Allah korusun bir daha yaşatmasın..Sizin oralarda yağmur varmi kizlar ya burda hava iki gundur cok sıkkın bunalticiyagmur olmasada kara kara bulutlar var karadenizin havasi gibi is geregi karadenize gitmistim bir ay ruhum kararmisti deprosyana girmistim ben döndüm ordan iki gundur ruhum sıkıldı yagmurda yagmuyor sıkıcı boğucu bir sicakdalga var 2 gundur sarsilip duruyoruz depremle aksama kadar sarsiliyor en son izmir depreminde o korkuyu yasamistim vallahi rabbim kimseye yasatmasin
Kapatttim
Aynen canım sabırsersum canim giderayak böyle yapmaları hiç iyi olmamış. Neyse 5 hafta daha sabir
sersum az sabır boşver 5 haftan kalmış surda sonrasını düşün rahatlamaya bak
İl içi ketem canım. Normalde 3 ay ama ben 5 hafta sonra izinlerimi başlayacağım inşallah..sağol canımO zaman göz atmıştım mesajlara, bu kadar büyütecek ne var anlamadım. Abartmışlar sanki. Boşver.
Canım nereye çıktı görevlendirme? Başka hastane mi, başka şehir mi? 5 hafta görevlendirme için uzun geldi bana. Allah kolaylık versin.
Sağol canım il içi neyseki ama can sıkıyor işteCanim neden bu kadar buyutmusler anlamadim olayi tam blmiorum sen supurgeye yorum yaptim demistin sadece onu hatirliyorum ne garip i sanlar var
Sersumcum tayinin nereye cikti neden cikarmislar cnm, neyseki 5 hafta var emeklilige lutfen uzme kendini canim ha gaytet bitecek
Yumurta yiyememek çok kötü canim.selam canımlar ramazanınız nasıl geçiyor :)
bende regl oldum falan işte :) işyerinde aç aç oturuyorum dün gecede birşey yiyemedim
yumurtanın kokusu beni mahvediyor
Ooo afiyet olsun, menüler süper.Selam canlar
Dün yediklerim
Sabah
1.5 kaysi yumurta
1 tb ekmeği
1 kk peynir 5 zeytin
Ara
5 kuru erik 5 Badem
15 de ögle yemeği
2 tb ve tahin pekmezli 1 kare bitterli mufin(tarifini ve resmini atarım sonra)
Akşam
100 gr kadar et döner
1 kase Ezogelin
5 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt üstünde altın toz
Bu sabah
Biberli omlet
1 tb ekmeği
1kk peynir 5 zeytin
Çay çayyy
Yumurta yiyememek çok kötü canim.
Çünkü onun kadar yok tutacak altarnatif sadece et var ve onu da sen yiyemiyorsun
Canim granola alsan, sabahları süte katar yersin, pratik olur senin için.
ne 41 mii aman Allahımmm
Saframcim yanlış yeri görmüş olmayasın merak edip baktım 27 28 derece diyor buralar bile 23 25 derece bu kadar fark olmamalı
Bi 1.5 yumurtada da benden gelsinPişti olduk ben de 1,5 yumurtalı menemen yedim
Canim ATV haberde izledim. Konuşmada geçmedi hatta haber başlığı böyleydi. Gençler maskelerini çıkarmışlardı, bu sıcağa virüs mü dayanır diyorlardı hatta.Saframcim yanlış yeri görmüş olmayasın merak edip baktım 27 28 derece diyor buralar bile 23 25 derece bu kadar fark olmamalı
Tarifi dört gözle bekliyorumSelam canlar
Dün yediklerim
Sabah
1.5 kaysi yumurta
1 tb ekmeği
1 kk peynir 5 zeytin
Ara
5 kuru erik 5 Badem
15 de ögle yemeği
2 tb ve tahin pekmezli 1 kare bitterli mufin(tarifini ve resmini atarım sonra)
Akşam
100 gr kadar et döner
1 kase Ezogelin
5 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt üstünde altın toz
Bu sabah
Biberli omlet
1 tb ekmeği
1kk peynir 5 zeytin
Çay çayyy
Rakipler kıran kırana yarışıyorlardıBi 1.5 yumurtada da benden gelsin
Aaa doğrudur canım nadala soralim bir de nadalcim hava nasil oralardaCanim ATV haberde izledim. Konuşmada geçmedi hatta haber başlığı böyleydi. Gençler maskelerini çıkarmışlardı, bu sıcağa virüs mü dayanır diyorlardı hatta.
Canim kanalın öğle haberlerine baktım, o kısmı bulup ekran görüntüsü ekleyecektim buraya, YouTube ye yuklememisler öğle haberlerin tamamınıAaa doğrudur canım nadala soralim bir de nadalcim hava nasil oralarda
Kuzum gerek yok sen doğru görmüşsündür de haberde sıkıntı vardırCanim kanalın öğle haberlerine baktım, o kısmı bulup ekran görüntüsü ekleyecektim buraya, YouTube ye yuklememisler öğle haberlerin tamamını
Ben de aynen oyle seviyorum cnmBende hurmayı oruç açarken değil, daha sonra kahve yanına tercih ediyorum. Kahveyi yalniz içmeyi sevmiyorum, hurma hakkımı onla kullanıyorum
Burayada yaz geldi direk kisakollu giyeceklere gecildi kizlar millet denize giriyor kafayi yemisler ben mayisin 23 une kadar uzun kolludan vazgecmem kafayi siyirmis diye bakarlar bana hos normal yazin bile kisa kollu fazla giyen biri değilimdir de bu sene yaza fit girecem insallah yazlik dar kiyafetlerimin icine girebiliyorum hepsi cuval gibi olmus yaniyur buralar yaniyurne 41 mii aman Allahımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?