Canim seninki de çok değil ki zaten çalışıyorsun erir gider oBak işte şekil A azıcık yemişsin :))
Sahur
2 dilim esmer ekmekle tost (içindekiler: Kaşar-salam-mısır)
Domates-salatalık
Yok benimki normal:) hatta sahurları biraz daha artırmak istiyorum çünkü gündüz tok tutmuyor beni. Çok erken saatlerden itibaren aç dolanıyorum gün içinde :)) belki de doğru beslenmiyorum bilemiyorum. Bir yanlışlık var ama nerde:)Canim seninki de çok değil ki zaten çalışıyorsun erir gider o
Canim karbanhidrat çabuk aciktirir. Proteyin ve yagbalmaya çalış.Yok benimki normal:) hatta sahurları biraz daha artırmak istiyorum çünkü gündüz tok tutmuyor beni. Çok erken saatlerden itibaren aç dolanıyorum gün içinde :)) belki de doğru beslenmiyorum bilemiyorum. Bir yanlışlık var ama nerde:)
Hayırlı cumalar canimHayirli cumalar kizlar gunaydinlar olsun sizlere
Mükemmel canimbaslangic 105.99
Simdiki kilom 78.15
Aradaki fark 27.89
Demiii cok mutluyum farketmemustim ne kadar cok kilo verdiğimin daha fazla vermiycem artik canimMükemmel canim
Evet canim çok güzel vermisin maşallahDemiii cok mutluyum farketmemustim ne kadar cok kilo verdiğimin daha fazla vermiycem artik canim
Evet canim çok güzel vermisin maşallah
Bundan sonra inşallahdöneminde sadece artı olursun.
Evet esim de ondan korktu ama sagolsunlar kumasci yanlis anlamis dediler halledecekler insallah, sen nasilsin bu arada canim nasil gidiyor hayat?
Evet ekstra kilo verme olmasa bile sen normal seyrinde devam ederein az ama oz kalici gidiyor ne guzel cnm, yedigin de normaldi dun benim fikrimceCanim ben normal diyet düzenimde de 8 saat içinde 2 öğün yapıp 16 saat aç kalıyordum.
Ramazan'ın bu açıdan bana bir artısı olmadı.
Kilo kaybında beklentim çok yok bu yüzden.
Hayirli cumalar canimHayirli cumalar kizlar gunaydinlar olsun sizlere
Vayyy arkadasim 78 e ne ara dustun sen masallah masallah sanabaslangic 105.99
Simdiki kilom 78.15
Aradaki fark 27.89
Canım bir akşam öncesinde peynirli 1,5 yumurtadan omlet yedim. Hem yumurta hem peynir hem yağ. Yine acıktım yani. O yüzden bu akşam canımın istediğini yemeye karar verdim tost yaptımCanim karbanhidrat çabuk aciktirir. Proteyin ve yagbalmaya çalış.
Bak bu sahurda 2 tereyağlı omlet, 6 zeytin, peynir, 1 bardak süt veya ayran iç, ertesi gün acikmazsin.
Ay harika yaahayal_hatun canim bak bu benim antep fistikli kurabiyem icinde hic karbon yok, 10 tl lik toz antep aldim, hindistan cevizi, tahin, ve azcik bal koydum parmagimda bastirip uzerine de ceviz ekledim, azcik cok az pisirdim
Çok güzel vermişsin maşallah.baslangic 105.99
Simdiki kilom 78.15
Aradaki fark 27.89
Canım 10 liralık fıstıktan 4 tane mi çıktı peki?hayal_hatun canim bak bu benim antep fistikli kurabiyem icinde hic karbon yok, 10 tl lik toz antep aldim, hindistan cevizi, tahin, ve azcik bal koydum parmagimda bastirip uzerine de ceviz ekledim, azcik cok az pisirdim
MasalahKızlar saat kaçta tartışmamız gerekiyor bilmiyorum ama ben tartıldım bildirimde bulunuyorum.
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 59.9
Bu hafta : 58.2
Fark : - 1700 g
700 gramını geçen hafta verdiğimi düşünüyorum. Bu hafta 1 kilo gitti bence. Böyle hızlı vermek de korkutuyor beni, pek normal değil gibi
4-5 gibi yaparsam 57 kilo falan çıkarım boşverMasalah
Ensemde geçmeye başladın
Korkma canim, tartı yalan soylemez
Normalde son ogunu saat kaçta yeyip kaç saat sonra tartiliyorsa o kadar saat sonra tartilinmasi gerekiyormuş.
Bende bildirimi 4-5 gibi yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?