herkese tünaydın kısslarben malesef serpp gibi mutlu olamadım sabah:26::26:tartıya bi çıktım verdiğim tüm kilo geri gelmiş hergün 5 km yürüyorum oysaki niye böyle oldu ya.sadece 2 gündür turşu ve meyveyi kaçırdım biraz onlar mı şişirdi acaba:44::44 fff çok moralim bozuldu yaaa,önceden ne kolay verirdim halbuki,geri de almazdım kolay kolay.aylardır bu kilodayım gitmiyo gitmiyo:84::84:
e yanii leylakım ye turşuyu bi de niye dee sen daha iyi bilirsin kıss kesin su tuttu vücut okaa tuzu görünce..üzülme bebeeemm gidecek onlar..
ama yürüyorum da yaaa:105::105:inşallah bebeğem inşallah
hem tuz hem yürüyüş olunca kaslar şişmiştir be leylakım..ondandır ondan..üzme kendini boşyere haftaya gider bişeycik kalmaz..
ee yanii artık kalkıp evi toparlamaca..çok oturdum yanee..sonra gelirim canlar...
benimki büyük bilgisayarda vott oynuyo tanklı manklı bişeyy ..amaann onlara göre eğlence..
he her resim çekişimde aklıma geliyo terliklerbidahakine şööle yanına da terliklerimi getireyim..
çemenlerini ayırıyom yaparken kızım yumurtayı böyle seviyo ben de ama hergün duş almasam fecii yanii
kilo verince sabit kalabilcekmiyiz acaba bizde senin gibi merak ediyorum
şu an verme aşamasındayız az biraz farklı bişey yesek alıyoruz keşke bizde seningibi almasak
sersuna katılmamak elde deyil dimi mıhtarım
Çemenini ayıklamadığın halini düşünmek bile istemiyom zaten
Benim koca da bayılır pastırmaya da ben hiç sevmemEvde başkaları da varsa o yokken bitiriyorum ki yemesin
O terlikleri ben de sen her resim koydugunda arıyorum inan kiBir dahakine sadece onu koy çek özledim
Voot moot canımı skıyo oyunlar
Misafir geliyo yaaaaaaa gidip bişeyler hazırlamaca
.
allah gönlüne göre versin kaneelim,inşallah bebiştir yaaa
ooo gram garam gidiyo derken bombayı patlattın canım,tebrikler
eviniz de hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla huzurla oturun inşallah
Öyle oldu malesef kaçırmışım geyiği dün kocam elinden bırakmadı pc yiCounter oynayıp duruyo
Bide kulaklık almış admin olmuş konuşup duruyo
İnşallah bebiştirrrrr
İnşallah bebiştirİnşallah
Bu sefer resimde terlikler çıkmamışEcük nostalji yapacaktım
Afiyet olsun canım Pastırmalı gelinnn yürürken parfüm sık
Tebrik ederim canım sen gram beklerken bir anda kilo gidiveriyo ya müthiş bi duyguDevamı gelir inşallah
herkese tünaydın kısslarben malesef serpp gibi mutlu olamadım sabah:26::26:tartıya bi çıktım verdiğim tüm kilo geri gelmiş hergün 5 km yürüyorum oysaki niye böyle oldu ya.sadece 2 gündür turşu ve meyveyi kaçırdım biraz onlar mı şişirdi acaba:44::44 fff çok moralim bozuldu yaaa,önceden ne kolay verirdim halbuki,geri de almazdım kolay kolay.aylardır bu kilodayım gitmiyo gitmiyo:84::84:
bence sabit kalırsınız..neden olmasın..
aynı beslenme düzeni ile devam edersiniz..ben bekliyorum ideal kilonuza ulaştım diyeceğiniz yazıyı..kaç kilo kaldı verilecek ...
ben de kendimde değişiklik yapmak istiyorum..saçlarımı kestirsem mi acaba ya..bilemedim..
kendimle uğraşıyorum bu aralar.
afiyet olsun..nam namevet kizlar ben 1 saat tempolu yurudum geldim ..
bir avuc fistik ve simdi limonlu yesil cayimi iciyorum..
yani benim saçlarım biraz fazla..kuaförlere göre 3-4 kişilik saçım var..bu yüzden uzun ama salamıyorum..hep at kuyruk,hep örgü..sağol canım inşallah ulaşırız saç mevzusuna gelince ben kestirmiştim 3 yıl kadar oldu şimdide uzatıyorum ama uzamıyo bence iyi düşün
arkası kısa önleri uzun olan modeli kestirmiştim çok severek kullandım kestirmeseydim o modelde aklım kalacaktı böle takıldığın bi model varsa aklında kalmasın tabi derim ben sıkıldığım için şimdi uzatıyorum renk takıntım var onu yakalamaya çalışıyorum şimdi cumartesi nasipse kuaföre atıcam kendimi kumral boyatmıştım aktı altı tüm sarıydı ondan bi türlü kapanmıyor kuaförüm iyidir ama bir kere açtınmı kapanmıyor koyu oluncada açılmıyor öfffffff zor bu işler
Evvet kızlar , dün sözverdiğim üzre kavanozların resmini paylaşıyorum.Evde dantel ve de vitrin olmadığından mütevellit evdeki en süslü örtüye sarıp-sarmalayıp resmettim...
Not : Nazar etmeyin ne olur , yapın sizin de olur
Eki Görüntüle 789128
saol leylakım ole oldu valla , bakalım esas yarın bellı olacak bu bombalar
meyve ve tursudandır onlar . su tutunca vucut agırlık yapmıstır. su cabuk gıdıyor bılıyorsun , sıkıntı yapma devammmm
Evvet kızlar , dün sözverdiğim üzre kavanozların resmini paylaşıyorum.Evde dantel ve de vitrin olmadığından mütevellit evdeki en süslü örtüye sarıp-sarmalayıp resmettim...
Eki Görüntüle 789128
Eki Görüntüle 789128
evet kizlar ben 1 saat tempolu yurudum geldim ..
bir avuc fistik ve simdi limonlu yesil cayimi iciyorum..
kolay gelsin datlum
Çemenini ayıklamadığın halini düşünmek bile istemiyom zaten
Benim koca da bayılır pastırmaya da ben hiç sevmemEvde başkaları da varsa o yokken bitiriyorum ki yemesin
O terlikleri ben de sen her resim koydugunda arıyorum inan kiBir dahakine sadece onu koy çek özledim
Voot moot canımı skıyo oyunlar
Misafir geliyo yaaaaaaa gidip bişeyler hazırlamaca
.
bence sabit kalırsınız..neden olmasın..
aynı beslenme düzeni ile devam edersiniz..ben bekliyorum ideal kilonuza ulaştım diyeceğiniz yazıyı..kaç kilo kaldı verilecek ...
ben de kendimde değişiklik yapmak istiyorum..saçlarımı kestirsem mi acaba ya..bilemedim..
kendimle uğraşıyorum bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?