Cok tatlılarrrrrKizlar sunlara bakin sabah anne kedi agzinda bi yavruyu getirdi onume koydu bahcedeydim ona bakiuordim ki sonra digerini en son son ikisini getirdi aman Allahim
Çok şekerlerKizlar sunlara bakin sabah anne kedi agzinda bi yavruyu getirdi onume koydu bahcedeydim ona bakiuordim ki sonra digerini en son son ikisini getirdi aman Allahim
Allahım ne kadar güzeller maşallahKizlar sunlara bakin sabah anne kedi agzinda bi yavruyu getirdi onume koydu bahcedeydim ona bakiuordim ki sonra digerini en son son ikisini getirdi aman Allahim
Yok cnm benimki scootish hem de kısır bu sokaktan gelip butin yavrularini tasidiAllahım ne kadar güzeller maşallah
Senin kedin değil dimi seninki griydi ve kısa kulaklıydı
Aaa bestekiz seni takip ediyodum eskiden yeminlen icimden dedimki bestekiz nerelerde acabaPancar yogurt balben sok
Kurban oldugum rabbime bunlar ne seker seylerKizlar sunlara bakin sabah anne kedi agzinda bi yavruyu getirdi onume koydu bahcedeydim ona bakiuordim ki sonra digerini en son son ikisini getirdi aman Allahim
Canim cok gecmis olsun hersey yolundami suan umarim hersey iyi olur cok cok gecmis olsun.....Çok şekerler
Sağol canım. Halsizlik ağrı var simdilik. Daha kötü olmaz inşallah.Canim cok gecmis olsun hersey yolundami suan umarim hersey iyi olur cok cok gecmis olsun.....
Dün evdeydim temizlik günümdü mutfakta berbat olmus canim annemler kargo yollamis onlari yerlestirdim . adet oldum evi temizledim derken vucudum yorgun düştü. Babana rabbim sifa versin insallah iyilesir.Sağol canım. Halsizlik ağrı var simdilik. Daha kötü olmaz inşallah.
Sen nasılsın, dün nerelerdeydin ?
Hayırlı zamanda kısmet olsun canım inşallahBen bebek tedavimi haziranda asi olucam asi zamanima kadar erteledim. bu sene zaten ertelemekten baska care yok. 2 hafta sinunda vakalar düştüğünde histiroskopi ameliyatini yaptiricam hastaneye gitmeye bu donem korkuyorum. Bu insanin ustunde buyuk yuk olusturuyor. Rabbim hepimizi korusun. Bu arada dun tartinin fotosunu atamadim bugun
Dün evdeydim temizlik günümdü mutfakta berbat olmus canim annemler kargo yollamis onlari yerlestirdim . adet oldum evi temizledim derken vucudum yorgun düştü. Babana rabbim sifa versin insallah iyilesir.
Saol canim benim evet haziranda 40 yas ustu inşallah sonra adilamalar tikir tikir devam eder de su illetten kurtulup yarim kalan herseyi tamamlariz inan cok sıkıldım hersey yoluna girer insallah hayirlisi olsunHayırlı zamanda kısmet olsun canım inşallah
Bu pandemi herkesin planını programını altüst etti. İnşallah asilamalar biran önce olur.
Sanırım Rusya aşısı ile anlaşma yapılmış, baya bir asi gelecek oradan. Sağlık bakanı dün yaz donuna kadar 18 yaş üstü aşılanacak dedi.
Evet canim olmuştu.Safransari canım baban aşı olmuş muydu? Dün de sormuştum cevap verdin mi göremedim atlamış da olabilirim
Aşı olduğu halde oldu öyle mi hasta olanlara yapmıyorlar 2. dozu doğru inşallah hafif atlatır sıkıntı yaşamazEvet canim olmuştu.
Bu Çarşamba da 2. Doz olacaktı.
Ama şimdi asi geçersiz oldu, 2. Doz da yapılmayacakmis. Asi tutmazmis.
Evet canim asi olduğu halde.Aşı olduğu halde oldu öyle mi hasta olanlara yapmıyorlar 2. dozu doğru inşallah hafif atlatır sıkıntı yaşamaz
Tek doz aşı yeterli değilmiş biliyorduk ama tam anlamıyla görmüş olduk üzücüEvet canim asi olduğu halde.
Aşının koruyuculuğu 2. Asi olduktan 2 hafta sonra başlıyormuş.
Canim benim planlar cok aksadı ozellikle senin gibi önemli sebebi olanlar icin ama vardir bunda d abir hayir insallah gecicekBen bebek tedavimi haziranda asi olucam asi zamanima kadar erteledim. bu sene zaten ertelemekten baska care yok. 2 hafta sinunda vakalar düştüğünde histiroskopi ameliyatini yaptiricam hastaneye gitmeye bu donem korkuyorum. Bu insanin ustunde buyuk yuk olusturuyor. Rabbim hepimizi korusun. Bu arada dun tartinin fotosunu atamadim bugun
Dün evdeydim temizlik günümdü mutfakta berbat olmus canim annemler kargo yollamis onlari yerlestirdim . adet oldum evi temizledim derken vucudum yorgun düştü. Babana rabbim sifa versin insallah iyilesir.
2. Dozun etkili olmayacagini bliyordum ama hic yapiomayacagini blmiyordum canm yaEvet canim olmuştu.
Bu Çarşamba da 2. Doz olacaktı.
Ama şimdi asi geçersiz oldu, 2. Doz da yapılmayacakmis. Asi tutmazmis.
Insallah duzelirCanim benim planlar cok aksadı ozellikle senin gibi önemli sebebi olanlar icin ama vardir bunda d abir hayir insallah gecicek
2. Dozun etkili olmayacagini bliyordum ama hic yapiomayacagini blmiyordum canm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?