amanın da yavlum gelmişşAnnemm gene bentatiller bitmiş anlaşılan . güzel bir dönüş :) hayırlı olsun. Bende 2-3 haftadır yavaş yavaş karatay yapmaya çalışıyorum eskisi gibi. ama diş yüzünden bu aralar çorbadan başka bir şey yok
Nasılsınız neler yapıyorsunuz bakalım?
altta vereceğim link ilk sayfamızda da varArkadaşlar internetten canan karatayın bir haftalık saha ögle akşam verdiği diyet listesine baktım.bir hafta boyunca akşam ve öğlen sürekli et var.bukadar et tüketmek sorunda mıyız.ben haftada 4 kez et tüketmeyi planlıyorum 1 kez de balık.siz de bu akdar çok et tüketiyor musunuz ?
olur tabii canım sen nasıl seviyorsan ben de daha çok kıyma tüketirimpeki eti genel olarak köfte şeklinde tüketsem olur mu ?
sana da geçmiş olsun bebişimsorma bebeğem temizlik yaptım ya,üşüttüm herhalde hastayım 2 gündür:2:gelip okudum yazılanları ama yazamadım hiç
geçmiş olsun canım
kolay gelsin kaneelimmmerhaba kızlar çç dun gece bır ara nete gırdım fakat ancak yorumları okuyabıldım tatlılar
dun yediklerim :
sabah : 1 kase kabuklu fistik , peynir , kahve
aksam: yesil mercimek corbasi , bir dilim balik ve salata
1 saat tempolu yuruyus
aksama yemek yapmadim cunku aksamciyim ise gidecegim buyuk ihtimalle 10 gibi cikacagim .. dunku mercimek corbam var onu alacagim yanima .. onu yemezsem eger yogurt birsey atistiririm..
opuldunuz ciciler ben aksama yine girmeye calisirim..
bye bye
tebrikler hayırlı olsunSonunda tablomuda oluşturdum :))
sana da geçmiş olsun bebişim..okaa yorma dedim ben sana kendini:26::26:
bugün yediklerim
sabah 1 kase çorba ve 1 şeftali yedim
biraz önce de 1 avuç antep fıstığı ve 1 muz yedim.yemek canım istemiyo hala
bugün yürüyüş de yok.yarına daha da iyi olur,yürürüm inşallah:106::106:
anladım ki yapılan kaçamaklar bana insülin direnci olarak dönmek üzere..:26::26:neyse ki ucundan döndümm..
normalde 10.30 kahvaltı yapınca 16 da acıkmam mümkün değilken acıktım..neyse ki farkına vardım ve toparlandım. .
eh işte karatayın harikalığı birkez daha ispatlandı ..
2. öğünüm doyana kadar
yeşil mercimek yemeği
pazı kavurma
yoğurt
salata
şimdi de çayımı içiyorumvee kaçamaksız bir günün mutluluğunu yaşıyorum
afiyet olsun canım..aman aman yürüme dinlen ..daha kötü olma
afiyet olsun canımkesinlikle haklısın,bi kaç gün kaçamak yapınca sonraki günler çabuk acıkıyo insan.karatay gibisi yok valla
sağol datlumkötü olursam yürümem bebişim
peki eti genel olarak köfte şeklinde tüketsem olur mu ?
hadi hayırlısı..2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra cuma listesine girebilirsin canım..tabii liste yapma sırasına da girmiş oluyorsun kabul edersen..başarılar..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
eee şekerim bakalım uycan mı uymıycan mı görelim bi 2 hafta de mi yaneeoo 2 hafta cok değil mi ki gelin bir haftaya bağlayalım dermişim :)) neyse acemi olarak kendimi ispatlamalıyım size galiba.kararlıyım kızlar yaa her ne kadar bugün dondurma mevsimi kapatalım diye zorlasamda eşim engelledi ve yemedim :)
bugünkü menüm
kahvaltı
3 zeytin
domates
4 dilim hellim peynir
2 yumurta küçük
salkım üzüm
öğlen
1 kase karataya göre uygun badem fındık yer fıstığı ve leblebi
aksam
fırında et köfte
bol su kaçamak yok :)
selamlar hanımlar
3-4 gündür hastaydım mide bulantısı halsizlik
falan yenı iyilestim
ayagımın altında sigil olusmus
1 hafta sonra yakılacak cok acır mı basınıza geldimi
böyle birsey
Karatayın azimli hatunları umarım herkesin keyfi-sağlığı yerindedirgeçmişi okuyamadım ve yakın zamanda da okuyamıyacağım için
şimdiden özür
Sersum , Birdy ve Leylak canlar son yazıma verdiğiniz cevapları okumuştum ama moralmen çöküntüdeydim biliyorsunuz o yüzden cevap
yazamadımçok teşekkür ediyorum ilgi ve sevginize daha yeni yeni toparlıyorum, problemleri çözmekten ziyade anca öteledim,
umarım daha büyüyerek geri gelmez
İki gün önce kendi evime geldim bu hafta izindeyim, temizlikti okul alışverişiydi ,pazardı derken anca şimdi fırsat bulabildim yazmaya
yazlık kaldırıp sonbahar-kışlıkları indirip çamaşır, ütü,konserveler vs den fırsat bulamazsam cumartesi akşam gelirim bundan sonra cuma
geç saatte yada cumartesi akşamları gelmeye çalışacağım bilginize
Bu arada sıkıntılı dönemimde 62 kiloya düşmüştüm son 3-4 günde koptum hamur işleri tatlılar derken 64 oldumama trigiliseridi 250
olan kızımada uygulatmaya çalıştım meyva ve dondurmalara rağmen ekmek ve bilumum karbonhidratı kesince trg. 75 e düşmüş pek
sevindimfakat kontrol amaçlı gittiğim için dr insüline bakmayı kabul etmedi bende ısrar etmedim ama şekeri normal
kendimde 2. kez tecrübe ettiğim şeyi yine yaziim ; özellikle kek pasta gibi hem un hem şekerli bişey yiyince kopuyorum kaçamaklara engel
olamıyorum, ama sabah kayısısı, kahve yanındaki bi lokma bitter çikolata ve bulgur yoldan çıkarmıyorson olarak yürüyüş de çok çok
önemli yani iyice emin oldum ki ben basit karbonhidrat tüketip ve hareketsiz kalırsam hızla kilo alıyorum tersinde hızla veremesemde
malumunuz menopoz dan yavaş yavaş variyorum
Şimdilik hedefim 60 kilo ya düşmek 60 olup da yüzüm çökmezse yavaş yavaş devam ederim ama 57-58 altına düşmek istemem çünki
eminim yüzümde vücudum gibi sarkar
şimdi çizelgemi yeniden yapmaya çalışiim, hepinizi öpüyorum herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?