Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sen kıs hazırlıklarından bahsedınce aklıma ıyınıyetlım geldı o da kendı mahsullerıyle kısa hazırlanırdı ugramıyo artık sanırım he mıhtarım sen bılırsın ıyınıyetlım gelmıyomu,ıgneoyam napıyo haber var mı?

hoşbulduk canımcım..düzene gircem başka yolu yok

iyiniyetlim gelcem artık dedi yok ortalarda:44::44:.iğneoyamdan da haber yok maalesef

2. öğün

1 avuç kabak çekirdeği
ve antep fıstığı
film izlerken bizimkiler yedi dayanamadım öğünden sayıldı napiimm.

3. öğünüm

kurufasulye
2-3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
cacık
salata

hava kararınca da ilk yürüyüşüme çıkarım artık

Meraba ben yeni diyete başladım ortalama kaç kilo verıyorsunuz karatayda

merhaba..kilo veriş kişiden kişiye değişiyor..genelde başlangıçta hızlı veriliyor..haftada 1-2 kilo verende var 300 gr verende.ilk sayfamızı okursan yardımcı olur..başarılar..

merhaba kizlar
nasilsiniz bakalim ??
ben bugun sabah 6 dan ogle 2 ye kadar isteydim... sonra esim aldi birlikte gezdik dolastik yuruduk yedik ictik ..
guzel bir gun gecirdik sizler neler yaptiniz bebekler ??

yarin saat 3 e kadar bosum .. yani buralardayim sonra aksam gorevine gidecegim ..

Son düzenleme:
süper olmuşsun
tesekkur ederim canim sagolasin ...

kayin validen icin cok cok gecmis olsun canim .. Hayirlisi olmasini dilerim .. Kendine dikkat canim

Tarifi: Patlıcanları alaca soydum. Uzunlamasına 4 e böldum, ama sap kısmından tamamen koparmadan. Düdüklüye dizdim, üzerine zeytinyağ gezdirdim, rondoya bolca kabugu soyulmuş domates ve 4 diş sarmısak ekledim püre gibi çektim. İçine tuz, 1 tatlı kasığı sirke, 1 yemek kaşığı toz biber ve 1 bardak su ekledim, karıştırdım ve patlıcanların üzerine döktüm.

20 dakikada pişti, afiyet leptin olsun...

Düdüklüde patlıcan silkme..

[h=3] RULO KÖFTE
[/h]
[TABLE="class: tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption, align: center"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MALZEMELER:
-250 gr yağsız kıyma
-1 orta boy soğan
-2 yumurta
-4 adet çemensiz pastırma
-2 yk domates rendesi(veya 1 tatlı kaşığı katkısız domates salçası)
-tuz,karabiber,kimyon,toz kırmızı biber

yumurtalar katı haşlanır.soğan rendelenir.kıyma,soğan ve baharatlar iyice yoğrulur.buzdolabında en az yarım saat dinlendirilir.
streç serilmiş tezgaha köfte karışımı alınır ve dikdörtgen şekilde incelterek açılır.
üzerine pastırma dilimleri dizilir.tam ortaya gelecek şekilde haşlanmış yumurtalar dizilir.streç yardımıyla rulo şekilde sarılır ve iyice sıkıştırılır.
yapışmayan bir tencere ısıtılır ve köfte bütün olarak çevrile çevrile kızartılır.her tarafı kızarınca 1 bardak sıcak su yla açılmış domates rendesi tencereye ilave edilerek suyunu çekene kadar yaklaşık 35dk pişirilir.dilimlenerek servis edilir.

[h=3] KARNABAR PÜRELİ ET SOTE
[/h]
[TABLE="class: tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Karnabahar mucizevi bir sebze..Kısır,graten,prenses,pilav ve daha neler yapmadık ki karnahardan.

Püresi de nefis oluyor karnabaharın.Püreyi özlediyseniz bir şans vermelisiniz:)

MALZEMELER:
-500 gr yağsız dana sote
-1 soğan
-2 diş sarmısak
-1/2 su bardağı domates püresi
-1 yk biber salçası
-karabiber,az tuz,toz kırmızı biber

püre için;
-1 küçük boy karnabahar
-1 çay bardağı süt
-az tuz,sarmısak tozu,karabiber

Etler yapışmaz tencerede suyunu salıp çekene dek kavrulur ve ince doğranmış soğan ve sarmısaklar ilave edilir.Soğanlar şeffaflaştığında domates püresi ve biber salçası ilave edilip karıştırılır.Baharatlar ve üzerini örtecek kadar sıcak su eklenerek etler yumuşayana dek pişirilir.

Karnabahar yıkanır,çiçeklerine ayrılır.Sapları kesilerek çiçekler buharda haşlanır.Yumuşadıklarında ısıtılmış süt ilave edilerek iyice ezilerek püre kıvamına getirilir.Baharatları ilave edilir.

Etle beraber servis edilir.

not:Karnabaharı buharda değil haşlayarak pişirmek isterseniz az suda sütü de ekleyerek haşlayıp kendi suyuyla püre haline getirebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Son düzenleme:

[h=1]Yumurta Salatası[/h]
Yumurta Salatası

İşte, Yumurta Salatası

Malzemeler:

• 3 yumurta
  • Marulun açık renkli iç yaprakları
  • 2 taze soğan
  • Yarım limon suyu
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığının ucuyla karabiber
  • Tuz
  • 2 kaşık zeytinyağı

Yapılışı:
Yumurtalar katı şekilde haşlanır, süzüp soğutulur. İri iri doğranır. Marul ve taze soğan doğranır. Limon suyu, zeytinyağı, pul biber, karabiber ve tuz iyice karıştırılır. Doğranan malzemelerin üzerine gezdirilir. Karıştırılır, servis yapılır.

Son düzenleme:
[h=1]Evde Lor Peyniri Yapımı[/h]

Evde kolay lor peyniri nasıl yapılır...

İnsanın evde yaptığı gıdaları gönül rahatlığıyla tüketmesi çok güzel. Yapımı fazla zaman alan ve uğraştıran gıdaları kendimiz yapmak istemeyiz, hazıra kaçarız ama lor yapımı puding yapmak kadar kolay. Kalsiyum yönünden çok zengin, kalorisi çok düşük bir besin. Zeytinyağı, kekik, pul biber ilavesi ile kahvaltı sofralarını şenlendirir. Reçellerle, balla tüketebilir, tatlı ve kek yapımında kullanabilirsiniz. Mutlaka deneyin...

Malzemeler:

• 2 kilo süt (pastörize olmasın)
  • 1-2 limon veya 1 çay bardağı sirke veya 1 çay bardağı yoğurt (sütün kesilmesini sağlamak için bu malzemelerden birini kullanabilirsiniz) .

Yapılışı:
Süt ocağa alınır. Kaynamaya başladığı anda limon suyu ilave edilir. Karıştırıp, kaynamaya bırakılır. Tuzlu tercih ediyorsanız, bu sırada tuzunu ekleyebilirsiniz. Kesilen süt kaynadıkça suyundan ayrılıp toplanır. 6-7 dakika kısık ateşte kaynatılır, altı kapatılır, soğutulur. Temiz bir tülbent veya süzgeç yardımıyla süzülür. Tülbent kullanacaksanız, suyu süzülünce üzerinden sıkıştırarak bağlayıp ağırlık koyabilirsiniz. Yuvarlak şekil alacaktır. Tülbenti bir yere asarak çok iyi süzülmesini sağlayabilirsiniz. Ben gerek görmedim, süzgece boşalttım :)

Bir gece süzgeçte bekletilir. Saklama kabına alınır.

Lor çabuk bozulan bir gıda, hemen tüketemeyeceğiniz kısmını bekletmeden derin dondurucuya atabilirsiniz.

günaydın kısslar
sabah sirkeli suyumu içtim ardından 5 km yürüdüm
kahvaltıda
1 yumurta
domates
birkaç tane yaprak sarma
zeytin

bugün kahvaltım

2 yumurta,peynir,zeytin
domates salatalık fındık
karataya uygun hoşaf çok küçük bir kase
wc sorunu için iyi geliyo
şimdide çay keyfi
aralarda limonlu su içiyorum
ve ayran
akşam yemeğimi belirledim

mercimek çorbası
bulgurlu sarma salata ayran
işte böle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…