sen kıs hazırlıklarından bahsedınce aklıma ıyınıyetlım geldı o da kendı mahsullerıyle kısa hazırlanırdı ugramıyo artık sanırım he mıhtarım sen bılırsın ıyınıyetlım gelmıyomu,ıgneoyam napıyo haber var mı?İnşallah canım inşallah
Bu arada ben artık pazara gidebiliyorum
Heyooo
Geçen hafta biber dolması aldım 2 kilo kurutmayı denemek için kurumaya başladılar :18:
Bu hafta baya çok alıp denemek istiyorum
Bu hafta elime ne geçse kurutasım var yaniDomates, fasülye konservesi yapmak istiyorum.
Acaba meyve falan da mı kurutsam kış için. MEsela elma falan ne dersiniz kızlar fikir verin çok acemiyimama hevesliyim
Neler kurur
hoşbulduk canımcımhoşgeldin canım ama temizlik seni yormuş artık dip köşe temizlik yapmış oldun ter attın inş kilocuklarda terle gider
artık düzene girersin bende 70 lerde takıldım kaldım inş vericez tekrar hoşgeldin safa geldin
sen kıs hazırlıklarından bahsedınce aklıma ıyınıyetlım geldı o da kendı mahsullerıyle kısa hazırlanırdı ugramıyo artık sanırım he mıhtarım sen bılırsın ıyınıyetlım gelmıyomu,ıgneoyam napıyo haber var mı?
Meraba ben yeni diyete başladım ortalama kaç kilo verıyorsunuz karatayda
[sıze=3][ı]merhaba..kilo veriş kişiden kişiye değişiyor..genelde başlangıçta hızlı veriliyor..haftada 1-2 kilo verende var 300 gr verende.ilk sayfamızı okursan yardımcı olur. .başarılar.. [/ı][/sıze]
tesekkur ederim canim sagolasin ...süper olmuşsun
kayin validen icin cok cok gecmis olsun canim .. Hayirlisi olmasini dilerim .. Kendine dikkat canimIyi dilekleriniz icin Teşekkürler kizlar inşallah en kisa zamanda toparlar diyoruz. Ben kizkardesimin bekar evinde kaliyoruz safranbolu da o da es durumunda atama bekliyor.annemlerde dugun hazirliklari icin gelecekler bu hafta.kayinvalidemin durumu ise doktorlar kirmizi alarm diyorlar biraz daha toparlamis diyor esim ama beklemedeyiz yogun bakimda daha servise inmedi.ne zaman eve donus belirsiz bakalim hayirlisi öptüm yine haberdar ederim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?