Sersum kolay gelsin şimdiden eline sağlık liste için
Ohhhh muhtarım , ilk haftadan koydun farkını ortaya valla ....Şimdiden
Sana da hamur yaramış Kardelenim
Selam canım nehaberhe he 5 güne 600 gr iyi bence de..5 gün öncesi tıkınıp durdum..
ilginççç:44::44::44:hocamıza danışmalı bu konuyu. .mantı börek kek:44::44::44::44:
he he 5 güne 600 gr iyi bence de..5 gün öncesi tıkınıp durdum..
ilginççç:44::44::44:hocamıza danışmalı bu konuyu. .mantı börek kek:44::44::44::44:
hava değişimi bana hiç yaramadı kısslar..acayip geniz akıntım var bugün eşime ilaç aldırdım..
3 gündür dışarıda yürümekte yaramadı sanırım burası akşamları serin esmeye başladı terleyince kötü oluyor..onun için bugün leslie yaptım..
gecmis olsun canim hava degisimi olur oyle .. ilac ile bir iki gunde kendine gelirsin .. ve leslie icin tebrik edeerim canim..temizliğin üstüne 2 mil leslie
nazar degmesin tatlim eline saglik gule gule tuketin .. en guzel karatay kahvaltina menemen olsun insallahEvvet kızlar , dün sözverdiğim üzre kavanozların resmini paylaşıyorum.Evde dantel ve de vitrin olmadığından mütevellit evdeki en süslü örtüye sarıp-sarmalayıp resmettim...
Not : Nazar etmeyin ne olur , yapın sizin de olur
Eki Görüntüle 789128
Canımsın , çok teşekkürler.Meraktan yaptım ama çok sancılı bi süreçmiş , daha da yapmamgecmis olsun canim hava degisimi olur oyle .. ilac ile bir iki gunde kendine gelirsin .. ve leslie icin tebrik edeerim canim..
nazar degmesin tatlim eline saglik gule gule tuketin .. en guzel karatay kahvaltina menemen olsun insallah
Bildirim
Rumuz: cigdemklcsn
Başlangıç tarihi:5 mart 2013
Başlangıç kg: 72.500 gr
Geçen hafta: 62.800 gr
Bu hafta: 62.500
Fark:-300 gr
Toplam fark: 10000 gr
Yüzde: - % 0.47
Beden: 38
Spor: hiç yok
Boy: 1.70
Çok düzenli yapamadım kızlar. Napıyım buna da şükür Artık silkelenip güzelce sporuma falan başlamam lazım....
hoşgeldin canım seni görmek negüzelSelam canım nehaber
Ben de daha önce 2 kez karatay yaptım biliyorsun yaz sonrası yine ihtiyacım varAma biraz daha havalar serinlsin o zaman yapayım diyorum:26:Yazın karatay yapmak nasıl oluyor Kışın nohut,fasulye,barbunya,mercimek tok tutuyor:26:
Bu yazdığımı çok ciddiyetle yazıyorum muhtarım ; Herşey ama herşey "kişiye özel" bence...Bana yarayan başkasına yaramıyor ya da vice versa.Beslenmede , diyette , sporda , ilaçta vs vs vs...O bakımdan gerçekten de kişiye özel diyet , spor vs olmalı bence ama Türkiye'de bu işler pahalı maalesef...Daha doğrusu bu hizmetler pahalı değil de gelirler düşük , haliyle izafi bir pahalılık sözkonusu ...Neticede kimde hangi mekanizma çalışıyorsa o o kişi için doğru olanıdır.Böylece minareyi çalmak için gerekli olan kılıfı hazırlamanın verdiği gönül rahatlığıyla 15 tane poaça yicem deeerrrrmmişşiimmmmm hehehehe ...Yalan yalan , hava 3 derece serinledi , derhal tarhana çorbası yaptım , gidip ondan içicem şimdi
gecmis olsun canim hava degisimi olur oyle .. ilac ile bir iki gunde kendine gelirsin .. ve leslie icin tebrik edeerim canim..
Rumuz serpp
Gecen hafta ki kilo 68.0
Bu hafta 66.7
Fark ---1. 3 kg
Yüzde --1.911
Kızlar aslında dün tartildim 66.4 idim ama bugün tuvalet problemim var .o yüzden rakam farklı oldu.
Liste yapan arkadasa kolay gelsin. Misafirlerim var kaçıyorum .
(Telefondan yazıyorum , aceleyle bu kadar oldu , idare edin )
bizde görecezmi 60 lı rakamlı acep gerçi 90 lardayken 70 leri diyoduk memnuniyetsizmiyim acep
bizde görecezmi 60 lı rakamlı acep gerçi 90 lardayken 70 leri diyoduk memnuniyetsizmiyim acep
Nevet Kardelenim , çok memnuniyetsiz gördüm seniŞuan senin kilonda olmak isteyen bi dünya insan vardır valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?