Allah gönlüne göre versin tatlımmm..amiinn
bu arada kacamaksız gunlerıme devam edıyorum coookkk mutluyummm böleee
cunkuuuu dun tartıda cok gzl bır rakam gordum gozlerım fırladı yerınden. "bu hafta 67.0 ı gorsem sukredecem "demıstım gecen cuma . ve ben dun iş cıkısı tartıldım hemdee , veee 66.4 u gordum inanamadım bıda tartıldım sonuc aynııı çok mutlu oldum cunku gram gram vermek artık cok canımı sıkıyordu. bazılarınıza gore verılen kılo rakamı cok komık bılıyorum ama, benım ıcın buyuk bır rakam bu, mutluyum vesselaaamm
yarın kılo bıldırımı ıcın telden gırerım ınş. daha sonrası ıcın gıremeyebılırım malum mısafırler...
sahiiiii, hepımızın 30 agustos Zafer Bayramı kutlu olsun sımdıden .
öpuldunuzzz...
adilemircim kilo almamak ne güzel bir duygudurmerhaba arkad aşlar
öglen menum
yanıma 2 dilim kocaman trabzon ekmeği ile yapılmış peynirli tost aldım..
yanında çay içerim..ya da çıkıp bir meyve suyu alabilirim..bilemiyoru..ayran da iyi gider aslında..
akşama annem ne yaptıysa onu yiyeceğim..umarım taze fasulye kavurur ..canım çok istiyor.
dün akşam hazır mantı almış ...dana etli..onu yedik...
çalıştığım için öğünlerin arası ister istemez 5 ya da 6 saati buluyor..
arada birşey yemiyorum..
ve normal 3 öğünde canım ne isterse ya da evde ne yapıldıysa yiyorum..başka bir alternatifim yok zatii.
ama hala kilo almıyorum...sanırım öğünlerin arasını uzun tutmak gerek..eski insanların yaptığı gibi günde sadece 3 öğün beslenmek fit kalmaya yetiyor.
ne güzel bir kahvaltıdır buuuuuuuuuuuugörüntü pek net değil ama idare ediverin garii Eki Görüntüle 788823
görüldüğü üzere
pastırmalı omlet
2 dilim ev sucuğu
peynir zeytin
bahçe domatesi salata
yoğurt
2 gün kurusu ve ceviz
çay çayy
yani güzel evet ..ama çok kilo vermek de iyi değil ya..çirkinim ben ..çok çirkin..alsam 2 kilocuk iyi olacak..adilemircim kilo almamak ne güzel bir duygudur..darısı başımıza..
yok bee ne çirkinii sana öyle geliyodur canım yaa.ne güzel bir kahvaltıdır buuuuuuuuuuuu
yani güzel evet ..ama çok kilo vermek de iyi değil ya..çirkinim ben ..çok çirkin..alsam 2 kilocuk iyi olacak..
darısı başınıza canım..
sen verdin mi kilo ..nasıl gidiyor ...
makbule naptı..onu takip ediyordum ama gözden kaçırdım bir ara...o da kilo verdi mi??
yok bee ne çirkinii sana öyle geliyodur canım yaa..alırsın 2 kilo noolcak trabzon ekmeğine devam edersen
ben 73.2 ye kadar düştüm tatil öncesi ama tatil malumm 76.6 ile geri döndüm..şimdi de tam gaz devam bakalım
makbule nişanlandı bi ara cee ee dedi gitti..düğün hazırlıkları yapıyodur cadı..
canım tebrik ederim harikasın..gr gr kilo veren biri olarak seni en iyi ben anlarım..mutluluğunu çok iyi anlıyorum ..devam devam
evinizde de güle güle sağlıkla mutlulukla yaşayın canım..hayırlı olsun..
adina cok sevindim canim ugurlu olsun ..
dileyen herkez Karatay ile istedigi kiloya inebilir yeterki istikrar ile kuralina gore beslenmeye devam edelim.. Tebrik ederim..
Darisi tüm isteyenlerin basina
tebrik ediyoum..beklediğiniz kilonun altına inmişsiniz..
ben de 14 gün önce taşındım...taşınmak da kilo kaybına neden oluyor..koca bir ev yerleştiriliyor..
topuklu ayakkabıya özenirim ..ama oldum olası giyemem..beceremem..zaten boyum uzun ..giyince çok dikkat çekiyor gibi geliyor..bu yüzden hep babet hep babet,,
görüntü pek net değil ama idare ediverin garii Eki Görüntüle 788823
görüldüğü üzere
pastırmalı omlet
2 dilim ev sucuğu
peynir zeytin
bahçe domatesi salata
yoğurt
2 gün kurusu ve ceviz
çay çayy
eksiklerini biz tamamlarız canım..sorun değil..bu cuma listeye bak anlarsın zaten..bu arada liste sıran 6 eylül yanii haftaya..tatillerden dolayı sıra çabuk geldi sana..ilk sayfada ilk mesajda yazıyor liste sıramız..
ben de yiriimm..
geyiği kaçırdın ama çok güldük çok
kaneelim zaten bebek düşünüyo ama ben takibini yapıyodur diye hiç şüphelenmedim kızlar.:44::44:.ama inşallah bebiştir dediğiniz gibi
Günaydin kizceler ..
Onerilirileriniz icin tesekkur ederim ,,, Mutlaka deneyecegim ..
hamile olabilirmiyim ?? Bebek istiyoruz insallah hamileyimdir .. takibini yapiyorum ama ozel gunume 8, 9 gun var .. belki istiyorum yaaa ister istemez bilinc altima isliyorum ve piskolojik olarak bu sorunlar ile karsilasiyorum.. bilemiyorum ... 8,9 gun sonra sizlere insallllllllllah guzel haberleri verebilirim.. Herseyin hayirlisi .. yine yeniden tesekkur ederim kizlar.. Insallah evlatcigimin vakti saati gelmistir
görüntü pek net değil ama idare ediverin garii Eki Görüntüle 788823
görüldüğü üzere
pastırmalı omlet
2 dilim ev sucuğu
peynir zeytin
bahçe domatesi salata
yoğurt
2 gün kurusu ve ceviz
çay çayy
slm KK cılar
suan bır yorgunum bı yurumusum hemdeee topuklular ıleee, bittiiimmmm
sabahtan bı saatlık ızın aldım mudurden ve aıle hekımı ıcın kayıt yaptırmaya gıttım bırazda gec kaldım. araba bulamadım ve yurudumçok yoruldum anlayacagınız, topuklularla da yurunmuyor be kardesııımmm
cunkuuuu dun tartıda cok gzl bır rakam gordum gozlerım fırladı yerınden. "bu hafta 67.0 ı gorsem sukredecem "demıstım gecen cuma . ve ben dun iş cıkısı tartıldım hemdee , veee 66.4 u gordum inanamadım bıda tartıldım sonuc aynııı çok mutlu oldum cunku gram gram vermek artık cok canımı sıkıyordu. bazılarınıza gore verılen kılo rakamı cok komık bılıyorum ama, benım ıcın buyuk bır rakam bu, mutluyum vesselaaamm
sabah klasık kahvaltı yapıldı.
öglene domatesımı getırmedım bugun (1 domates ve 1 brdk ayran ıle gecıstırıyordum haftalardır)
bu yuzden ızgara kofte yemeyı dusunuyorum
akşama mısafırım gelıyor ,gorumcem . hafta sonu bızde kalacak. hattaa yarında ev gormeye (söylemesı ayıp ev aldık) arkadaslarım ve annelerı gelıyor . bu aksam hazırlıkla gececek anlayacagınız. normalde spor gunumdu ama neyseee...
aksama nohut ıslattım. etlı nohut yemegı yapıcam. dunden kalan etlı bamya yemegımde (az ) vardı. yanına corba ve bulgur pılavı dusunuyrm. ayran ve salata eslıgınde... bu menu bıze cok ama gorumcek gelıyor napalım, sofrayı donatıcaz
yarın kılo bıldırımı ıcın telden gırerım ınş. daha sonrası ıcın gıremeyebılırım malum mısafırler...
öpuldunuzzz...
adilemircim kilo almamak ne güzel bir duygudur..darısı başımıza..
he gülüm inşallah vericem yerleşmedencanım sana tatil yaramış anlaşılan..yedin içtin demii..
vermek kolay olur inşallah o 3 kiloyu
makbule nişan mı yaptı..hayırlısı olsun ...
düğün seneyedir belki ..ama yine de hazırlıklar başlamıştır tabi..
sersumcum saolasın. Allah ısteyen herkese nasıp etsın ,saglıkla oturabılecegı bır ev
[/COLOR]
afıyet olsun canım
sersumcan
Kahvaltin süper baby ... Afiyet LEPTiN OLSUN
benimki büyük bilgisayarda vott oynuyo tanklı manklı bişeyy ..amaann onlara göre eğlence..Öyle oldu malesef kaçırmışım geyiği dün kocam elinden bırakmadı pc yiCounter oynayıp duruyo
Bide kulaklık almış admin olmuş konuşup duruyo
Bu sefer resimde terlikler çıkmamışEcük nostalji yapacaktım
Afiyet olsun canım Pastırmalı gelinnn yürürken parfüm sık
tatlı benim vazgeçilmezlerim arasında ama 2 gündür tatlı hiçbişey yemedim inşalalh yemiycemde tatlıyı bırakırsam güzel kilo vereceğime inanıyorum,çünkü ekmek zaten yemiyorum yemeklerede az çok dikkat ediyorum ama hep tatlı birşeyler yiyerek diyetime zarar verdim artık yemiycem .
ooo güzel tariff domates acılı harika canımne güzel muhabbetler yapılmış öle valla bende hiç bişey kurutamayanlardanımçok nemli bir hava olduğu için
çürüyor bende kırmızı biberi fırında közledim 4 kilo kadar kavanozda sirke tuz zeytin yağını karıştırdım bu karışımı aralara gezdirdim
sarımsak dilimledim onuda aralarına serpiştirdim sanki azıcık limon suyu ya da limon tuzu olabilirdi ekşi olurdu ama tarifte yoktu onun için yapmadım ayrıca domatesten sos yaptım domatesi rendeledim içine limon tuzu,sarımsak,sirke ben acılı seviyorum o yüzden cin biber ince ince kıyıyorum miktarı ne kadar acı seviyorsanız ayarlıyosunuz üzerinede zeytin yağı gezdiriliyorhafif karıştırıyorum
burası sıcak memleket olduğu için buzdolabında saklıyorum turşu erken daha vakti var
işte böle kızlar bugün sabahta 5 kilo süt aldım yarısını yoğurt yaptım yarısınıda içmeye ayırdım ayranda sıkıldım süt de içilebilir diye biliyorum aralarda katı olmadığı için yanlışım varsa düzeltin canlarım
akşamki muhabbet iyiymiş neyse bende bölece katılmış oldum
dünkü yediklerimi yazayım
kızımın dersane sınıf belirleme sınavı var cumartesi günü onu çalıştırıyorum
yarın da eşim izinli gezeriz herhalde bu aralar yoğunum
hepinizi öpüyorum
kilo verince sabit kalabilcekmiyiz acaba bizde senin gibi merak ediyorum
şu an verme aşamasındayız az biraz farklı bişey yesek alıyoruz keşke bizde seningibi almasak
sersuna katılmamak elde deyil dimi mıhtarım
saol canııııımsüper bır süprız oldu bana
Yaaa çok tatlı gerçekten...Subhaneke dinimiz amin hehehe....
İyi geceler canikom.İyice dinlen , yarın 4 kasa domatesten menemen sosu yapıcan , enerji lazım.Yedek kuvvet gerekirse bana haber et
Ben de gidiiim yavaş yavaş...Aynen uykum geldşi benim de ...Cümleten iyi geceler güzeller...
Abooooo neler neler yapılmıııışş
Günaydin kizceler ..
Onerilirileriniz icin tesekkur ederim ,,, Mutlaka deneyecegim ..
hamile olabilirmiyim ?? Bebek istiyoruz insallah hamileyimdir .. takibini yapiyorum ama ozel gunume 8, 9 gun var .. belki istiyorum yaaa ister istemez bilinc altima isliyorum ve piskolojik olarak bu sorunlar ile karsilasiyorum.. bilemiyorum ... 8,9 gun sonra sizlere insallllllllllah guzel haberleri verebilirim.. Herseyin hayirlisi .. yine yeniden tesekkur ederim kizlar.. Insallah evlatcigimin vakti saati gelmistir
slm KK cılar
suan bır yorgunum bı yurumusum hemdeee topuklular ıleee, bittiiimmmm
sabahtan bı saatlık ızın aldım mudurden ve aıle hekımı ıcın kayıt yaptırmaya gıttım bırazda gec kaldım. araba bulamadım ve yurudumçok yoruldum anlayacagınız, topuklularla da yurunmuyor be kardesııımmm
sabah klasık kahvaltı yapıldı.
öglene domatesımı getırmedım bugun (1 domates ve 1 brdk ayran ıle gecıstırıyordum haftalardır)
bu yuzden ızgara kofte yemeyı dusunuyorum
akşama mısafırım gelıyor ,gorumcem . hafta sonu bızde kalacak. hattaa yarında ev gormeye (söylemesı ayıp ev aldık) arkadaslarım ve annelerı gelıyor . bu aksam hazırlıkla gececek anlayacagınız. normalde spor gunumdu ama neyseee...
aksama nohut ıslattım. etlı nohut yemegı yapıcam. dunden kalan etlı bamya yemegımde (az ) vardı. yanına corba ve bulgur pılavı dusunuyrm. ayran ve salata eslıgınde... bu menu bıze cok ama gorumcek gelıyor napalım, sofrayı donatıcaz
öpuldunuzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?