Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar,herkesler iyidir inşallah
bugünden itibaren menü paylaşmaya başlıyorum3 aylık yaz dönemi bana çok pahalıya maloldu,cuma tartılıp görücemhaftaya cuma da listeye girerim herhalde
kahvaltım
peynirli omlet,zeytin,peynir,3 gün kurusu,4 ceviz,1 bardak çiftlik sütü
saat 16. da 10 fıstık yedim
akşama köfte,salata ve ayran var menümde...
öğlen vakti 1.5 saat yürüyüş yaptım

Hoşgeldin canım sorun neydi bilmiyorum ama umarım kalıcı olarak halledersin

Bu aralar bana da bişi oldu bir de regl oldum iştahım fena durumda yani.....
Herkes yüzün küçülmüş diyo
Şu ana kadar toplamda 10 kilo verdim az sayılmaz ciddi bir skılaşma sürecine girmem lazım valla sadece yürüyüş yetmez bence ki onu bile yapmıyorum şuanda.... İyice tembelleştim

Sağol canım

Düzenli yürüyebilsek keşke,bende bi yürüyorum,sonrası yok

Ben sadece yürüyüş de değil skılaştırıcı egzersizler de yapmalıyım. Ama daha yürüyüşü bile düzenli hale getiremedim verdiğimiz kilolardan sonra skılaşmak şekillenmek de çok önemli... :18:

Patlıcanları közleyip patlıcan salatası gibi doğrayıp poşetleyip koydum ben tek kullanımlık olarak canım. Hiç bişey olmuyor çözdürünce gayet lezzetlice yiyebiliyorsun.

Bende hiç konserve denemedim mesela. Nasıl yapıyorsun ?

Bende hiç konserve denemedim mesela. Nasıl yapıyorsun ?

patlıcanları közledikten sonra dogruyorum bir tencerede çok az su ekleyerek yarım saat kaynatıyorum ve hemen kavanozlara dolduruyorum agzını sıkıca kapatıp ters çeviriyorum.istersen çok az limon sıkabilirsin rengi kararmasın diye ama yine de hafif kararıyor.
serin bir yerde saklamak yeterli ama buz dolabında saklasan daha garanti

12:00 Kahvaltı

10 yeşil zeytin
2 dilim domates
1 dilim salatalık
1 kk beyaz peynir
Yarım simit
2 bardak çay

Reglyim kızlar 2. günüm :44: sonumu hayır görmüyorum tartıda baya bi +++ yim şuan cumaya kadar dikkat etmeye çalışcam bakalım inersem sürpriz olacak. Neredeyse 2 ay oldu kaçamak kaçamak kaçamak. Ve yürüyüş de yapmıyorum eğer dikkat etmiş olsaydım şu ana kadar istediğim killoya gelmiş olacaktım. Kendim e çok kızıyorum. Ama bir şeyleri de değiştirmiyorum. Yani bu ne başı boşluk anlam veremiyorum. Şımardım heralde kilo verince ya

Teşekkürler. Peki bunu nelerde kullanabiliyorsun? . Birde zaten közlenmiş kaynatınca dağılmıyor mu ? Buzdolabında saklarım skıntı değil de...

aynen canım..bana da 2 yumurta fazla geliyor
saol cnm önceden diyete girdiğimde bi kaçamak yapınca ipin ucunu bırakıyodum nasıl olsa bozdum diye sanırım işin sırrı kaçamk olsada devam edebilmekmiş.
kesinlikle..karatayda kaçamak yaptım herşey bitti diye birşey yok..benim en çok kullandığım laftır..naapıyoruz vazgeçmiyoruz ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz
sen sağlıklı beslen sporu boşver..yürüyüş en ideal spor zaten canım..

bu arada cuma günü listeyi sen yapıyorsun..haberin vardı değil mi

özlemim hoşgeldin bebişimm:13::13:..oh bee okullar açıldı toplandık ne güzel

bence de haftaya gir listeye ...bu hafta toparlanmış olursun canımcım

huhuuuu toparlanıcaz başka yolu yokkk:13::13::13:

kaçamaksız bir günü bitirmenin mutluluğu harika..

2. öğünüm

kıymalı omlet
1 kase yoğurt
patlıcan salatası
çay çayy

yemediklerim
eşimle kızıma yaptığım kıymalı ve peynirli fırında makarna..aferin bana

Teşekkürler. Peki bunu nelerde kullanabiliyorsun? . Birde zaten közlenmiş kaynatınca dağılmıyor mu ? Buzdolabında saklarım skıntı değil de...

patlıcanı fırında közlersen ve kaynatırsan dagılır ama ben ateşin üzerinde közlüyorum.közlemek için satılan bi tepsi gibi bişey var aynı pizza tavasına benziyo delikli onun üzerinde közlediğin zaman patlıcan çok dagılmıyor.ben közlenmiş biber ve közlenmiş patlıcanı süzme yogurtla karıştırıyorum harika oluyo ya da normal domates ve salatayla yaptıgımız klasik salatanın içine koyuyorum maydonoz yeşil sogan ekliyorum çok güzel oluyor.

bende ikinci günü kazasız belasız bitirdim çok şükür :)) ama şimdi işten geldim ve deli gibi çay içesim var ve içiceeeemmm =) sersum ilk haftalarda dahamı hızlı zayıflanıyor bu diyetle yoksa her hafta aynı mı ? ben diyete başladıgımda ilk hafta en az 2 kilo veriyorum.bir ayda 8 kilo vermiştim düğünümden önce.bu diyet daha yavaş sanırım

hadi gözün aydın

..herkes de ayrı canım kilo veriş hızı..ama ilk zamanlar daha hızlı olabiliyor ..bazen 2-3 hafta hiç oynamıyor ve sonra aniden gidiyor..onun için umutsuzluğa kapılmadan devam etmek gerekiyor..zaten bizimkisi diyet değil yaşam biçimi ..yan etkisi kilo vermek ..bazen çok sabırlı olmak gerekiyor..benim metabolizmam mesela çok yavaş..ama hiç umudumu yitirmedim..sonuçta hiç aç kalmadan doyarak zayıfladığım tek diyet bu..

aynen CANIM bu bi yaŞAM biçimi.sağlıklı kilo vermek istiyorum artık.daha 25 yaşındayım ve evlendikten sonra çok kilo aldım zaten öyle zayıf birisi de değildim.bu topik bana iyi gelicek inşallah her gün bildirim yapmak insanı motive ediyor :) ben diyetisyene gitmiyorum.bir de bu cuma tartılmayı düşünmüyorum çünkü dün başladım diyete bir hafta olunca tartılıcam ve bir dahaki cuma tekrar tartılıcam inşallah.listeye girmem için bi daha ki cuma bildirim yapsam olur mu :)

inşallah hepberaber kurtulacağız bu kilolardan...bu cuma zaten 2 haftan dolmadığı için kilo bildirimi yapmayacaksın ama haftaya listeye girmek için bu haftaki kilonu bilmen gerekiyor..yani kilo veriş yüzdesi hesaplıyoruz ve haftalık oluyor..bu cuma biz bildirim yaparken görürsün..onun için cuma tartılıp kilonu not et canım..

anladım canım tartılim o zaman :) teşekkür ederimm

Hoş geldin diyen herkese teşekkürler hoş bulduk :) bugün menü bildirimi yapmaya başlıyım artık ben de
Sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı keten tohumu çiğnedim bir de maydonoz suyu içtim
Yarım saat yürüyüş bandı(2.5 km yürümüşüm)+yarım saatte jillian yaptım (aferin bana :))
Kahvaltı:
2 yumurta, domates,salatalık,dere otu ve maydonoz ile bir salata yaptım
10 kadar yeşil ve siyah zeytin
3 dilim köy peyniri
2 kuru incir 1 avuç badem
1 kase yoğurt
Okulda olduğumdan öğle yemeği yemedim
Akşam yemeği:
Yeşilliklerle salata
1 kase bulgur çorbası
1 tabak barbunya
1 kase yoğurt

menüler gayet güzel canım afiyet olsunyürüyüş

Merhaba kizlar
Nasilsiniz ?

bugunde gunduz calistim kizceler saat 4 gibi evdeydim.. guzel guzel dinlendim..
bugun doktor ile gorustum kullandigim antibiotik kuru bitmisti yine tahlil yaptirdik bana agir bi antibiotik yazdi bu gece basliyorum. Yan etkilerini sordum maalesef sislik olacakmis bu sislik gecici olmak la beraber tartida arti olarak cikabilirmis .. uzuldum bakalim bekleyip gorecegiz .. Saglik onemli saglik kizceler dikkat edin kendinizie ..

sizleri de ilk sayfamızdaki listemize ekledim liste sıra tarihinize bakabilirsiniz..

Son düzenleme:

selam kaneelimm.:13:.üzülme tatlım iyileş nasılsa gider o şişlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…