- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
80 leri bekliyorum bacım sen napıyosun
aynen 80 ler zamanı..ayy kıss geçen kış geldi aklıma..
zaman nekaa çabuk geçiyorr
bugün maç var diye erken başladı allahtan
ayy evet ya,kış en güzeli valla,ah ah yine toplansak da gülmekten karnımıza ağrılar girse yine
hoşgeldin tabii katılabilrsin..Ben de geldim aranıza katılabilir miyim :) tartı 71 diyo bi dur demenin zamanı sanırım :)
Ben de geldim aranıza katılabilir miyim :) tartı 71 diyo bi dur demenin zamanı sanırım :)
yaşasın kötülük:86::86::86:evet kıss ne gülerdik ne geyik yapardık..olcek inşallah. .az kaldı herkesler eve kapanacak yapçak bişey kalmıycak..haha
yaşasın kötülük:86::86::86:
işlerine gelmiyo tabiiyok yok bende burdayım sizinle zayıflıycam 2 haftalık sınavı verip listenin başına oturucam :)
ya canan hocaya baskı varmış ya ilaç firmalarından ve karıştığı her yerden. Fatih ataylıya çıkacağına cok sevindim cesaret edip çağırmıyorlarmış kadınıAllah başımızdan eksik etmesin ben inanıyorum sağlıklı olduğuna sonuna kadar
bugünkü menümü yazayım
kahvaltı :
2 yumurta haşlama
3 zeytin
10 tane badem
domates salatalık
1mandalina
3 dilim peynir
ama doymuyorum bunlarla neden acaba emziriyorum ondan mı ama daha fazla ne yenir ki
öğlen :
menemen ve 3 dilim kaşar
aksamda :
2.5 lahmacun 1 bardak ayran
dayanamadım valla kahvaltıyı 6 da yapıyorum 6:30 gibi evden çıkıyorum lahmacun cok mu olmuş ki
sağol canımsana da afiyet olsun,sende çok iyi yürümüşsün
İnşallah inşallahSağol şekerim Yürüyüş şart kesinlikle artık iş çıkışları yürümeyi planlıyoum
Kızlar ben yine cep telefonundan yazdığım için neler yaptınız okuyamıyorum.Hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri çok özledim. Kalbim ve ruhum sizlerle. Umarım hepiniz istediğiniz kiloya kavusursunuz.Buna bende dahil :)Hepinizi öpüyorum.
sarfoşum datlım gıymatlım sen iyi ol da ne zaman istersen gel..umarım o öteleme olayı tamamiyle senin hayrına güzel sonuçlara varır canım benim..gün doğmadan neler doğar ..
bizler bildiğin gibiyiz cebelleşip duruyoz kilo verelim diye
ama bu yıl benim yılım olacak ve batıya dönüşüm muhteşem olacak inşallah 40 yaşıma asla ve asla bu kiloda girmek istemiyorum..
kışlıkları da yapmaya başlamışsın kolay gelsin ve sağlıkla huzurla yemek nasip etsin Allahım..çook öptüm seniii
canım benim hoşgeldin
ah ahh o sıkıntılar kimde yok kiallahım seni feraha kavuştursun tez zamanda inşallah..mutluluk-huzur seninle olsun
işlerinde de kolay gelsin datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?