Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çidoşum ellerine sağlık canımcım.Herkese tebrikler , bir hafta da böyle geçti , gelecek hafta Allah kerim...

liste için teşekkürler canım eline sağlık,hayret 500 gramla birinci olmuşum,bende çok az kilo verdim siye söyleniyodum teşekkürler canım (tabiki az ama ortalamay göre iyi olsa gerek bu hafta için)

geçmiş olsun canımm

oy oyy kıyamam çiğdoşum öpem de geçsin

ihyacım nooluyo sana yaa geçen hafta süperdin:44::44:..neyse üzülme yine düzelirr

Sağol sersumum

Ellerine sağlık çiğdemim,kesinlikle yürüyüş şart

kırmızıya boyanmış heryerrr..abowwww

ellerine sağlık şekerimm.

kilo veren arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerimm

e bize de haftaya inşallah diyorum

Haftaya herkes ekside inşallah

bugün yediklerim

sabah

lor peyniri
salatalık
pastırma
zeytin
fındık
kuru kayısı

2.öğünüm
1 porsiyon adana kebap

6 km de yürüyüş

Afiyet olsun canım

Yürüyüş için

Akşam yemeğim

Semizotu yemeği,tavuk,2 tatlı kaşığı pilav ,bol salata

Yemekten sonra 6 km yürüyüş

eline sağlık çiğdoşum tablo güzel ama benim durumum vahim gibi gözüküyo

bugünkü akşam yemeğim tabisi cısss
akıllanmadım cevizli makarna yedim
en azından şimdi yiyeyimde
cumaya kadar dikkat ederim
haftaya inşallah veririz sağlık olsun
yarın yine koşturmaca kızımın 2. sınavı var 11:30 da ona yetişeceğiz
oradan onu bırakıp kuaföre gidicem saçımı boyatıcam 15 gün sonra gel demişti baya açıldı
belki bu sefer renk oturur daha sonra eve kızı bırakıp ordanda pazara gidicem şimdiden yoruldum
gri renkte bi kot pantolon almak istiyorum ama bedenim kaç oldu bilmiyorum artık evdekiler büyük geliyo
devamlı verdiğimiz için almak taraftarı da değilim kızlar neyse denerim beğenirsem alırım bir beden daha küçük mü alsam ne fenayım içine girmek için çabalarım fena fikir deyil kafayı mı yedim ne

iyi akşamlar kuzular bugün iş çıkışı dr a gittim eve geldim yemek yedim ettim diyene kadar akşam oldu kociş de evdeydi zaten ne menü ne de kilo bildirebildim... gerçi 300 gr almışım ama olsun haftaya gircem inşallah şu iş bir düzene girse aksatmayacağım da bebiş de zorlamaya başladı ufak ufak bakalım ne olcak halimiz
bu hafta kilo verenleri kutluyor aynı kalanlara bu da başarıdır diyor
ve alanlara da diyorum... öpüldünüz ceylanlarım

İyi hafta sonları kızlar sabah klasik kahvaltı ev toplamaca pazara gidilecek sonrasında ufak ergenyusu kuaföre götüreceğim ordanda anneme geçip mangal yakacagız dönüşdede ufaklıgın eşyaları hazırlanacak yarın okula gidecek ne çok işim var yahu

iyi hafta sonları...

bugün temizlik işini hallettim yarına arkadaşım gelecek ..benimde yiyebileceğim bir menü hazırlıyacam..

sabah menüm

omlet
biber kavurma
yoğurt
zeytin peynir
ceviz
yarım şeftali
çay çayy

2. öğünüm

6 tane domates soslu top köfte
5-6 tane bulgurlu zeytinyağlı yaprak sarma
yoğurt
salata

şimdi de çay çayy

merhaba kizlar .. ben geldimm
nasilsiniz ?
ben birazcik daha iyiyim .. agrilarim daha da azaldi .. kendimi simdi daha iyi hissediyorum.. dun calistim esim isten aldi sinemaya gittik 3 film ard arda .. son film buraya gelen bir turk filmiydi dabbe cin carpmasi .. guzeldi sevdim korktum.. white house down da harikaydi .. bayildim .. digeri ise the conjuring de guzel bir korku filmiydi .. guzel filmlerde gelecek mesela the hunger games2 , hobbit 2 falan da gelecekmis neyse bizim buradaki tek sosyal aktivitemiz her hafta gidiyoruz 2 veya 3 filme illaki bunlari da gorecegiz..
neyse
bugun yediklerim,yaptiklarim

O kadar dun gedikten sonra saat 2 de evdeydik direk yattim saat 12 gibi kalktim.
kahvaltimda :
1 muz tarcinli
1 avuc fistik
biraz beyaz peynir
kahve
omega 3 , multi vitamin

Aksam:
Kocamin cani benim hamburgerlerimden istemisti onlardan yaptim..
yani buyuk buyuk koftelerden
yaninda bol salata
cilbir yaptim ohh sarimsakli yogurt ile servis yaptim .. cok guzel olmustuuu hepsii\

spor :1 bucuk saat yuruduk uzul uzul yagan sonbahar yagmurun altinda .. romantik ve guzeldii..

simdi buraciklara bakacagim .. yemek tarifleri okuyacagim .. belki sizlerle paylasacagim..

Opuldunuzzz

eline saglik tatlim cok guzel bir liste olmus .. acik ve kolay anlasilir gercekten tebrik ederim. Ellerine saglik.. Bu arada herkesleri de tebrik eder basarilarinin devamlarini dilerim .. ister kilo verebilinsin ister verilmesin onemli olan birseyleer yapabilmek icin gayret etmektir.. Emeginize saglik kizceler ..

iyi olmana sevindim canım..
üç filmi de seyrettim cin vakası filmi taklit bence paranormal activity nin taklidi gibi..tercih tabii..hehe
ama korku seansını beğendim..

iyi olmana sevindim canım..
üç filmi de seyrettim cin vakası filmi taklit bence paranormal activity nin taklidi gibi..tercih tabii..hehe
ama korku seansını beğendim..

Sagol canim .. iyim ince bjir sanci var ara sira gelip gidiyor .. ilaclara bagli olarak kendimi biraz sis hissediyorum ve ayni zamnda biraz bagirsaklarim fazla calisiyor .. hem guzel hem degil .. karisik yanii

güzeldi tatlim ya cunku bizdeki geleneksel inanclar ile birlestirmisler korkuttu yani ama pronormal actv. ile benzer yonleri de yok degildi .. ben duran yerleri yani ooo cooook sesli bolumleri gereksiz uzun buldum.. ama turk filmidir kazansin gariplerim dedik gidiverdik .. yine gelsin yine gideriz .. salon doluyduuu turk yabanci .. bizimkiler alisik ama yabancilarrr baya baya korkmustu .. ama ilk izledigim film daha guzeldii sende izle bence
the conjuring

orada kazansın Türk filmleri tabii canım haklısın.keşke burada olsa da biz de gidebilsek..
.daha iyi olacaksın inşallah canım..sabret biraz daha..

bu arada the conjuring Türkiye de Korku seansı diye vizyona girdi..seyrettim güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…