Selam kızlar klasik kahvaltı işler bitti yemekde cıss var ne yapacam tam tartı günü olamazzzz eşim mantı istedi anneme gidiyoruz mantı yapmayainşallah kendime göre bişeyler ayarlarım o arada yoksa artıyı görecem gr gr giderken
bugün yediklerim
sabah=
1 yumurtadan kaşarlı omlet
salatalık
zeytin
1 şeftali
akşam=
1 kase buğdaylı çorba
közlenmiş patlıcan salatası
temizliğin üstüne 2 mil leslie
akşam
2 biber 1 kabak dolma(kıymalı bulgurlu)
3-4 kaşık kurufasulye
salata
3 çiğköfte
yoğurt
yarın tartı var ve ben fazla kaçırdım akşam yemeğini..off
afiyet olsun kuşum nekaa güzel akşamı hafifçe yemişsin benim gibi abartmamışsın
hava değişimi bana hiç yaramadı kısslar..acayip geniz akıntım var bugün eşime ilaç aldırdım..
3 gündür dışarıda yürümekte yaramadı sanırım burası akşamları serin esmeye başladı terleyince kötü oluyor..onun için bugün leslie yaptım..
şimdi 1 sade maden suyu içiyorum çay da demledim birazdan demlenir..bir tane de form çay içeyim bari şişliğim gitsin
afiyet olsun canikom
sağol bebişim,fazla kaçırmadım ama zaten şişim ben offf
geçmiş olsun canım
iyice şişicen kıssss bu kaaa sıvıyla
incen incen merak etme
sağol bebeemm..
he he sabaha kaa tuvalette pineklerim ben de..
temizliğin üstüne 2 mil leslie
Evvet kızlar , dün sözverdiğim üzre kavanozların resmini paylaşıyorum.Evde dantel ve de vitrin olmadığından mütevellit evdeki en süslü örtüye sarıp-sarmalayıp resmettim...
Not : Nazar etmeyin ne olur , yapın sizin de olur
Eki Görüntüle 789128
çemensiz alıyodum eskiden ama şimdi gelmiyo ben de çemenini iyice yemizliyom hatta bazen pastırmayı yıkıyom
ha ha ha
sırf senin için çekip koyucam ağlama sen..
vot mot beni de sıkıyo ama bende topiğe girdiğim için cazz cuzz yapmasın diye sesimi çıkarmıyom..çıkar ilişkisi
valla iyi oluyor saçta değişiklik ben tatilde kestirdim gölge yaptırdım moralmanım yükseldi beyaa
azmine hayranım :)))))))))
sersumcum saçını gölge yaptırmadan önce kumralmıydı alt boyan yani merak ettim ben öyle istiyorumda yani bebek saçı gibi kumral istiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?