Cok takdir ettim sizleri ben yillar once oruc tutmasamda kuranibitirmistim bir ramazan 30 gun o zaman baska bir ilde yasiyorduk gorev geregi aradan yillar gecti keske tekrar okuyabilsemSen ona devam et az biraz kendin de okusan çok güzel olur başlamışsın devamını getir bırakma
İnşallah canim.
Kendim de okuyabiliyorum ama ramazan diye mukabele yapayım demiştim.
İstersen neden olmasınCok takdir ettim sizleri ben yillar once oruc tutmasamda kuranibitirmistim bir ramazan 30 gun o zaman baska bir ilde yasiyorduk gorev geregi aradan yillar gecti keske tekrar okuyabilsem
Canım kaç adet çıktı? Yani kaç kaseye paylaştırmam gerekiyor?Bitter çikolatalı tahinli pekmezli mufin tarifi
2 yumurta
1 çay bardağı tahin
1/2 çay bard pekmez
1/2 çay bard süt
3-4 çay bard.tb unu
1 kabartma tozu
İçlerine koymak içinde mufin sayısı kadar kare bitter
Serviste üzenlerin ayrıca 1 çay kaşıgı reçel konulabilir ana ben koymadım tadı iyi geldi
Canım ben 2 ölçü yaptım eşim ve kızımda yer diye ama çok fazlaydı yarısını pişirmedim buzluğa attım bugün pişiricem. Yine de klasik o eski kurabiye kagitlarinda pişirdim 7-8 tane çıktıCanım kaç adet çıktı? Yani kaç kaseye paylaştırmam gerekiyor?
Bizimkiler de yedi bu arada kızım 3 ünü hupletti hemenCanım kaç adet çıktı? Yani kaç kaseye paylaştırmam gerekiyor?
Ben de kaç kase diyorum sufle sandım bir anCanım ben 2 ölçü yaptım eşim ve kızımda yer diye ama çok fazlaydı yarısını pişirmedim buzluğa attım bugün pişiricem. Yine de klasik o eski kurabiye kagitlarinda pişirdim 7-8 tane çıktı
Küp şeker mi keşke fındık fıstık ceviz birşeyler görürsen şekerden iyidir kan şekerini oynatır şeker çabuk acıktirir enerjim düşerregl im ama işyeinde de hiç birşey yiyip içmiyorum 1 bardak su belki arada 2 tane de küp şeker attım ağzıma
Işte yemekhaneye inmek istemiyorsan çantana biseyler koy kuruyemis, hurma, kayısı, meyve tambugdayli bisküvi falan arada atıştırırsınregl im ama işyeinde de hiç birşey yiyip içmiyorum 1 bardak su belki arada 2 tane de küp şeker attım ağzıma
ay kötü oldum da attım ağzıma yoksa onu da yememKüp şeker mi keşke fındık fıstık ceviz birşeyler görürsen şekerden iyidir kan şekerini oynatır şeker çabuk acıktirir enerjim düşer
tam daIşte yemekhaneye inmek istemiyorsan çantana biseyler koy kuruyemis, hurma, kayısı, meyve tambugdayli bisküvi falan arada atıştırırsın
aynen öyle açıklık getirmişsin canım :)okuyucuu sanırım işyerinde istese de yiyemiyor:) çünkü biz de öyleyiz tutmasak da yiyemiyoruz. Çekiniyoruz. Bir de ben mesela başörtülü olduğum için niye tutmadığım açıkça belli oluyor, olmuyor yani yenilmiyor
Bizde yemekhane de kapalı oluyor. Yani orda yense belki çok sorun olmaz ama oturduğun yerden masanda yiyemiyorsun anlıyorum seni.ay kötü oldum da attım ağzıma yoksa onu da yemem
tam dahayal_hatun dediği gibi oluyor
aynen öyle açıklık getirmişsin canım :)
Galiba evde vakit bulamıyor. İşyerindeyken giriyordu o genelde.adilemir nerelerdesin ?
Hayal öğlen uyudum biraz. Rüyamda seni gördümBizde yemekhane de kapalı oluyor. Yani orda yense belki çok sorun olmaz ama oturduğun yerden masanda yiyemiyorsun anlıyorum seni.
Ayy canım yaaHayal öğlen uyudum biraz. Rüyamda seni gördüm
Ben ilk defa keşkek yapacakmisim tavuklu, sende mutfakta bana tarif veriyormuşun.
Bende bilmem canim keşkek yapmayıAyy canım yaa
Geçen ben uyu demiştim onun üzerine uyuman mı hatırlattı acaba? Ama keşkek ne alaka bilemedimben senden tarif alsam anlarım hamaratsın ama ben sana nasıl tarif vermiş olabilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?