Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kırmızıya boyanmış heryerrr..abowwww

ellerine sağlık şekerimm.

kilo veren arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerimm

e bize de haftaya inşallah diyorum

He kıs sorma herkes regl haftasında bu hfta Kıpkırmızı geziliyor her anlamda
Bahanelere yeter demeliyiz artık

eline sağlık canım kilo veren veremeyen herkesi kutlarım yürüyüş şart o kadar koşturmaca bile yetmiyo artık

Evet şart

herkesleri tebrik ediyorum canlarım,özellikle de birincimizi
çiğdoşum liste için ellerine sağlık,çok renkli bi liste olmuş

Teşekkürler canım e napalım trafik işaretleri gibi geç dur bekle

Çidoşum ellerine sağlık canımcım.Herkese tebrikler , bir hafta da böyle geçti , gelecek hafta Allah kerim...

Sağol birdişko

İlk üçtesin bu hafta yeşil yandın kıs hamırlar yine yaradı

liste için teşekkürler canım eline sağlık,hayret 500 gramla birinci olmuşum,bende çok az kilo verdim siye söyleniyodum teşekkürler canım (tabiki az ama ortalamay göre iyi olsa gerek bu hafta için)

Tebrikler canım 500 500 dür yaa ben 1 aydır 100 gram veremiyorum

Ama benim eşşekliğim kaçamaklarım dolu buraya gelip yazmaya utanıyorum

Ellerine sağlık çiğdemim,kesinlikle yürüyüş şart

Haftaya herkes ekside inşallah

İnşallah inşallah Sağol şekerim Yürüyüş şart kesinlikle artık iş çıkışları yürümeyi planlıyoum

eline sağlık çiğdoşum tablo güzel ama benim durumum vahim gibi gözüküyo

Hepimizin aynı ki. Valla bir çeki düzen durumu şart kimse buraya uğramıyor hepimiz kendimize haksızlık ediyoruz uzak kalınca da ciddiyet olmuyor işte Tabi elde olmayan durumlar için gelmeyenlerimiz hariç...

Aferin Bence artık haftada 2 kere tartı günü yapalım cumartesi rahatlığı var herkeste

Kızına sınavda başarılar canım
İnşallah saçların da istediğin gibi olur
Evet bir beden küçük almanı tavsiye ederim En zor kapananından olsun o zaman motive olursun valla

Teşekkür ederim şeker beğenmene sevindim

Ah ne kaa güzel bir gün geçirmişsin canım maşallah her günün güzel geçsin dolu dolu olsun

yine herkesler gezmede tozmada..topiğimiz ıssızz sessiszzz..

hafta sonu tabii normall..neyse ben geliimde 1-2 yemek paylaşayım dedim..karatayımın güzel yemeklerii

yine herkesler gezmede tozmada..topiğimiz ıssızz sessiszzz..

hafta sonu tabii normall..neyse ben geliimde 1-2 yemek paylaşayım dedim..karatayımın güzel yemeklerii

Sorma sorma Özledim valla

Artık okullar da açılıyor bence eski halimize dönmeye başlarız

enemm çiğdoşş gelmişş..hehe

evet cicim artık bahane bulmamalıyızz..haklısın

Eneee sersum da burdaymış

Bak bahaneler kiloları geri getirdi işte

Utancımdan yazamıyorum yediklerimi oburiks gibiyim

hayırlı uğurlu olsunnnn.....heyooooo....

:92::92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

Kızlar şaka maka bu diyet cidden çok kıymetli bir diyet. Bu bilincce vardığımız için bile şükretmeliyiz.

Cuma günü kan tahlili yaptırayım dedim. B 12 yerlerde, ferritin al değerin 4 kat altında... Demir eksikliğim ve b vit eksikliğim var. Şimdi diyeceksiniz bu kız 6 aydır karatay yapıyor nasıl hala böyle düşük değerlere sahip diye düşüneniniz olabilir. Ama daha önce benim değerlerim yerlerde sürünüyordu. Hemoglobinim asla normal değerlere ulaşamıyordu. Ve şuanda ciddi bir düzelme olmuş artık ferritinim de yükseliyor bu da demir depolarımın dolmaya başladığına işaret Bir kaç sayı yükselmiş. Beslenmemin buna katkısı çok oldu.

Artık kilo versem bile sağlığım için her gün 2 yumurta yemeye ceviz yoğurt yemeye sağlıklı beslenmeye çok ama çok dikkat edicem. Çünkü ben hayatımda ilk kez kan demir düzeyimi düzelmiş gördüm. Demir depolarımın dolmaya başladığını gördüm. Yoğurdu az tüketmeme rağmen b 12 min de eski değerinin üstünde olduğunu gördüm. Çok şükür

Eneee sersum da burdaymış

Bak bahaneler kiloları geri getirdi işte

Utancımdan yazamıyorum yediklerimi oburiks gibiyim

:13::13::13::13:

utansan da yazıcan..kii bidaa yapmayasınn...ah o kaçamaklarr..mahfetti benii..

bi de üstüne regl şiştim valla

:124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119::119::119::119:

:92::92::92::92::92::92:

1000. sayfalar nice nice 1000 lere inşallah

yaşasın karatayy

:13::13::13::13:

utansan da yazıcan..kii bidaa yapmayasınn...ah o kaçamaklarr..mahfetti benii..

bi de üstüne regl şiştim valla

Aman ya birinin canı ister diye tırsıp utancımı da bahane edip yazmıyom ama artık yazcam kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…