Eki Görüntüle 802264
Başta aleynak olmak üzere tüm kilo verenleri alkışlıyorummm
Yerinde sayanlar biraz dikkattt :18::18::18:
Başta ben olmak üzere bütün kiilo alanlara da "Allah sizi napmasın kaldırın totoları bu hafta herkes bir saat yürüyecek" diyorum. Regl megl bahane gelen kilolar şahane
Yürüyüş ve cidiyet şart diyorum
Ben kaçıyorum
Akşama gelirim şekerler
Eki Görüntüle 802264
Başta ben olmak üzere bütün kiilo alanlara da "Allah sizi napmasın kaldırın totoları bu hafta herkes bir saat yürüyecek" diyorum. Regl megl bahane gelen kilolar şahane
Ben kaçıyorum
Akşama gelirim şekerler
geçmiş olsun canımm
oy oyy kıyamam çiğdoşum öpem de geçsin
ihyacım nooluyo sana yaa geçen hafta süperdin:44::44:..neyse üzülme yine düzelirr
Eki Görüntüle 802264
Ben kaçıyorum
Akşama gelirim şekerler
kırmızıya boyanmış heryerrr..abowwww
ellerine sağlık şekerimm.
kilo veren arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerimm
e bize de haftaya inşallah diyorum
bugün yediklerim
sabah
lor peyniri
salatalık
pastırma
zeytin
fındık
kuru kayısı
2.öğünüm
1 porsiyon adana kebap
6 km de yürüyüş
eline sağlık çiğdoşum tablo güzel ama benim durumum vahim gibi gözüküyoEki Görüntüle 802264
Ben kaçıyorum
Akşama gelirim şekerler
Sağol sersumum
Ellerine sağlık çiğdemim,kesinlikle yürüyüş şart
Haftaya herkes ekside inşallah
Afiyet olsun canım
Yürüyüş için
Eki Görüntüle 802264
Ben kaçıyorum
Akşama gelirim şekerler
merhaba kizlar .. ben geldimm
nasilsiniz ?
ben birazcik daha iyiyim .. agrilarim daha da azaldi .. kendimi simdi daha iyi hissediyorum.. dun calistim esim isten aldi sinemaya gittik 3 film ard arda .. son film buraya gelen bir turk filmiydi dabbe cin carpmasi .. guzeldi sevdim korktum.. white house down da harikaydi .. bayildim .. digeri ise the conjuring de guzel bir korku filmiydi .. guzel filmlerde gelecek mesela the hunger games2 , hobbit 2 falan da gelecekmis neyse bizim buradaki tek sosyal aktivitemiz her hafta gidiyoruz 2 veya 3 filme illaki bunlari da gorecegiz..
neyse
bugun yediklerim,yaptiklarim
O kadar dun gedikten sonra saat 2 de evdeydik direk yattim saat 12 gibi kalktim.
kahvaltimda :
1 muz tarcinli
1 avuc fistik
biraz beyaz peynir
kahve
omega 3 , multi vitamin
Aksam:
Kocamin cani benim hamburgerlerimden istemisti onlardan yaptim..
yani buyuk buyuk koftelerden
yaninda bol salata
cilbir yaptim ohh sarimsakli yogurt ile servis yaptim .. cok guzel olmustuuu hepsii\
spor :1 bucuk saat yuruduk uzul uzul yagan sonbahar yagmurun altinda .. romantik ve guzeldii..
simdi buraciklara bakacagim .. yemek tarifleri okuyacagim .. belki sizlerle paylasacagim..
Opuldunuzzz
Eki Görüntüle 802264
Ben kaçıyorum
Akşama gelirim şekerler
iyi olmana sevindim canım..
üç filmi de seyrettim cin vakası filmi taklit bence paranormal activity nin taklidi gibi..tercih tabii..hehe
ama korku seansını beğendim..
Sagol canim .. iyim ince bjir sanci var ara sira gelip gidiyor .. ilaclara bagli olarak kendimi biraz sis hissediyorum ve ayni zamnda biraz bagirsaklarim fazla calisiyor .. hem guzel hem degil .. karisik yanii
güzeldi tatlim ya cunku bizdeki geleneksel inanclar ile birlestirmisler korkuttu yani ama pronormal actv. ile benzer yonleri de yok degildi .. ben duran yerleri yani ooo cooook sesli bolumleri gereksiz uzun buldum.. ama turk filmidir kazansin gariplerim dedik gidiverdik .. yine gelsin yine gideriz .. salon doluyduuu turk yabanci .. bizimkiler alisik ama yabancilarrr baya baya korkmustu .. ama ilk izledigim film daha guzeldii sende izle bence the conjuring
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?