Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hadi ya iyi bari bende isteyim. İçersen haber ver dedi kayın pederim de bana getirtecek bi yerlerden o "alıç sirkesi" içiyor. Kalp ve damar sağlığı için... Sağol canım

Iyi dilekleriniz icin Teşekkürler kizlar inşallah en kisa zamanda toparlar diyoruz. Ben kizkardesimin bekar evinde kaliyoruz safranbolu da o da es durumunda atama bekliyor.annemlerde dugun hazirliklari icin gelecekler bu hafta.kayinvalidemin durumu ise doktorlar kirmizi alarm diyorlar biraz daha toparlamis diyor esim ama beklemedeyiz yogun bakimda daha servise inmedi.ne zaman eve donus belirsiz bakalim hayirlisi öptüm yine haberdar ederim sizleri

hosbuldummm canımm sorma canım yaa memleketteydım hava temız ortam guzel olunca ıstah tavan yaptı yedımde yedım

selam bebişim
afiyet olsun canım

Yoğun bakıma çıkabilmesi bile bişey canım. Sıkıntı hissetme çooğu gitmiş azı kalmış.Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda toparanır inşallah

hosbuldummm canımm sorma canım yaa memleketteydım hava temız ortam guzel olunca ıstah tavan yaptı yedımde yedım

Ben kime diyosam Bende aynı valla kaynanam başlattı diyetimi bozdurdu. Annem devam ettirdi. Tabi yinede toplamıştım ama en son misafir olarak kaynım gelince buraya saldım

ah cıgdemcım ah sen hedefıne baya yakınsın nasılsa toparlarsın canım.

sersumcuuummmmm, hosgeldııııınnnnnn
:13::13:
Ben kendime küstüm ceza veriyorum listeden çıkarın beni 2 hafta bildirim yapmadan listeye de almayın. Yoksa akıllanacağım yok
akılanacaksan yaparız tabee..ama listede motive ediyor insanı..düzelticez kendimizi başka yolu yok
evet filizcim haklısın kilo verince şımarıklık yapıyoruz..
umarım herşey yolunda gider canım

ah cıgdemcım ah sen hedefıne baya yakınsın nasılsa toparlarsın canım.

İnşallah canım inşallah

Bu arada ben artık pazara gidebiliyorum

Heyooo

Geçen hafta biber dolması aldım 2 kilo kurutmayı denemek için kurumaya başladılar :18:

Bu hafta baya çok alıp denemek istiyorum

Bu hafta elime ne geçse kurutasım var yani Domates, fasülye konservesi yapmak istiyorum.

Acaba meyve falan da mı kurutsam kış için. MEsela elma falan ne dersiniz kızlar fikir verin çok acemiyim ama hevesliyim

Neler kurur

:13::13:

akılanacaksan yaparız tabee..ama listede motive ediyor insanı..düzelticez kendimizi başka yolu yok

Kndimi işe vurup kaçamağı önlemeyi düşünüyorum. Sağlıklı beslenme bilincini ancak kışlık sağlıklı hazırlıklar yaparak yakalayabilirim tekrar

çamaşır yıkamaya devam..ev süprüldü silindi..iş iş iş bıktım beyaaa...

sabah

pastırmalı omlet
biber kavurması
peynir zeytin
yoğurt
2 gün kurusu ceviz
şeftali

pazara gitmek ne güzel canım..kurut kurutabildiğini..

Kndimi işe vurup kaçamağı önlemeyi düşünüyorum. Sağlıklı beslenme bilincini ancak kışlık sağlıklı hazırlıklar yaparak yakalayabilirim tekrar

evet iyi fikir..

sabak klasik kahvaltı sonra ev süpürmece yemek yapma birazdan yürüyüş yürümeliyim yoksa olmayacak böle gitmiyo yapıştı bu 74 kilo resmen almıyorumda vermiyorumda

çamaşır yıkamaya devam..ev süprüldü silindi..iş iş iş bıktım beyaaa...

sabah

pastırmalı omlet
biber kavurması
peynir zeytin
yoğurt
2 gün kurusu ceviz
şeftali
hoşgeldin canım ama temizlik seni yormuş artık dip köşe temizlik yapmış oldun ter attın inş kilocuklarda terle gider
artık düzene girersin bende 70 lerde takıldım kaldım inş vericez tekrar hoşgeldin safa geldin

canım bu ara girememiştim bugün gördüm
çok geçmiş olsun allah sağlık şifa versin hayırlı haberlerle dön

inşallah herşey yolunda gider ve buraya güzel haberlerle dönersin güleryüzcüm....

selam canlarım
Bugün yediklerimi yazayım
sabah erkenden sirkeli suyumu içip 5 km yürüdüm

kahvaltıda

1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
1 lokma ekmekle bal-kaymak

2.öğünde de

mercimek çorbası
bulgurlu yaprak sarma
yoğurt

3 km yürüdüm 5 hızda totodan terler aktı duşumuda aldım yeşilçay yaptım sırada dinlenmece artık akşama mercimek çorbası zeytinyağlı barbunya közlenmiş kırmızı biber yogurtlu bu adama ne yedireceğimi şaşırdım kaldım ilaçlardan dolayı onu yemem bunu yemem diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…