Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sen ona devam et az biraz kendin de okusan çok güzel olur başlamışsın devamını getir bırakma
Cok takdir ettim sizleri ben yillar once oruc tutmasamda kuranibitirmistim bir ramazan 30 gun o zaman baska bir ilde yasiyorduk gorev geregi aradan yillar gecti keske tekrar okuyabilsem
İnşallah canim.
Kendim de okuyabiliyorum ama ramazan diye mukabele yapayım demiştim.

Canım kaç adet çıktı? Yani kaç kaseye paylaştırmam gerekiyor?

regl im ama işyeinde de hiç birşey yiyip içmiyorum 1 bardak su belki arada 2 tane de küp şeker attım ağzıma
Küp şeker mi keşke fındık fıstık ceviz birşeyler görürsen şekerden iyidir kan şekerini oynatır şeker çabuk acıktirir enerjim düşer

Küp şeker mi keşke fındık fıstık ceviz birşeyler görürsen şekerden iyidir kan şekerini oynatır şeker çabuk acıktirir enerjim düşer
ay kötü oldum da attım ağzıma yoksa onu da yemem
Işte yemekhaneye inmek istemiyorsan çantana biseyler koy kuruyemis, hurma, kayısı, meyve tambugdayli bisküvi falan arada atıştırırsın
tam da hayal_hatun dediği gibi oluyor
aynen öyle açıklık getirmişsin canım :)

Hayal öğlen uyudum biraz. Rüyamda seni gördüm

Ben ilk defa keşkek yapacakmisim tavuklu, sende mutfakta bana tarif veriyormuşun.
Ayy canım yaa
Geçen ben uyu demiştim onun üzerine uyuman mı hatırlattı acaba? Ama keşkek ne alaka bilemedim ben senden tarif alsam anlarım hamaratsın ama ben sana nasıl tarif vermiş olabilirim ki

Ayy canım yaa
Geçen ben uyu demiştim onun üzerine uyuman mı hatırlattı acaba? Ama keşkek ne alaka bilemedim ben senden tarif alsam anlarım hamaratsın ama ben sana nasıl tarif vermiş olabilirim ki
Bende bilmem canim keşkek yapmayı
Antalya'da annenemlerin yöresel yemeğidir, düğünlerde felan hep yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…