Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1,5 ayda nasıl 6.6 kilo? Alıp alıp vermiş miyim yine
3 ayda 3.6 (3.8 değil mi?) iyiymiş ama. Seninki de çok iyi, sabrın sonu selamet oldu sende :)
19 Mart'ta 63.6 ile başlamışsın. Çabuk alınan çabuk verilmiş, bunu da anlamış olduk canim. Yani 1 ay kendimizi biraksakta, sonra kaldığın yerden başlayınca çabuk toparlaniliyormus.

Zeze bildirim yapsın da, istatiksel verilerimi dokümanlarla paylaşacağım

Esim odada çalışıyor 5 6 dan once tartılamam bekleyin beniii

Kilo bildirimim
Rumuz : zeze_35
Geçen haftaki kilom : 60.0
Bu haftaki kilom: 59.8
Aradaki fark: - 200 gr

Iki gün once 59.2 gelmiştim niye böyle oldu ki
Canım biz 59.2 sayalım onu, harika gidiyorsun maşallah 60 eşiği hepimiz için çok önemliydi sen de kırdın çok şükür. Devamı da gelecek inşallah.

Rumuz : Safransari
Başlangıç kilo : 62.8
Geçen hafta : 56.4
Bu hafta : 55.5
Fark : 900 Gr

Geçen hafta regl başlangıcıydı, ondan kilo vermemiş göründüm. Yani bu 900 Gr 2 haftada verdiğim kilo.
Safrancim bu nedir masallah sana masallahhhh
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 57.6
Bu hafta : 57.0
Fark : - 600 g
Hayal senden de gitmis cnm tebriklerrrr, seni artik almasiginda tebrik edicem amavermende sikinti yok masallah zaten
Kilo bildirimim
Rumuz : zeze_35
Geçen haftaki kilom : 60.0
Bu haftaki kilom: 59.8
Aradaki fark: - 200 gr

Iki gün once 59.2 gelmiştim niye böyle oldu ki
Zezecim gitmiyor diye diye şoyleydi boyleydi diye diye veriyorsun valla sen de tebriklerkizlar zezeye dikkat mizmizlanma taktigi uyguluyorsize yetismek uzere

Üzüldüm canım rabbim tez şifasını versin inşallah

Geçmiş olsun canım hastaneye yatırma durumu varmı daha rahat atlatırdı belki

Safransari canım cok üzüldüm Allah acil şifalar versin babacigina inşallah tez zamanda atlatır aşı olmuşlar mıydı?

Annene yaptıklarınızı babana da yapsın annen C vitamini, kara murver, kekik suyu, bol su, probiyotik yiyecekler, kemik sulu, tavuk sulu corbalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…