- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Biz hala aksamlari kombi yakıyoruz soğuk baya.Ahh canim evin isi bitmiyor esim haftaya yillik iznine cikacak memleketine gidecektik seyahat kisitlamasi cikti bizde annemlere gidecez allah nasip kismet ederse ev temizliyorum bugun her yeri altust ettim kisliklari kaldirdim baharliklar cikardim burda onsanlar kisa kollu giymeye basladi aylik alisverise ciktim geldim
Ayni kafadayız Safran annem empoze etmiştir bana da yolculuga çıkarken evi temizler oyle giderim. Insanoğlu basina herşey gelebilir,ölümlü dunya...Biz hala aksamlari kombi yakıyoruz soğuk baya.
Bende şehir dışına çıkmadan önce tüm çamaşırları yıkayıp evi temiz bırakmaya çalışırım. Eve cenazemiz mi gelecek, biz mi gelecez, temiz bırakmak isterim.
Hala kazak giyiyoruz ama haftaya isiniyormua buralarda artık. Hafta bende regl olup oruca ara verince yapacağım temizlik ve kıyafet ayrımı.
Oralar soguk olur nisanin ortasina kadar mayis ayinda bile soguk olurdu bilirim. Bizim kaloriferler gecen hafta kapandi yakmiyorlar aksamlari biraz soguk oluyor bende inan gitmeden her isi bitirmeye calisiyorumBiz hala aksamlari kombi yakıyoruz soğuk baya.
Bende şehir dışına çıkmadan önce tüm çamaşırları yıkayıp evi temiz bırakmaya çalışırım. Eve cenazemiz mi gelecek, biz mi gelecez, temiz bırakmak isterim.
Hala kazak giyiyoruz ama haftaya isiniyormua buralarda artık. Hafta bende regl olup oruca ara verince yapacağım temizlik ve kıyafet ayrımı.
Evet canim annemden aktarım bana da.Ayni kafadayız Safran annem empoze etmiştir bana da yolculuga çıkarken evi temizler oyle giderim. Insanoğlu basina herşey gelebilir,ölümlü dunya...
Bugun temizlik yaptim biraz halilari vermiştim mutfağı ve cocuklarin odasını temizledim biraz vakit gecmiyor biseylerle oyalamayınca yoruldum ama.
İyı canim başta olmuşsun.Kızlar ramazan bir ben regliyim çok şanssız biriyim galibaikigündür çok ağrı var giremiyorum kusura bakmayın neler yapıyorsunuz bakalım
Sondanda olursam hiç iyi olmaz amaİyı canim başta olmuşsun.
İyiyiz çok şükür.
Ben de o ayirmayi yapacagim canim bu aralarAhh canim evin isi bitmiyor esim haftaya yillik iznine cikacak memleketine gidecektik seyahat kisitlamasi cikti bizde annemlere gidecez allah nasip kismet ederse ev temizliyorum bugun her yeri altust ettim kisliklari kaldirdim baharliklar cikardim burda onsanlar kisa kollu giymeye basladi aylik alisverise ciktim geldim
Ben de reglim cnimKızlar ramazan bir ben regliyim çok şanssız biriyim galibaikigündür çok ağrı var giremiyorum kusura bakmayın neler yapıyorsunuz bakalım
Ay canım büyük talihsizlik olmuş.adilemir Safransari Kizlar hani benim koltuklar gelecekti ya resim de atacaktim, bugun geldi koltuklar ama yanlis anlayip sadece tekliyi hardal sarisi yapacaklarina tum koltuklari hardal sarisi yapmislar tekli kaldi simdi tekrar yapilip go derilecek
Canım.benim. koltuk firmalarının sıkıntısı genel olarak. Olsun .sonu güzel olsunadilemir Safransari Kizlar hani benim koltuklar gelecekti ya resim de atacaktim, bugun geldi koltuklar ama yanlis anlayip sadece tekliyi hardal sarisi yapacaklarina tum koltuklari hardal sarisi yapmislar tekli kaldi simdi tekrar yapilip go derilecek
Tüh ya kötü olmuş. Yine beklemedesiniz desene. Oda yine boş, tekli koltukta kim oturacak şimdiadilemir Safransari Kizlar hani benim koltuklar gelecekti ya resim de atacaktim, bugun geldi koltuklar ama yanlis anlayip sadece tekliyi hardal sarisi yapacaklarina tum koltuklari hardal sarisi yapmislar tekli kaldi simdi tekrar yapilip go derilecek
Aferin harika menü aynen devamSahur
1.5 haşlanmış
Peynir
Avucum kadar pide
1 çay bardağı süt
İftar
1 kepçe domates çorba
Tavuk tantuni (geçen yaptigim yarım bazlama ekmek arası)
Sonrası Eki Görüntüle 2826187
Türk kahvesi güllaç Üzerine bir de küçük ekler yedim
Yaa ne mutluCanım.benim. koltuk firmalarının sıkıntısı genel olarak. Olsun .sonu güzel olsun
Dierleri gri mıydı
Benim.evimde.de haral ve gri koltuklar. Chester takim
Kızlar robot süpürge.geldi
Telefona kurmayı beceremedim
Vaktim de olmadı
Öğlene kadar evdeydim
Öğleden sonra işlerim vardı ise gittim
Ama odaları süpürttumm
Yok böyle bi şey.
Çok sevdim
Tertemiz.yapti.bu performans daim olsun Insalh.
Işten 4 de çıktık
Parka gittik
7 günde döndüm
O ara supurttum iste
Tavsiye ederim
Silme özelliği de iyi bence.
En azından yerlerin tozunu alıyor.
Koltukların altına her yerin altına giriyor. Elimin uzanamayacağı her yere benim yüksek hep dolaplar üç ünitesi ayakkabılık
Kitaplık vs.
Altları da inanılmaz toz olur.rahatlik varmış
Kedi otursunTüh ya kötü olmuş. Yine beklemedesiniz desene. Oda yine boş, tekli koltukta kim oturacak şimdi
Aferin harika menü aynen devam
Ne kadar kızlı kargo .Canım.benim. koltuk firmalarının sıkıntısı genel olarak. Olsun .sonu güzel olsun
Dierleri gri mıydı
Benim.evimde.de haral ve gri koltuklar. Chester takim
Kızlar robot süpürge.geldi
Telefona kurmayı beceremedim
Vaktim de olmadı
Öğlene kadar evdeydim
Öğleden sonra işlerim vardı ise gittim
Ama odaları süpürttumm
Yok böyle bi şey.
Çok sevdim
Tertemiz.yapti.bu performans daim olsun Insalh.
Işten 4 de çıktık
Parka gittik
7 günde döndüm
O ara supurttum iste
Tavsiye ederim
Silme özelliği de iyi bence.
En azından yerlerin tozunu alıyor.
Koltukların altına her yerin altına giriyor. Elimin uzanamayacağı her yere benim yüksek hep dolaplar üç ünitesi ayakkabılık
Kitaplık vs.
Altları da inanılmaz toz olur.rahatlik varmış
Sağ ol canım benimYaa ne mutlugüle güle kullan inşallah
Erkekler böyleNe kadar kızlı kargo .
Memnun kalmana çok sevindim
Güle güle kullan.
Benim eşimin hiç gündeminde değil robot süpürge felanondan önce bilgisayar ve eşime telefon almamız gerek. Hayırlısı artık.
Belki evlilik yıldönümümuzun 10. Yılında yalvar yakar aldirabilirim. Ona da 1.5 sene var daha. Şimdiden soylemeye başlamam gerek. Ancak alıyor kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?