Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar gülben ergen ne kadar zayıflamış şaşırdım
2 ayda 9 buçuk kilo vermiş ünlülerin diyetisyeni şeyda coşkunla
posta gazetesinde diyetin püf noktalarını veriyormuş
ama ben alıp bakmadım
açıkcası karataydan vazgeçmem çünkü acıkmıyorum
biraz yavaş kilo veriyoruz ama olsun ben 1 aydır nerdeyse gram gram alıyorum veriyorum
notlarıma baktımda 1 aydır aynı kalmışım üç öğün bozarsa 2 öğüne düşerim ama ben ilk başladımda devamlı üç öğün yiyordum yazın 2 öğüne düşmüştüm neyse verelimde önemli olan o
bu arada halılarımı yıkadım kendimde bi duş aldım işeri bitirdim akşam yemeğimi yapıcam
kahvaltım

2 yumurta,tulum peyniri,zeytin domates salatalık
roka fındık fıstıkyeşil çay
öğlen

yeşil mercimek çorbası,yoğurt domates sosu çayyy
akşam yemeğim belli
taze fasulye
tarhana çorbası
salata,ayran
daha ne olsun bayyyy

2.öğünüm

köfte(fırında kızarmış)
3 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
2 kaşık yoğurt
2 tane gün kurusu kayısı

Son düzenleme:
2. öğünüm

5-6 çiğ köfte
1 kase süzme yoğurt
2 ısırık börek
1 tavuk but
çay çayy

o 2 ısırık börek de olmasa gayet olumlu bir gün geçirdim..işyerinde ikram edilen turtayı ve colayı reddettim..aferin bana

iyiki işim yok dedim arkadaş tüm öğleden sonram dışarda geçti çok yoruldum

akşam 1 kase çorba 2 dilim et yogurt akşam yürüyüş yook öğleden sonra baya yürüdüm yeterince şimdide çay keyfi

Ben de geldim aranıza katılabilir miyim :) tartı 71 diyo bi dur demenin zamanı sanırım :)

bugün maç var diye erken başladı allahtan
ayy evet ya,kış en güzeli valla,ah ah yine toplansak da gülmekten karnımıza ağrılar girse yine

evet kıss ne gülerdik ne geyik yapardık..olcek inşallah..az kaldı herkesler eve kapanacak yapçak bişey kalmıycak..haha

Ben de geldim aranıza katılabilir miyim :) tartı 71 diyo bi dur demenin zamanı sanırım :)
hoşgeldin tabii katılabilrsin..

ilk sayfamızı okumanı tavsiye ederim..yararlı olan tüm bilgiler ve topiğimizin kuralları yazıyor..başarılarr

Son düzenleme:
yok yok bende burdayım sizinle zayıflıycam 2 haftalık sınavı verip listenin başına oturucam :)
ya canan hocaya baskı varmış ya ilaç firmalarından ve karıştığı her yerden. Fatih ataylıya çıkacağına cok sevindim cesaret edip çağırmıyorlarmış kadını Allah başımızdan eksik etmesin ben inanıyorum sağlıklı olduğuna sonuna kadar

bugünkü menümü yazayım
kahvaltı :
2 yumurta haşlama
3 zeytin
10 tane badem
domates salatalık
1mandalina
3 dilim peynir
ama doymuyorum bunlarla neden acaba emziriyorum ondan mı ama daha fazla ne yenir ki
öğlen :
menemen ve 3 dilim kaşar
aksamda :
2.5 lahmacun 1 bardak ayran
dayanamadım valla kahvaltıyı 6 da yapıyorum 6:30 gibi evden çıkıyorum lahmacun cok mu olmuş ki

yaşasın kötülük:86::86::86:

işlerine gelmiyo tabii

emzirdiğin içindir canım.ama zamanla alışırsın..o kadar ki fazla bile gelir..

hafta da 2 lahmacun hakkımız var ona göre

selam kızlar yeni taşındık ev yerleştirmekle uğraşıyorum fazla giremiyorum nete. bugün bol kaçamaklı bi gün oldu yeni komşum çaya davet etti malesef yanındaki ikramlıklara hayır diyemedim :26: şimdide felaket mide bulantısı var sanırım ya yediğim bişey dokundu yada 10 gündür şekerli bişi yemeyip birden yüklenince mide kabul etmiyo

Kızlar ben yine cep telefonundan yazdığım için neler yaptınız okuyamıyorum.Hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri çok özledim. Kalbim ve ruhum sizlerle. Umarım hepiniz istediğiniz kiloya kavusursunuz.Buna bende dahil :)Hepinizi öpüyorum.

Hoşgeldin canım,nerelerdesin,yoğunsun galiba,inşallah hep beraber ideal kilomuza gelicez

Selam kızlar,nasılsınız

Birkaç gündür gelemedim,okul telaşı,hazırlıklar ve de tahmin ettiğiniz üzre kaçamaklar,ama bundan sonra kaçamak olmayacak inşallah

Sabah çocuklarla kahvaltımı yaptım,1 saat olmak üzere,şimdi de yürüyüşe çıkacağım

Yediklerim omlet,avuç içim kadar yufka ekmek,peynir,zeytin,domates

Selamlar herkese ,ben izindeyim siz iş güç peşinde normal tabi çakışamamak

canım benim hoşgeldin
ah ahh o sıkıntılar kimde yok kiallahım seni feraha kavuştursun tez zamanda inşallah..mutluluk-huzur seninle olsun
işlerinde de kolay gelsin datlum

Sağolun canlar eksik olmayın cümlemize amin diyorum.

Sersum 3 gün öğlenciymişsin şimdi kahvaltı keyfindesin galiba afiyet olsun canım

Benim eski çizelgeyi silemediğim için yenisini yapıştıramadım neden acaba :26:

Bu sabah unutmadan tartıldım 64.2 çıktım fakat izne çıktığımdan beri hergün öğlen dışarda olunca hamur işi yedim malesef

ama bu sabah 1 yumurta peynir salatalık 2 lokma gözleme 2 mini ,incir 2 kuru kayısı yedim öğlen dışarı çıkmadan yemeyi planlıyorum

akşama balık salata düşünüyorum Pazartesi barbunyaları poşetlemiştim,dün kırmızı biber közledim 2 kavanozda domates sosu

yapabildim az almıştım cuma günü pazar var daha çok almayı düşünüyorum bu sefer ilk kez patlıcanda közleyip poşetleyip buzluğa

atcam yapan varmı tadi nasıl oluyor ?:26: bide burada taze fasulyenin kilosun hala 3,5-4.5 arasında halbuki bursa balıkesir

tarafından gelen arkadaşlarım 1,5 dan almışlar vede çıtır çıtır burda niye böyle anlamadım :26: bende inadın almıycam işte

bezelye zamanını her zamanki gibi evimde olmayınca kaçırıdım malesef bu sene yeşil sebze yok sağlık olsun.

işte böyle bugün ayakkabıları indir kaldır yapcam sonra alışverişe çıkcam akşama halim kalırsa ütüleri yapcam cam... cam...

Öptüm hepinizi ben kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…