Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yaa bende erken tartıldım galiba ve de regl olucam ve ve ve tartım bozuk yinede yazayımm ama

rumuz: okuyucuu
boy: 1.62cm
ilk hedef: 60
geçen hafta ; 65,6
bu hafta ; 65,6
fark : 0
Canım iyi gidiyorsun beslenme olarak, sakın pes etme ve moralini bozma.

Hizli hizli git birsey olmaz canim gitsin hepsi ama ac kalmadan tabiki o kismi onemli
Canım 10 liralık fıstıktan 4 tane mi çıktı peki?
Yok canim 6 tane cikti ama istersen hindistan cevizini falan cogaltablirsin 10 tane cikar o sekilde ben antep fisyigi seviorum da cokcok gelsin istedim tadi
Nescafeyi artikbadem sutuyle iciyorum kizlar normal inek sütünü biraktim evde badem sutu sut yaparken cikan posalardan peynir yapmaya basladim cok saglikli oldu inanin ama normal sut gibi deil tabi o baska mesele
Ben de o sekilde icerim soya sutu veya badem sutuyle biz esimle sut ve sut urunlerini kestik tamamen belki bazen yogurt yeriz cok nadir peynir, esim gluteni de kesti dun glutensiz ekmek yapti kendine cok guzel olduonun hic kilo problemi olmadigi gibi cok da zayif bnce ama o sagligi icin şeyetti sen de iyi yapmissin canim bnce

Tamam canım. Aslında bu ölçüden 4 tane mi çıkıyor demek istemiştim ama Antep fıstığına vurgu yapmışım gibi olmuş sonradan fark ettim :)

hayal_hatun canim bak bu benim antep fistikli kurabiyem icinde hic karbon yok, 10 tl lik toz antep aldim, hindistan cevizi, tahin, ve azcik bal koydum parmagimda bastirip uzerine de ceviz ekledim, azcik cok az pisirdim
Oy oy
Enfes
4 tane.mi cıktı kuzum
Un yok ya az pişirdin pissmese bi olurmuş yani

Vay çok çok iyiii
Demiii cok mutluyum farketmemustim ne kadar cok kilo verdiğimin daha fazla vermiycem artik canim
Çok iyi canım
masalsı 78 ler
Korumaya mi geçtin artuk

Nescafeyi artikbadem sutuyle iciyorum kizlar normal inek sütünü biraktim evde badem sutu sut yaparken cikan posalardan peynir yapmaya basladim cok saglikli oldu inanin ama normal sut gibi deil tabi o baska mesele
Vegan mutfağı olmuş tam. siz de vatana doğru yol alıyorsunuz

Tamam canım. Aslında bu ölçüden 4 tane mi çıkıyor demek istemiştim ama Antep fıstığına vurgu yapmışım gibi olmuş sonradan fark ettim :)
Bu olcuden 6 tane diyeyim o zaman cnm
Oy oy
Enfes
4 tane.mi cıktı kuzum
Un yok ya az pişirdin pissmese bi olurmuş yani

Vay çok çok iyiii
Çok iyi canım
masalsı 78 ler
Korumaya mi geçtin artuk
6 tane cikti cnmcim
Vegan mutfağı olmuş tam.siz de vatana doğru yol alıyorsunuz
Ben veganim diyeblirim belki ama esim degil cnm o etcil

Nasıl olduğumu sormuşsun düşündüğün için çok teşekkürler canım bikac zamandır bi sıkıntımız vardı şükür sonu güzel oldu o yüzden mutluyum

Bayram sonrası kardeşim nisanlanacak insallah onun koşuşturması var, bohca falan hazırladık geline, kardeşlerine ceyizler derken uğraştık biraz

Kilo bildirimi
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.1
Bu haftaki kilom: 60.8
Aradaki fark : --- 300 gr

Şaka gibi Ramazanda da veremicem galiba normalde bu kadar aç karnina 1 kiloya yakin vermiş olmam lazimdi.Sinirim iyice bozuluyor vücud kendini kilitledi resmen

Canim hayırlı olsun kardeşinin nişanı.
Allah tamamını erdirsin.

Hayırlı olsun canım
Canım bu hafta çok iyiydin önümüzdeki hafta da aynen böyle devam et, bakalım yine direnç gösterecek mi vücudun.
Çünkü geçen hafta ben de 300 gram vermiştim ve çok da iyi bir haftaydı ama tartıya yansımamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…