Şu listeye yorum yazmadan gidemedim safran cım üzgünüm ama aylardır boşa kürek çekmişsin gibi şişko dediklerin dibine gelmiş
Şu listeye yorum yazmadan gidemedim safran cım üzgünüm ama aylardır boşa kürek çekmişsin gibi şişko dediklerin dibine gelmiş
Hayal vurgun yapmış
Şaka bir yana 3ünüzüde tebrik ederim
Rabbim tamamina erdirsin insallah.Teşekkürler canım
O sikintilarin gecmesine sevindim canim çok sükür, kardesinin nisani simdidem hayirli olsunNasıl olduğumu sormuşsun düşündüğün için çok teşekkürler canım bikac zamandır bi sıkıntımız vardı şükür sonu güzel oldu o yüzden mutluyum
Bayram sonrası kardeşim nisanlanacak insallah onun koşuşturması var, bohca falan hazırladık geline, kardeşlerine ceyizler derken uğraştık biraz
Zezecim 61 iken 60 i gormen cok guzel bence ve ustelik once kan ilacimi iceyim kilo sonra demene ragmen kilo vermissin cnm bnce oes etme ve verdiguni kucumseme, bir de senin kilo isini baya sttrrst yaptigini dusunuyorum nolur yapma strrs yaltikca kortizol salgilarsinKilo bildirimi
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.1
Bu haftaki kilom: 60.8
Aradaki fark : --- 300 gr
Şaka gibi Ramazanda da veremicem galiba normalde bu kadar aç karnina 1 kiloya yakin vermiş olmam lazimdi.Sinirim iyice bozuluyor vücud kendini kilitledi resmen
Kizzzzz seni haftaya 78 gorcrm bak, daha yol var hemen 79 u gorunce yedin dimi seni gidi seniRumuz :nnnadal
Başlangıç :85,3
Geçen hafta :79,3
Güncel kilom :79,8
Fark: +500 g
Bu hafta böyle olacağını tahmin etmiştim amaaaa sadece 2 hafta baskülde 79 görmüş oldum haftaya 78 im şimdiden rezerve ediyorum
Tüm mesajları okuyamadımsersum kaç kız akşama hepinizi okurum yemek telaşım var öptüm sizi
Hayal vurgun yapmış
Şaka bir yana 3ünüzüde tebrik ederim
Ama doğruuu
Adacim aslinda bir süre yarışta olmicaktim kansızlığım gecene kadar haklısın cok taktım stres yaptim sanırım ama kızlar kilo verdikçe ben niye veremiyorum diyorumO sikintilarin gecmesine sevindim canim çok sükür, kardesinin nisani simdidem hayirli olsun
Zezecim 61 iken 60 i gormen cok guzel bence ve ustelik once kan ilacimi iceyim kilo sonra demene ragmen kilo vermissin cnm bnce oes etme ve verdiguni kucumseme, bir de senin kilo isini baya sttrrst yaptigini dusunuyorum nolur yapma strrs yaltikca kortizol salgilarsin
Kizzzzz seni haftaya 78 gorcrm bak, daha yol var hemen 79 u gorunce yedin dimi seni gidi seni
Ben en cok visne kompostosunu severim bayilirim hatta geçen gün yaptım şahane olmuş eşine baska bir zaman vişne kompostosu yap sevecektir.Bugün hosaf yaptım.
Evliliğimin ilk yıllarında yapmıştım, eşim pek sevmediğini söylemişti, ondan sonra hiç yapmamıştım.
Sahurda yemek için yaptım 1 kase. Bağırsak sorunum var tuvalete çıkmam 5-6 günü buluyor. Ramazanda bu daha da uzayacak, ondan tedbirli olmak için her gün bir kase hosaf içmeyi planladim sahurda.
Eşim de artık bana ayak uyduracak mecbur.
Canim sen de hasimato var ve ona ragmen veriyorsunAdacim aslinda bir süre yarışta olmicaktim kansızlığım gecene kadar haklısın cok taktım stres yaptim sanırım ama kızlar kilo verdikçe ben niye veremiyorum diyorum
Ayyy nasil da guzelİçini göstermemiştim
Buzlukta vişne var canım, bu bitince ondan yapayım.Ben en cok visne kompostosunu severim bayilirim hatta geçen gün yaptım şahane olmuş eşine baska bir zaman vişne kompostosu yap sevecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?