Kizceler sizin ile ufak bir problemimi paylasmak istiyorum :
Son 3 haftadir uyuyamiyorum , hic istahim yok en sevdigim hamburgere bile hayir dedim .. canim birsey istemiyor ve midem cok bulaniyorrrr ..
belki kilo vermemin nedeni bu fakat emin degilim sizler ile paylasmak istedim.........
canım sana özelden mesaj atmıştım okumadın heralde ..liste sırasına alayım mı demiştim..
olan olmuş unut hepsini yeni bir başlangıç yarın
canım uykusuzluk çok fenadır yaa..çok iyi bilirim..devam ederse bi uzmana danışmalısın bence..:26::26::26:
sersumcum mesajın gelmedi bana:44:
yarın yeni başlangıç yapacağım bebek olmadan ne verirsem kardır yanımaalbeni neye gerekiyosa ona al beni 3G yi küçültmem lazım halım çok fenaa:18::18: cuma günü tartılcaz mı yine:18::18:
alla ala:44::44:
2 haftayı geçmiş zaten menü bildirimin..kuralımız buydu bi de liste yapma sırasına girmiş oluyorsun..yanii benim yazacağım tarihte(ilk sayfada listemiz)listeyi yapacaksın ekliyorum ozaman canım..
evet cuma sabahı bildirim günü..hadi hayırlısı
hamarat hatunlar sizlerden heveslenip ben de yazayım yaptıklarımı
20 kg kadar domates kuruttum
biber patlıcan hepsi kurudu kalktı bile
konserve domates sosu ayrıca şişeye de yaptık annemle
kayısı kurutmayı denedim ama o olmadı sert oldu
ama ilk defa üzüm kuruttum bu yıl
salçaları da yaptık annemle şu anda balkonda olmayı bekliyolar
ha bir de bu ara turşuya taktım sürekli turşu kuruyorum
ay anlatırken yoruldum heeeedaha konserve yapıcam bamya falan,bir de tarhana yapıcaz anneannemle
Eki Görüntüle 788372 Eki Görüntüle 788371 Eki Görüntüle 788370
biberlerim kızlarr..kurumak üzere olanlar da var..
15 torba domates buzluğa koydum 2 kasa da kavanoza yapsam daha ne olsun..
Kızlar kavanozların altına ve üstüne dantel örtüp vitrine koymayı düşünüyorum Hahahaha , 1.5 kg az mı dicem ama muhtar iki kasadan yapıcam diyo Leylakım 20kg diyo Kızlar ne ara yiceksiniz bu kadar domatesi ? Epi topu 2-3 kişilik ailelersiniz be yawww.Hergün domates yeseniz gene bitmez
Bu arada muhtarım biberler çok şahane gözüküyo , keşke burda da kurusa ama burda ancak ıslanır valla , çok tiksinç bi hava var
Muhtarım bi baktım ismin aşağıda yok olmuş , aha da muhtar gitti dedim ben de kaçtım vesselam.Tüh keşke gitmeseydim , geyik yapar idik ne güzel...
Son 3 haftadir uyuyamiyorum , hic istahim yok en sevdigim hamburgere bile hayir dedim .. canim birsey istemiyor ve midem cok bulaniyorrrr ..
belki kilo vermemin nedeni bu fakat emin degilim sizler ile paylasmak istedim.........
kızlar bu sefer kaçtım..
iyi geceler bol leptinlerr...
affına sığınarak birşey sorucam; hamile olabilir misin?
eksiklerini biz tamamlarız canım..sorun değil..tamam şekerim sıra bana ne zaman gelecek onu nerden takip edeceğim bir de eksiklerim olabilir bu zamana kadar sadece menü bildirdim
Maşallah hatuuna
Yiriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
geyiği kaçırdın ama çok güldük çokİyi geceler bende kaçtımmm
kaneelim zaten bebek düşünüyo ama ben takibini yapıyodur diye hiç şüphelenmedim kızlar.:44::44:.ama inşallah bebiştir dediğiniz gibiAynı şey geçti aklımdan ama söylemeye çekindim bende
eksiklerini biz tamamlarız canım..sorun değil..bu cuma listeye bak anlarsın zaten..bu arada liste sıran 6 eylül yanii haftaya..tatillerden dolayı sıra çabuk geldi sana..ilk sayfada ilk mesajda yazıyor liste sıramız..
ben de yiriimm..
geyiği kaçırdın ama çok güldük çok
kaneelim zaten bebek düşünüyo ama ben takibini yapıyodur diye hiç şüphelenmedim kızlar.:44::44:.ama inşallah bebiştir dediğiniz gibi
Abooooo neler neler yapılmıııışş
Maşallah hatuuna
Çok iyiymiş dantel
Yiriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Uykusuzluk uzun sürdüğünde midede şişlik ve mide bulantısı hissedersn canım.
Uyumak için sabah erken kalk, gün boyu bol yoğurt tüket, Uykun gelmediğinde uyumaya zorlama kendini, Kitap oku çok etkili...
Ya da sevmediğin bişeyi yapmaya kalkış
affına sığınarak birşey sorucam; hamile olabilir misin?
günaydın kızçeler
nasilsiniz ??
Kahvaltim :
1avuc ceviz
yumurta salatası ( yumurtaların beyazlarını yiyemedim)
cay
Günaydin kizceler ..
Onerilirileriniz icin tesekkur ederim ,,, Mutlaka deneyecegim ..
hamile olabilirmiyim ?? Bebek istiyoruz insallah hamileyimdir .. takibini yapiyorum ama ozel gunume 8, 9 gun var .. belki istiyorum yaaa ister istemez bilinc altima isliyorum ve piskolojik olarak bu sorunlar ile karsilasiyorum.. bilemiyorum ... 8,9 gun sonra sizlere insallllllllllah guzel haberleri verebilirim.. Herseyin hayirlisi .. yine yeniden tesekkur ederim kizlar.. Insallah evlatcigimin vakti saati gelmistir
Allah gönlüne göre versin tatlımmm..amiinn
tebrik ediyoum..beklediğiniz kilonun altına inmişsiniz..slm KK cılar
suan bır yorgunum bı yurumusum hemdeee topuklular ıleee, bittiiimmmm
sabahtan bı saatlık ızın aldım mudurden ve aıle hekımı ıcın kayıt yaptırmaya gıttım bırazda gec kaldım. araba bulamadım ve yurudumçok yoruldum anlayacagınız, topuklularla da yurunmuyor be kardesııımmm
bu arada kacamaksız gunlerıme devam edıyorum coookkk mutluyummm böleee
cunkuuuu dun tartıda cok gzl bır rakam gordum gozlerım fırladı yerınden. "bu hafta 67.0 ı gorsem sukredecem "demıstım gecen cuma . ve ben dun iş cıkısı tartıldım hemdee , veee 66.4 u gordum inanamadım bıda tartıldım sonuc aynııı çok mutlu oldum cunku gram gram vermek artık cok canımı sıkıyordu. bazılarınıza gore verılen kılo rakamı cok komık bılıyorum ama, benım ıcın buyuk bır rakam bu, mutluyum vesselaaamm
sabah klasık kahvaltı yapıldı.
öglene domatesımı getırmedım bugun (1 domates ve 1 brdk ayran ıle gecıstırıyordum haftalardır)
bu yuzden ızgara kofte yemeyı dusunuyorum
akşama mısafırım gelıyor ,gorumcem . hafta sonu bızde kalacak. hattaa yarında ev gormeye (söylemesı ayıp ev aldık) arkadaslarım ve annelerı gelıyor . bu aksam hazırlıkla gececek anlayacagınız. normalde spor gunumdu ama neyseee...
aksama nohut ıslattım. etlı nohut yemegı yapıcam. dunden kalan etlı bamya yemegımde (az ) vardı. yanına corba ve bulgur pılavı dusunuyrm. ayran ve salata eslıgınde... bu menu bıze cok ama gorumcek gelıyor napalım, sofrayı donatıcaz
yarın kılo bıldırımı ıcın telden gırerım ınş. daha sonrası ıcın gıremeyebılırım malum mısafırler...
sahiiiii, hepımızın 30 agustos Zafer Bayramı kutlu olsun sımdıden .
öpuldunuzzz...
slm KK cılar
suan bır yorgunum bı yurumusum hemdeee topuklular ıleee, bittiiimmmm
sabahtan bı saatlık ızın aldım mudurden ve aıle hekımı ıcın kayıt yaptırmaya gıttım bırazda gec kaldım. araba bulamadım ve yurudumçok yoruldum anlayacagınız, topuklularla da yurunmuyor be kardesııımmm
bu arada kacamaksız gunlerıme devam edıyorum coookkk mutluyummm böleee
cunkuuuu dun tartıda cok gzl bır rakam gordum gozlerım fırladı yerınden. "bu hafta 67.0 ı gorsem sukredecem "demıstım gecen cuma . ve ben dun iş cıkısı tartıldım hemdee , veee 66.4 u gordum inanamadım bıda tartıldım sonuc aynııı çok mutlu oldum cunku gram gram vermek artık cok canımı sıkıyordu. bazılarınıza gore verılen kılo rakamı cok komık bılıyorum ama, benım ıcın buyuk bır rakam bu, mutluyum vesselaaamm
sabah klasık kahvaltı yapıldı.
öglene domatesımı getırmedım bugun (1 domates ve 1 brdk ayran ıle gecıstırıyordum haftalardır)
bu yuzden ızgara kofte yemeyı dusunuyorum
akşama mısafırım gelıyor ,gorumcem . hafta sonu bızde kalacak. hattaa yarında ev gormeye (söylemesı ayıp ev aldık) arkadaslarım ve annelerı gelıyor . bu aksam hazırlıkla gececek anlayacagınız. normalde spor gunumdu ama neyseee...
aksama nohut ıslattım. etlı nohut yemegı yapıcam. dunden kalan etlı bamya yemegımde (az ) vardı. yanına corba ve bulgur pılavı dusunuyrm. ayran ve salata eslıgınde... bu menu bıze cok ama gorumcek gelıyor napalım, sofrayı donatıcaz
yarın kılo bıldırımı ıcın telden gırerım ınş. daha sonrası ıcın gıremeyebılırım malum mısafırler...
sahiiiii, hepımızın 30 agustos Zafer Bayramı kutlu olsun sımdıden .
öpuldunuzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?