Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım uykusuzluk çok fenadır yaa.. çok iyi bilirim..devam ederse bi uzmana danışmalısın bence..:26::26::26:

canım sana özelden mesaj atmıştım okumadın heralde ..liste sırasına alayım mı demiştim..

olan olmuş unut hepsini yeni bir başlangıç yarın

sersumcum mesajın gelmedi bana:44:
yarın yeni başlangıç yapacağım bebek olmadan ne verirsem kardır yanıma albeni neye gerekiyosa ona al beni 3G yi küçültmem lazım halım çok fenaa:18::18: cuma günü tartılcaz mı yine:18::18:

alla ala:44::44:

2 haftayı geçmiş zaten menü bildirimin..kuralımız buydu bi de liste yapma sırasına girmiş oluyorsun..yanii benim yazacağım tarihte(ilk sayfada listemiz)listeyi yapacaksın ekliyorum ozaman canım..

evet cuma sabahı bildirim günü..hadi hayırlısı

tamam şekerim sıra bana ne zaman gelecek onu nerden takip edeceğim bir de eksiklerim olabilir bu zamana kadar sadece menü bildirdim

Abooooo neler neler yapılmıııışş

Eki Görüntüle 788372 Eki Görüntüle 788371 Eki Görüntüle 788370

biberlerim kızlarr..kurumak üzere olanlar da var..

15 torba domates buzluğa koydum 2 kasa da kavanoza yapsam daha ne olsun..

Maşallah hatuuna

Çok iyiymiş dantel

Eki Görüntüle 788543

ekmek kadar fıratımm...çok şirin..

Yiriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

Uykusuzluk uzun sürdüğünde midede şişlik ve mide bulantısı hissedersn canım.
Uyumak için sabah erken kalk, gün boyu bol yoğurt tüket, Uykun gelmediğinde uyumaya zorlama kendini, Kitap oku çok etkili...

Ya da sevmediğin bişeyi yapmaya kalkış

affına sığınarak birşey sorucam; hamile olabilir misin?

tamam şekerim sıra bana ne zaman gelecek onu nerden takip edeceğim bir de eksiklerim olabilir bu zamana kadar sadece menü bildirdim
eksiklerini biz tamamlarız canım..sorun değil.. bu cuma listeye bak anlarsın zaten..bu arada liste sıran 6 eylül yanii haftaya..tatillerden dolayı sıra çabuk geldi sana..ilk sayfada ilk mesajda yazıyor liste sıramız..
Maşallah hatuuna

Yiriiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

ben de yiriimm..

İyi geceler bende kaçtımmm
geyiği kaçırdın ama çok güldük çok
Aynı şey geçti aklımdan ama söylemeye çekindim bende
kaneelim zaten bebek düşünüyo ama ben takibini yapıyodur diye hiç şüphelenmedim kızlar.:44::44:.ama inşallah bebiştir dediğiniz gibi

Son düzenleme:
sevgili azalarımıss

Biliyosunuz tatil nedeniyle listemiz bir hayli azaldı sıra da tükendi..listemizi bu tükenmişlik sendromundan kurtarmak içüün yeniliyorum..liste yapmak için özellikle bir tarih isteyen varsa bana özelden yazsın lakin eski sıralamayı tekrarlamayı düşünüyorum..gelmeyen birkaç kişi hariç sıra yenileniyor duyurulurr...öptümmm

günaydın kızçeler
nasilsiniz ??
Kahvaltim :
1avuc ceviz
yumurta salatası ( yumurtaların beyazlarını yiyemedim)
cay

Eklentiler

• $image.webp
    32 KB · Görüntüleme: 37
Günaydin kizceler ..
Onerilirileriniz icin tesekkur ederim ,,, Mutlaka deneyecegim ..
hamile olabilirmiyim ?? Bebek istiyoruz insallah hamileyimdir .. takibini yapiyorum ama ozel gunume 8, 9 gun var .. belki istiyorum yaaa ister istemez bilinc altima isliyorum ve piskolojik olarak bu sorunlar ile karsilasiyorum.. bilemiyorum ... 8,9 gun sonra sizlere insallllllllllah guzel haberleri verebilirim.. Herseyin hayirlisi .. yine yeniden tesekkur ederim kizlar.. Insallah evlatcigimin vakti saati gelmistir

affına sığınarak birşey sorucam; hamile olabilir misin?

Allah gönlüne göre versin tatlımmm..amiinn

slm KK cılar
suan bır yorgunum bı yurumusum hemdeee topuklular ıleee, bittiiimmmm
sabahtan bı saatlık ızın aldım mudurden ve aıle hekımı ıcın kayıt yaptırmaya gıttım bırazda gec kaldım. araba bulamadım ve yurudum çok yoruldum anlayacagınız, topuklularla da yurunmuyor be kardesııımmm

bu arada kacamaksız gunlerıme devam edıyorum coookkk mutluyummm böleee
cunkuuuu dun tartıda cok gzl bır rakam gordum gozlerım fırladı yerınden
. "bu hafta 67.0 ı gorsem sukredecem "demıstım gecen cuma . ve ben dun iş cıkısı tartıldım hemdee , veee 66.4 u gordum inanamadım bıda tartıldım sonuc aynııı çok mutlu oldum cunku gram gram vermek artık cok canımı sıkıyordu. bazılarınıza gore verılen kılo rakamı cok komık bılıyorum ama, benım ıcın buyuk bır rakam bu, mutluyum vesselaaamm

sabah klasık kahvaltı yapıldı.
öglene domatesımı getırmedım bugun (1 domates ve 1 brdk ayran ıle gecıstırıyordum haftalardır)
bu yuzden ızgara kofte yemeyı dusunuyorum

akşama mısafırım gelıyor ,gorumcem . hafta sonu bızde kalacak. hattaa yarında ev gormeye (söylemesı ayıp ev aldık) arkadaslarım ve annelerı gelıyor . bu aksam hazırlıkla gececek anlayacagınız. normalde spor gunumdu ama neyseee...
aksama nohut ıslattım. etlı nohut yemegı yapıcam. dunden kalan etlı bamya yemegımde (az ) vardı. yanına corba ve bulgur pılavı dusunuyrm. ayran ve salata eslıgınde... bu menu bıze cok ama gorumcek gelıyor napalım, sofrayı donatıcaz

yarın kılo bıldırımı ıcın telden gırerım ınş. daha sonrası ıcın gıremeyebılırım malum mısafırler...
sahiiiii, hepımızın 30 agustos Zafer Bayramı kutlu olsun sımdıden .
öpuldunuzzz...

Allah gönlüne göre versin tatlımmm..amiinn

merhaba arkad aşlar
benim sabah menüm 5 adet incir
1 dilim ekmek
1 dilimcik peynir
yarım domates

öglen menum

yanıma 2 dilim kocaman trabzon ekmeği ile yapılmış peynirli tost aldım..
yanında çay içerim..ya da çıkıp bir meyve suyu alabilirim..bilemiyoru..ayran da iyi gider aslında..

akşama annem ne yaptıysa onu yiyeceğim..umarım taze fasulye kavurur ..canım çok istiyor.

dün akşam hazır mantı almış ...dana etli..onu yedik...

çalıştığım için öğünlerin arası ister istemez 5 ya da 6 saati buluyor..

arada birşey yemiyorum..

ve normal 3 öğünde canım ne isterse ya da evde ne yapıldıysa yiyorum..başka bir alternatifim yok zatii.

ama hala kilo almıyorum...sanırım öğünlerin arasını uzun tutmak gerek..eski insanların yaptığı gibi günde sadece 3 öğün beslenmek fit kalmaya yetiyor.

tebrik ediyoum..beklediğiniz kilonun altına inmişsiniz..

ben de 14 gün önce taşındım...taşınmak da kilo kaybına neden oluyor..koca bir ev yerleştiriliyor..

topuklu ayakkabıya özenirim ..ama oldum olası giyemem..beceremem..zaten boyum uzun ..giyince çok dikkat çekiyor gibi geliyor..bu yüzden hep babet hep babet,,

adina cok sevindim canim ugurlu olsun ..
dileyen herkez Karatay ile istedigi kiloya inebilir yeterki istikrar ile kuralina gore beslenmeye devam edelim.. Tebrik ederim..
Darisi tüm isteyenlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…