Aa ne güzel olmuş. Bize 10.00-16.00 mesai geldi, bakalım dönüşüm de haftaya belli olacak. Ama tümden idari izin vermezler, zaten verseler de yine giderim ben işler yetişmezIdari izin şimdilik aldım
Herhangi bi durumda gideceğim
Acil iş. Imza vs icin
Ya yarın tarti günü olmasına rağmen akşam fena olduTüh ya kötü olmuş. Yine beklemedesiniz desene. Oda yine boş, tekli koltukta kim oturacak şimdi
Aferin harika menü aynen devam
Güle güle kullan canım beğenmene sevindim işini kolaylastirir ne güzelCanım.benim. koltuk firmalarının sıkıntısı genel olarak. Olsun .sonu güzel olsun
Dierleri gri mıydı
Benim.evimde.de haral ve gri koltuklar. Chester takim
Kızlar robot süpürge.geldi
Telefona kurmayı beceremedim
Vaktim de olmadı
Öğlene kadar evdeydim
Öğleden sonra işlerim vardı ise gittim
Ama odaları süpürttumm
Yok böyle bi şey.
Çok sevdim
Tertemiz.yapti.bu performans daim olsun Insalh.
Işten 4 de çıktık
Parka gittik
7 günde döndüm
O ara supurttum iste
Tavsiye ederim
Silme özelliği de iyi bence.
En azından yerlerin tozunu alıyor.
Koltukların altına her yerin altına giriyor. Elimin uzanamayacağı her yere benim yüksek hep dolaplar üç ünitesi ayakkabılık
Kitaplık vs.
Altları da inanılmaz toz olur.rahatlik varmış
Canım idari izin tamamen izin değil aslında, işleri aksatmayacak şekilde izinli oluyorsun. Bu da ya eve iş götürerek ya da haftanın belli günleri gelip işyerinde çalışarak oluyor.Güle güle kullan canım beğenmene sevindim işini kolaylastirir ne güzel
idari izinli sayilman da cok iyi olmuş evde çocuklarla geçirirsin Ramazani idari izinli olmana rağmen eve iş veriyorlar mi ?
Canım aslında Ramazan’a göre çok değil bu akşam yediklerin. Sen normalde çok az yediğin için bu akşam çok gelmiş sana. Hatta geçen nadalla özelden konuştuk kaçamak yapmıyorsun ne güzel gibi bir şey söyledi ben de dedim ki benim rakip çok az yiyor mecbur ben de dikkat ediyorumYa yarın tarti günü olmasına rağmen akşam fena oldu
Eşim bugün merkeze gitti, tatlı almış meşhur bir yerden yemeden olmadı.
Zaten bu hafta da + dayım. Yarına Allah kerim artik
Kar falan yagdiginda hamileler idari izinli sayiliyor o geldi aklimaCanım idari izin tamamen izin değil aslında, işleri aksatmayacak şekilde izinli oluyorsun. Bu da ya eve iş götürerek ya da haftanın belli günleri gelip işyerinde çalışarak oluyor.
Yok doğru söylüyorsun, ama o günler çok kısıtlı ya sorun olmuyor galiba. Bunda işi aksatmayacak şekilde filan gibi ibareler koyuyorlar:) öyle olunca işler aksamayacak şekilde gidiyorsun mecbur. Ya da evden düzenliyorsun.Kar falan yagdiginda hamileler idari izinli sayiliyor o geldi aklimaidari izinli sayilinca ise gitmiyorsun is de getirmiyorsun gibi algıladım
Evet canim koltugun kolunu gordum ve hic actirmadim zaten hepsi sari dediler, ben de sorun etmedim hayirlisi bakalimAy canım büyük talihsizlik olmuş.
Neyse ki suçu kabullenip meseleyi uzatmadan götürmüşler.
Tüm koltukları sarı görünce şok olmussundur.
Neyse geç olsun güç olmasın.
Evet digerleri griydi canimCanım.benim. koltuk firmalarının sıkıntısı genel olarak. Olsun .sonu güzel olsun
Dierleri gri mıydı
Benim.evimde.de haral ve gri koltuklar. Chester takim
Kızlar robot süpürge.geldi
Telefona kurmayı beceremedim
Vaktim de olmadı
Öğlene kadar evdeydim
Öğleden sonra işlerim vardı ise gittim
Ama odaları süpürttumm
Yok böyle bi şey.
Çok sevdim
Tertemiz.yapti.bu performans daim olsun Insalh.
Işten 4 de çıktık
Parka gittik
7 günde döndüm
O ara supurttum iste
Tavsiye ederim
Silme özelliği de iyi bence.
En azından yerlerin tozunu alıyor.
Koltukların altına her yerin altına giriyor. Elimin uzanamayacağı her yere benim yüksek hep dolaplar üç ünitesi ayakkabılık
Kitaplık vs.
Altları da inanılmaz toz olur.rahatlik varmış
Arka odada bi ufak kose takimi vardi annemler gelirse yatsin diye o u getirdik on odaya simdilik bu turkuaz tekli sari renk cümbüşü oldu vallaTüh ya kötü olmuş. Yine beklemedesiniz desene. Oda yine boş, tekli koltukta kim oturacak şimdi
Aferin harika menü aynen devam
En fazla 2 gün veriyorum koltugu iyice koklasin bize vermez tekliyiKedi otursun
Hayalcim ben leblebi tozlu kurabiyeye teeeeee diyetten önceden beri cok severdim hele simdi dedigin gibi pekmezle falan harika olur, sen arik girdin bi kere aklima yapicam
Canim bu yeme duzenime rağmen aylık verdiğim kilo ortalaması 1.2 felan.Canım aslında Ramazan’a göre çok değil bu akşam yediklerin. Sen normalde çok az yediğin için bu akşam çok gelmiş sana. Hatta geçen nadalla özelden konuştuk kaçamak yapmıyorsun ne güzel gibi bir şey söyledi ben de dedim ki benim rakip çok az yiyor mecbur ben de dikkat ediyorum
Canim ben normal diyet düzenimde de 8 saat içinde 2 öğün yapıp 16 saat aç kalıyordum.Evet canim koltugun kolunu gordum ve hic actirmadim zaten hepsi sari dediler, ben de sorun etmedim hayirlisi bakalim
Bu arada iftarda cok yedim demissin ama hayale katiliyorum oruclu olarak hic de cok degil cnm
Evet digerleri griydi canim
Supurgen gelmisss ahhh ne sevindim ne sevindim, nasil rahay brsey degil mi amahereyre girip ke dince supuruyor insallah hep ayni guzel performansla gider cnm
Arka odada bi ufak kose takimi vardi annemler gelirse yatsin diye o u getirdik on odaya simdilik bu turkuaz tekli sari renk cümbüşü oldu valla
En fazla 2 gün veriyorum koltugu iyice koklasin bize vermez tekliyi
Hayalcim ben leblebi tozlu kurabiyeye teeeeee diyetten önceden beri cok severdim hele simdi dedigin gibi pekmezle falan harika olur, sen arik girdin bi kere aklima yapicambu arada dun de toz antep fistigindan kurabik yaptım ben
Evet yavaş verdiğinin farkındayım canım. Ama dediğin gibi şükür yine de, 56’yı gördün ne mutluCanim bu yeme duzenime rağmen aylık verdiğim kilo ortalaması 1.2 felan.
Yine çok şükür, bu halimle bile memnunum.
Ama bırakınca almaya başliyirum diye ipin ucunu sıkı tutmaya çalışıyorum. Hedef kilom 55 ti. Ama ben 52-53 olayım ki, al ver olacak illaki, hedef kilodan çok uzaklasmayayim.
Masalah sende çok iyisin. Sahalara dönünce, dönüşün muhteşem oluyor
Bak işte şekil A azıcık yemişsin :))Sahur
1 muz
1 çay bardağı süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?