- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
kızlarrrrrrrr canan hoca ve kilo veren çivt show tv de herşey dahilde
Ben de geldim aranıza katılabilir miyim :) tartı 71 diyo bi dur demenin zamanı sanırım :)
kaçamak yaptıkça yapası geliyor insanın canım.selam kızlar yeni taşındık ev yerleştirmekle uğraşıyorum fazla giremiyorum nete. bugün bol kaçamaklı bi gün oldu yeni komşum çaya davet etti malesef yanındaki ikramlıklara hayır diyemedim :26: şimdide felaket mide bulantısı var sanırım ya yediğim bişey dokundu yada 10 gündür şekerli bişi yemeyip birden yüklenince mide kabul etmiyo
oo meleğim gelmişş.Kızlar ben yine cep telefonundan yazdığım için neler yaptınız okuyamıyorum.Hepiniz iyisinizdir umarım. Sizleri çok özledim. Kalbim ve ruhum sizlerle. Umarım hepiniz istediğiniz kiloya kavusursunuz.Buna bende dahil :)Hepinizi öpüyorum.
Selam kızlar,nasılsınız
Birkaç gündür gelemedim,okul telaşı,hazırlıklar ve de tahmin ettiğiniz üzre kaçamaklar,ama bundan sonra kaçamak olmayacak inşallah
Sabah çocuklarla kahvaltımı yaptım,1 saat olmak üzere,şimdi de yürüyüşe çıkacağım
Yediklerim omlet,avuç içim kadar yufka ekmek,peynir,zeytin,domates
hoşgeldin canım bende yeniyim dün başladım.hergün menümü paylaşıyorum burda ama sersum ilk sayfada çok güzel bilgiler paylaşmış sağolsun ayrıca çokta yardımcı oluyo arkadaşlar burda :)
menülerin gayet güzel canım afiyet olsunselam kızlarr diyetimin ikinci günü spor ve egzersize henüz başlayamadım çalıştığım için çok fırsatım olmuyor ama diyetimi uyguluyorum
bugünki menüm
sabah : az tereyağıyla omlet (köy yumurtasından)
avuçiçi kadar peynır
bikaç dilim domates
5 tane zeytin
maydonoz
6-7 tane ceviz
öğlen :
mercimek çorbası
yoğurtlu közlenmiş patlıcan
fasülye kavurması(turşu değil taze fasülye haşlanıp suyu sıkılıp bol sogan ve sarımsakla kavruluyor) çok lezzetli tavsiye ederim
akşam:
4 adet köfte
bol mevsim salatası
bol su içiyorum gün içinde henüz spora başlayamadım ama akşam yemekten sonra eşimle yürüyşe başlıcaz inşallah.meyve hiç yemiyorum dün annemdeydim zorla elma yedirmek istedi yemedim :) elma en sevdiğim meyvedir üstelik :)) irade ya gerisi yalan.herkese başarılar arkadaşlar
ooo sarfoşum sen bitirmiş maşallah kış hazırlığını..eline sağlık.Selamlar herkese ,ben izindeyim siz iş güç peşinde normal tabi çakışamamak
Sağolun canlar eksik olmayıncümlemize amin diyorum.
Sersum 3 gün öğlenciymişsin şimdi kahvaltı keyfindesin galiba afiyet olsun canım
Benim eski çizelgeyi silemediğim için yenisini yapıştıramadım neden acaba :26:
Bu sabah unutmadan tartıldım 64.2 çıktım fakat izne çıktığımdan beri hergün öğlen dışarda olunca hamur işi yedim malesef
ama bu sabah 1 yumurta peynir salatalık 2 lokma gözleme 2 mini ,incir 2 kuru kayısı yedim öğlen dışarı çıkmadan yemeyi planlıyorum
akşama balık salata düşünüyorumPazartesi barbunyaları poşetlemiştim,dün kırmızı biber közledim 2 kavanozda domates sosu
yapabildim az almıştım cuma günü pazar var daha çok almayı düşünüyorum bu sefer ilk kez patlıcanda közleyip poşetleyip buzluğa
atcam yapan varmı tadi nasıl oluyor ?:26: bide burada taze fasulyenin kilosun hala 3,5-4.5 arasında halbuki bursa balıkesir
tarafından gelen arkadaşlarım 1,5 dan almışlar vede çıtır çıtır burda niye böyle anlamadım :26: bende inadın almıycam işte
bezelye zamanını her zamanki gibi evimde olmayınca kaçırıdım malesef bu sene yeşil sebze yoksağlık olsun.
işte böyle bugün ayakkabıları indir kaldır yapcam sonra alışverişe çıkcam akşama halim kalırsa ütüleri yapcam cam... cam...
Öptüm hepinizi ben kaçar
kaçamak yaptıkça yapası geliyor insanın canım..yeter ki dur diyebil ..hayırlı olsun yeni eviniz ..kolay gelsin
oo meleğim gelmişş..özledik biz de seni canım. .kış geliyor bak umarım sen de gelirsin yeniden de hep beraber güzel muhabbetlerle veririz kilolarımızı
menülerin gayet güzel canım afiyet olsun
bu arada sabahları 1 elma yiyebilirsinyeter ki araöğün olmasın
Selamlar herkese ,ben izindeyim siz iş güç peşinde normal tabi çakışamamak
Sağolun canlar eksik olmayıncümlemize amin diyorum.
Sersum 3 gün öğlenciymişsin şimdi kahvaltı keyfindesin galiba afiyet olsun canım
Benim eski çizelgeyi silemediğim için yenisini yapıştıramadım neden acaba :26:
Bu sabah unutmadan tartıldım 64.2 çıktım fakat izne çıktığımdan beri hergün öğlen dışarda olunca hamur işi yedim malesef
ama bu sabah 1 yumurta peynir salatalık 2 lokma gözleme 2 mini ,incir 2 kuru kayısı yedim öğlen dışarı çıkmadan yemeyi planlıyorum
akşama balık salata düşünüyorumPazartesi barbunyaları poşetlemiştim,dün kırmızı biber közledim 2 kavanozda domates sosu
yapabildim az almıştım cuma günü pazar var daha çok almayı düşünüyorum bu sefer ilk kez patlıcanda közleyip poşetleyip buzluğa
atcam yapan varmı tadi nasıl oluyor ?:26: bide burada taze fasulyenin kilosun hala 3,5-4.5 arasında halbuki bursa balıkesir
tarafından gelen arkadaşlarım 1,5 dan almışlar vede çıtır çıtır burda niye böyle anlamadım :26: bende inadın almıycam işte
bezelye zamanını her zamanki gibi evimde olmayınca kaçırıdım malesef bu sene yeşil sebze yoksağlık olsun.
işte böyle bugün ayakkabıları indir kaldır yapcam sonra alışverişe çıkcam akşama halim kalırsa ütüleri yapcam cam... cam...
Öptüm hepinizi ben kaçar
bu gayet iyi bi haber o zaman :)) teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için :)
meyveye ben de bayılırım. .canan hoca kilo verme aşamasında yemeseniz iyi olur diyor..ama sabah yemek yakmamızda sorun çıkarmıyor.tabii 1 porsiyonu geçmemeli ve sürekli olmamalı... hergün yemezsin o kadar..nefsimiz de bir yere kadar kaçamak değil nasılsa ..ana kurallara uymak yeterli..
kaçamak yaptıkça yapası geliyor insanın canım..yeter ki dur diyebil ..hayırlı olsun yeni eviniz ..kolay gelsin
selam canlarım nasılsınız günlerdir uğramıyorum ama hep aklımdasınız kuzular annemler bizdeydi yoğundum ama artık buradayım ve menü bildirmeye devam yoksa kaçamak oluyor malum cuma tartı günü ve ben biraz şiştim sanırım spor da yapamıyorum ama yediklerime dikkat edeceğim yinede
sabah10.30
1 kase çorba(canım çekiyor)
4 zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 dilim ince kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez(kuru meyve kalmamış tatlı ihtiyacı)
öğlen 14.00
2 kase çorba(çok seviyorum)
baskülümün pili bitmiş bugün alayım ama cuma günü allah yüzümüzü kara çıkarmasın kızlar hepimiz kilo vermiş olalım
selam kısslar
kahvaltım
1,5 muz
2 küçük salatalık
10 kadar çiğ fındık
1 dilim peynir
kahvaltıdan önce 10 km yürüyüş
akşama da balık-salata var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?