Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkese tünaydın kısslarben malesef serpp gibi mutlu olamadım sabah:26::26:tartıya bi çıktım verdiğim tüm kilo geri gelmişhergün 5 km yürüyorum oysaki niye böyle oldu ya.sadece 2 gündür turşu ve meyveyi kaçırdım biraz onlar mı şişirdi acaba:44::44fff çok moralim bozuldu yaaa,önceden ne kolay verirdim halbuki,geri de almazdım kolay kolay.aylardır bu kilodayım gitmiyo gitmiyo:84::84:

e yanii leylakım ye turşuyu bi de niye dee sen daha iyi bilirsin kıss kesin su tuttu vücut okaa tuzu görünce..üzülme bebeeemm gidecek onlar..

ee yanii artık kalkıp evi toparlamaca..çok oturdum yanee..sonra gelirim canlar...

Çemenini ayıklamadığın halini düşünmek bile istemiyom zaten
Benim koca da bayılır pastırmaya da ben hiç sevmem Evde başkaları da varsa o yokken bitiriyorum ki yemesin

O terlikleri ben de sen her resim koydugunda arıyorum inan ki Bir dahakine sadece onu koy çek özledim

Voot moot canımı skıyo oyunlar

Misafir geliyo yaaaaaaa gidip bişeyler hazırlamaca

.

kilo verince sabit kalabilcekmiyiz acaba bizde senin gibi merak ediyorum
şu an verme aşamasındayız az biraz farklı bişey yesek alıyoruz keşke bizde seningibi almasak
sersuna katılmamak elde deyil dimi mıhtarım

bence sabit kalırsınız..neden olmasın..

aynı beslenme düzeni ile devam edersiniz..ben bekliyorum ideal kilonuza ulaştım diyeceğiniz yazıyı..kaç kilo kaldı verilecek ...

ben de kendimde değişiklik yapmak istiyorum..saçlarımı kestirsem mi acaba ya..bilemedim..

kendimle uğraşıyorum bu aralar.

ne mamalar yapacaksınnnnnnnnnnnnnnn..

insalllllah kizceler .. hayirlisi olsun diyelim .. insalllahhh bekleyip gorecegiz .. bir hafta sonra ben size durumlari bildirecegim ....

allah gönlüne göre versin kaneelim,inşallah bebiştir yaaa

ooo gram garam gidiyo derken bombayı patlattın canım,tebrikler
eviniz de hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla huzurla oturun inşallah

evet kizlar ben 1 saat tempolu yurudum geldim ..
bir avuc fistik ve simdi limonlu yesil cayimi iciyorum..

ooo gram garam gidiyo derken bombayı patlattın canım,tebrikler
eviniz de hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla huzurla oturun inşallah
[/QUOTE]

saol leylakım ole oldu valla , bakalım esas yarın bellı olacak bu bombalar

meyve ve tursudandır onlar . su tutunca vucut agırlık yapmıstır. su cabuk gıdıyor bılıyorsun , sıkıntı yapma devammmm

sağol canım inşallah ulaşırız saç mevzusuna gelince ben kestirmiştim 3 yıl kadar oldu şimdide uzatıyorum ama uzamıyo bence iyi düşün
arkası kısa önleri uzun olan modeli kestirmiştim çok severek kullandım kestirmeseydim o modelde aklım kalacaktı böle takıldığın bi model varsa aklında kalmasın tabi derim ben sıkıldığım için şimdi uzatıyorum renk takıntım var onu yakalamaya çalışıyorum şimdi cumartesi nasipse kuaföre atıcam kendimi kumral boyatmıştım aktı altı tüm sarıydı ondan bi türlü kapanmıyor kuaförüm iyidir ama bir kere açtınmı kapanmıyor koyu oluncada açılmıyor öfffffff zor bu işler

Evvet kızlar , dün sözverdiğim üzre kavanozların resmini paylaşıyorum.Evde dantel ve de vitrin olmadığından mütevellit evdeki en süslü örtüye sarıp-sarmalayıp resmettim...
Not : Nazar etmeyin ne olur , yapın sizin de olur

afiyet olsun..nam nam

yani benim saçlarım biraz fazla..kuaförlere göre 3-4 kişilik saçım var..bu yüzden uzun ama salamıyorum..hep at kuyruk,hep örgü..
şimdi kk da bir topik keşfettim..sampuan ve banyo sonrası sprey ..herkes çok memnun kalmış...kestirmeden önce onu deneyeceğim..doğallığına kavuşursa saçlarım kestirmem sanırım...bilemiyorum...

ellerine sağlık kış hazırlıkları başlamış mı ne??

sabah kahvaltısında bol bol meyve yemeyi alışkanlık edindim ben arkadaşlar..

ramazanda sahurda kaldı alışkanlık..sahurda zeytin peynir ve bol meyve yemiştik eşimle

sabah aynı şekilde kahvaltı yapıyorum..

öğlene kadar acıkmıyorum..

öğlen istediğimden yiyorum..bol bol ,,bugün baklava ikram ettiler 2 dilem..yemek sonrası onu yedim..arkasından karpuz ve üzüm getirdiler..onu da yedim..

ve öğlen öğünümden sonra midemde hafif bir yanma oluyor..canım birşeyler istese de yemek istemiyorum bu yüzden ..

akşam iş çıkışı eve gidinceye kadar sürüyor...

sanırım bu mide yanması yüzünden ara öğünlerim ortadan kalktı benim.

saol leylakım ole oldu valla , bakalım esas yarın bellı olacak bu bombalar

meyve ve tursudandır onlar . su tutunca vucut agırlık yapmıstır. su cabuk gıdıyor bılıyorsun , sıkıntı yapma devammmm

bu fotoğrafı evimin en güsel yerine asmak istiyorum

:124::124::124::119::119::119::119::118::118::118::118:

:124::124::124::124::124::124::124:

alaaam allaaaamm nekaaaa müthişş nekaaa natürel bi çalışmaa..ne desem neyapsam bilemedim..

ağlamak istiyorum sayın seyirciler ağlamak istiyorumm

Son düzenleme:

kolay gelsin datlum

çemensiz alıyodum eskiden ama şimdi gelmiyo ben de çemenini iyice yemizliyom hatta bazen pastırmayı yıkıyom
ha ha ha

sırf senin için çekip koyucam ağlama sen..

vot mot beni de sıkıyo ama bende topiğe girdiğim için cazz cuzz yapmasın diye sesimi çıkarmıyom..çıkar ilişkisi

valla iyi oluyor saçta değişiklik ben tatilde kestirdim gölge yaptırdım moralmanım yükseldi beyaa

kızım ben demeden odasını derleyip topladı inanılmaz ama gerçek

ben de evi süpürdüm son kalan çamaşırları yerleştirdim plaj kıyafetlerimizi kaldırdım

kızım odasının üstüne bi de tüm evi sildii

vee şimdi geldim ki ne göreyim kayınçomun harika menemenlikleri tammmm 1.5 kilo

dinlenmece..:126::126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…