Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çiğdoş da kaçar Sersum da kaçtığına göre Haydi iyi geceler misafirler

güzel bir pazar dilerimm..

sabah üst komşum buzluğundan çıkardığı bizler için çooook kıymetli olan izmir simitinden ısıtıp 1 tane de bize yollamış sağolsun..gel de yeme

kahvaltım

1/2 simit
peynir zeytin
5 tane bulgurlu yaprak sarma
biber kavurması
yoğurt
cevizz
çay çayy

Son düzenleme:
merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum neler yapmalıyım birde emziriyorum oğlum 6.5 aylık sütüm etkilenmeden gidicek kilolar inş.kitapları eskiden okudum mantık cok güzl eşim 4 ayda karatayla ac kalmadan 20 kilo verdi.masallah sağlıda iyi.bunu hayat düzeni haline getirdi benim eşimde cok yiyen karatayın tam tersiydi şimdi 180 derece döndü.hayırlısı bakalım

hoşgeldin aramıza..ilk sayfamızı okursan orada tüm kurallarımız yazıyor canım..başarılar..

dün akşam yemeğim

yemekten önce spor

çorba salata,biraz yemekler kalmıştı birazda onlardan yedim

sabah kahvaltım

1 haşlanmış yumurta
1 gün kurusu kayısı
peynir
3 tane ceviz
çayy

öğlen komşum çağırdı

1 tane kurabiye
3-4 tane susamlı çubuk
2 tane mücver
çayyy

hoşgeldin caım aramıza karatayı sende çok beğeneceksin

dünkü kahvaltım
2 yumurta zeytin peynir salatalık domates
öğlen dışardaydık
sadece dayanamadım yanık dondurma yedim
akşam
yemek yoktu eve geç geldim kocişe göre vardı bana yoktu
bende 2 yumurtalı omlet yedim içim dışım yumurta oldu
akşam da çay ,ayran bu kada işte
gelelim bugüne
bugün pazar kaçamak epey var kızlar
bugünde kocişle dışardaydık
kızımın kırtasiye işleriyle uğraştık şükür hepsini aldık
arada karlama yedim ve pizza yedim
çerez ve birkaç meyve ama çok yorulmuşum
yarın okul var dolayısıyla erken kalkmaca
yarın ayrıca temizlik günüm evi kırklamaca kızı okuldan alır gelirim sonra öğlen yemeği
artık eski düzen üç öğün olur herhalde işte böyle kızlar
saçlarımın rengi istediğim gibi olmaya başladı bi de uzasalar tam olacak neyse öpüldünüz kızlar artık herkez topiğimize dönsün

saolun kızlar beğendim bile bende gönül verdim hadi bakalım.kilo bildirimi galiba cumaları karıştırmım ilk sayfayı okudum ama kilo cetveli falan yarın yapıcam malum öğretmenim ve uzun bir doğum iznimden sonra ilk kez yarın iş başı yapıcam :S sendromun dibine vurdum yani
yediklerimi
kahvaltı
3 zeytin
domates-salatalık-kırmızı biber
4 dilim hellim peynir
1bardak süt
sucuklu yumurta
öğlen
1 kase karataya göre uygun badem fındık yer fıstığı ve leblebi (leblebinin yasak olduğunu bilmiyordum yaa)
aksam
domates soslu döner eti
4 kasık bulgur pilavı ve salata
yarım saatte yürüdüm bakalım

hiç sesin soluun çıkmıyo kıss..hiç karşılaşıp muhabbet edmiyozz..

hadi hayırlısı..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra cuma listesine girebilirsin canım..tabii liste yapma sırasına da girmiş oluyorsun kabul edersen..başarılar..

Tüm Öğretmen,Öğrenci ve Biz Velilere Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Uğurlu Olsun ..

günaydın kızlar, bı turlu aranıza tam olarak donemıyorum yahuuu... hastalıktan bı kurtaramadım kı kendımııı bu defa da üsutmusum . ırtıma, kasıklarıma ve mıdeme muthıs kramplar gırıyor. bu yuzden muthıs agrım var yınede ısteyım calısıyoruuummm malum gundem yogun kımyasal sılahlar fln bızde yogunuz, fecı sekılde... bu yuzden ara ara yıne kacabıldıgım kadar kacar gelırım .
menu bıldıreyım hadı gecmıslı geleceklı

dun ;

keşkek
nohut yemegı
ayran

bugun sabah;

bısey yıyemedım sabah kahvaltıda. mıdem kotu oldugu ıcın sadece 5-6 tane zeytın atabıldım agzıma o kadar

aksama ; (anneme gıdebılırz , ama yemegımde var onu yazayım ben en guzelı )

etlı bıber dolması,
şehrıye corbası
ayran
salata...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…