Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tüh ya kötü olmuş. Yine beklemedesiniz desene. Oda yine boş, tekli koltukta kim oturacak şimdi

Aferin harika menü aynen devam
Ya yarın tarti günü olmasına rağmen akşam fena oldu
Eşim bugün merkeze gitti, tatlı almış meşhur bir yerden yemeden olmadı.
Zaten bu hafta da + dayım. Yarına Allah kerim artik

Güle güle kullan canım beğenmene sevindim işini kolaylastirir ne güzel

idari izinli sayilman da cok iyi olmuş evde çocuklarla geçirirsin Ramazani idari izinli olmana rağmen eve iş veriyorlar mi ?

Sahur
1,5 yumurtadan peynirli omlet
1 dilim ekmek
Yeşillik

İftar
Fırında köfteli patates yapmıştım, 3 köfte ve ondan daha az patates aldım.
2 yaprak sarması
1,5 bardak ayran

1 saat sonra filan kahve + leblebi topu yemeyi düşünüyorum. İftardan sonra açlık hissetmiyorum ama yatmaya yakın acıkıyor gibiyim. O yüzden şimdi zorla tüketmektense canım istediğinde yiyeyim dedim.

Güle güle kullan canım beğenmene sevindim işini kolaylastirir ne güzel

idari izinli sayilman da cok iyi olmuş evde çocuklarla geçirirsin Ramazani idari izinli olmana rağmen eve iş veriyorlar mi ?
Canım idari izin tamamen izin değil aslında, işleri aksatmayacak şekilde izinli oluyorsun. Bu da ya eve iş götürerek ya da haftanın belli günleri gelip işyerinde çalışarak oluyor.

Ya yarın tarti günü olmasına rağmen akşam fena oldu
Eşim bugün merkeze gitti, tatlı almış meşhur bir yerden yemeden olmadı.
Zaten bu hafta da + dayım. Yarına Allah kerim artik
Canım aslında Ramazan’a göre çok değil bu akşam yediklerin. Sen normalde çok az yediğin için bu akşam çok gelmiş sana. Hatta geçen nadalla özelden konuştuk kaçamak yapmıyorsun ne güzel gibi bir şey söyledi ben de dedim ki benim rakip çok az yiyor mecbur ben de dikkat ediyorum

Canım idari izin tamamen izin değil aslında, işleri aksatmayacak şekilde izinli oluyorsun. Bu da ya eve iş götürerek ya da haftanın belli günleri gelip işyerinde çalışarak oluyor.
Kar falan yagdiginda hamileler idari izinli sayiliyor o geldi aklima idari izinli sayilinca ise gitmiyorsun is de getirmiyorsun gibi algıladım

Kar falan yagdiginda hamileler idari izinli sayiliyor o geldi aklima idari izinli sayilinca ise gitmiyorsun is de getirmiyorsun gibi algıladım
Yok doğru söylüyorsun, ama o günler çok kısıtlı ya sorun olmuyor galiba. Bunda işi aksatmayacak şekilde filan gibi ibareler koyuyorlar:) öyle olunca işler aksamayacak şekilde gidiyorsun mecbur. Ya da evden düzenliyorsun.

Ay canım büyük talihsizlik olmuş.
Neyse ki suçu kabullenip meseleyi uzatmadan götürmüşler.
Tüm koltukları sarı görünce şok olmussundur.
Neyse geç olsun güç olmasın.
Evet canim koltugun kolunu gordum ve hic actirmadim zaten hepsi sari dediler, ben de sorun etmedim hayirlisi bakalim
Bu arada iftarda cok yedim demissin ama hayale katiliyorum oruclu olarak hic de cok degil cnm
Evet digerleri griydi canim
Supurgen gelmisss ahhh ne sevindim ne sevindim, nasil rahay brsey degil mi ama hereyre girip ke dince supuruyor insallah hep ayni guzel performansla gider cnm
Tüh ya kötü olmuş. Yine beklemedesiniz desene. Oda yine boş, tekli koltukta kim oturacak şimdi

Aferin harika menü aynen devam
Arka odada bi ufak kose takimi vardi annemler gelirse yatsin diye o u getirdik on odaya simdilik bu turkuaz tekli sari renk cümbüşü oldu valla
En fazla 2 gün veriyorum koltugu iyice koklasin bize vermez tekliyi
A aaadddaaa bu leblebi toplarına bayıldım kesinlikle tavsiye ediyorum denemelisin
pekmezle de deneyeceğim ben
Hayalcim ben leblebi tozlu kurabiyeye teeeeee diyetten önceden beri cok severdim hele simdi dedigin gibi pekmezle falan harika olur, sen arik girdin bi kere aklima yapicam bu arada dun de toz antep fistigindan kurabik yaptım ben

Canim bu yeme duzenime rağmen aylık verdiğim kilo ortalaması 1.2 felan.
Yine çok şükür, bu halimle bile memnunum.
Ama bırakınca almaya başliyirum diye ipin ucunu sıkı tutmaya çalışıyorum. Hedef kilom 55 ti. Ama ben 52-53 olayım ki, al ver olacak illaki, hedef kilodan çok uzaklasmayayim.

Masalah sende çok iyisin. Sahalara dönünce, dönüşün muhteşem oluyor

Canim ben normal diyet düzenimde de 8 saat içinde 2 öğün yapıp 16 saat aç kalıyordum.
Ramazan'ın bu açıdan bana bir artısı olmadı.
Kilo kaybında beklentim çok yok bu yüzden.

Evet yavaş verdiğinin farkındayım canım. Ama dediğin gibi şükür yine de, 56’yı gördün ne mutlu
ben malum ya hep ya hiç olayı, bilinçli yaptığım bir şey değil. Keşke normal yaşayıp uçlarda gezmesem.
İpin ucunu sıkı tutma olayı hepimiz için geçerli bu arada. Verdiğimiz kiloda şöyle 1-2 yıl sabit durduğumuzu bir görsek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…