maşallah canım darısı bizlere
muhtarım hoşgeldin mutfak için geçmiş olsun eline sağlık kırklamışsın
akşam
soguk ayran çorbası salata köfte birazdanda çay
muhtar geri döndü ama çok mutsuzz..kilo olmuş 76.6 tam tamına 3.4 kilo
birde eve gelince kötü bir sürprizle karşılaştık..kalasın teki mutfak giderine plastik boya dökmüş giderler tıkanmış ve benim mutfak lavabosundan taşmış. .mutfak berbattı dün gece yarısına kadar açmaya uğraştılar açıldı ama tabii bitmadi bu saate kadarda eşimle mutfağı kırkladık makineler buzdolabı çekildi yağçözücüler çamaşır suları sebil oldu a dostlar. .ahhh ahhh
kayınçom 1 yılda yapmadığım temizliği 1 günde yaptım kulakların çınlasın
güleryüzlüm kayınvalidene çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım
filizcim sana ve yavruna da geçmiş olsun..
kardelenim dualarım sizinle..Allah yardımcınız olsun..
handrake adapazarında kayınpederim yaşıyor eşimin memleketi canım
pampişim dönmüşsün özledim
makbuşş sen de hoşgeldin ..Allah tamamına erdirsin canım
kaneelim liste için ellerine sağlık..ayrıca kilo verişin içinde tebrik
kayınçom,leylakım,çiğdoşum,özlemim,aleynaak,serpcim,pınarcım,ficanscım,ihyacım,regiş hepinizi çoook özledim..unuttuğum varsa kusuruma bakmasın yorgunluktan
buse8 arkadaşım 1. olmuşsun tebrik ederimama 2 hafta bildirim yapmadan listeye girilmiyor kaneel yanlışlıkla eklemiş seni bu seferlik torpilli olmuşun
kizlar Size bir suprix yapayim dedim ve kendine before after yaptim .. 1 yil once 1 yil sonra .. 30 kilo once 30 kilo sonra .. Karataydan once Karataydan sonra bugün cektim bakalim begenecekmisiniz yasasin Karatay
sersumum sende hosgeldın bıdenem
bırdyım ben de osledım canımmmartık daha sık buralardayım ınsallah
kaneelcım harıkasım tbrklerrrr
leylakım durum kötü 77 desem
tamam canım tsk ederım moral verdınüzülme canım ya,bende 69 u görmüştüm tatilden önce döndüğümde 73,5 74 tüm.sıkma canını vericez hep beraber inşallah.buraya daha sık gel,yürüyüşlere de başla mutlaka papişim
iyi akşamlar kısslar2 gündür az kaçamağım var ama bu arada elma sirkesi de içmeye başladım.elma sirkesi+su.bal koymuyorum sabah-öğle-akşam içiyorum.kaçamağa rağmen tartıda - yi görüyorum bakalım bi süre devam edicem.bu arada bağırsakları da çok güzel çalıştırıyo
tamam canım tsk ederım moral verdınınsallah hep bırlıkte tekrar basarıcaz
hadı bakalım canım ınsallah bır an once kurtuluruz sinir bozucu fazlalıklrımızdan:18:
muhtarım sersumum hoşgeldin bacım
mutfak için hem geçmiş olsun hem de ellerine sağlık datlum,tatil dönüşü yorgunluk üzerine hiç de çekilmez bi durum olmuş...
takma kiloları sersumum,tatilde hepimiz aldık,vericez yine hep beraber
iyi akşamlar kısslar2 gündür az kaçamağım var ama bu arada elma sirkesi de içmeye başladım.elma sirkesi+su.bal koymuyorum sabah-öğle-akşam içiyorum.kaçamağa rağmen tartıda - yi görüyorum bakalım bi süre devam edicem.bu arada bağırsakları da çok güzel çalıştırıyo
maşallah canım darısı bizlere
muhtarım hoşgeldin mutfak için geçmiş olsun eline sağlık kırklamışsın
akşam
soguk ayran çorbası salata köfte birazdanda çay
harikasın canım..darısı başımıza..
Kizlar biz bu sabah apar topar yola ciktik.kayinvalidem kalp krizi gecirmis durumu agirmis doktorlar her seye hazirlikli olun demis biz de ciktik gidiyoruz suan yoldayiz gece 23 gibi varcaz Karabüke hayirlisi bakalim saglikla varmak nasip etsin allah dua edin kizlar kayinvalidem iyilessin benim icin birde kizkardesimin dugunu vardi 22 eylulde bakalim ne olacak her sey o kadar karisik ki ne zaman eve doncez belli degil dua edin her sey yoluna girsin 1-2 hafta izinli olayim görüşürüz kizlar dualarinizi eksik etmeyin.
birde eve gelince kötü bir sürprizle karşılaştık..kalasın teki mutfak giderine plastik boya dökmüş giderler tıkanmış ve benim mutfak lavabosundan taşmış. .mutfak berbattı dün gece yarısına kadar açmaya uğraştılar açıldı ama tabii bitmadi bu saate kadarda eşimle mutfağı kırkladık makineler buzdolabı çekildi yağçözücüler çamaşır suları sebil oldu a dostlar. .ahhh ahhh
kayınçom 1 yılda yapmadığım temizliği 1 günde yaptım kulakların çınlasın
güleryüzlüm kayınvalidene çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım
filizcim sana ve yavruna da geçmiş olsun..
kardelenim dualarım sizinle..Allah yardımcınız olsun..
handrake adapazarında kayınpederim yaşıyor eşimin memleketi canım
pampişim dönmüşsün özledim
makbuşş sen de hoşgeldin ..Allah tamamına erdirsin canım
kaneelim liste için ellerine sağlık..ayrıca kilo verişin içinde tebrik
kayınçom,leylakım,çiğdoşum,özlemim,aleynaak,serpcim,pınarcım,ficanscım,ihyacım,regiş hepinizi çoook özledim..unuttuğum varsa kusuruma bakmasın yorgunluktan
buse8 arkadaşım 1. olmuşsun tebrik ederimama 2 hafta bildirim yapmadan listeye girilmiyor kaneel yanlışlıkla eklemiş seni bu seferlik torpilli olmuşun
bende de durum kötü bebişim ama napıyoruzz önümüzdeki maçlara bakıyoruz..tatil bitti ve hepberaber toparlanıyoruzz
hoşbulduk bidenem..valla mahfoldum sorma
vericez başka yolu yok
benim mideme dokunmasa ben de içicem..
çok işe yarıyormuş leylakım iyi yapıyorsun
yok canım çok fazla tüketmiyorum,çorba kaşığı yerine tatlı kaşığı içiyorum.teşekkür ederim beni düşündüğün içinleylakım sirkeyi çok fazla tüketme canım böbreklerine zarar verirsin dikkat et lütfen
evet canım aç karnına yemeklerden yarım saat önce falan içiyorumleylakım bende ıcmeyı dusunuyorum elma sırkelı su . mıdem ıyı durumda ıcebılırım dıye dusunuyrm da . ac karna mı ıcıyorsun ?
Geçen hafta : 45.2
Bu hafta : 45.6(yemeden nasıl kilo aldım acaba :26::26::26::26:)
Fark : + 0.4
Yüzde : + 0.884
Boy : 1.50
Beden : 34
Spor : Hergün 1 saat yürüyüş ve gün aşırı ağırlık çalışması (yürüyüş yaramadı , koşuya devam etmekte fayda görüyorum)
Kızlar tam 45 kilo olmuştum ki nasıl oldu hiç bilmiyorum bir gecede tekrar 46 oluverdim.Vücudum 46'nın altına inmek istemiyor galiba :44::44::44: Hayırlısı valla ....Fakat çok da baydım ben bu kilo muhabbetindenBüyük kararların eşiğindeyim ey Dostlar !!!
Herkese güzel ve hafif bir gün diliyorum ve öpücüklerimi yolluyorum
rumuz:GÜLERYÜZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:65.9
bu hafta kilo:64.9
fark:-----1 KİLO(REGLİMİN 3. GÜNÜ)
yüzde:----%1.517
toplam fark:10.100 GR
beden:40
spor:HER GÜN 10 KM YÜRÜYÜS200 MEKİK 200 TİVİST
Kizlar biz bu sabah apar topar yola ciktik.kayinvalidem kalp krizi gecirmis durumu agirmis doktorlar her seye hazirlikli olun demis biz de ciktik gidiyoruz suan yoldayiz gece 23 gibi varcaz Karabüke hayirlisi bakalim saglikla varmak nasip etsin allah dua edin kizlar kayinvalidem iyilessin benim icin birde kizkardesimin dugunu vardi 22 eylulde bakalim ne olacak her sey o kadar karisik ki ne zaman eve doncez belli degil dua edin her sey yoluna girsin 1-2 hafta izinli olayim görüşürüz kizlar dualarinizi eksik etmeyin.
kizlar Size bir suprix yapayim dedim ve kendine before after yaptim .. 1 yil once 1 yil sonra .. 30 kilo once 30 kilo sonra .. Karataydan once Karataydan sonra bugün cektim bakalim begenecekmisiniz yasasin Karatay
Canlarım herkese çok selam ;
Çiğdemim bozma moralini bu kadar yawww.Fıstık gibisin valla
Kızlar bu kadar kaldı aklımda.Unuttuklarım kusura bakmasın.
Yarın herkese bol şans...
selam kızlar ben geldım.ramazandı bayramdı tatıldı derken bugun evıme geldım.hepınızı cok ozledım gelır gelmez sıze baktım.umarım herkes ıyıdır hepınızı kocaman opuyorum
selam leylakım
selam kızlar bugunkı kahvaltım
2 yumurta
zeytın,peynır
fındık,salatalık
az recel
galiba faydası var çiğdemim...bir kaç gündür azıcık kaçamağımBu karışımı sürekli okuyorum ya. Acaba gerçekten faydası oluyor mudur kilo vermeye :44: hepsinden önemlisi de kokusu falan oluyor mu mide bulanmıyor mu?Ben normalde sirkeyi hiç sevmem de :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?