- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
dene kıss seversin belkimm
:18::18::18::18:
merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum neler yapmalıyım birde emziriyorum oğlum 6.5 aylık sütüm etkilenmeden gidicek kilolar inş.kitapları eskiden okudum mantık cok güzl eşim 4 ayda karatayla ac kalmadan 20 kilo verdi.masallah sağlıda iyi.bunu hayat düzeni haline getirdi benim eşimde cok yiyen karatayın tam tersiydi şimdi 180 derece döndü.hayırlısı bakalım
merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum neler yapmalıyım birde emziriyorum oğlum 6.5 aylık sütüm etkilenmeden gidicek kilolar inş.kitapları eskiden okudum mantık cok güzl eşim 4 ayda karatayla ac kalmadan 20 kilo verdi.masallah sağlıda iyi.bunu hayat düzeni haline getirdi benim eşimde cok yiyen karatayın tam tersiydi şimdi 180 derece döndü.hayırlısı bakalım
kızlar akşam menemenlik soslarımı hazırladım şükür bitti...
hayırlı uğurlu olsunnnn.....heyooooo....
:92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
saolun kızlar beğendim bile bende gönül verdim hadi bakalım.kilo bildirimi galiba cumaları karıştırmım ilk sayfayı okudum ama kilo cetveli falan yarın yapıcam malum öğretmenim ve uzun bir doğum iznimden sonra ilk kez yarın iş başı yapıcam :S sendromun dibine vurdum yani
yediklerimi
kahvaltı
3 zeytin
domates-salatalık-kırmızı biber
4 dilim hellim peynir
1bardak süt
sucuklu yumurta
öğlen
1 kase karataya göre uygun badem fındık yer fıstığı ve leblebi (leblebinin yasak olduğunu bilmiyordum yaa)
aksam
domates soslu döner eti
4 kasık bulgur pilavı ve salata
yarım saatte yürüdüm bakalım
O zaman duraklama dönemindesin canım. Bazen vücut direnebiliyor. Haftaya vereceksin bence sabııırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?