Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar sabah bol yeşillikli yumurta salatası içinde yok yok

kahvaltı öncesinde 2 km yürüdüm yürümeden olmayacak anlaşıldı yapıştı bu kilolar arada kaçamak yapmadım değil ama çantayı hakettim kkola bile içtim çok şükürki kilo olarakdan dönmedikaçamak yapınca yeme isteği acaip oluyor yaşaşın karatay 2 öğün ne ara nede kaçamak

bugün sadece yemek yapacağım çok şükür dünden işleri bitirdim şaka falanda baya yoruldum koşturmacadan şimdide çay keyfi

veee bugün diyetime başladımm.çalıştıgım için herşeyi harfiyen uygulayamıyorum bugunlük.eksiklerimi alıcam hafta sonu bir haftalık menümü oluşturup hepsini pişiricem hafta içi de afiyetle yicemm :)) bugünki menüm
sabah kahvaltı:2 haşlanmış yumurta beyaz peynir maydonoz 4 adet gün kurusu 5 adet zeytin.(ceviz yoktu yiyemedim ama bugün alıcam)
öğlende çorba ve salata söylicem malum çalışıyorum bu hafta dışardan söylicem ama haftaya kendim yapıp getiricem inşallah.
akşam annemdeyyiiimm ve menü de balık salata ve zeytinyaglı fasülye olucak siparişimi çoktan verdimm :)
1 saat sonra öglen yemegimi yiyeceğim ve şu ana kadar hiç bir açlık hissetmedim.inşallah böyle devam ederim siteyi çok sevdim arkadaşlar çok kararlıyımm tekrar 36 beden olmak istiyorum artık :26:

ah kardelenim bende bi başlasam şu yürüyüşlere.
kaçamak başlayınca hemen gerisi geliyor..haklısın ben de geçen hafta hiç tutamadım kendimi

canım benim hoşgeldin
ah ahh o sıkıntılar kimde yok kiallahım seni feraha kavuştursun tez zamanda inşallah..mutluluk-huzur seninle olsun
işlerinde de kolay gelsin datlum

selamlar hanımlar
3-4 gündür hastaydım mide bulantısı halsizlik
falan yenı iyilestim
ayagımın altında sigil olusmus
1 hafta sonra yakılacak cok acır mı basınıza geldimi
böyle birsey

geçmiş olsun asyamayy o bulantı ve halsizlik bende de var,geçse de rahatlasak

afiyet olsun şekerim

menün süper canım,afiyet olsun şimdiden

herkese hayırlı günler kızlar

sabah kahvaltım

menemen
zeytin
peynir
ceviz
çay
1 tane poğaça
kendi çantamı kendim yiyeyim bari

herkese tünaydın kısslar
kahvaltım
4 zeytin
roka
biber
pastırma
1 muz
1 avuç antep fıstığı

canım hala yumurta istemiyo:120::120:

kahvaltıdan önce de 7 km yürüyüş

ah kardelenim bende bi başlasam şu yürüyüşlere.
kaçamak başlayınca hemen gerisi geliyor..haklısın ben de geçen hafta hiç tutamadım kendimi

başlarsın yeni yeni eski düzene geçiyoruz malum yazdan sonra benim civcivler varken biraz zor oluyordu ufaklık pek abur cubur yemiyorda büyük olan değirmen gibi öğütüyor herşeyi bişey olmasın hadi gidelim biraz ıvır zıvır alalım diyo onunda 1 haftası kaldı sonra koçişle kalacağız yine

herkese hayırlı günler kızlar

sabah kahvaltım

menemen
zeytin
peynir
ceviz
çay
1 tane poğaça
kendi çantamı kendim yiyeyim bari

poğaça olmamış çantayı kendin indirmişsin
herkese tünaydın kısslar
kahvaltım
4 zeytin
roka
biber
pastırma
1 muz
1 avuç antep fıstığı

maşallahın var leylakım 7 km helal kim tutar seni

herkese tünaydın kısslar
kahvaltım
4 zeytin
roka
biber
pastırma
1 muz
1 avuç antep fıstığı

sana da afiyet olsun canımm..yürüyüş de başlamış

okullar bizi kurtaracak kardelenim..

Son düzenleme:
Merhaba kizlar ..

Ben bugünde aksamciyim evdeyim evin keyfini suruyorum .. temizliyorum , yikiyorum , utuluyorum , toz aliyorum ... hava azcik da iyi olsaydi camlari bile silecektimm yani elimden geleni yapiyorum kendimi yormak icin ustune ustluk 1 saat tempolu yurudum de geldim bilee ..

Yediklerim :

Renkli kirmizi biberlibeyaz peynirli yumurta salatasi
1 minik kase kabuklu fistik
omega3 , multivitamin
kahve

1 saat sonrada visneli cay ictim.. idrar soktursun sislikler gitsin diye ..

Aksam icinde balik yapacagim .. yanima alacagim is yerinde yiyebilmek icin .. simdilik bu kadar bacilar optum sizleri

[h=5]Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay hocamız, Fatih Altaylı'nın konuğu @HaberturkTV Teke Tek BU AKŞAM 22:15 te CANLI
[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…