Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızımı okula bıraktım kahvaltıyı hazırladım eşimin nöbetten gelmesini bekliyorumm..

okulların açılması benim de yeni sezonumun açılması ve toparlanmam demek..silkindim ve kendime geldim şekerler.. hepberaber kurtulalım şu kalan illet kilolardan hadi kızlar ..toplanma vaktii

kahvaltım

omlet
biber kavurma
söğüş salata
zeytin peynir
yoğurt
2 gün kurusu ceviz

herkese iyi bir hafta dilerim

geçmiş olsun canım.. mevsim geldi herkesler hasta..benim de hem özel gün hem boğaz..dikkat edelim valla:26::26::26:

geçmiş olsun canım.. mevsim geldi herkesler hasta..benim de hem özel gün hem boğaz..dikkat edelim valla:26::26::26:

aynen arkadasım aynenn... bı toparlanamadım. kronık olacak dıye korkuyrm her pazartesı hastaa
sana da gecmıs olsun sersumcum. benım ozel gunde yakındır ,3-5 gune dayanır kapıya

aynen arkadasım aynenn... bı toparlanamadım. kronık olacak dıye korkuyrm her pazartesı hastaa
sana da gecmıs olsun sersumcum. benım ozel gunde yakındır ,3-5 gune dayanır kapıya

sağol canım.benim de deposilin vurulmazsan heray reglyle beraber boğazım da oluyor..ah sorma..umarım bu yıl öyle olmaz..

arkadaşlar ilk sayfada nasıl çzelge oluşturulcağı yazılmış fakat linkler açılmıyor yardımcı olur musunuz bende başlamak istiyorum aRTIK

Annemm gene ben tatiller bitmiş anlaşılan . güzel bir dönüş :) hayırlı olsun. Bende 2-3 haftadır yavaş yavaş karatay yapmaya çalışıyorum eskisi gibi. ama diş yüzünden bu aralar çorbadan başka bir şey yok

Nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım?

Arkadaşlar internetten canan karatayın bir haftalık saha ögle akşam verdiği diyet listesine baktım.bir hafta boyunca akşam ve öğlen sürekli et var.bukadar et tüketmek sorunda mıyız.ben haftada 4 kez et tüketmeyi planlıyorum 1 kez de balık.siz de bu akdar çok et tüketiyor musunuz ?

Et tüketimi isteğe bağlı . öyle bir zorunluluk yok. ben öğrenciyken her gün eti nerden bulayım. Et imkanı varsa istediğiniz kadar istediğiniz gün yiyebilirsiniz. Et, balık , tavuk keyfinize göre yani

canım okadar et tüketme zorunda değilsin,o sana seçenek sunuyor,sen makarna ,hamurişi,şeker,nişastalı gıdalar pirinç, patates,makarna ve işlenmiş gıdalar, trans yağlar hariç herşeyi yiyebilirsin,sebze,et,köytavugu,balık,bakliyat(nohut ve bezelye az tüketilecek) meyvede tüketilmeyecek .protein insanı daha tok tuttuğu için canan hoca bol etli bir liste vermiş

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

gelelim benim sabah kahvaltıma acaba gelmesekmi

canım bişey istemedi bugun ne yumurta ne peynir,ne domates salatalık bende oğluma patates kızartmıştım az yedim ama ,1 tane muz azda çiğ fındık yedim vede çayy

peki eti genel olarak köfte şeklinde tüketsem olur mu ?

hiç sesin soluun çıkmıyo kıss..hiç karşılaşıp muhabbet edmiyozz..

sorma bebeğem temizlik yaptım ya,üşüttüm herhalde hastayım 2 gündür:2:gelip okudum yazılanları ama yazamadım hiç

geçmiş olsun canım

herkese selam canlarımhepimize iyi haftalar bol kilo vermeler,
ben 2 gündür felaket durumdayım,bulantı,halsizlik...yatıyorum öylebugün biraz daha iyiyim.bulantıdan dolayı kaç gündür bişey yiyemiyorum.ayrıca regl de bittiği için tartıda -leri görüyorumbakalım cumaya ne olacak

merhaba kızlar çç dun gece bır ara nete gırdım fakat ancak yorumları okuyabıldım tatlılar
dun yediklerim :
sabah : 1 kase kabuklu fistik , peynir , kahve
aksam: yesil mercimek corbasi , bir dilim balik ve salata
1 saat tempolu yuruyus

bugun yediklerim :

sabah:
2 yumurtadan yapilmis beyaz peynirli salata
kahve
omega 3 , multivitamin
su
cay

aksama yemek yapmadim cunku aksamciyim ise gidecegim buyuk ihtimalle 10 gibi cikacagim .. dunku mercimek corbam var onu alacagim yanima .. onu yemezsem eger yogurt birsey atistiririm..
opuldunuz ciciler ben aksama yine girmeye calisirim..
bye bye

Kaneel idolümsün :)) tebrik ederim çok güzel zayıflamışsın maşallah sıra bende artıkk inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…