Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersumum sende hosgeldın bıdenem
bırdyım ben de osledım canımmm artık daha sık buralardayım ınsallah
kaneelcım harıkasım tbrklerrrr
leylakım durum kötü 77 desem

muhtarım sersumum hoşgeldin bacım
mutfak için hem geçmiş olsun hem de ellerine sağlık datlum,tatil dönüşü yorgunluk üzerine hiç de çekilmez bi durum olmuş...
takma kiloları sersumum,tatilde hepimiz aldık,vericez yine hep beraber

kizlar Size bir suprix yapayim dedim ve kendine before after yaptim .. 1 yil once 1 yil sonra .. 30 kilo once 30 kilo sonra .. Karataydan once Karataydan sonra bugün cektim bakalim begenecekmisiniz yasasin Karatay

süpersin canımdarısı hepimize inşallah

üzülme canım ya,bende 69 u görmüştüm tatilden önce döndüğümde 73,5 74 tüm.sıkma canını vericez hep beraber inşallah.buraya daha sık gel,yürüyüşlere de başla mutlaka papişim

iyi akşamlar kısslar2 gündür az kaçamağım var ama bu arada elma sirkesi de içmeye başladım.elma sirkesi+su.bal koymuyorumsabah-öğle-akşam içiyorum.kaçamağa rağmen tartıda - yi görüyorumbakalım bi süre devam edicem.bu arada bağırsakları da çok güzel çalıştırıyo

üzülme canım ya,bende 69 u görmüştüm tatilden önce döndüğümde 73,5 74 tüm.sıkma canını vericez hep beraber inşallah.buraya daha sık gel,yürüyüşlere de başla mutlaka papişim
tamam canım tsk ederım moral verdın ınsallah hep bırlıkte tekrar basarıcaz

hadı bakalım canım ınsallah bır an once kurtuluruz sinir bozucu fazlalıklrımızdan:18:

bende de durum kötü bebişim ama napıyoruzz önümüzdeki maçlara bakıyoruz..tatil bitti ve hepberaber toparlanıyoruzz

hoşbulduk bidenem..valla mahfoldum sorma

vericez başka yolu yok

benim mideme dokunmasa ben de içicem..
çok işe yarıyormuş leylakım iyi yapıyorsun

tesekkur ederim kizlar sizlerde harikasiniz !!
maşallah canım darısı bizlere

muhtarım hoşgeldin mutfak için geçmiş olsun eline sağlık kırklamışsın

akşam

soguk ayran çorbası salata köfte birazdanda çay

harikasın canım..darısı başımıza..

geçmiş olsun canım Allah sıfa versın umarım kayınvalden ıyılesır ve sende kardesının dugununu keyıfle gecırırsın

sersumcuuummmmm, hosgeldııııınnnnnn

leylakım bende ıcmeyı dusunuyorum elma sırkelı su . mıdem ıyı durumda ıcebılırım dıye dusunuyrm da . ac karna mı ıcıyorsun ?

hepınıze gunaydın kızlarrr,
mutlu haftalar,
bollll leptınlerrrr

haftasonumuz cokkk yogun gectı . cumartesı dugun zıyaretlerı, temızlık derken gun bıtıverdı ( kacamaksız ,şükür) .
pazar gunu gorumcemın hayırı vardı oraya gıttık . hayır yemegı tabıkı tavuklu nohutlu pılav :26: mecburen salata yedım ama sadece bır yemek kasıgı yanı bır lokmacık pılav aldım o kadar.bırde yarım catal sekerpare . :18: bunlarıda ayıp olmasın dıye yedım valla . cunku gazoz ıkram edıyorlar gerı cevırıyorum. yemegı gerı cevırdım cıkolataları aldım ama cantaya attım yemedım artık tatlıyıda gerı cevırseydım hıc bıseyı begenmeyıp gerı cevırdıgımı dusuneceklerdı. cunku dıyet yaptıgımı bılmıyorlarrr
dun kı kacamaklarım bunlardı . sabah ıse klasık karatay kahvaltımı yaptım. yanlız kotu bır durum vardı 3 gundur afedersınız ama tuvalet problemım vardı. bugun sabah ac karna ılık suya ısladıgım gunkuruları ıle azda olsa halletmıs bulunuyorum. hafta sonları su ıcmeyı aksatıyrm sanırım ondan oluyor. hafta ıcı hıc sorun olmuyor cunku duzenlı bır sekılde suyumu ıcıyorum .

bu arada meyve cayları tuketsek arada nasıl olur ? sekersııızzz. mesela bogurtlen,elma,yaban mersını ,murdum erıgı....

evet datlum çok işe yarıyo gerçekten

leylakım sirkeyi çok fazla tüketme canım böbreklerine zarar verirsin dikkat et lütfen
yok canım çok fazla tüketmiyorum,çorba kaşığı yerine tatlı kaşığı içiyorum.teşekkür ederim beni düşündüğün için

leylakım bende ıcmeyı dusunuyorum elma sırkelı su . mıdem ıyı durumda ıcebılırım dıye dusunuyrm da . ac karna mı ıcıyorsun ?
evet canım aç karnına yemeklerden yarım saat önce falan içiyorum​

Yazın sıcakta kilo verilir deniliyor ama işler tersine gidiyor bırdyciğim Şimdiye çoktan hedefime ulaşacaktım çenemi tutsaydım.

Her şeyde bir hayır vardır şer olduğu gibi canım. Umarım en güzeli olur hakkınızda...Dualarımız seninle olacak. Geçmiş olsun.

Ben kendime küstüm ceza veriyorum listeden çıkarın beni 2 hafta bildirim yapmadan listeye de almayın. Yoksa akıllanacağım yok

kizlar Size bir suprix yapayim dedim ve kendine before after yaptim .. 1 yil once 1 yil sonra .. 30 kilo once 30 kilo sonra .. Karataydan once Karataydan sonra bugün cektim bakalim begenecekmisiniz yasasin Karatay

Vay anası süpermişşşşş

Bu karışımı sürekli okuyorum ya. Acaba gerçekten faydası oluyor mudur kilo vermeye :44: hepsinden önemlisi de kokusu falan oluyor mu mide bulanmıyor mu? Ben normalde sirkeyi hiç sevmem de :120:
Canlarım herkese çok selam ;

Çiğdemim bozma moralini bu kadar yawww.Fıstık gibisin valla
Kızlar bu kadar kaldı aklımda.Unuttuklarım kusura bakmasın.
Yarın herkese bol şans...

Fıstık falan değil. Tam 5 kilo daha vermem lazım bırdy Ben aynada giysilerle kamuflajdan sonra değil çiğdem halimdeyken güzel hisssetmek istiyorum

selam kızlar ben geldım.ramazandı bayramdı tatıldı derken bugun evıme geldım.hepınızı cok ozledım gelır gelmez sıze baktım.umarım herkes ıyıdır hepınızı kocaman opuyorum

Hoşgeldiiiinnnn Ne yedin ne içtin senin olsun nereleri gezdin diyecem ama sende almışsın ne yedin ne içtin

Bu karışımı sürekli okuyorum ya. Acaba gerçekten faydası oluyor mudur kilo vermeye :44: hepsinden önemlisi de kokusu falan oluyor mu mide bulanmıyor mu? Ben normalde sirkeyi hiç sevmem de :120:
galiba faydası var çiğdemim...bir kaç gündür azıcık kaçamağımolmasına rağmen kilo veriyorum...
daha önce bende denemiştim bunu ama marketten aldığım sirkeyle.onu içememiştim.şimdi doğalını buldum aktardan onu içiyorum.tadı ve keskinliği diğerine göre daha az ve daha hafif

dünkü menümü hiç yazmayayım berbattı
aslında yemekte kaçamak yoktu ama çerez meyve zamansız tabi
böle şeyler ama bugün dediğim gibi çok dikkat ediyorum
69 u görmem lzaım kilo verince sanırım biraz şımarıyoruz
bugünkü kahvaltım
2 yumurta zeytin peynir domates
1 tane incir arası ceviz
devamında fındık
akşamı şu an bilmiyorum
sersum hoşgeldin daha sonra yorumlarımı yazıcam arkadaşlar
şu an iş çok biraz evle ilgileneyim dönerim öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…