bende karataycı sayılırım. Aşağıda adımı görmüşsünüzdür mutlaka. Çok düzenli giremiyorum.Fazlalıklarımdan kurtuldum aslında amayıllarca verip verip geri almaktan bıktım artık.3 aydır kilomu sabitledim sanırım ama yine ipin ucunu kaçırmayayım diye ciğerci kedisi gibi buralarda geziniyorum.
KİLO VERMEK DAHA KOLAYDI BENİM İÇİN. hedefime odaklanmıştım. çok acele etmeden yavaş yavaş verdim.
KİLO KORUMA DAHA ZOR GEÇİYOR. zayıfım rahatlığı var.Birde havalar sıcak,tatildeyim (evimde),köşe yastığı gibi oldum.hareketsizlik kilo alma nedenlerimin en başındaydı hep.Neyse bu son zayıflama maceram olur inşallah...
kaneel fotoğrfların çok güzel.tebrik ederim.30 kilonu hepsini Karataylamı verdin..Yemek fotoğraflarıda ve tarifleride çok güzel.Uyguluyorum bazen..teşekkür etmek istedim. 2 tane küçük çocuğum var.Çoğu zaman göz atabiliyorum,yazmaya çok fırsatım olmuyor..
HEPİNİZE KOLAY GELSİN.
EN GÜZEL " YAŞAM BİÇİMİ " KARATAY......
SEN KİLO VERİNCE SENDEN ÇOK SEVİNİYORUM,HABERİN OLSUN. ÇOK EMEK HARCADIĞINI GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ.
müsaitsen sana birşey sorucam.Kilo çizelgesi yapamadım.topikte belirtilen yerlerde çok uğraştım ama beceremedim.nasıl yapabilirim?
Muhtarım bakıyorum hemen el atmışsın topiğe ayağının tozuyla
sarfoşu görmüyom ne zamandır hiç haberin var mı nerelerde hatun:26::26:..en son 1 hafta tatile çıkmıştı gene ama sonra ben girmedim kaçırdım mı:44::44::44:
şu an tek dikkat ettiğim öğün aralarını 5 saat yapıyorum,öğünlerde menüde cıss varsa çok abartmadan nefsimi köreltecek kadar yiyorum ama bir sonraki öğün protein yada sebze tüketiyorum.Bulgurdan yapılan herşeyi çok seviyorum . Kendimi bildim bileli fazla kilolarımla başım dertte olduğundan ekmek yememeye alışkınım zaten.şekersiz çay ve kahveye 15-16 yaşalrımda başlamıştım.
İnsülin direncim karatay syesinde bitti,açlık ataklarım yok.Acıkınca çok sinirli oluyorum,gözlerim kararıyor diye korkumdan işyerinde oruç bile tutamazdım.Karatay sayesinde bu yaz 16-17 saat açlık banamısın demedi çok şükür...
şu an tek sıkıntım hareketsizlik... işe başlayınca onuda düzene koyucam inşallah...
Yok muhtarım yawww , ben de çok zamandır haber alamadım kendisinden.Tatil dönüşü sendromuna yakalanmıştır belki , hayattan ve herşeyden nefret ediyor olabilir zannımca
yaşasın artık benimde kilo çizelgem var.önceden çizelgeyi yapmıştım ama buraya kopyalayamamıştım bir türlü.teşekkürler sersummm.
günaydıııınnnn ...
kızlar bugun cok mutluyum. çunkuuu dunku waffle partısınden kacamaksız kurtuldummm.bır lokma bıle yemedııııımmmm. herkese hazırladım waffle ları tabaklarına koydum kendım domates salatalık yedımmmm. affeerııınn banaaa.
ustune bırde yemekten sonra aksam esım ıle 5.5 km yuruyus + 40 dk jımnastık yapıncaaaa degmeyın keyfımeee
dun aksam:
domates salatalık
keskek
tarhana corbası
sabah:
klasık kahvaltı ve yanında bır avuc cılekkk
bu arada bende sırkelı suya basladım. bazen ıcım almıyorum 2 yudum alıp dokuyorum ama alısırım heraldeee:26:ayrıcaaa, artık 3 lt suyu hayatıma eklemiş bulunuyorum. çok sukur hergun ıcıyorum. benım gıbı su ıcmeyı unutan ve gunu 1 bardak su ıle gecıstıren bırısı ıcın bundan daha guzel bısey olamazzzz
iyi ki varsın Karatayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?