Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ohhhh muhtarım , ilk haftadan koydun farkını ortaya valla ....Şimdiden

Sana da hamur yaramış Kardelenim

he he 5 güne 600 gr iyi bence de..5 gün öncesi tıkınıp durdum..

ilginççç:44::44::44:hocamıza danışmalı bu konuyu..mantı börek kek:44::44::44::44:

listemiz 15:00 da yayınlanacaktır duyurulur..şimdi ben film izlemece..

ilginççç:44::44::44:hocamıza danışmalı bu konuyu..mantı börek kek:44::44::44::44:
Selam canım nehaber
Ben de daha önce 2 kez karatay yaptım biliyorsun yaz sonrası yine ihtiyacım varAma biraz daha havalar serinlsin o zaman yapayım diyorum:26:Yazın karatay yapmak nasıl oluyorKışın nohut,fasulye,barbunya,mercimek tok tutuyor:26:

Bu yazdığımı çok ciddiyetle yazıyorum muhtarım ; Herşey ama herşey "kişiye özel" bence...Bana yarayan başkasına yaramıyor ya da vice versa.Beslenmede , diyette , sporda , ilaçta vs vs vs...O bakımdan gerçekten de kişiye özel diyet , spor vs olmalı bence ama Türkiye'de bu işler pahalı maalesef...Daha doğrusu bu hizmetler pahalı değil de gelirler düşük , haliyle izafi bir pahalılık sözkonusu ...Neticede kimde hangi mekanizma çalışıyorsa o o kişi için doğru olanıdır.Böylece minareyi çalmak için gerekli olan kılıfı hazırlamanın verdiği gönül rahatlığıyla 15 tane poaça yicem deeerrrrmmişşiimmmmm hehehehe ...Yalan yalan , hava 3 derece serinledi , derhal tarhana çorbası yaptım , gidip ondan içicem şimdi

rumuz:aleynaak
başlangıç tarihi:28 temmuz 2013
başlangıç kilo:73.400
geçen haftaki kilo:71.500 kg
bu hafta kilo: 70.900 kg
haftalık yüzde:--%0,839
haftalık fark:--600 gr
toplam fark:2,5 kg
beden:42
spor :arada yürüyüş ve egzersiz

Bildirim

Kaneel

Başlangıç tarihi: Agustos 2013

Başlangıç kg: 74.900

Geçen hafta: 69.500

Bu hafta: 68.900

Fark:-600 gram

Toplam fark: -6.00 kg

Beden: 38 - 40

Spor: hergün bir saat tempolu yürüyüs

Boy: 1.72

Son düzenleme:
kahvaltıda yediklerim

biraz kaşar ve beyaz peynir
pastırmalı yumurta
badem
1 tane zeytin
çayyy

teşekkürler sersum liste için

ben kızlar neden renklı veya değişik yazıda yazamıyorum bende çıkmıyor ?

Günaydin kizlar

Dün gece saat 23.15 e kadar calistim .. gec geldim , gec yattim ve gec kalktim.. bugun yine aksamciyim ..
bugun maalesef kahvaltidan ve wc ye cikamadan tartildim ayni kilomda ciktim..dedim ama yanlis kilo vermisim 68.900anaaaaaaaaaaa bildirimimi duzenlecegim simdik :) insallah onumuzdeki hafta 67 leri gorursem super olacak.. mide bulantilarim devam ediyor o neden ile yumurta yiyemiyorum..

Kahvaltim :
ananas dilimleri , yogurt , bir avuc ceviz
yarim fincan cay
simdi omega 3 , multi ve folik asidimi alip yuruyuse cikacagim

Son düzenleme:

temizliğin üstüne 2 mil leslie
gecmis olsun canim hava degisimi olur oyle .. ilac ile bir iki gunde kendine gelirsin .. ve leslie icin tebrik edeerim canim..

nazar degmesin tatlim eline saglik gule gule tuketin .. en guzel karatay kahvaltina menemen olsun insallah

Bildirim

Rumuz: cigdemklcsn

Başlangıç tarihi:5 mart 2013

Başlangıç kg: 72.500 gr

Geçen hafta: 62.800 gr

Bu hafta: 62.500

Fark:-300 gr

Toplam fark: 10000 gr

Yüzde: - % 0.47

Beden: 38

Spor: hiç yok

Boy: 1.70

Çok düzenli yapamadım kızlar. Napıyım buna da şükür Artık silkelenip güzelce sporuma falan başlamam lazım....

gecmis olsun canim hava degisimi olur oyle .. ilac ile bir iki gunde kendine gelirsin .. ve leslie icin tebrik edeerim canim..

nazar degmesin tatlim eline saglik gule gule tuketin .. en guzel karatay kahvaltina menemen olsun insallah

Canımsın , çok teşekkürler.Meraktan yaptım ama çok sancılı bi süreçmiş , daha da yapmam

Sana da alkışlar gelsin dostum

Son düzenleme:
Rumuz serpp
Gecen hafta ki kilo 68.0
Bu hafta 66.7
Fark ---1. 3 kg
Yüzde --1.911
Kızlar aslında dün tartildim 66.4 idim ama bugün tuvalet problemim var .o yüzden rakam farklı oldu.
Liste yapan arkadasa kolay gelsin. Misafirlerim var kaçıyorum .
(Telefondan yazıyorum , aceleyle bu kadar oldu , idare edin )

hoşgeldin canım seni görmek negüzel:13:
alışınca yazın da oluyo be tatlım arada kaçamaklar oluyo tabii ama ana kurallara uyunca dengeliyoruz..
biz burdayız bekliyoruz seni de..genelde herkesler tatil modunda zaten eylülde toparlanırız artık..

ciddiyetle okudum senii
haklısınn evett doğruu ama malzeme bu he he
oyy tarhanana kurban

sağol canımm

Şahanesinnnnn

kaldı kaldı pınar kaldııı.... hatun saatleri şaşırdı gene heralde..az daha bekliyorum çıt çıt çıt

Nevet Kardelenim , çok memnuniyetsiz gördüm seni Şuan senin kilonda olmak isteyen bi dünya insan vardır valla...

çok şükür iyi verdim cidden 48 bedenden 40 42ye indim daha ne olsun dimi kesin gidecek bu kalan kilolarda yazı atlattık sayılır kilo almadan bundan sonrasıda gelir artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…