Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz :nnnadal
Başlangıç :85,3
Geçen hafta :79,3
Güncel kilom :79,8
Fark: +500 g

Bu hafta böyle olacağını tahmin etmiştim amaaaa sadece 2 hafta baskülde 79 görmüş oldum haftaya 78 im şimdiden rezerve ediyorum
Tüm mesajları okuyamadım sersum kaç kız akşama hepinizi okurum yemek telaşım var öptüm sizi

O sikintilarin gecmesine sevindim canim çok sükür, kardesinin nisani simdidem hayirli olsun
Zezecim 61 iken 60 i gormen cok guzel bence ve ustelik once kan ilacimi iceyim kilo sonra demene ragmen kilo vermissin cnm bnce oes etme ve verdiguni kucumseme, bir de senin kilo isini baya sttrrst yaptigini dusunuyorum nolur yapma strrs yaltikca kortizol salgilarsin
Kizzzzz seni haftaya 78 gorcrm bak, daha yol var hemen 79 u gorunce yedin dimi seni gidi seni

Bugün hosaf yaptım.
Evliliğimin ilk yıllarında yapmıştım, eşim pek sevmediğini söylemişti, ondan sonra hiç yapmamıştım.
Sahurda yemek için yaptım 1 kase. Bağırsak sorunum var tuvalete çıkmam 5-6 günü buluyor. Ramazanda bu daha da uzayacak, ondan tedbirli olmak için her gün bir kase hosaf içmeyi planladim sahurda.

Eşim de artık bana ayak uyduracak mecbur.

Adacim aslinda bir süre yarışta olmicaktim kansızlığım gecene kadar haklısın cok taktım stres yaptim sanırım ama kızlar kilo verdikçe ben niye veremiyorum diyorum

Ben en cok visne kompostosunu severim bayilirim hatta geçen gün yaptım şahane olmuş eşine baska bir zaman vişne kompostosu yap sevecektir.

Akşam en son 12 buçukta 2 kuru kayısı ve 1 bardak süt içmiştim gece uyuyakaldım sahura kalkamadım

İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 çatal spagetti
4 tane yaprak sarması
3-4 çatal salata

Ara
1 sade nescafe
1 tane havuç topu

Şimdilik bu kadar birazdan yeşil çay ve 10 tane fındık planlıyorum bide bu gece kocamın gönlü olursa sahura kadar mutfağı badana boya yapmayı planlamıştık ama henüz bir hareketlilik görünmüyor ben şimdi çocukları uyutmaya çalışıyorum uyuyunca gidip bir ön hazırlık yaparım halıyı kaldırıp tezgah üstlerini boşaltırım tülü perdeyi çıkartırım canı isterse gece olmazsa yarın gündüz yaparız gibi görünüyor işleri ağırdan alıyoruz ramazandan ötürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…