Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Muhtarım ellerine sağlık , liste çok güsel olmuş
Herkeslere benden koca bir alkış ama en çok da çokça kilo verenlere Harikasınız kızlar.Kaneelim sen de süper zayıflamışsın bu hafta , azmine ve iyimserliğine kurban olduğum

o kadar yemek yaptım eşim yemek istemedi dışardan söledi cıslı yemedim 4 km yürüdüm şimdide çay keyfi yarına hazır yemekler

Kilo veren herkesi tebrik ederim

Akşam

1 tabak nohut
1 dilim ekmek :18:

güle güle kullan canım bende yarın kızı sabahtan dersaneye bırakıcam bende doğru kuaföre önceki boyam aktı boyatıcam
belki 2 boya sonra gölge düşünüyorum evet yaaaa darısı başıma

sersumcum liste çok güzel olmuş döktürmüşsün veren veremeyen herkezi gayretleri için kutluyorum her zaman önümüzdeki maçlara bakalım diyorum

birdycim buralar hala çok sıcak malesef serinlemedi dondurmaya gelince haftanın 1günü kendime serbest gün ilan ettim oda genelde pazar günleri oluyo dondurma sız olmaz tabiiiiii

kahvaltım
1 yumurta zeytin,peynir,domates 3 tane cinbiber
küçük kase komposto bitti sonunda (karataya uygun tabii)
fındık çayyyy tabisi
akşam
dışardaydık adana kebap yedim yanında salata ayran
ekmek yemedim
çay tabisi
şimdide süt içiyorum
yarın baya bi koşturmaca olacak kızın dersane sınavı var ona bırakıcam
oradan bende kuaföre gidicem ordanda kızımla buluşup eve gidicez ben pazara gidicem
akşam 6 gibi kızımı sinemaya götürücez one direction 'nın filmine götüreceğiz artık bizde kocişle takılırız
işte böle ben anlatırken yoruldum yarın allhım kolaylık versin bana neyse belki biraz kilolar gider

eline saglik sersumum ,,
kilo verebilen veremeyen .. yerinde sayan sayamayan herkezi tebrik ediyorum...
herkeze basarilar diliyorum..
sabrimiz ve leptinimiz bol olsuunnnn

Canııım , ne tesadüf , çok özledim seni , nerelerdesin sen bakiiim ??????

birdycim buralar hala çok sıcak malesef serinlemedi dondurmaya gelince haftanın 1günü kendime serbest gün ilan ettim oda genelde pazar günleri oluyo dondurma sız olmaz tabiiiiii
Dondurma serinletirdi ama neyse artık Eeeee Pazar'a da bişey kalmadı Allahtan , yarını da atlattın mı dondurmayı midede bil
Ulu Tanrım , ben de okurken yoruldum ve de baydım , sen bi de bu senaryoyu canlandırıcan de mi Filizim , vışşş diyorum :18::18::18:

Selam canım ,

Daha önce giremediğim için kusura bakmayın ama epey yoğun ve stresli geçiyor günlerim, bazı problemleride çözüme kavuşturup dingin kafayla gelip yazmak istedim, ayrıca coğunluğun okullar açılınca toplanacağını düşündüm ama tahminimden erken toplanmışınız !

Problemler sağlıkla ilgili değil çok şükür, fakat keyif kaçıran cinsten ! Keyfim yokken gelip keyfinizi kaçırmak istemedim. Eylülün ikinci haftası izne çıkmayı planlıyorum inşallah o zaman sorunları halledip yeniden düzenli gelmeye başlarım

Uzun zaman geçmişide okuyamadım umarım herkesin keyfi yerinde, kilolarıda hedefe yakındır.Benim kiloda pek bi değişiklik yok ama kaçamağım çok olmasına rağmen almadığıma seviniyorum !

İlgin için çok teşekkür ediyor, tekrar kusuruma bakma diyorum herkese selam ve çok öpüyorum.

(keyfim olmayınca sarı kafalarda olmadı malesef !)

Canııım , ne tesadüf , çok özledim seni , nerelerdesin sen bakiiim ??????

Kujuuum bende seni özledim , evet gerçekten büyük tesadüf hadi ben menopoz ateşinden uyuyamıyorum sana noluyo bakiim ?

Nerelerdemiyim : '' bir garip yolcuyum hayat yolundaa...durumumu seninde daha önce kullandığın ''Aaahh hayat niçün beni yoruyorsuuuun'' daha iyi anlatır!

Sen naptın iş arama konusu noldu?

canım ne kusuru ..özledim ve merak ettim sadece..sağlık olsun da halledilmeyecek sorun yoktur..sen iyi ol yeter bizler buradayız ..
umarım en kısa sürede dönersin aramıza..öptüm..

güle güle kullan canım bende yarın kızı sabahtan dersaneye bırakıcam bende doğru kuaföre önceki boyam aktı boyatıcam
belki 2 boya sonra gölge düşünüyorum evet yaaaa darısı başıma
sağol canım ..sana da kolay gelsin umarım istediğin gibi olur:13::13:
sersumcum liste çok güzel olmuş döktürmüşsün veren veremeyen herkezi gayretleri için kutluyorum her zaman önümüzdeki maçlara bakalım diyorum

eline saglik sersumum ,,
kilo verebilen veremeyen .. yerinde sayan sayamayan herkezi tebrik ediyorum...
herkeze basarilar diliyorum..
sabrimiz ve leptinimiz bol olsuunnnn

sabah 8 de kalkıldı 8.30 servisiyle kociş nöbete ben çarşıya

evde bulunan 12 kavanoza ilaveten 10 kavanoz ve kapak alındı..domatesler beklemede

terlikleri mi özleyen çiğdoşuma

kahvaltım

bastırnaalı omlet
1 kabak dolma
domates
peynir zeytün
yoğurt
2 gün kurusu ceviz
çay çayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…