- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
kırmızıya boyanmış heryerrr..abowwww
ellerine sağlık şekerimm.
kilo veren arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerimm
e bize de haftaya inşallah diyorum
He kıs sorma herkes regl haftasında bu hfta
Bahanelere yeter demeliyiz artık
eline sağlık canım kilo veren veremeyen herkesi kutlarım yürüyüş şart o kadar koşturmaca bile yetmiyo artık
Evet şart
herkesleri tebrik ediyorum canlarım,özellikle de birincimizi
çiğdoşum liste için ellerine sağlık,çok renkli bi liste olmuş
Teşekkürler canım e napalım trafik işaretleri gibi geç dur bekle
Çidoşum ellerine sağlık canımcım.Herkese tebrikler , bir hafta da böyle geçti , gelecek hafta Allah kerim...
Sağol birdişko
İlk üçtesin bu hafta yeşil yandın kıs hamırlar yine yaradı
liste için teşekkürler canım eline sağlık,hayret 500 gramla birinci olmuşum,bende çok az kilo verdim siye söyleniyodum teşekkürler canım (tabiki az ama ortalamay göre iyi olsa gerek bu hafta için)
Tebrikler canım
Ama benim eşşekliğim kaçamaklarım dolu buraya gelip yazmaya utanıyorum
Ellerine sağlık çiğdemim,kesinlikle yürüyüş şart
Haftaya herkes ekside inşallah
İnşallah inşallah
eline sağlık çiğdoşum tablo güzel ama benim durumum vahim gibi gözüküyo
Hepimizin aynı ki.
bugünkü akşam yemeğim tabisi cısss
akıllanmadım cevizli makarna yedim
en azından şimdi yiyeyimde
cumaya kadar dikkat ederim
haftaya inşallah veririz sağlık olsun
yarın yine koşturmaca kızımın 2. sınavı var 11:30 da ona yetişeceğiz
oradan onu bırakıp kuaföre gidicem saçımı boyatıcam 15 gün sonra gel demişti baya açıldı
belki bu sefer renk oturur daha sonra eve kızı bırakıp ordanda pazara gidicem şimdiden yoruldum
gri renkte bi kot pantolon almak istiyorum ama bedenim kaç oldu bilmiyorum artık evdekiler büyük geliyo
devamlı verdiğimiz için almak taraftarı da değilim kızlar neyse denerim beğenirsem alırım bir beden daha küçük mü alsamne fenayım içine girmek için çabalarım fena fikir deyil kafayı mı yedim ne
Aferin
Kızına sınavda başarılar canım
İnşallah saçların da istediğin gibi olur
Evet bir beden küçük almanı tavsiye ederim
eline saglik tatlim cok guzel bir liste olmus .. acik ve kolay anlasilir gercekten tebrik ederim. Ellerine saglik.. Bu arada herkesleri de tebrik eder basarilarinin devamlarini dilerim .. ister kilo verebilinsin ister verilmesin onemli olan birseyleer yapabilmek icin gayret etmektir.. Emeginize saglik kizceler ..
Teşekkür ederim şeker beğenmene sevindim
merhaba kizlar .. ben geldimm
nasilsiniz ?
ben birazcik daha iyiyim .. agrilarim daha da azaldi .. kendimi simdi daha iyi hissediyorum.. dun calistim esim isten aldi sinemaya gittik 3 film ard arda .. son film buraya gelen bir turk filmiydi dabbe cin carpmasi .. guzeldi sevdim korktum.. white house down da harikaydi .. bayildim .. digeri ise the conjuring de guzel bir korku filmiydi .. guzel filmlerde gelecek mesela the hunger games2 , hobbit 2 falan da gelecekmis neyse bizim buradaki tek sosyal aktivitemiz her hafta gidiyoruz 2 veya 3 filme illaki bunlari da gorecegiz..
neyse
bugun yediklerim,yaptiklarim
O kadar dun gedikten sonra saat 2 de evdeydik direk yattim saat 12 gibi kalktim.
kahvaltimda :
1 muz tarcinli
1 avuc fistik
biraz beyaz peynir
kahve
omega 3 , multi vitamin
Aksam:
Kocamin cani benim hamburgerlerimden istemisti onlardan yaptim..
yani buyuk buyuk koftelerden
yaninda bol salata
cilbir yaptim ohh sarimsakli yogurt ile servis yaptim .. cok guzel olmustuuu hepsii\
spor :1 bucuk saat yuruduk uzul uzul yagan sonbahar yagmurun altinda .. romantik ve guzeldii..
simdi buraciklara bakacagim .. yemek tarifleri okuyacagim .. belki sizlerle paylasacagim..
Opuldunuzzz
Ah ne kaa güzel bir gün geçirmişsin canım maşallah her günün güzel geçsin dolu dolu olsun