pazara gitmek ne güzel canım..kurut kurutabildiğini..
evet iyi fikir..
sen kıs hazırlıklarından bahsedınce aklıma ıyınıyetlım geldı o da kendı mahsullerıyle kısa hazırlanırdı ugramıyo artık sanırım he mıhtarım sen bılırsın ıyınıyetlım gelmıyomu,ıgneoyam napıyo haber var mı?
kolay gelsin çiğdem kış hazırlıklarına başlamışsın biberi ben fırında közleyip dolaba koyuyorum kuruması zor oluyor kırmızı biberin bamyayı annem bahçede kurutuyodu ipe dizip az güneş alan yere asıyodu
Kurut kurut da sadece biber dizdim. Turunculaşmaya başladı
Domatesleri evde kurutmak için içeriye diziyim dedim küflendi.Sanırım güneşte kurutulması gerekiyor. Halbuki tuzlamıştım da:26:
Kavanoz aldım domates sosu yapıp koymak istiyorum hiç denemediğim için tırsıyorum
Bamyayı ipe dizip kurutayım diyorum. Güneşte mi gölge de mi yapmalıyım
Etli kırmızı biberlerden aldım 1 kg de onlar da kurur mu yoksa kavanoz falan mı yapsam ki :26:
:44::44::44::44:
Ay ne çok sordum
Yapmadım bende hiç ama yapmak istiyorum. Domstesin zamanı geçmez inşallah o kadar çok şey yapmak istiyorum ki
sabah klasık kahvaltı...
dun aksamda, kolay keskek yaptım yanınada tarhana corbası ve bolll salata.
bugun aksama ne yapacagım bılmıyorumiş arkadaslarımla bırlıkte bıze gıdecegız. uzun zamandır waffle ıstıyorlardı benden. bugun ıcın sozlestık ve waffle yapıcam onlaraaaa yapmasına yapıcamdaaaa, onlar waffle yerken ben ne yıyecegım ???:18:
yeme konusunda dayanmasına dayanırım sıkıntım yokdaaa, onlar waffle yerken bende yemek yıyemem kiii...bakalım nasıl olacakkkk... Allah ım nefsımı sana havale edıyoruuummm :18::18::18:
böyle durumlar zor yememeye gelince yemiyoruzda gelenler bazen anlamıyo buna kızıyorum sende yogurt içine kayısı ceviz tarçın gibi şeyler koyup ye canım kolay gelsin sana
bende biraz biberle fasulye yapacagım bu hafta hallederim inşallah sanada kolay gelsin canım kışın iyi oluyor
kırmızı bıberlerı kozleyıp dolaba atıyorum ben canım, cok guzel oluyor. domateslerıde guneste kurutmalısın . hatta tam kurumadan toplayıp hafıf nemlı sekılde derın dondurucuya atıyorlarmıs, guzelde oluyormus.
sabah klasık kahvaltı...
dun aksamda, kolay keskek yaptım yanınada tarhana corbası ve bolll salata.
bugun aksama ne yapacagım bılmıyorumiş arkadaslarımla bırlıkte bıze gıdecegız. uzun zamandır waffle ıstıyorlardı benden. bugun ıcın sozlestık ve waffle yapıcam onlaraaaa yapmasına yapıcamdaaaa, onlar waffle yerken ben ne yıyecegım ???:18:
yeme konusunda dayanmasına dayanırım sıkıntım yokdaaa, onlar waffle yerken bende yemek yıyemem kiii...bakalım nasıl olacakkkk... Allah ım nefsımı sana havale edıyoruuummm :18::18::18:
Fasülyeyi de annem gelince alıp yaptırıcam
Biber nasıl konservede :44: Ben sadece kurutuyorum onu
biber kuruyacak canım
Evet kırmızı biberde herkes aynısını söyledi
Domatesin az kurumuşunu tutturmayı bırak ben bi normalini kurutsaydım
Ohhhh keşkekkk bayılırımmm
Waffle
Evet kırmızı biberde herkes aynısını söyledi
Domatesin az kurumuşunu tutturmayı bırak ben bi normalini kurutsaydım
Ohhhh keşkekkk bayılırımmm
Waffle
bende cok sevıyrm keskekıwaffle ı da cok sevıyorum amaaaa yee miii ceeemmmm inşallah
waffle tek dayanamadığım şey o yüzden yapmıyorumda yemeyede gitmiyorum büyük civcivle azmı yedik
Selam arkadaşlar 1 haftalık tatil yapıp geldim kilo amışımama sorumluluğumu kabul ediyorum isteyerek yedim kendimden özür diliyorum
kilom : 62.9 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?