Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar klasik kahvaltı işler bitti yemekde cıss var ne yapacam tam tartı günü olamazzzz eşim mantı istedi anneme gidiyoruz mantı yapmaya inşallah kendime göre bişeyler ayarlarım o arada yoksa artıyı görecem gr gr giderken

amanın barii yarın akşam olsaydıı...:18::18::18:

kahvaltımı sevgili kocacım yüzünden saat 1 de yaptım deniz kenarında kahvaltı yapalım dedik ancak yetiştik

1 simit(pişman mıyım aslaa)
domates salatalık
peynir zeytin
çay

akşamda
kanat ızgara
göbek salata belki yanında yoğurt yemeyi planlıyorum değişiklik olursa yazarım

sabah 71.8 geldim niyeyse şişim bu ara :44:

bugün yediklerim

sabah=

1 yumurtadan kaşarlı omlet
salatalık
zeytin
1 şeftali

akşam=

1 kase buğdaylı çorba
közlenmiş patlıcan salatası

akşam

2 biber 1 kabak dolma(kıymalı bulgurlu)
3-4 kaşık kurufasulye
salata
3 çiğköfte
yoğurt

yarın tartı var ve ben fazla kaçırdım akşam yemeğini..off

bugün yediklerim

sabah=

1 yumurtadan kaşarlı omlet
salatalık
zeytin
1 şeftali

akşam=

1 kase buğdaylı çorba
közlenmiş patlıcan salatası

afiyet olsun kuşum nekaa güzel akşamı hafifçe yemişsin benim gibi abartmamışsın

hava değişimi bana hiç yaramadı kısslar..acayip geniz akıntım var bugün eşime ilaç aldırdım..
3 gündür dışarıda yürümekte yaramadı sanırım burası akşamları serin esmeye başladı terleyince kötü oluyor..onun için bugün leslie yaptım..

şimdi 1 sade maden suyu içiyorum çay da demledim birazdan demlenir..bir tane de form çay içeyim bari şişliğim gitsin

temizliğin üstüne 2 mil leslie

akşam

2 biber 1 kabak dolma(kıymalı bulgurlu)
3-4 kaşık kurufasulye
salata
3 çiğköfte
yoğurt

yarın tartı var ve ben fazla kaçırdım akşam yemeğini..off

afiyet olsun canikom

afiyet olsun kuşum nekaa güzel akşamı hafifçe yemişsin benim gibi abartmamışsın

sağol bebişim,fazla kaçırmadım ama zaten şişim ben offf

geçmiş olsun canım
şimdi 1 sade maden suyu içiyorum çay da demledim birazdan demlenir..bir tane de form çay içeyim bari şişliğim gitsin

iyice şişicen kıssss bu kaaa sıvıyla

vavvvvvv olay kavanozlar birdycim harikasın süper görünüyorlar

bugün akşamki menüm çok az oldu
1 tabak mercimek çorbası
2 köfte
1 bardak ayran
şu an çay içiyorum
birazdanda sütümü içip yatacağım
öpüyorum hepinizi

sersumcum saçını gölge yaptırmadan önce kumralmıydı alt boyan yani merak ettim ben öyle istiyorumda yani bebek saçı gibi kumral istiyorum bakalım

azmine hayranım :)))))))))

sersumcum saçını gölge yaptırmadan önce kumralmıydı alt boyan yani merak ettim ben öyle istiyorumda yani bebek saçı gibi kumral istiyorum bakalım

benim saçım problemliydi biraz canım..önceden kızıl vardı 1 yıl boyamadım gitsin diye uçlarda kaldı kuaför 3-4 gün önce komple boyadı çikolata rengine onu her gün yıkadım akıttım üstüne gölge yaptı ..valla ben beğendim rengini istediğim gibi oldu yanii..darısı başına

bugün tartı günü liste bendeeee...hadi bakalım hayırlısı tartı yüzümüzü güldürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…