- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
galiba faydası var çiğdemim...bir kaç gündür azıcık kaçamağımolmasına rağmen kilo veriyorum...
daha önce bende denemiştim bunu ama marketten aldığım sirkeyle.onu içememiştim.şimdi doğalını buldum aktardan onu içiyorum.tadı ve keskinliği diğerine göre daha az ve daha hafif
hosbuldummm canımm sorma canım yaa memleketteydım hava temız ortam guzel olunca ıstah tavan yaptı yedımde yedımYazın sıcakta kilo verilir deniliyor ama işler tersine gidiyor bırdyciğimŞimdiye çoktan hedefime ulaşacaktım çenemi tutsaydım.
Her şeyde bir hayır vardır şer olduğu gibi canım. Umarım en güzeli olur hakkınızda...Dualarımız seninle olacak. Geçmiş olsun.
Ben kendime küstüm ceza veriyorum listeden çıkarın beni 2 hafta bildirim yapmadan listeye de almayın. Yoksa akıllanacağım yok
Vay anası süpermişşşşş
Bu karışımı sürekli okuyorum ya. Acaba gerçekten faydası oluyor mudur kilo vermeye :44: hepsinden önemlisi de kokusu falan oluyor mu mide bulanmıyor mu?Ben normalde sirkeyi hiç sevmem de :120:
Fıstık falan değil. Tam 5 kilo daha vermem lazım bırdyBen aynada giysilerle kamuflajdan sonra değil çiğdem halimdeyken güzel hisssetmek istiyorum
HoşgeldiiiinnnnNe yedin ne içtin senin olsun nereleri gezdin diyecem ama sende almışsın ne yedin ne içtin
selam bebişim
afiyet olsun canım
Hadi ya iyi bari bende isteyim. İçersen haber ver dedi kayın pederim de bana getirtecek bi yerlerden o "alıç sirkesi" içiyor. Kalp ve damar sağlığı için... Sağol canım
Iyi dilekleriniz icin Teşekkürler kizlar inşallah en kisa zamanda toparlar diyoruz. Ben kizkardesimin bekar evinde kaliyoruz safranbolu da o da es durumunda atama bekliyor.annemlerde dugun hazirliklari icin gelecekler bu hafta.kayinvalidemin durumu ise doktorlar kirmizi alarm diyorlar biraz daha toparlamis diyor esim ama beklemedeyiz yogun bakimda daha servise inmedi.ne zaman eve donus belirsiz bakalim hayirlisi öptüm yine haberdar ederim sizleri
hosbuldummm canımm sorma canım yaa memleketteydım hava temız ortam guzel olunca ıstah tavan yaptı yedımde yedım
Yoğun bakıma çıkabilmesi bile bişey canım. Sıkıntı hissetme çooğu gitmiş azı kalmış.Allah yardımcınız olsun. En kısa zamanda toparanır inşallah
Ben kime diyosamBende aynı valla kaynanam başlattı diyetimi bozdurdu. Annem devam ettirdi. Tabi yinede toplamıştım ama en son misafir olarak kaynım gelince buraya saldım
:13::13:sersumcuuummmmm, hosgeldııııınnnnnn
Ben kendime küstüm ceza veriyorum listeden çıkarın beni 2 hafta bildirim yapmadan listeye de almayın. Yoksa akıllanacağım yok
evet filizcim haklısın kilo verince şımarıklık yapıyoruz..dünkü menümü hiç yazmayayım berbattı
aslında yemekte kaçamak yoktu ama çerez meyve zamansız tabi
böle şeyler ama bugün dediğim gibi çok dikkat ediyorum
69 u görmem lzaım kilo verince sanırım biraz şımarıyoruz
bugünkü kahvaltım
2 yumurta zeytin peynir domates
1 tane incir arası ceviz
devamında fındık
akşamı şu an bilmiyorum
sersum hoşgeldin daha sonra yorumlarımı yazıcam arkadaşlar
şu an iş çok biraz evle ilgileneyim dönerim öpüyorum
umarım herşey yolunda gider canımIyi dilekleriniz icin Teşekkürler kizlar inşallah en kisa zamanda toparlar diyoruz. Ben kizkardesimin bekar evinde kaliyoruz safranbolu da o da es durumunda atama bekliyor.annemlerde dugun hazirliklari icin gelecekler bu hafta.kayinvalidemin durumu ise doktorlar kirmizi alarm diyorlar biraz daha toparlamis diyor esim ama beklemedeyiz yogun bakimda daha servise inmedi.ne zaman eve donus belirsiz bakalim hayirlisi öptüm yine haberdar ederim sizleri
ah cıgdemcım ah sen hedefıne baya yakınsın nasılsa toparlarsın canım.
:13::13:
akılanacaksan yaparız tabee..ama listede motive ediyor insanı..düzelticez kendimizi başka yolu yok
İnşallah canım inşallah
Bu arada ben artık pazara gidebiliyorum
Heyooo
Geçen hafta biber dolması aldım 2 kilo kurutmayı denemek için kurumaya başladılar :18:
Bu hafta baya çok alıp denemek istiyorum
Bu hafta elime ne geçse kurutasım var yaniDomates, fasülye konservesi yapmak istiyorum.
Acaba meyve falan da mı kurutsam kış için. MEsela elma falan ne dersiniz kızlar fikir verin çok acemiyimama hevesliyim
Neler kurur
Kndimi işe vurup kaçamağı önlemeyi düşünüyorum. Sağlıklı beslenme bilincini ancak kışlık sağlıklı hazırlıklar yaparak yakalayabilirim tekrar
hoşgeldin canım ama temizlik seni yormuş artık dip köşe temizlik yapmış oldun ter attın inş kilocuklarda terle giderçamaşır yıkamaya devam..ev süprüldü silindi..iş iş iş bıktım beyaaa...
sabah
pastırmalı omlet
biber kavurması
peynir zeytin
yoğurt
2 gün kurusu ceviz
şeftali
kizlar Size bir suprix yapayim dedim ve kendine before after yaptim .. 1 yil once 1 yil sonra .. 30 kilo once 30 kilo sonra .. Karataydan once Karataydan sonra bugün cektim bakalim begenecekmisiniz yasasin Karatay
Iyi dilekleriniz icin Teşekkürler kizlar inşallah en kisa zamanda toparlar diyoruz. Ben kizkardesimin bekar evinde kaliyoruz safranbolu da o da es durumunda atama bekliyor.annemlerde dugun hazirliklari icin gelecekler bu hafta.kayinvalidemin durumu ise doktorlar kirmizi alarm diyorlar biraz daha toparlamis diyor esim ama beklemedeyiz yogun bakimda daha servise inmedi.ne zaman eve donus belirsiz bakalim hayirlisi öptüm yine haberdar ederim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?