerlendirebilirsem belki 200-300 g gider 2 gün çok kaçamak yaptım haftasonunda
Eline sağlık canim güzel görünüyor.A aaadddaaaadilemir Safransari toplaşın tarif veriyorum
1 küçük havucu haşladım. 4 hurma, 1 yemek kaşığı kakao, 1/2 çay bardağı cevizle birlikte rondodan geçirdim. Yuvarlayıp Hindistan cevizine buladım.
4 adet çıktı.
Ben beğendim bence güzel
Harika haber..Bu hafta ben tırtım şu 3 günü iyi değerlendirebilirsem belki 200-300 g gider 2 gün çok kaçamak yaptım haftasonunda
Oooo çok güzel gözüküyor ellerine sağlık afiyet olsun..Şahane sağlıklı bir atıştırmalık..A aaadddaaaadilemir Safransari toplaşın tarif veriyorum
1 küçük havucu haşladım. 4 hurma, 1 yemek kaşığı kakao, 1/2 çay bardağı cevizle birlikte rondodan geçirdim. Yuvarlayıp Hindistan cevizine buladım.
4 adet çıktı.
Ben beğendim bence güzel
muhtişimmmmA aaadddaaaadilemir Safransari toplaşın tarif veriyorum
4 adet çıktı.
Ben beğendim bence güzel
Selamlar canım nasılsın ?selamlar arkadaşlar
kilo verenlere tebrikler, bu hafta veremeyenlere bol azim ve sağlık diliyorum.
ben koptum gittim gene. moralim bozuk, şimdilik pek diyet yapamıyorum diyelim
(buraya bir sürü dertleşme yazdım ama sildim, olumsuzlukları konuşmayacağın)
sizi seviyorum
Bak seeennn demek öyle görürsün sen işte bu beni gaza getirir 3 gün sonra görüşürüz hedefim artık sen değilsin senin verdiğin toplam kiloyu geçmeyi hedefledimHarika haber..
İçinden geleni yaz canım benim tek derdimiz kilolarımız değil ya bazen anlatmak daha rahatlatabiliyor ben kimseye anlatamadıklarımı size yazınca iyi geliyorselamlar arkadaşlar
sizi seviyorum
Neler yaptın görüşmeyeli? Özledik seni.selamlar arkadaşlar
sizi seviyorum
Ooooo hariksA aaadddaaaadilemir Safransari toplaşın tarif veriyorum
4 adet çıktı.
Ben beğendim bence güzel
Canim hosgeldin, seni ozledik, istedigin zaman anlat cnim viz burdayiz seve seve dinlerizselamlar arkadaşlar
sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?