ah kardelenim bende bi başlasam şu yürüyüşlere.Selam kızlar sabah bol yeşillikli yumurta salatası içinde yok yok
kahvaltı öncesinde 2 km yürüdüm yürümeden olmayacak anlaşıldı yapıştı bu kilolar arada kaçamak yapmadım değil ama çantayı hakettim kkola bile içtim çok şükürki kilo olarakdan dönmedikaçamak yapınca yeme isteği acaip oluyor yaşaşın karatay 2 öğün ne ara nede kaçamak
veee bugün diyetime başladımm.çalıştıgım için herşeyi harfiyen uygulayamıyorum bugunlük.eksiklerimi alıcam hafta sonu bir haftalık menümü oluşturup hepsini pişiricem hafta içi de afiyetle yicemm :)) bugünki menüm
sabah kahvaltı:2 haşlanmış yumurta beyaz peynir maydonoz 4 adet gün kurusu 5 adet zeytin.(ceviz yoktu yiyemedim ama bugün alıcam)
öğlende çorba ve salata söylicem malum çalışıyorum bu hafta dışardan söylicem ama haftaya kendim yapıp getiricem inşallah.
akşam annemdeyyiiimm ve menü de balık salata ve zeytinyaglı fasülye olucak siparişimi çoktan verdimm :)
1 saat sonra öglen yemegimi yiyeceğim ve şu ana kadar hiç bir açlık hissetmedim.inşallah böyle devam ederim siteyi çok sevdim arkadaşlar çok kararlıyımm tekrar 36 beden olmak istiyorum artık :26:
Karatayın azimli hatunları umarım herkesin keyfi-sağlığı yerindedirgeçmişi okuyamadım ve yakın zamanda da okuyamıyacağım için
şimdiden özür
Sersum , Birdy ve Leylak canlar son yazıma verdiğiniz cevapları okumuştum ama moralmen çöküntüdeydim biliyorsunuz o yüzden cevap
yazamadımçok teşekkür ediyorum ilgi ve sevginize daha yeni yeni toparlıyorum, problemleri çözmekten ziyade anca öteledim,
umarım daha büyüyerek geri gelmez
İki gün önce kendi evime geldim bu hafta izindeyim, temizlikti okul alışverişiydi ,pazardı derken anca şimdi fırsat bulabildim yazmaya
yazlık kaldırıp sonbahar-kışlıkları indirip çamaşır, ütü,konserveler vs den fırsat bulamazsam cumartesi akşam gelirim bundan sonra cuma
geç saatte yada cumartesi akşamları gelmeye çalışacağım bilginize
Bu arada sıkıntılı dönemimde 62 kiloya düşmüştüm son 3-4 günde koptum hamur işleri tatlılar derken 64 oldumama trigiliseridi 250
olan kızımada uygulatmaya çalıştım meyva ve dondurmalara rağmen ekmek ve bilumum karbonhidratı kesince trg. 75 e düşmüş pek
sevindimfakat kontrol amaçlı gittiğim için dr insüline bakmayı kabul etmedi bende ısrar etmedim ama şekeri normal
kendimde 2. kez tecrübe ettiğim şeyi yine yaziim ; özellikle kek pasta gibi hem un hem şekerli bişey yiyince kopuyorum kaçamaklara engel
olamıyorum, ama sabah kayısısı, kahve yanındaki bi lokma bitter çikolata ve bulgur yoldan çıkarmıyorson olarak yürüyüş de çok çok
önemli yani iyice emin oldum ki ben basit karbonhidrat tüketip ve hareketsiz kalırsam hızla kilo alıyorum tersinde hızla veremesemde
malumunuz menopoz dan yavaş yavaş variyorum
Şimdilik hedefim 60 kilo ya düşmek 60 olup da yüzüm çökmezse yavaş yavaş devam ederim ama 57-58 altına düşmek istemem çünki
eminim yüzümde vücudum gibi sarkar
şimdi çizelgemi yeniden yapmaya çalışiim, hepinizi öpüyorum herşey gönlünüzce olsun
selamlar hanımlar
3-4 gündür hastaydım mide bulantısı halsizlik
falan yenı iyilestim
ayagımın altında sigil olusmus
1 hafta sonra yakılacak cok acır mı basınıza geldimi
böyle birsey
bu 3 gün öğlenciyim yani kahvaltıda buralardayım..ama sohbete kimseler yok gene...
kahvaltım
,
1 yumurtadan omlet
biber kavurma
peynir zeytin
2 ısırık muz ve ceviz
1 küçük kase süzme yoğurt
şimdi de çayımmm
veee bugün diyetime başladımm.çalıştıgım için herşeyi harfiyen uygulayamıyorum bugunlük.eksiklerimi alıcam hafta sonu bir haftalık menümü oluşturup hepsini pişiricem hafta içi de afiyetle yicemm :)) bugünki menüm
sabah kahvaltı:2 haşlanmış yumurta beyaz peynir maydonoz 4 adet gün kurusu 5 adet zeytin.(ceviz yoktu yiyemedim ama bugün alıcam)
öğlende çorba ve salata söylicem malum çalışıyorum bu hafta dışardan söylicem ama haftaya kendim yapıp getiricem inşallah.
akşam annemdeyyiiimm ve menü de balık salata ve zeytinyaglı fasülye olucak siparişimi çoktan verdimm :)
1 saat sonra öglen yemegimi yiyeceğim ve şu ana kadar hiç bir açlık hissetmedim.inşallah böyle devam ederim siteyi çok sevdim arkadaşlar çok kararlıyımm tekrar 36 beden olmak istiyorum artık :26:
ah kardelenim bende bi başlasam şu yürüyüşlere.
kaçamak başlayınca hemen gerisi geliyor..haklısın ben de geçen hafta hiç tutamadım kendimi
herkese hayırlı günler kızlar
sabah kahvaltım
menemen
zeytin
peynir
ceviz
çay
1 tane poğaçakendi çantamı kendim yiyeyim bari
herkese tünaydın kısslar
kahvaltım
4 zeytin
roka
biber
pastırma
1 muz
1 avuç antep fıstığı
canım hala yumurta istemiyo:120::120:
kahvaltıdan önce de 7 km yürüyüş
sana da afiyet olsun canımm..herkese tünaydın kısslar
kahvaltım
4 zeytin
roka
biber
pastırma
1 muz
1 avuç antep fıstığı
canım hala yumurta istemiyo:120::120:
kahvaltıdan önce de 7 km yürüyüş
başlarsın yeni yeni eski düzene geçiyoruz malum yazdan sonra benim civcivler varken biraz zor oluyordu ufaklık pek abur cubur yemiyorda büyük olan değirmen gibi öğütüyor herşeyi bişey olmasın hadi gidelim biraz ıvır zıvır alalım diyo onunda 1 haftası kaldı sonra koçişle kalacağız yine
sana da afiyet olsun canımm..yürüyüş de başlamış
okullar bizi kurtaracak karedlenim..
sana da afiyet olsun canımm..yürüyüş de başlamış
menün süper canım,afiyet olsun şimdiden
teşekkür ederim canım.her gün menümü yazıcam yanşıl buldugunuz yerler olursa uyarın beni olur mu :)
sersum kaçar kızlar..hepimize kaçamaksız bir gün diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?