Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

görüntü pek net değil ama idare ediverin garii

görüldüğü üzere

pastırmalı omlet
2 dilim ev sucuğu
peynir zeytin
bahçe domatesi salata
yoğurt
2 gün kurusu ve ceviz
çay çayy

canım tebrik ederim harikasın..gr gr kilo veren biri olarak seni en iyi ben anlarım..mutluluğunu çok iyi anlıyorum..devam devam

evinizde de güle güle sağlıkla mutlulukla yaşayın canım..hayırlı olsun..

adilemircim kilo almamak ne güzel bir duygudur..darısı başımıza..

ne güzel bir kahvaltıdır buuuuuuuuuuuu

yani güzel evet ..ama çok kilo vermek de iyi değil ya..çirkinim ben ..çok çirkin..alsam 2 kilocuk iyi olacak..

darısı başınıza canım..

sen verdin mi kilo ..nasıl gidiyor ...

makbule naptı..onu takip ediyordum ama gözden kaçırdım bir ara...o da kilo verdi mi??

yok bee ne çirkinii sana öyle geliyodur canım yaa..alırsın 2 kilo noolcak trabzon ekmeğine devam edersen

ben 73.2 ye kadar düştüm tatil öncesi ama tatil malumm 76.6 ile geri döndüm..şimdi de tam gaz devam bakalım
makbule nişanlandı bi ara cee ee dedi gitti..düğün hazırlıkları yapıyodur cadı..

canım sana tatil yaramış anlaşılan..yedin içtin demii..

vermek kolay olur inşallah o 3 kiloyu

makbule nişan mı yaptı..hayırlısı olsun ...

düğün seneyedir belki ..ama yine de hazırlıklar başlamıştır tabi..

canım tebrik ederim harikasın..gr gr kilo veren biri olarak seni en iyi ben anlarım..mutluluğunu çok iyi anlıyorum..devam devam

evinizde de güle güle sağlıkla mutlulukla yaşayın canım..hayırlı olsun..

sersumcum saolasın. Allah ısteyen herkese nasıp etsın ,saglıkla oturabılecegı bır ev

adina cok sevindim canim ugurlu olsun ..
dileyen herkez Karatay ile istedigi kiloya inebilir yeterki istikrar ile kuralina gore beslenmeye devam edelim.. Tebrik ederim..
Darisi tüm isteyenlerin basina

tesekkurler kaneelcım. aminn aminnn amiiiinnn.Allah devamını getırsın ınsallaaahh

boy uzun olunca topukluyada gerek kalmıyor tabiii , ee bızde boy yokk, gıyıyoruz aradaa mecbuuurrr bende rahatına duskun bırıyımdır ama son 1-2 yıldır gıyıyorum topuklu . guzel oluyor bea

afıyet olsun canım

Öyle oldu malesef kaçırmışım geyiği dün kocam elinden bırakmadı pc yi Counter oynayıp duruyo
Bide kulaklık almış admin olmuş konuşup duruyo

İnşallah bebiştirrrrr

İnşallah bebiştir İnşallah

Bu sefer resimde terlikler çıkmamış Ecük nostalji yapacaktım
Afiyet olsun canım Pastırmalı gelinnn yürürken parfüm sık

Tebrik ederim canım sen gram beklerken bir anda kilo gidiveriyo ya müthiş bi duygu Devamı gelir inşallah

merhaba arkadaşlar kaçgündür menü bildirimi yapmıyorum açıkcası kendımı tam veremedim karatay listesine ama 2 gündür artık kesin kararlıyım bu kiloları vermem lazım birde hamile kalırsam bu kiloların üzerine kötü olur artık sıkı bir karatayla devam edicem inşallah

sabah kahvaltım

1 tane haşlanmış yumurta
peynir domates salatalık zeytin ceviz

tatlı benim vazgeçilmezlerim arasında ama 2 gündür tatlı hiçbişey yemedim inşalalh yemiycemde tatlıyı bırakırsam güzel kilo vereceğime inanıyorum,çünkü ekmek zaten yemiyorum yemeklerede az çok dikkat ediyorum ama hep tatlı birşeyler yiyerek diyetime zarar verdim artık yemiycem .

ne güzel muhabbetler yapılmış öle valla bende hiç bişey kurutamayanlardanımçok nemli bir hava olduğu için
çürüyor bende kırmızı biberi fırında közledim 4 kilo kadar kavanozda sirke tuz zeytin yağını karıştırdım bu karışımı aralara gezdirdim
sarımsak dilimledim onuda aralarına serpiştirdim sanki azıcık limon suyu ya da limon tuzu olabilirdi ekşi olurdu ama tarifte yoktu onun için yapmadım ayrıca domatesten sos yaptım domatesi rendeledim içine limon tuzu,sarımsak,sirke ben acılı seviyorum o yüzden cin biber ince ince kıyıyorum miktarı ne kadar acı seviyorsanız ayarlıyosunuz üzerinede zeytin yağı gezdiriliyorhafif karıştırıyorum
burası sıcak memleket olduğu için buzdolabında saklıyorum turşu erken daha vakti var
işte böle kızlar bugün sabahta 5 kilo süt aldım yarısını yoğurt yaptım yarısınıda içmeye ayırdım ayranda sıkıldım süt de içilebilir diye biliyorum aralarda katı olmadığı için yanlışım varsa düzeltin canlarım
akşamki muhabbet iyiymiş neyse bende bölece katılmış oldum
dünkü yediklerimi yazayım

sabah kahvaltı
2 yumurta peynir zeytin
minik kase komposto( karatay usulü)
fındık çay
akşam yemeği

mercimek çorbası
6 yaprak sarma
ayran
dün öğlen dışardaydık kızımla
ona döner yedirdim
ben de duble ayran içtim
bu sabah kahvalt

3 yumurtalı omlet ( kızımla paylaştım)
peynir,zeytin,yarım domates,komposto
çayyyyy
kızımın dersane sınıf belirleme sınavı var cumartesi günü onu çalıştırıyorum
yarın da eşim izinli gezeriz herhalde bu aralar yoğunum
hepinizi öpüyorum

kilo verince sabit kalabilcekmiyiz acaba bizde senin gibi merak ediyorum
şu an verme aşamasındayız az biraz farklı bişey yesek alıyoruz keşke bizde seningibi almasak
sersuna katılmamak elde deyil dimi mıhtarım

he gülüm inşallah vericem yerleşmeden
makbuş ekimde dediydi sanırsam yanlışım da olabilir..:44::44::44:

sersumcum saolasın. Allah ısteyen herkese nasıp etsın ,saglıkla oturabılecegı bır ev

[/COLOR]

afıyet olsun canım

sersumcan

Kahvaltin süper baby ... Afiyet LEPTiN OLSUN

benimki büyük bilgisayarda vott oynuyo tanklı manklı bişeyy ..amaann onlara göre eğlence..

he her resim çekişimde aklıma geliyo terlikler bidahakine şööle yanına da terliklerimi getireyim..

çemenlerini ayırıyom yaparken kızım yumurtayı böyle seviyo ben de ama hergün duş almasam fecii yanii

bulmuşsun çözümü tatlı mahfediyor herşeyii günkurusunu dene canım tatlı isteğimi o azaltıyor benim..sabahları mutlaka 2 tane yiyorum
ooo güzel tariff domates acılı harika canım..kızına başarılar..

kilo verince sabit kalabilcekmiyiz acaba bizde senin gibi merak ediyorum
şu an verme aşamasındayız az biraz farklı bişey yesek alıyoruz keşke bizde seningibi almasak
sersuna katılmamak elde deyil dimi mıhtarım

evet yaa darısı başımıza filizim..bence de biz ideal kilomuza inmediğimiz için hemen alıyoruz ..az kaldı az vericez hepberaber

yarın listeyi ben yapıyorum hatunlar..listemizi de yeniliyorum önceki sayfalarda duyurmuştum..yayınlarım bi ara..

Abooooo neler neler yapılmıııışş

allah gönlüne göre versin kaneelim,inşallah bebiştir yaaa

ooo gram garam gidiyo derken bombayı patlattın canım,tebrikler
eviniz de hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla huzurla oturun inşallah

1-sersum-30 Ağustos 2013
2-aleynaak-6 Eylül 2013
3-cigdemklcsn-13 Eylül 2013
4-handrake-20 Eylül
5-birdy-27 Eylül 2013
6-leylak84-4 Ekim 2013
7-kardelenn-11 Ekim 2013

18 EKİM KURBAN BAYRAMI LİSTEMİZ YOOK..BAYRAMINIZ KUTLU OLSUNN....

8-filiztoprak-25 Ekim 2013
9-papadiya-1 Kasım 2013
9-özlemkartal-8 Kasım 2013
10-ficans-15 Kasım 2013
11-serpp-22 Kasım 2013
12-guleryuz2011-29 Kasım 2013
13-ihya-6 Aralık 2013
14-serpp-13 Aralık 2013
15-PINAR-20 Aralık 2013
16-Kaneel-27 Aralık 2013
17-habercice-5 Ocak 2014
18-efsanur-????
19-Nurudilara-?????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…