- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Tamam canim çok sağol. Annem gibi kolay atlatır insallahSafransari canım cok üzüldüm Allah acil şifalar versin babacigina inşallah tez zamanda atlatır aşı olmuşlar mıydı?
Annene yaptıklarınızı babana da yapsın annen C vitamini, kara murver, kekik suyu, bol su, probiyotik yiyecekler, kemik sulu, tavuk sulu corbalar...
Canim telin not kısmından tutuyorum, uğraştım ama ekranı genişletemedim. Biraz daha uğraşırım.Hani ben hani ben
İkigün öncekini yaz canım 60.100Aytanesii canim listeyi yaptım. Sen kilo bildirimi yap ben ekleyeyim
Ama kilo bildirimlerim ongunde bir ama önümüzdeki haftadan itibaren öyle yaparımCanim telin not kısmından tutuyorum, uğraştım ama ekranı genişletemedim. Biraz daha uğraşırım.
Bence cuma günleri de bizim için yattık kilo bildirimi yap.
Kayısılı yeşil çay iyi bağırsak çözüyor birazda olsa etkiler dene istersenKilo bildirimi
Rumuz :nnnadal
Başlangıç kilom :85
Geçen hafta kilom :78,9
Güncel kilom :78,9
Fark yok
Bu hafta metabolizma durdu yeterli miktarda su içemiyorum önümüzdeki hafta adet olucam umarım sonrasında daha güzel kilo verebilirim kızlar şimdiki hedefim cuma gününe kadar adet ödemi olacağı için +ya çıkmamak 79 u görmeyeyim bana yetecek
Evet güncelHanimlar bu konu hala güncel mi ..
Canım ellerine sağlık yenmez mi bu pide
Tamam canim ekledim.Ama kilo bildirimlerim ongunde bir ama önümüzdeki haftadan itibaren öyle yaparım
Ellerine sağlık canımTamam canim ekledim.
Canim cok cok gecmis olsun, safrancim benim de hem annem hem babam oldu daha yeni atlattilar 2 gun once bitti senin babanin kronik hastaligi var anladigim kadariyla ama insallah iyilesecek ccnim haberdar et biziKızlar babam pozitif.
Canim çok sıkıldı.
Astım hastası.
Kaç gündür rahatsız, test ver diyoruz. Bugün iyice kötü olunca test verdi.
Yanlarim ağrıyor, belime vuruyor ağrı diyor. Sanırım ciğerlerine inmis.
Dualarınızı bekliyorum
Bunlarrrrr ne guzel pideler boyle sen mi yaptin zezecim
Yedim canım hamuru ince olmuştu amaCanım ellerine sağlık yenmez mi bu pide
Evet canım ilk tepsiyi cocuklara yaptım 2. tepsiyi de iftara yakin pişirdim 5 tane pide çıktıCanim cok cok gecmis olsun, safrancim benim de hem annem hem babam oldu daha yeni atlattilar 2 gun once bitti senin babanin kronik hastaligi var anladigim kadariyla ama insallah iyilesecek ccnim haberdar et bizi
Bunlarrrrr ne guzel pideler boyle sen mi yaptin zezecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?