günaydın kızlar, bı turlu aranıza tam olarak donemıyorum yahuuu... hastalıktan bı kurtaramadım kı kendımıııbu defa da üsutmusum . ırtıma, kasıklarıma ve mıdeme muthıs kramplar gırıyor. bu yuzden muthıs agrım var yınede ısteyım calısıyoruuummm malum gundem yogun kımyasal sılahlar fln bızde yogunuz, fecı sekılde... bu yuzden ara ara yıne kacabıldıgım kadar kacar gelırım .
menu bıldıreyım hadı gecmıslı geleceklı
..
geçmiş olsun canım..mevsim geldi herkesler hasta..benim de hem özel gün hem boğaz ..dikkat edelim valla:26::26::26:
aynen arkadasım aynenn... bı toparlanamadım. kronık olacak dıye korkuyrm her pazartesı hastaa
sana da gecmıs olsun sersumcum. benım ozel gunde yakındır ,3-5 gune dayanır kapıya
arkadaşlar ilk sayfada nasıl çzelge oluşturulcağı yazılmış fakat linkler açılmıyor yardımcı olur musunuz bende başlamak istiyorum aRTIK
[sıze=3][ı]bu linke tıkla canım..başarılar..[/ı][/sıze]
graphical tickers and trackers: Weight loss, trying to conceive, pregnancy...
Arkadaşlar internetten canan karatayın bir haftalık saha ögle akşam verdiği diyet listesine baktım.bir hafta boyunca akşam ve öğlen sürekli et var.bukadar et tüketmek sorunda mıyız.ben haftada 4 kez et tüketmeyi planlıyorum 1 kez de balık.siz de bu akdar çok et tüketiyor musunuz ?
Arkadaşlar internetten canan karatayın bir haftalık saha ögle akşam verdiği diyet listesine baktım.bir hafta boyunca akşam ve öğlen sürekli et var.bukadar et tüketmek sorunda mıyız.ben haftada 4 kez et tüketmeyi planlıyorum 1 kez de balık.siz de bu akdar çok et tüketiyor musunuz ?
günaydın kızlar, bı turlu aranıza tam olarak donemıyorum yahuuu... hastalıktan bı kurtaramadım kı kendımıııbu defa da üsutmusum . ırtıma, kasıklarıma ve mıdeme muthıs kramplar gırıyor. bu yuzden muthıs agrım var yınede ısteyım calısıyoruuummm malum gundem yogun kımyasal sılahlar fln bızde yogunuz, fecı sekılde... bu yuzden ara ara yıne kacabıldıgım kadar kacar gelırım .
dun ;
keşkek
nohut yemegı
ayran
bugun sabah;
bısey yıyemedım sabah kahvaltıda. mıdem kotu oldugu ıcın sadece 5-6 tane zeytın atabıldım agzıma o kadar
aksama ; (anneme gıdebılırz , ama yemegımde var onu yazayım ben en guzelı )
etlı bıber dolması,
şehrıye corbası
ayran
salata...
bu sayfa açılıyor ama hiçbirşey yapamıyorum biraz yönlendirebilirmisiniz rica etsem
canım okadar et tüketme zorunda değilsin,o sana seçenek sunuyor,sen makarna ,hamurişi,şeker,nişastalı gıdalar pirinç, patates,makarna ve işlenmiş gıdalar, trans yağlar hariç herşeyi yiyebilirsin,sebze,et,köytavugu,balık,bakliyat(nohut ve bezelye az tüketilecek) meyvede tüketilmeyecek .protein insanı daha tok tuttuğu için canan hoca bol etli bir liste vermiş
hiç sesin soluun çıkmıyo kıss..hiç karşılaşıp muhabbet edmiyozz..
dun ;
keşkek
nohut yemegı
ayran
bugun sabah;
bısey yıyemedım sabah kahvaltıda. mıdem kotu oldugu ıcın sadece 5-6 tane zeytın atabıldım agzıma o kadar
aksama ; (anneme gıdebılırz , ama yemegımde var onu yazayım ben en guzelı )
etlı bıber dolması,
şehrıye corbası
ayran
salata...
SERSUM ÇİZELGEYİ OLUŞTURDUM SONUNDA NE ACEMİ ÇIKTIM YAA :)) AMA PROFİLİME KOPYLAYAMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?