Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sabah

pastırmalı omlet
söğüş salata domates biber
yoğurt
peynir zeytin
2 gün kurusu ceviz
yarım şeftali
çay çayy

Selam şekerler kahvaltıda
2 yumurta peynir zeytin badem ceviz 4-5 böğürtlen çilek omega3 ve çay çay

bugünde annemin işlerini halledeceğim alınacak şeyleri varmış

pazara gitmek ne güzel canım..kurut kurutabildiğini..

evet iyi fikir..

Kurut kurut da sadece biber dizdim. Turunculaşmaya başladı
Domatesleri evde kurutmak için içeriye diziyim dedim küflendi. Sanırım güneşte kurutulması gerekiyor. Halbuki tuzlamıştım da:26:

Kavanoz aldım domates sosu yapıp koymak istiyorum hiç denemediğim için tırsıyorum

Bamyayı ipe dizip kurutayım diyorum. Güneşte mi gölge de mi yapmalıyım

Etli kırmızı biberlerden aldım 1 kg de onlar da kurur mu yoksa kavanoz falan mı yapsam ki :26:

:44::44::44::44:

Ay ne çok sordum

Yapmadım bende hiç ama yapmak istiyorum. Domstesin zamanı geçmez inşallah o kadar çok şey yapmak istiyorum ki

kolay gelsin çiğdem kış hazırlıklarına başlamışsın biberi ben fırında közleyip dolaba koyuyorum kuruması zor oluyor kırmızı biberin bamyayı annem bahçede kurutuyodu ipe dizip az güneş alan yere asıyodu
domates için buraya bakabilirsin canım tuzladıgın için kuruması geç olur http://www.gurmeyemektarifleri.com/domates-nasil-kurutulur/

Son düzenleme:

Sağol canım. Doğudan sonra pazar görünce hevese geldim

Kırmızı biberi közleyip buzluğa

Bamya da ipe dizilip balkonun az güneş alan köşesine

Tamamdır

Teşekkürler

bende biraz biberle fasulye yapacagım bu hafta hallederim inşallah sanada kolay gelsin canım kışın iyi oluyor

kırmızı bıberlerı kozleyıp dolaba atıyorum ben canım, cok guzel oluyor. domateslerıde guneste kurutmalısın . hatta tam kurumadan toplayıp hafıf nemlı sekılde derın dondurucuya atıyorlarmıs, guzelde oluyormus.

sabah klasık kahvaltı...
dun aksamda, kolay keskek yaptım yanınada tarhana corbası ve bolll salata.

bugun aksama ne yapacagım bılmıyorum iş arkadaslarımla bırlıkte bıze gıdecegız. uzun zamandır waffle ıstıyorlardı benden. bugun ıcın sozlestık ve waffle yapıcam onlaraaaa yapmasına yapıcamdaaaa, onlar waffle yerken ben ne yıyecegım ???:18:
yeme konusunda dayanmasına dayanırım sıkıntım yokdaaa, onlar waffle yerken bende yemek yıyemem kiii...bakalım nasıl olacakkkk... Allah ım nefsımı sana havale edıyoruuummm :18::18::18:

böyle durumlar zor yememeye gelince yemiyoruzda gelenler bazen anlamıyo buna kızıyorum sende yogurt içine kayısı ceviz tarçın gibi şeyler koyup ye canım kolay gelsin sana

böyle durumlar zor yememeye gelince yemiyoruzda gelenler bazen anlamıyo buna kızıyorum sende yogurt içine kayısı ceviz tarçın gibi şeyler koyup ye canım kolay gelsin sana

umaRIM anlayıs gosterır arkadaslarım...
karataya uygun beslendıgımı bılıyorlar , belkıde alınganlık yapmayıp ısımı kolaylastırırlar
yogurt...hımm ıyı fıkır canım sagol ,deneyecegım

bende biraz biberle fasulye yapacagım bu hafta hallederim inşallah sanada kolay gelsin canım kışın iyi oluyor

Fasülyeyi de annem gelince alıp yaptırıcam

Biber nasıl konservede :44: Ben sadece kurutuyorum onu

Evet kırmızı biberde herkes aynısını söyledi

Domatesin az kurumuşunu tutturmayı bırak ben bi normalini kurutsaydım

Ohhhh keşkekkk bayılırımmm

Waffle

waffle tek dayanamadığım şey o yüzden yapmıyorumda yemeyede gitmiyorum büyük civcivle azmı yedik

Selam arkadaşlar 1 haftalık tatil yapıp geldim kilo amışım ama sorumluluğumu kabul ediyorum isteyerek yedim kendimden özür diliyorum

kilom : 62.9 olmuş

merhaba Karatay güzelleri ...
nasilsiniz ???

ben bugun aksam caliscagim icin gec yattim biraz gec kalktim..

Bu sabah yediklerim : Saat 9 gibi

Dün gece paylastigim yumurta salatasini yaptim ilave olarak bir tatli kasigi ketentohumu ve corekotu tohumu kattim super oldu
bir minik kase ceviz ve fistik
kahve
su

simdi omega 3 ve multimi iciyorum..

Aksam icin yemeklerimi de yaptim :

zeytin yagli taze borulce
sutlu kabak corbasi ..

Kabak corbasi o kadar guzel olmustu ki dayanamadim bir kase iciverdim bol bol limonlu .. ogle ogunu olarak geciverdi kayitlara

kızçemi kandırıp 2. öğünü dışarıda yedik..ama çok yedim yavv.:18:.
2. öğünüm

vali kebabı kızımla beraber
yarım fındık lahmacun
5-6 adet ciğer şiş
3-4 tavuk3-4 et şiş
2 kk kadar tantuni
bol salata
1.5 içli köfte
ayran
2 tatlı kaşığı irmik helvası

yürüyüş şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…