Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben de geldim aranıza katılabilir miyim :) tartı 71 diyo bi dur demenin zamanı sanırım :)

hoşgeldin canım bende yeniyim dün başladım.hergün menümü paylaşıyorum burda ama sersum ilk sayfada çok güzel bilgiler paylaşmış sağolsun ayrıca çokta yardımcı oluyo arkadaşlar burda :)

selam kızlarr diyetimin ikinci günü spor ve egzersize henüz başlayamadım çalıştığım için çok fırsatım olmuyor ama diyetimi uyguluyorum
bugünki menüm
sabah : az tereyağıyla omlet (köy yumurtasından)
avuçiçi kadar peynır
bikaç dilim domates
5 tane zeytin
maydonoz
6-7 tane ceviz

öğlen :
mercimek çorbası
yoğurtlu közlenmiş patlıcan
fasülye kavurması(turşu değil taze fasülye haşlanıp suyu sıkılıp bol sogan ve sarımsakla kavruluyor) çok lezzetli tavsiye ederim

akşam:
4 adet köfte
bol mevsim salatası

bol su içiyorum gün içinde henüz spora başlayamadım ama akşam yemekten sonra eşimle yürüyşe başlıcaz inşallah.meyve hiç yemiyorum dün annemdeydim zorla elma yedirmek istedi yemedim :) elma en sevdiğim meyvedir üstelik :)) irade ya gerisi yalan.herkese başarılar arkadaşlar

kaçamak yaptıkça yapası geliyor insanın canım..yeter ki dur diyebil..hayırlı olsun yeni eviniz ..kolay gelsin
oo meleğim gelmişş..özledik biz de seni canım..kış geliyor bak umarım sen de gelirsin yeniden de hep beraber güzel muhabbetlerle veririz kilolarımızı

hoşgeldin canım bende yeniyim dün başladım.hergün menümü paylaşıyorum burda ama sersum ilk sayfada çok güzel bilgiler paylaşmış sağolsun ayrıca çokta yardımcı oluyo arkadaşlar burda :)

menülerin gayet güzel canım afiyet olsun

bu arada sabahları 1 elma yiyebilirsin yeter ki araöğün olmasın

dünkü akşam yemeğim

3 tane köfte
3 tane kabak mücver
yogurt
mercimek çorba

sabah kahvaltım daha yapmadım geç kalktım birazdan yapıcam ama canım pek bişey istemiyor yumurtada yapmadım muz ceviz yerim sanırım birde çay

geldi çarşamba ..

kahvaltım

omlet
peynir zeytin
2 günkurusu ceviz
1 küçük kase süzme yoğurt
çay çayy

ooo sarfoşum sen bitirmiş maşallah kış hazırlığını..eline sağlık..ben hiç közlenmiş patlıcan koymadım.:44::44:.
kıss hakkaride bile en pahalı fasulye 2.75 o ne ölee...
maşallahın var hatunn

çizelge niye olmadı yine:44::44:..olmadı yine bana yolla değerlerini yapayım..unuttum..

bu gayet iyi bi haber o zaman :)) teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için :)

canım bende bu cumartesi patlıcan közlicem kış hazırlığı için ama ben konserve yapıyorum harika oluyor.biberleri de konserve yapıcam közleyip inşallah.barbunya bende poşetledim kilosunu 2.5 tan aldım.yeşil fasülye buralardada pahalı 3-4 lira kilosu samsundayım ben bu arada :) kuraklıktan fasülye olmamış bu sene ondan pahalı sanırım.közlediğin patlıcan ve biberi konserve yapmanı öneririm bir de ateşin üzerinde közlemeni

bu gayet iyi bi haber o zaman :)) teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için :)
meyveye ben de bayılırım..canan hoca kilo verme aşamasında yemeseniz iyi olur diyor..ama sabah yemek yakmamızda sorun çıkarmıyor.tabii 1 porsiyonu geçmemeli ve sürekli olmamalı... hergün yemezsin o kadar..nefsimiz de bir yere kadar kaçamak değil nasılsa..ana kurallara uymak yeterli..

haklısın :) ben çok istikrarlı birisiyim bişeyi yapıyorsam harfiyen yapmam lazım ya da bişey öğreniceksem herşeyini öğrenmem lazım.diyet yaparkende çok kuralcıyım asla yemem çünkü yersem benim gözümde diyetim boşa gitmiş demektir :) ama haftada 3 sabah bir tane meyve yiyebilirim :) ama o zaman yumurtayı 2 tane değil 1 tane yerim zaten 2 yumurta çok geliyo ya

kaçamak yaptıkça yapası geliyor insanın canım..yeter ki dur diyebil..hayırlı olsun yeni eviniz ..kolay gelsin

saol cnm önceden diyete girdiğimde bi kaçamak yapınca ipin ucunu bırakıyodum nasıl olsa bozdum diye sanırım işin sırrı kaçamk olsada devam edebilmekmiş.

canım sabah hiç kahvalti istemiyo sanırım uykusuzluktan bebiş geceleri sık uyanıyo. öğle yemeğimde avuç içi kadar köy yufkası yarım kase kadar çorba ve bikaç ceviz tek sorun sporu oturtamadım bi türlü

Son düzenleme:
selam canlarım nasılsınız günlerdir uğramıyorum ama hep aklımdasınız kuzular annemler bizdeydi yoğundum ama artık buradayım ve menü bildirmeye devam yoksa kaçamak oluyor malum cuma tartı günü ve ben biraz şiştim sanırım spor da yapamıyorum ama yediklerime dikkat edeceğim yinede

sabah10.30
1 kase çorba(canım çekiyor)
4 zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim ince kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez(kuru meyve kalmamış tatlı ihtiyacı)

öğlen 14.00
2 kase çorba(çok seviyorum)

baskülümün pili bitmiş bugün alayım ama cuma günü Allah yüzümüzü kara çıkarmasın kızlar hepimiz kilo vermiş olalım

selam kısslar
kahvaltım
1,5 muz
2 küçük salatalık
10 kadar çiğ fındık
1 dilim peynir

kahvaltıdan önce 10 km yürüyüş

akşama da balık-salata var

merhaba.bende yeni başladım diyete fakat siz hamilesiniiizzz :) hamileyken diyet yapmayı öneriyor mu doktorlar acaba sizden ögrenebilir miyim ? Bende bebek düşünüyorum ve hamile kalırsamda diyet yapmayı planlıyordum ama korkuyordum bir yandan.ama gördümki örnegi var :)

selam kısslar
kahvaltım
1,5 muz
2 küçük salatalık
10 kadar çiğ fındık
1 dilim peynir

kahvaltıdan önce 10 km yürüyüş

akşama da balık-salata var

menü çok güzel bende akşama et ve balık türünü ayırıyorum yanında salatayla tabii.epey kilo vermişsiniz tebrik ederim Acaba ne kadar sürede verdiniz öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…